De afslanktest, Ben je klaar om af te vallen?
27 april 2019 
2 min. leestijd

De afslanktest, Ben je klaar om af te vallen?

…..Altijd leuk om een keer een klein testje te doen toch? Helemaal leuk om eens te kijken of je er klaar voor bent om die overtollige kilo’s er eindelijk een keer af te gaan werken.

In samenwerking met de afslank receptenbijbel heb ik een leuke test voor je.

Wat is de afslankreceptenbijbel?

afslanktestHet boek is geschreven door Oscar Helm. De titel van dit boek zegt het eigenlijk al. De titel verraadt het al een beetje: dit boek is eigenlijk het ultieme receptengids zijn voor als je wilt afvallen.

Het woord ‘bijbel’ klinkt misschien een beetje overdreven misschien, maar is wel heel sterk. Het laat voor mijn gevoel wel merken dat Oscar Helm weet waar hij het over heeft met zijn boek. Het komt in elk geval zelfverzekerd over en weet waar hij over praat.

Als je goed voor je lichaam zorgt dan zorgt het lichaam goed voor jou!

gratis ebook

Wat staat je allemaal te wachten met de afslankreceptenbijbel?

Allereerst belooft Oscar dat je met zijn Afslank Receptenbijbel kan afvallen en je gezonder en energieker voelt. Zijn recepten zijn gericht op gezondheid, niet op drastisch gewichtsverlies, want dat is juist heel ongezond. Hij belooft je dan ook een blijvend resultaat.

De kracht van de Receptenbijbel zit hem volgens Oscar in de eenvoudige, lekkere recepten. De gerechten in het boek zouden makkelijk te maken zijn en ook nog goed smaken. Daarnaast zou zijn dieet goed vol te houden zijn. Juist omdat het geen streng dieet is, maar een dieet met afwisselende en smaakvolle recepten.

Lees hier alles over de afslankreceptenbijbel. Keer daarna terug om de test te doen

Doe de Afslanktest.

Nou! ben je klaar om de test te doen?  binnen 5 minuten weet je of jij er klaar voor bent. Ik ben benieuwd naar de resultaten

Ga naar de afslanktest

Wil je gelijk naar de afslankreceptenbijbel? Klik dan hier

Gratis weekmenu van de afslankreceptenbijbel

Over de schrijver
Hoi!, Geert hier! Wat supertof dat je op 24Taste bent beland. Naast chef-kok, trendwatcher, levensgenieter, en foodaholic ben ik de drijvende kracht van 24Taste.nl. Ik ben stapelgek op alles wat lekker en gezond is. "Ik ben altijd op zoek naar middelen om meer kwaliteit uit het leven te halen" Wil je afvallen, je fitter voelen, gezond en lekker eten, bruisend van de energie de dag doorkomen? dan ben je op deze website op het juiste adres!
Reactie plaatsen

Niet de informatie gevonden waar je naar op zoek bent?

We hebben meer dan 200 verschillende artikelen op 24Taste staan!

Eerlijk en goed vlees kopen? Rechtstreeks van de boer!

Meer informatie
Nobel vlees, dat ga je zeker proeven