12/09/2022

geert

Afvallen

minuten leestijd

Afslank Receptenbijbel aanschaffen? Dit is waarom je dit moet doen!

Wil je de afslank Receptenbijbel aanschaffen maar ben je er nog niet helemaal over uit of je het wel of niet gaat kopen? Dan kan dit artikel weleens het verschil voor je maken.

Waarschijnlijk heb je al veel over dit boek gehoord. Via internet of je hebt er iets over gehoord van vrienden of familie.

Dat kan ook heel erg goed want de Afslank Receptenbijbel is niet voor niets een bestseller. Het boek wordt ontzettend veel verkocht, en de reacties zijn allemaal positief. Ik heb nog niet echt een negatieve reactie op internet kunnen vinden.

Wat is de Afslank Receptenbijbel?

De Afslank Receptenbijbel is een prettig te lezen boek dat boordevol staat met tips die je gaan helpen om succesvol af te vallen en om ook straks dat strakke buikje te hebben.

Naast de vele tips en adviezen ga je ook een hoop heerlijke recepten tegenkomen. Recepten voor een snelle vetververbranding zodat je snel van de overtollige kilo’s af zult komen. Eigenlijk is het een ultiem afslank programma wat door sommige ook wel de afslankbijbel wordt genoemd.

buikvet detox

Wat voor recepten kan ik verwachten in de Afslank Receptenbijbel?

De recepten in de Afslank Receptenbijbel zijn allemaal koolhydraatarm. Daarnaast bevatten ze ook behoorlijk veel eiwitten. Deze combinatie zie je steeds vaker terug omdat het je honger tegengaat en je vetverbranding stimuleert. Deze combinatie gaat ervoor zorgen dat je gegarandeerd gaat afvallen, mits jij je houd aan de recepten en tips uiteraard.

Wat is het gratis bonusmateriaal bij de Afslank Receptenbijbel?

Het is niet alleen het boek (fysiek of digitaal) wat je ontvangt. maar er zit ook nog behoorlijk veel bonusmateriaal bij:

  • Bonus 1: Dag- en Weekmenu’s.
  • Bonus 2: Boodschappentips.
  • Bonus 3: 13 Richtlijnen voor een Slank en Gezond Lichaam.
  • Bonus 4: 10 Gezonde Toetjes
  • Bonus. 5: 84 Gezonde Tussendoortjes.

Wat zijn de voordelen en nadelen?

De Afslank Receptenbijbel is een realistisch en haalbaar dieet. Absoluut geen crashdieet waarbij je honger moet lijden en uiteindelijk afhaakt omdat het niet vol te houden is. De recepten hebben duidelijke instructies en bereidingstijd.

Een nadeel is dat je het boek niet in de winkel kunt kopen. Alleen online dus Je kunt het gelukkig op de website (met korting) aanschaffen

Wat als het boek me niet bevalt?

Oscar Helm van de Afslank Receptenbijbel hanteert een 60 dagen niet goed geld terug garantie, dus je hebt eigenlijk niets te verliezen. Hier doet Oscar Helm helemaal niet moeilijk over.

Ohja op d24Taste staat ook nog een uitgebreide afslank receptenbijbel review, waar ik dieper op de inhoud inga.

lees ook: Mijn ervaringen met de afslank receptenbijbel

Hoe kan je de Afslank Receptenbijbel kopen?

Wil je de afslank receptenbijbel aanschaffen? Dan hoef je niet te kijken bij de Bruna of bij Bol.com. De Afslank receptenbijbel kun je alleen maar aanschaffen op de website HappyHealthy.nl.

Oscar Helm geeft zijn eigen boeken uit, omdat hij hiermee meer controle kan behouden over zijn product en de verspreiding daarvan. Daarom heeft Oscar Helm gekozen om de Afslank Receptenbijbel alleen via een eigen, officiële website te verkopen.

De afslank receptenbijbel is alleen te koop via deze website

Je kunt kiezen uit een digitaal boek of een fysiek boek. Bij het Fysieke boek ontvang je de digitale versie ter waarde van 27.- er gratis bij. Het fysieke boek kost 37,- . dit is inclusief het eerder genoemde bonusmateriaal.

Wat zijn de afslank receptenbijbel ervaringen en reacties van andere gebruikers?

Onderstaande reacties zijn afkomstig van de website van de Afslank Receptenbijbel

“Jouw boek is het eerste dieet wat ik heb kunnen volhouden.”
“Ik zou je nog laten weten wat ik vind van je boek. Zoals je weet heb ik jarenlang last gehad van overgewicht en dat belemmerde mij gewoon heel erg in mijn bewegingen en dus bijvoorbeeld in mijn contacten met m’n kleinkinderen.
 Als het warm was in de zomer durfde ik gewoon niet de tuin uit met ze. M’n gewicht schommelde ook heel erg en ik kon geen dieet volhouden. Jouw boek is het eerste dieet wat ik heb kunnen volhouden. Het is ook heel duidelijk geschreven, het is heel helder voor mij. Ik ben er heel erg blij mee en wil je daar graag voor bedanken!”
bmi te hoog afvallen

Bezoek de website voor nog meer reacties.

lees ook: REVIEW: De 15 beste afvalprogramma’s die er bestaan!. Ook in dit artikel staat een korte review over de Afslank Receptenbijbel

Bekijk nu de afslank receptenbijbel

en ga gezond afvallen

Over de schrijver

Hoi,

Geert hier!

Wat supertof dat je op 24Taste bent beland. Naast chef-kok, trendwatcher, levensgenieter, en foodaholic ben ik de drijvende kracht van 24Taste.nl. 

 "Ik ben altijd op zoek naar middelen om meer kwaliteit uit het leven te halen"  Wil je afvallen, je fitter voelen, gezond en lekker eten, bruisend van de energie de dag doorkomen? 

Lees verder>>>


Anderen bekeken ook

Eerlijk en goed vlees kopen?

Als je op zoek bent naar goed en eerlijk vlees koop je het rechtstreeks bij de boer. Top kwaliteit en niet duur! Dat proef je zeker!