24/09/2022

geert

Afvallen

minuten leestijd

DieetPro review. Razendsnel afvallen met shakes?

Mijn oog viel enige tijd geleden op de shakes van Dieet pro. Ik werd getriggert door een citaat dat DieetPro bij winkelketen De Tuinen al drie jaar lang op rij het meest verkocht afslank product is.

Ik ben altijd dan gelijk enorm nieuwsgierig en vindt het leuk om dan op onderzoek uit te gaan:

 • Waarom is DieetPro zo populair?
 • De ervaringen van de gebruikers?
 • Wat houd het DieetPro programma precies in?
 • Niet geheel onbelangrijk, wat zijn de kosten?

Tijd voor een review dus. Wanneer je uiteindelijk het product wilt aanschaffen dan heeft 24taste.nl het werk al voor je gedaan. Alle informatie is dus hier al voor je verzameld.

Wat is DieetPro?

DieetPro is een dieetplan die bestaat uit maaltijdshakes. Om je uiteindelijke doel (slanker worden en gewicht  verliezen) te behalen ga je deze shakes dagelijks drinken.

De shakes die je gaat drinken bij DieetPro bevatten niet meer dan 79 kcal per shake. Ze zijn ook nog nagenoeg koolhydraatvrij, vetvrij en suikervrij.

DieetPro review. Razendsnel afvallen met shakes?

Het unieke van de shakes is dat er per shake 18 gram van een speciaal soort eiwit in zit. Daarnaast bevat DieetPro een complete mix van vitamines en mineralen.

Vitamine B2, B3, B5, B6 en B12 gaan je helpen om de energie vrij te maken uit vet, koolhydraten en eiwitten Het chroom wat in de shakes zit zorgt ervoor om de bloedsuikerspiegel in balans te houden zodat de productie van het dik makende hormoon insuline beperkt blijft.

Door het hoge eiwitgehalte in de shakes  heb je nog veel meer voordelen. Het eiwitgehalte zorgt er voor dat je voor een langere periode verzadigd bent.

De shakes van DieetPro bevat ook groene thee extract. Dit zorgt ervoor dat de vetverbranding wordt verhoogt.(bron)

Er zit nog veel meer in. L-carnitine en VitaCholine.  Van vitaCholine is wetenschappelijk aangetoond dat het bijdraagt aan een normale vetstofwisseling en het lichaam helpt te reinigen via de lever.

Al deze stofjes zorgt er dus voor dat je de shakes van DieetPro niet moet vergelijken met andere afvalshakes. Vergelijkbare shakes bevatten heel erg vaak soja eiwit en zitten vaak boordevol met met snelle koolhydraten zoals dextrose of maltodextrine.

Gelukkig niet allemaal. De beste 5 dieetshakes heb ik voor verzameld in een blogpost.

LET OP: DieetPro heeft een geweldige kortingspagina. Je betaalt hier dus veel minder! Wanneer je deze kortingspagina gebruikt ben je waarschijnlijk veel goedkoper uit: Kortingspagina Dieet Pro >>>

Alleen shakes van DieetPro gebruiken en verder niets doen?

Veel mensen denken dat wanneer ze willen afvallen met shakes ze alleen maar shakes hoeven te drinken en dat dan alles verderautomatisch gaat. Ik help je even uit de droom, dit is dus niet zo.

Wanneer je gaat starten met DieetPro neem je dagelijks 1 shake in de ochtend en 1 shake ’s middags. Wanneer je dit combineert met gezonde tussendoortjes en zorgt voor een verantwoord diner moet het helemaal goedkomen.

Gewoon lekker verspreid over de dag gezond eten dus,  gecombineerd met 2 x een shake per dag.

Het grote voordeel van deze strategie is dat Dieet Pro gemakkelijk vol te houden is en gemakkelijk toe te passen is in een druk gezinsleven.

Uiteindelijk ga je merken dat je slanker gaat worden. Je gaat kilo’s verliezen en je kleding gaat veel losser zitten. dit is het punt om te gaan afbouwen. Je kunt dan ervoor kiezen om af te bouwen naar 1 shake per dag.

Ook kan je een vaste dag in de week als DieetPro dag aanhouden waarop je dan 2 shakes combineert met de tussendoortjes & avondeten.

Dagschema met DieetPro

Wanneer je wilt gaan starten met DieetPro kan je dagschema er ongeveer zo uit zien:

 • 07:30- Ontbijt met een shake van DieetPro
 • 10:30 – Gezond tussendoortje
 • 12:00 – Lunch met een shake van DieetPro
 • 14:30 – Gezond tussendoortje
 • 16:00 – Gezond tussendoortje
 • 18:00 – een verantwoord diner
 • 21:00 – Gezond tussendoortje

Op de website van DieetPro staan trouwens nog heel veel gezonde recepten. Heb je nog meer inspiratie nodig met gezonde recepten voor je tussendoortjes of diner? ik heb een aantal tips voor je

Een recept van de website van DieetPro

zoals ik al eerder heb geschreven staan er op de website van DieetPro ook aardig veel recepten. Ze zijn onderverdeeld in hoofdgerechten, tussendoortjes en vegan.

DieetPro review. Razendsnel afvallen met shakes?

Allemaal stuk voor stuk verantwoorde recepten die je GRATIS kunt gebruiken. Simpel te maken en je hoeft er niet heel veel voor in huis te halen.

Een greep uit de recepten: vers gemaakte tomatensoep, scholfilet met worteltjes en salsa verde, volkoren cracker met carpaccio, Mexicaans eenpansgerecht met quinoa.

De recepten bevatten allemaal weinig calorieën en passen heel erg goed in het schema wat je kunt gaan volgen met de shakes.

Lees ook: Razend snel afvallen? dit zijn de 5 beste dieet shakes!

Welke smaken zijn er en hoe moet je het gebruiken?

Er zijn maar liefs 10 smaken shakes te verkrijgen op de website van DieetPro. Je favoriet zal er vast wel tussenzitten. De smaken zijn:

aardbei, banaan, cappuccino, caramel, chocolade, forest fruit , kers, kokos, mango en vanille.

Uit 1 pot DieetPro kun je ongeveer 22 porties halen.  Op de website van DieetPro kun je tevens een handige shake beker kopen. Ook op Bol.com heb je een hele ruime keuze heb ik ontdekt.

Waarmee kun je DieetPro mengen?

Meng 1 afgestreken maatschep DieetPro in een glas koud water of magere (soja)melk voor een heerlijke shake. Je kunt het ook mengen door magere yoghurt om deze om te toveren tot een heerlijke aardbeien-, bananen-, chocolade- of vanille yoghurt.

Shake, shake, shake, en geniet! Afvallen is nog nooit zo leuk geweest!

Voor wie is DieetPro?

DieetPro is voor iedereen die graag wil afvallen op een snelle en verantwoorde manier. Een jojo effect is bijna niet aan de orden als je routine in je ideetplan aan gaat brengen.

een jojo effect kan altijd bij een dieet ontstaan, in de meeste gevallen heb je dit aan jezelf te danken Ga je ineens stoppen met een dieet en alles gelijk weer gaat eten, dan ga je in gewicht toenemen.

Zorg je voor een gezonde leefstijl en snack je met mate dan blijft je gewicht stabiel. DieetPro is geen wondermiddel wat er voor zorgt dat zodra je stopt, je nooit meer kan aankomen in gewicht. blijf het bijhouden en controleren, dit is voor ieder lichaam weer anders en moet je zelf ervaren.

Tip: DieetPro heeft een geweldige kortingspagina. Je betaalt hier dus veel minder! Wanneer je deze kortingspagina gebruikt ben je waarschijnlijk veel goedkoper uit: Kortingspagina Dieet Pro >>>

Is de website van DieetPro betrouwbaar?

Wanneer je de producten via de website gaat kopen (aanrader in verband met de acties en aanbiedingen) is een betrouwbare website heel erg belangrijk. Alles staat in ieder geval duidelijk en overzichtelijk op de website.

Je kunt zelfs een berichtje achterlaten als er eventuele vragen zijn. Het viel me op dat er ook veel voedingssupplementen in de webshop staan.

DieetPro review. Razendsnel afvallen met shakes?

Glucomannam

Dit zijn pillen waar wetenschappelijk is aangetoond dat het je kan ondersteunen bij het afvallen. Wanneer je een energiebeperkt dieet volgt ( dieet pro dus)  ondersteunt dit het gewichtsverlies.

Groene thee extract

Ondanks dat dit ook al verwerkt is in de shakes kun je groene thee extract ook extra aanschaffen. Uit een onderzoek is gebleken dat dat de inname van groene thee extract helpt om de vetverbranding te verhogen (bron).

Visolie

Visolie is rijk aan omega 3 vetzuren. Uit meerdere onderzoeken komt naar voren dat visolie en Omega 3 afvallen bevorderen doordat ze voor een betere verbranding van lichaamsvet zorgen als je gaat bewegen.

Multi totaal

Multi Totaal is een uitgebalanceerd multivitaminen- en mineralenpreparaat dat maar liefst uit 42 ingrediënten is samengesteld.

Vezelcomplex

Vezels zijn ontzettend belangrijk voor je darmflora als je gaat afvallen. ook dit is verkrijgbaar op de website van DieetPro.

Verder vind je nog de DieetPro pakketten, allerlei losse producten, speciale pasta’s en sauzen en handige dingen zoals een saladebox en een stappenteller. Eerljjk gezegd heb je hier niet zoveel aan. Je kunt je beter aan de shakes, gezonde voeding en eventuele supplementen gaan houden om resultaat te gaan boeken. De rest heb je eigenlijk niet nodig.

Snelle levering

Op de website staat: “voor 16:00 bestellen, morgen in  huis“. Dit vind ik op zich wel heel erg mooi en goed. Wanneer je besluit om af te vallen wil je vaak ook gelijk beginnen. Dus dit is wel prettig!

Wat zijn de ervaringen van anderen?

DieetPro is dus een zeer gewild en populair afslank product. Ik ws benieuwd naar de ervaringen van anderen. Er is een facebookgroep waar mensen hun ervaringen kunnen delen. Deze groep heeft meer dan 5000 leden. Ik ben er doorheen gescrold en ben eigenlijk alleen maar positieve reacties tegengekomen.

Hieronder heb ik een aantal screenshots van de facebookgroep ( in het kader van de privacy even zonder namen)

DieetPro review. Razendsnel afvallen met shakes?

Ook heel veel posts van gebruikers die in een maand tijd tientallen kilo’s kwijt zijn geraakt. ook zijn er uiteraard ervaringen van gebruikers te vinden die minder kwijt zijn geraakt. Dit is op zich logisch. Ieder lichaam is anders. Ieder lichaam heeft een andere stofwisseling. iedereen gaat er anders mee om.

Lisa Lois en DieetPro

Lisa Lois (bekend van het programma X Factor) is met behulp van dieet Pro maar liefs 30 kg afgevallen. Leg maar eens 30 pakken suiker op tafel voor je beeldvorming.

DieetPro review. Razendsnel afvallen met shakes?

Hierdoor is ze van een onzekere vrouw die zichzelf niet wou bekijken in de spiegel uitgegroeid naar iemand die nu barst van het zelfvertrouwen.

Ik denk dat ik alles wel een keer geprobeerd heb, van eenzijdig eten tot hongerdiëten. Maar niets hielp. Vroeg of laat ging ik voor de bijl en at ik weer meer dan goed was. De kilo’s vlogen er dan aan. Heel frustrerend.

Niet alleen de producten van DieetPro hebben haar geholpen, ze ging ook ontzettend vaak naar de sportschool. Een complete transformatie dus!

 persberichten:

Cabaretier Jochem Myjer heeft ook veel succes gehad met de shakes. 13 kilo lichter!

DieetPro heeft een eigen app!

Sinds kort heeft DieetPro een eigen app (IOS en Android) Met deze app krijg je toegang tot heel veel eiwitrijke recepten en afslank tips. Je kunt je persoonlijk eetdagboek bijhouden en je persoonlijk doel.

Vul je startgegevens in op de app en jouw persoonlijke doelstelling. Monitor jouw vooruitgang door tussentijdse weegmomenten in te vullen. Vul elke dag jouw eetdagboek in aan de hand van tussendoortjes en maaltijden uit het weekmenu en zie of je aan het aantal geadviseerde kcal per dag komt. Zoek recepten op en krijg tips wat wel en niet te nemen tijdens het dieet.

Een extra steuntje in de rug zodat je jouw doelstelling gaat bereiken!

Werkt DieetPro nu echt en is het de moeite waard?

In deze review heb je nu alles kunnen lezen over de afvalshakes van dieetpro. Het is niet voor niets één van de best verkopende afslankproducten die verkocht worden. De reacties op de facebookpagina zijn lovend.

Ieder lichaam is verschillend dus de resultaten zijn ook per persoon anders. Uiteraard ga je een beter resultaat halen als je ook meer calorieën gaat verbranden door te gaan sporten. Je kunt gaan hardlopen, naar de sportschool of thuis lekker bezig gaan.

Zorg er in ieder geval voor dat je klaar bent om te gaan afvallen. Een juiste mindset is ontzettend belangrijk!

lees ook: Mindset en afvallen. 10 tips om je mindset een boost te geven met afvallen!

Lekker gezond gaan eten, de shakes gaan gebruiken, genieten en meer gaan bewegen. Dan moet er in mijn ogen niets fout gaan. Ik zie dan ook totaal geen reden waarom je geen succes gaat boeken met DieetPro.

Vandaag nog starten met DieetPro?

Bekijk snel de korting en start nu met de populairste manier om af te vallen. Duizenden mensen zijn je al met succes voor gegaan!


Veelgestelde vragen

Hoe lang mag je DieetPro gebruiken?

Zolang je gezond en gevarieerd blijft eten en geen tekorten krijgt aan voedingsstoffen is er geen maximale tijdsduur dat DieetPro gebruikt mag worden

Als ik DieetPro bestel, hoe lang duurt het voordat ik het pakket ontvang?

Wanneer DieetPro op werkdagen voor 16:00 uur is besteld dan wordt de order dezelfde dag nog verzonden

Moet ik ook extra sporten?

Om een nog beter resultaat te krijgen wordt dit wel aangeraden. Je dagelijkse energieniveau wordt door het sporten verhoogd zodat je nog sneller resultaat gaat krijgen.

Waarom is Dieetpro zo populair?

Dieetpro is niet voor niets zo populair. Heel veel mensen ervaren de shakes als een gemakkelijke manier van afvallen. Je ziet snel resultaat, en dat is toch wat je wilt?” 

Over de schrijver

Hoi,

Geert hier!

Wat supertof dat je op 24Taste bent beland. Naast chef-kok, trendwatcher, levensgenieter, en foodaholic ben ik de drijvende kracht van 24Taste.nl. 

 "Ik ben altijd op zoek naar middelen om meer kwaliteit uit het leven te halen"  Wil je afvallen, je fitter voelen, gezond en lekker eten, bruisend van de energie de dag doorkomen? 

Lees verder>>>


Anderen bekeken ook

Eerlijk en goed vlees kopen?

Als je op zoek bent naar goed en eerlijk vlees koop je het rechtstreeks bij de boer. Top kwaliteit en niet duur! Dat proef je zeker!