24/09/2022

geert

Kookboeken

minuten leestijd

Review! Mijn ervaring met de Afslank Receptenbijbel van Oscar Helm

De Afslank Receptenbijbel is één van de beste verkopende dieetboeken van de laatste jaren. Voor mij een reden om te bekijken of dit afslankboek echt het geld waard is en de moeite is om aan te schaffen.

Ik had er al zoveel over gehoord. Dit moest ik van mezelf  onderzoeken en ervaren. In dit artikel lees je dus mijn persoonlijke ervaringen met de afslank Receptenbijbel. een uitgebreide afslank receptenbijbel review dus!

Afslank receptenbijbel van Oscar Helm en mijn persoonlijke ervaringen

Net zoals ik eerder al zei: "Ik had al veel gehoord over de afslank receptenbijbel en wou wel eens weten of dit nu echt zo'n goed boek was.

Ik heb het boek dus besteld en grondig uitgeprobeerd en gelezen. De afslank receptenbijbel van Oscar Helm is een boek gebaseerd op het koolhydraatarme dieet die bomvol staat met koolhydraatarme recepten.

Een uitgebreid receptenboek waar zelf  (84) gezonde tussendoortjes instaan. Koolhydraten worden zoveel mogelijk verbannen in dit boek en de recepten zijn zo gemaakt dat ze meer eiwitten bevatten.

Eigenlijk is het een uitgebreid afslank programma En Oscar helm  (Oscar Helmstäter is zijn echte naam) is er zo van overtuigd datals je het boek niet bevalt je het binnen 60 dagen kunt opzeggen en jij je geld terug kunt krijgen.

Wie is Oscar Helm ( Oscar Helmstäter) ?

Laten we bij het begin beginnen. En dat is in het geval van een boek de auteur. Het is immers de kennis van deze persoon die via het boek gedeeld wordt. Oscar Helm is al jarenlang het gezicht van de website happyhealthy.nl. Via deze website deelt Oscar al jarenlang allerlei gezonde recepten en artikelen over voeding en diëten.

Review! Mijn ervaring met de Afslank Receptenbijbel van Oscar Helm

Zijn artikelen worden gekenmerkt door het veelvuldig vermelden van wetenschappelijke bronnen. Er worden geen beweringen gedaan zonder deze te onderbouwen met een bron. Zo kan je als lezer altijd controleren of beweringen of claims gestoeld zijn op feitelijkheden.

Wetenschap en evolutie als bron

Oscar heeft een achtergrond als dieetpsycholoog, afslankcoach en is voedingsdeskundige. Hij heeft een nuchtere en realistische kijk op afvallen en baseert zich op wat de wetenschap en onze evolutie ons vertellen. Hij deinst er ook niet terug om kritisch te zijn over zaken die we altijd maar als waar aannemen. Een voorbeeld; er zijn veel sportinstructeurs die hun klanten op het hart drukken om de paar uur iets te eten.

Oscar twijfelt aan het nut hiervan. De oermens at toch ook niet om de twee uur? Hij duikt de wetenschappelijke databanken in en wat blijkt; er is geen wetenschappelijk bewijs voor te vinden. Er is wel bewijs dat je ook prima 2 of 3 maal per dag kunt eten zonder dat je metabolisme trager wordt.

De Afslank Receptenbijbel

Oscar Helm heeft zijn kennis over Diëten verpakt in een handig boek, de Afslank Receptenbijbel, waarin je als lezer niet aan je lot wordt overgelaten. Het boek is praktisch en je kunt er zo mee aan de slag. Het dieetboek begint met een aantal hoofdstukken die uitleggen waarop zijn afslankmethode is gebaseerd.

Review! Mijn ervaring met de Afslank Receptenbijbel van Oscar Helm

Ondanks het feit dat zijn afslankmethode is gebaseerd op de wetenschap is het afslankboek wel in begrijpelijke en toegankelijke taal geschreven. Als je geen zin hebt in de theoretische achtergronden kan je deze hoofdstukken ook direct overslaan. Het gaat uiteindelijk om de recepten.

Je kunt het als fysiek boek bestellen maar als je er minder geld voor over heb kun je ook de digitale versie downloaden. Het Fysieke boek bevat net zoveel inhoud als het digitale boek. Afslank recepten bijbel kopen ? Aan jou de keuze of je kiest voor fysiek of digitaal. Bij het digitale bestand ontvang je het dus als PDF bestand.

De vier elementen van afvallen van de afslankrecepten bijbel

Volgens Oscar is afvallen onder te brengen in 4 elementen. Deze zijn voeding, beweging, stress-management en de mentaliteit. Als er voor deze 4 elementen aandacht is dan zal het afslankproces snel en optimaal verlopen. En dat zonder hongergevoel of het beruchte jojo-effect.

Je zou ook kunnen proberen om af te vallen door alleen je dieet aan te passen. Maar als je lijf stijf staat van de stress dan zal je merken dat de weegschaal hetzelfde blijft aangeven (en je continue honger hebt).

Wees niet bang dat je een heel boek uit je hoofd moet leren om je eigen afslankgoeroe te worden. In het boek staat een handig afslankstoplicht. Dit is 1 bladzijde.

Als je je aan deze voedingsrichtlijnen houdt dan doe je eigenlijk alles al voor 95% goed.

In het boek worden recepten gegeven voor ontbijt, lunch, avondeten, drankjes, salades en dressings, en de lekkerste smoothie en dingen voor de lekkere trek. Aan de hand van handige boodschappenlijstjes haal je gemakkelijk de juiste ingrediënten in huis. Je hoeft de recepten alleen nog maar zelf te bereiden. Iets wat niet echt meer tijd zal kosten dan anders.

Review! Mijn ervaring met de Afslank Receptenbijbel van Oscar Helm

Unieke samenwerking met een topchef

Misschien kost een recept bereiden een paar minuten meer dan anders omdat je het niet op de automatische piloot kunt doen. Maar belangrijker is dat je met de Afslank Receptenbijbel kunt ervaren dat afvallen wel degelijk een smakelijke aangelegenheid is. De recepten zijn zonder uitzondering heerlijk. En dat is geen toeval. De recepten zijn tot stand gekomen in samenwerking met een topchef.

Oscar Helm kon de chef precies vertellen welke ingrediënten gezond zijn en vetverbranding mogelijk maken.

De topchef heeft hier vervolgens gerechten, om van te watertanden, van weten te maken. Voor zover ik weet is een dergelijke samenwerking in de dieetwereld bijzonder te noemen. Maar deze gerechten zijn zonder meer een feestje.

Wat is  de inhoud van de afslank receptenbijbel?

Er staan nu 140 koolhydraatarme recepten in de Afslank Receptenbijbel die je kunt gebruiken om op een gezonde en verantwoorde manier af te vallen. Deze recepten zijn niet alleen gezond, maar ook lekker en gemakkelijk te bereiden.

De sleutel tot afvallen is een evenwichtige voeding, en dit boek legt uit wat het verschil is tussen langzame en snelle koolhydraten, en welke producten je het beste bij je maaltijden of tussendoortjes kunt gebruiken.

Het geeft ook antwoord op de vraag welke zuivelproducten je het beste kunt gebruiken. vervangers zoals amandelmelk, sojamelk en kokosmelk bevatten veel gezonde eigenschappen, die goed zijn voor je lichaam.

De Afslank Receptenbijbel gebruikt alleen beproefde elementen uit traditionele diëten, en maakt een onderscheid tussen gezonde en ongezonde vetten. Oscar legt de nadruk op gezond en verantwoord eten.

Review! Mijn ervaring met de Afslank Receptenbijbel van Oscar Helm

Alle recepten gaan vergezeld van een duidelijke foto, en bij elk recept staat wat de benodigdheden zijn, de tijd die nodig is om het gerecht te bereiden, de gebruiksaanwijzing en ook variatietips. Ik vind het leuk dat als je iets niet lekker vindt, je altijd de mogelijkheid hebt om een alternatief te nemen.


 Wil je de Afslank receptenbijbel aanschaffen?

Dè Beproefde methode om lekker en gezond je BMI te verlagen! Een tijdelijke korting dus profiteer snel!

Ervaringen met de afslank receptenbijbel van anderen?

Ik ben positief over de Afslank Receptenbijbel, maar ik wil toch graag een eerlijk verslag geven. Daarom ging ik op zoek naar andere ervaringen van gebruikers van de 'Afslank Receptenbijbel'.

Bij het zoeken naar echte ervaringen zijn Facebook, Twitter, en forums de beste plaatsen om te zoeken. Ik begon mijn zoektocht op deze plaatsen en stuitte op de hieronder getoonde reacties. Om de privacy van de mensen te beschermen heb ik de achternamen gedeeltelijk verwijderd, maar verder zijn de reacties 100% echt en onbewerkt.

Review! Mijn ervaring met de Afslank Receptenbijbel van Oscar Helm
Review! Mijn ervaring met de Afslank Receptenbijbel van Oscar Helm
Review! Mijn ervaring met de Afslank Receptenbijbel van Oscar Helm

Is de Afslank receptenbijbel de moeite waard?

Oscar Helm heeft een missie - mensen helpen een betere en gezondere levensstijl te bereiken. Hij doet dit door duidelijke en nuttige informatie te geven, en ook heerlijke en voedzame recepten. Zijn 'Afslank Receptenbijbel' is een gids die mensen laat zien hoe ze hun ideale gewicht op een duurzame manier kunnen bereiken.

De recepten die in de Bijbel zijn opgenomen zijn bedoeld om mensen te helpen gewicht te verliezen, terwijl ze toch kunnen genieten van heerlijke en voedzame maaltijden. Er zijn een paar punten van kritiek (bv. sommige recepten bevatten veel koolhydraten), maar over het algemeen sluiten de recepten goed aan bij wat Oscar zijn lezers belooft.

Dus, als je een effectieve afslankmethode zoekt, is de "Afslank Receptenbijbel" zeker de moeite waard om te bekijken. Oscar heeft een mogelijkheid geschapen voor mensen om eindelijk hun gewichtsverlies doelen te bereiken.

Een aantal recepten uit de afslank receptenbijbel

De Afslank Receptenbijbel bevat talloze heerlijke recepten, van kip - en visgerechten tot nagerechten en van vegetarische gerechten tot salades. Bij elk recept staat een gedetailleerde ingrediëntenlijst, een duidelijke beschrijving van de bereidingswijze en een foto van het eindresultaat. Het wordt je dus echt heel gemakkelijk gemaakt. Hieronder staan een paar van mijn favoriete recepten:

  • Tortilla met zoete aardappel
  • Quinoa pannenkoeken met dadels en walnoten
  • Havermoutpannenkoek met granaatappel en chocolade
  • Boekweitwrap met gebakken appel;
  • Courgette lasagne met ricotta en parmaham.

Bovendien krijg je de kans om je eigen wekelijkse hele-dag-maaltijd te plannen en zo je lievelingsgerecht te eten.

Review! Mijn ervaring met de Afslank Receptenbijbel van Oscar Helm

Dit kan ook een gerecht zijn dat niet in de Afslank Receptenbijbel staat. Op deze manier voelt de afslank receptenbijbel methode niet als een dieet en is het gemakkelijker vol te houden.

Conclusie van deze afslankreceptenbijbel en mijn ervaring

Ik heb 3 weken lang de recepten uit de Afslank Receptenbijbel gevolgd. Voor mij was de belangrijkste constatering dat ik geen enkel moment honger heb gehad. Dit is erg belangrijk omdat je alleen je afvaldoelstellingen kunt bereiken als je geen honger hebt.

Je hebt wel mensen die zeggen dat ze veel wilskracht hebben maar ook deze mensen zullen op een gegeven moment toegeven aan de honger. Omdat je geen vervelende hongergevoelens hebt loop je ook niet rond met het idee dat je een dieet aan het volgen bent.

Iets anders wat belangrijk is om het afvallen vol te kunnen houden is de smaak. Je kunt wel een koolsoepdieet gaan volgens maar ik kan je garanderen dat je na een week geen soep meer kunt zien. Met de Afslank Receptenbijbel heb je iedere dag gerechten om naar uit te kijken.

Koolhydraatarm en onbewerkte voedingsmiddelen

De recepten maak je aan de hand van hoofdzakelijk onbewerkte voedingsmiddelen. Dit is vele malen lekkerder dan kant-en-klaarmaaltijden of al die andere troep die in de supermarkten ligt. Omdat je maaltijden lekker en afwisselend zijn heb je telkens iets om naar uit te kijken wat het afvallen alles behalve een straf maakt.

De gerechten voor ontbijt, lunch en diner bieden ook ontzettend veel variatie. Hierdoor voed je echt je lichaam en krijgt het alle essentiële vitaminenmineralenantioxidanten, spoorelementen, aminozuren en vetzuren binnen.

Je hoeft je met de Afslank Receptenbijbel absoluut geen zorgen te maken over eventuele tekorten (wat een reëel risico kan zijn bij bepaalde diëten). De meeste mensen zullen er wat betreft hun gezondheid zelfs op vooruit gaan als ze de recepten volgen.

De Afslank Receptenbijbel is wat mij betreft zeker de moeite waard. Je kunt de Afslank Receptenbijbel in digitale vorm kopen en als fysieke versie. De fysieke versie is wel handig omdat je dan de recepten er makkelijk bij kunt houden tijdens het koken. En je hebt niks te verliezen met de 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie, je kunt het altijd weer opzeggen (wat amper gebeurd)

Afslank receptenbijbel kopen?

Wist je dat vorige maand 14000 mensen in Nederland via Google zochten naar echte ervaringen van gebruikers van de Afslank Receptenbijbel? Ik bekeek de zoekresultaten en ontdekte dat bijna elke recensie zo geschreven is dat er weinig praktische informatie over de Afslank Receptenbijbel te vinden is.

aar mijn mening is de Afslank Receptenbijbel een geweldige bron voor praktische richtlijnen over afslanken. Ik waardeer echt de manier waarop Oscar de informatie op een gemakkelijk te volgen manier heeft ingedeeld.

Je kunt hier 2650 andere ervaringen van gebruikers lezen >>.

Uitgebreid bonus pakket bij je aanschaf van de afslank receptenbijbel

Als aanvulling krijg je bij aankoop van de Afslank Receptenbijbel ook nog wat gratis bonusmateriaal. De eerste bonus bestaat uit een kant-en-klaar weekmenu met handige boodschappentips.

Het hele menu is voor je uitgeschreven, zodat je niet zelf dieetplannen hoeft te maken.

De tweede bonus is een soort handboek met de 13 richtlijnen voor een slank en gezond lichaam en een blijvend resultaat. De meeste diëten geven je maar een tijdelijk resultaat. Met deze afslank recepten bonus kun je eindelijk echt van dat vervelende jojo-effect afkomen.

De derde en vierde bonus bestaan uit 94 extra recepten. Je krijgt 10 extra recepten voor gezonde desserts en 84 recepten voor gezonde tussendoortjes. Deze bonussen bevatten ook een aantal handige tips om te variëren met andere ingrediënten.

De vijfde bonus, Het Ultieme Gewichtsverlies Programma, bestaat uit verschillende video's met oefeningen en tips om nog meer gewicht te verliezen.


 Wil je de Afslank receptenbijbel aanschaffen?

Dè Beproefde methode om lekker en gezond je BMI te verlagen! Een tijdelijke korting dus profiteer snel!

Over de schrijver

Hoi,

Geert hier!

Wat supertof dat je op 24Taste bent beland. Naast chef-kok, trendwatcher, levensgenieter, en foodaholic ben ik de drijvende kracht van 24Taste.nl. 

 "Ik ben altijd op zoek naar middelen om meer kwaliteit uit het leven te halen"  Wil je afvallen, je fitter voelen, gezond en lekker eten, bruisend van de energie de dag doorkomen? 

Lees verder>>>


Anderen bekeken ook

Eerlijk en goed vlees kopen?

Als je op zoek bent naar goed en eerlijk vlees koop je het rechtstreeks bij de boer. Top kwaliteit en niet duur! Dat proef je zeker!