28/08/2022

geert

Uncategorized

minuten leestijd

Review Glucomannan supplement. Wat is het precies?

Tijd voor een review over het Glucomannan supplement Een nieuw middel die je kan helpen met afvallen. Het is iets nieuws wat echt BOOMING is!

Een voedingssupplement om af te vallen? Normaal gesproken ben ik persoonlijk niet zo van de voedingssupplementen maar ik heb naar dit middel uitvoerig onderzoek gedaan.

Oscar Helm, De man achter de afslankreceptenbijbel, is hier mee begonnen en hoopt op deze manier het afvallen voor heel veel mensen nog gemakkelijker te kunnen maken.

Na het lezen van deze review over Glucomannan weet je straks alles over:

 • Wie is Oscar Helm
 • Warom is glucomannan zo’n goed product?
 • Wat zijn de bijwerkingen van glucomannan
 • Het eindoordeel van de Review  over Glucomannan

Wie is Oscar Helm? Is hij betrouwbaar?

review glucomannam

Oscar Helm is de persoon achter de website happy healthy. Hij helpt mensen om af te vallen en om gezond te leven. hij is sinds 2017 orthomoleculair voedings- en suppletieadviseur.

Oscar heeft de afslankreceptenbijbel uitgebracht. De adviezen en recepten die daarin staan zijn allemaal wetenschappelijk onderbouwd. Inmiddels is de afslankreceptenbijbel een bestseller en behoort tot de meest verkochte afvalboeken van Nederland

Klik hier om naar de afslankreceptenbijbel te gaan

Dat Oscar Helm helemaal achter zijn producten staat blijkt wel uit het feit dat hij altijd een niet-goed-geld-terug-garantie hanteert. Ook op het YouTube kanaal van Oscar Helm zien we terug dat hier iemand spreekt uit ervaring.

Zo vertelt hij welke voedingssupplementen hij zelf dagelijks neemt, wat hij zelf koopt bij het boodschappen doen en geeft hij met de ervaring als dieetpsycholoog psychologische trucs om mee af te vallen.

Glucomannan supplement,  Wat is dit eigenlijk voor product?

(bron Wikipedia)

Tja….….., dat het een moeilijk woord is weten we allemaal wel. Maar Glucomannan kan je heel erg goed helpen en ondersteunen als je gewicht wilt verliezen. Glucomannan draagt bij aan gewichtsverlies bij een gewichtsbeheersingsprogramma.

Glucomannan is een in water oplosbare voedingsvezel afgeleid van de wortel van een plant genaamd konjak.

glucomannam review

Glucomannan zorgt ervoor dat je een verzadigd gevoel hebt, en dus minder trek hebt in eten.

De plant groeit in de warme subtropische gebieden van Oost-Azië. In veel Westerse landen heeft glucomannan als voedingsvezel recentelijk in de media aandacht gekregen omdat het gewichtsverlies ondersteunt bij het volgen van een caloriearm dieet.

Glucomannan (Konjak) wordt ook veel gebruikt in de Aziatische keuken. De wortelknol kan als een aardappelgerecht bereid worden Het heef t echt bizar veel doeleinden en kan zelfs als bindmiddel gebruikt worden.

Glucomannan voor gebruik in de keuken

Het kan worden gebruikt als een graanproduct (cereal) of als Aziatische noodles. De natuurlijke suiker kan worden bewerkt om zo een ideale natuurlijke suikervervanger te krijgen. Er worden zelfs snoepjes van gemaakt. Glucomannan geeft een gelatineachtige massa als het met water wordt gemengd.

Wanneer je glucomannan als supplement gebruikt dan absorberen de vezels veel water in de darmen en wordt dan gelachtig. Hierdoor ontstaat een vertraging van het legen van de maag.

Laat je niet misleiden koop de juiste Glucomannan

Net als bij veel andere producten bestaat er ook een slechte kwaliteit Glucomannan op de markt. Aangezien Oscar niet zijn goede naam kwijt wil heeft hij hier van te voren grondig onderzoek naar gedaan. Laat je dus niet misleiden met aanbiedingen die op de markt zijn.

In 9 van de 10 keer zijn de goedkoopste capsules vaak van een slechte kwaliteit.

Het enige supplement dat ik je aanraad voor ondersteuning van gewichtsverlies is glucomannan. Ontdek het op deze pagina.

We zijn er nu achter gekomen dat je hongergevoel wordt gestopt met het gebruik van Glucomannan. Maar was je al op de hoogte van deze gezondheidsvoordelen?

 • Het onderdrukt de hormonen die ervoor zorgen dat je wilt gaan eten.
 • Het vertraagd de snelheid waarmee je maag geleegd wordt.
 • Het verlaagt opname van koolhydraten, vetten en cholesterol.
 • De groei van darmvriendelijke bacteriën wordt bevordert.

Wanneer je teveel Glucomannan inneemt kunnen er gezondheidsklachten optreden zoals obstipatie, buikpijn of misselijkheid. Gelukkig zijn de capsules die Oscar Helm op de markt heeft gebracht voorzien van een duidelijke handleiding en bevatten de juiste dagdosering.

Wat heeft Oscar Helm je te bieden?

Wanneer je besluit te starten met Glucomannan heeft Oscar drie leuke pakketten voor je. Wanneer je vandaag nog voor 12:00 uur besteld heb je het morgen al in huis. En net zoals altijd hanteert Oscar een niet-goed-geld-terug-garantie! Dan moet je wel binnen 30 dagen actie ondernemen Er zijn maar weinig mensen die hier gebruik van maken.

Glucomannan capsules – €29.95 per maand (minimaal 1 maand) om mee te starten

 • 1 potje met 180 capsules glucomannan supplementen
 • Per maand automatisch een nieuwe voorraad thuisbezorgd
 • Gratis verzending.  Discreet geleverd zonder vermelding van productnaam of website op pakketje
 • Automatische verlenging, per direct opzegbaar via de mail met aankoopgegevens
 • Gratis caloriearm weekmenu (direct downloadbaar in PDF formaat)

 Glucomannan capsules – €24.95 per maand (minimaal 3 maanden) Meest gekozen!

 • 3 potjes met elk 180 capsules Glucomannan supplementen
 • Per 3 maanden automatisch een nieuwe voorraad thuisbezorgd
 • Gratis verzending Discreet geleverd zonder vermelding van productnaam of website op pakketje
 • Automatische verlenging, per direct opzegbaar via de mail met aankoopgegevens
 • Gratis caloriearm weekmenu (direct downloadbaar in PDF formaat)

Glucomannan capsules – € 19.95 per maand (minimaal 6 maanden) Meest voordelig!

 • 6 potjes met elk 180 capsules glucomannan supplementen
 • Per 6 maanden automatisch een nieuwe voorraad thuisbezorgd
 • Gratis verzending Discreet geleverd zonder vermelding van productnaam of website op pakketje
 • Automatische verlenging, per direct opzegbaar via de mail met aankoopgegevens
 • Gratis caloriearm weekmenu (direct downloadbaar in PDF formaat)

Eindoordeel van deze review over glucomannan

Op de website van Oscar Helm kun je de recensies lezen van mensen die al geruime tijd bezig zijn met de capsules. 24Taste staat 100% achter dit product omdat:

 • Als Oscar iets op de markt brengt is er goed over nagedacht. Het is echt bewezen dat deze capsules helpen om af te vallen.
 • Supplementen zijn een aanvulling op een gevarieerd en evenwichtig voedingspatroon. Het is zeker geen vervanging ervoor.
 • Voor de prijs hoef je het echt niet te laten.
 • Combineer de capsules altijd met een dieet. Anders heeft het totaal geen effect
 • Dat Oscar een niet-goed-geld-terug-garantie hanteert zegt al genoeg.


Ik hoop dat dit wederom een waardevol artikel voor je is geweest. Laat een reactie achter of deel dit bericht op social media

Over de schrijver

Hoi,

Geert hier!

Wat supertof dat je op 24Taste bent beland. Naast chef-kok, trendwatcher, levensgenieter, en foodaholic ben ik de drijvende kracht van 24Taste.nl. 

 "Ik ben altijd op zoek naar middelen om meer kwaliteit uit het leven te halen"  Wil je afvallen, je fitter voelen, gezond en lekker eten, bruisend van de energie de dag doorkomen? 

Lees verder>>>


Anderen bekeken ook

Eerlijk en goed vlees kopen?

Als je op zoek bent naar goed en eerlijk vlees koop je het rechtstreeks bij de boer. Top kwaliteit en niet duur! Dat proef je zeker!