06/11/2022

geert

apparatuur, sport en fitness

minuten leestijd

Kun je calorieën verbranden met de VibroShaper van Telsell?

Wil je graag calorieën verbranden maar heb je weinig tijd om te sporten? Sommigen van ons vinden excuses om niet te sporten, terwijl anderen niet weten welke oefeningen of sport ze eigenlijk moeten doen.

De VibroShaper van Telsell is een revolutionaire nieuwe manier van trainen, omdat dit apparaat je lichaam laat trillen met de perfecte intensiteit van trillingen voor het verbranden van calorieën.

Dit betekent dat je 10 minuten of minder kunt trainen zonder de deur uit te hoeven gaan

Nu je weet hoe gemakkelijk het is om thuis te sporten met de Telsell vibrerende VibroShaper, ben je klaar voor een nieuw lichaam in 2022!

Kun je calorieën verbranden met de VibroShaper van Telsell?

Wat is de Vibroshaper?

De Vibroshaper is een afslankapparaat dat door middel van trillingen de spieren stimuleert en de bloedcirculatie verhoogt.

Het apparaat werkt door trilling golven op laag niveau die helpen bij spiersamentrekkingen, de spieren versterken en de bloedstroom verbeteren.

De VibroShaper-trilplaat opent nieuwe manieren om te oefenen en ze zijn uitdagend!

Met de trilplaat voel je hoe de trillingen een reflex in je spieren opwekken waardoor ze strakker worden.

Tegenwoordig kan het moeilijk zijn om gemotiveerd te raken om te sporten. Daarom wil je misschien uit je comfortzone komen en deze oefeningen proberen, die je kunnen helpen je conditie te verbeteren en meer te bereiken in het leven:

Lukt afvallen met trilplaten zoals de VibroShaper?

De British Journal of Sports Medicine zegt dat trilplaten helpen om spieren te activeren. Een trilplaat veroorzaakt duizenden trillingen per minuut. Met al deze micro-spiercontracties verbrand je calorieën.

In vergelijking met traditionele sportactiviteiten is dit effect anders, dus het kan natuurlijke sportactiviteiten niet vervangen. Hoeveel calorieën je verbrandt, hangt vooral af van hoe je de Vibroshaper gebruikt

VibroShaper gebruiken om in stijl fit te worden met deze 10 voorbeelden

De website Telsell claimt de volgende beweringen over de Vibroshaper:

 • Een VibroShaper is alsof je altijd een sportschool bij je hebt - hij traint verschillende spiergroepen in één apparaat.
 • De VibroShaper verbetert de spiertonus, verbetert het herstel na de training en voorkomt blessures gedurende slechts 10 minuten per dag.
 • Werkt met hoogwaardige oscillatietechnologie bouwt spieren op door trillingen en verstevigt het lichaam
 • 3 volautomatische trainingsprogramma's, 50 spiercontractie-oefeningen en 99 verschillende snelheden in één apparaat.
 • Beschermt gewrichten, gewrichtsbanden en botten
 • Vermindert pijn en bevordert de bloedcirculatie. Dit ontspant ook de spieren.
 • De VibroShaper helpt je elke spier in elke situatie te trainen, of je nu staat, zit, ligt - vrijwel elke beweging! Het is perfect voor iedereen en is ook snel terugverdiend.
 • VibroShaper is een geweldige manier om kilo's kwijt te raken.
 • VibroShaper is een fitnessapparaat waarmee je in slechts 10 minuten per dag calorieën verbrandt. Het kan je helpen af te slanken en strakker te worden, ZONDER zweten - ZONDER training - ZONDER diëten! Met de hoogwaardige computer die in VibroShaper is ingebouwd, kunt u uw voortgang in de loop van de tijd volgen, waardoor u gemotiveerd bent om door te gaan, zelfs als het moeilijk wordt
 • Daarnaast is hij uitgerust met 3 perfect gecoördineerde, volledig automatische trainingsprogramma's in verschillende intensiteitsniveaus.
 • U bent misschien iemand met een enorm werk- of gezinsschema. Dankzij VibroShaper keer je binnen no-time snel terug naar je oude, gezonde en actieve gevoel.
 • De oscillatietechnologie is in staat om vet te bestrijden met 50 trillingen per seconde. De multidimensionale trillingen kunnen diep in de spier doordringen en het opgeslagen vet verwijderen, bovendien wordt de huid strakker en worden de spieren sterker. Afgezien van alle voordelen, oefenen deze machines geen druk uit op uw gewrichten, gewrichtsbanden en botten zoals voorheen.
Kun je calorieën verbranden met de VibroShaper van Telsell?

Zo werkt de VibroShaper

Zet de VibroShaper op een vlakke ondergrond en houd minstens 1 meter afstand van wanden en voorwerpen. Leg voor de zekerheid een beschermend materiaal onder je laminaatvloer.

U kunt uw afstandsbediening of bedieningspaneel aanpassen met de opties van vibratie, duur van de training, verschillende modi en uw programma instellen.

Het apparaat heeft twee modi: manueel en automatisch.

In de handmatige modus begint de VibroShaper te trillen zodra u op start drukt. Je kunt de trilling op drie niveaus versnellen of vertragen; druk op stop om de sessie te beëindigen. Om handmatig te beëindigen, langzaam verlagen tot stilstand.

Automatische modus. Hier zijn drie programma's met verschillende intensiteitsintervallen. Om het intensiteitsinterval te selecteren, drukt u op de "P"-knop en kiest u een van de beschikbare modi.

Alle programma's die in de gebruikershandleiding worden genoemd, zijn compatibel met de stretchbanden die hier kunnen worden gekocht

Voordat ze gaan sporten, raden ze mensen aan om een lichte rekoefening te doen, omdat dit kan helpen de flexibiliteit te verbeteren en spierpijn te verminderen. Hun trainingsplan omvat ook deze stukken.

De voeten zijn de basis van onze houding en als ze te ver weg staan, kan er veel druk ontstaan.

Het beste is om de voeten op heupafstand van elkaar te houden voor dit soort trainingen. Ze raden ook aan dat je een maximale sessieduur van 10 minuten hebt, 3 keer op één dag.

Dit krijg je als je de VibroShaper besteld

 • Een gebruiksaanwijzing. ( Download)
 • Een voedingsschema.
 • Een trainingsschema met 20 verschillende relevante oefeningen.
 • Stretch bands.
 • Afstandsbediening.
 • Stekkersnoer.
 • VibroShaper.
Kun je calorieën verbranden met de VibroShaper van Telsell?

Conclusie: Werkt de VibroShaper Trilplaat?

Voor mensen die weinig tijd hebben ius de VibroShaper ideaal Je hoeft de deur er niet voor uit en sporten is dan geen drempel meer.

Ook is het ideaal voor ouderen of mensen met sport- of bewegingsbeperkingen.

Jongere atleten zullen minder snel profiteren van de voordelen van de VibroShaper. Als u van plan bent een trilplaat te gebruiken, is het belangrijk om deze te begeleiden met weerstandstraining.

Blijf onthouden dat het wordt geadviseerd om niet langer dan 15 minuten per dag gebruik te maken van de VibroShaper Trilplaat, Pauzeer even om die knieën te buigen. Het helpt je niet alleen om je evenwicht te bewaren, het vermindert ook de hoofdpijn van die trillingen!

Over de schrijver

Hoi,

Geert hier!

Wat supertof dat je op 24Taste bent beland. Naast chef-kok, trendwatcher, levensgenieter, en foodaholic ben ik de drijvende kracht van 24Taste.nl. 

 "Ik ben altijd op zoek naar middelen om meer kwaliteit uit het leven te halen"  Wil je afvallen, je fitter voelen, gezond en lekker eten, bruisend van de energie de dag doorkomen? 

Lees verder>>>


Anderen bekeken ook

Eerlijk en goed vlees kopen?

Als je op zoek bent naar goed en eerlijk vlees koop je het rechtstreeks bij de boer. Top kwaliteit en niet duur! Dat proef je zeker!