27/09/2022

geert

Afvallen

minuten leestijd

Virtuele maagband: afvallen zonder operatie! (+KORTING!)

Ben je op zoek naar een manier om af te vallen zonder moeite én zonder operatie? Een virtuele maagband of maagband hypnose is dé oplossing! Dankzij het Virtuele Maagband Programma van Brein-Power kun je afvallen met hypnose.

Ben je hier nog niet bekend mee en wil je graag meer weten? Lees dan mee met deze virtuele maagband review. Ik heb ook een enorme korting voor je!

Virtuele maagband vs chirurgische maagband

Misschien heb je nog niet eerder gehoord van een virtuele maagband, maar een chirurgische maagband ken je vast wel. Zo’n maagbandoperatie brengt veel risico’s met zich mee en het is zelfs mogelijk dat je lichaam de maagband afstoot. Ook blijft de focus de rest van je leven gericht op eten, al dan niet overeten. Je hebt het gevoel dat je niet meer ‘mag’ eten of er niet meer van mag genieten. Dat is helemaal niet gezond.

Bovendien bedragen de chirurgische maagband kosten al snel €6.000. Een vergoeding zit er niet bij alle verzekeraars in en als je pech hebt gaat de chirurgische maagband na verloop van tijd ook nog lekken. Dan moet je opnieuw onder het mes.

Bij een virtuele maagband is dat heel anders. Er wordt niets in je lichaam aangebracht, dus je hoeft ook niet plaats te nemen op de operatietafel. Het is een denkbeeldige maagband die onder hypnose wordt ‘aangebracht’. Dat betekent dat hij in je onderbewuste wordt geïmplementeerd. Omdat het geen daadwerkelijke operatie betreft, zijn er geen lichamelijke risico’s. De virtuele maagband kosten bedragen bovendien niet meer dan een paar honderd euro. Is dat geen geweldig nieuws?!

Wat is een virtuele maagband precies?

Een virtuele maagband is eigenlijk een hypnosetechniek. Hierbij wordt een suggestie in je onderbewustzijn geplaatst, waardoor je gelooft dat je een echte maagband hebt. Zo’n maagband hypnose zorgt ervoor dat je zal afvallen en slanker wordt, net zoals bij een chirurgische maagband. Je onderbewustzijn wordt opnieuw geprogrammeerd, zodat je hersenen op onbewust niveau echt geloven dat je maag kleiner is geworden. Ook ga je anders over eten denken, terwijl je zelf vrijwel geen moeite hoeft te doen. Daarom is afvallen met hypnose zo populair!

Uit onderzoek is gebleken dat een virtuele maagband bij 95% van de cliënten net zo effectief werkt als een chirurgische maagband. En dat, terwijl de chirurgische maagband nadelen vele malen groter zijn. Ik weet wel wat ik zou kiezen!

De voordelen van een virtuele maagband

Ik zet de virtuele maagband voordelen nog even voor je op een rij!

✅ Voor een virtuele maagband is geen operatie nodig;

✅ De virtuele maagband kosten zijn véél lager dan de chirurgische maagband kosten;

✅ Afvallen met hypnose is een stuk gemakkelijker;

✅ Meer lange termijn resultaat met afvallen hypnose, omdat je mindset wordt gereset;

✅ Geen maagband nadelen zoals littekens, narcose of zwangerschapsbeperkingen;

✅ Afvallen met hypnose is bovendien veel veiliger (geen complicaties);

✅ Een virtuele maagband is geschikt voor iedereen;

Over hypnose en afvallen

Hoe werkt dat dan precies, zo’n maagband hypnose? Eigenlijk precies zoals een ‘normale’ hypnose ook werkt. Bij afvallen met hypnose word je in een diepe staat van ontspanning gebracht, waarbij je onderbewuste openstaat voor suggesties. De hypnotiseur past vervolgens speciale technieken toe om die suggesties van een virtuele maagband te plaatsen. Daardoor ontstaat er in je hersenen een sterke overtuiging van een fysieke maagband. Het gevolg is dat je lichaam hier op zal reageren. Je krijgt daadwerkelijk minder honger en je zal sneller vol zitten.

Bij afvallen denken we in eerste instantie aan eten: minder eten, vooral. En gezonder eten, stoppen met snoepen, minder koolhydraten, enzovoort. Toch wordt het ons lastig gemaakt in deze maatschappij. We worden continu getriggerd om ongezonde dingen te eten en te koken uit pakjes en zakjes. Het is dan ook niet gek dat obesitas steeds vaker voorkomt. Het is zelfs een wereldwijde epidemie geworden. Voor het eerst in de geschiedenis krijgen kinderen en jongvolwassenen steeds vaker diabetes type 2.  Dat was vroeger een ziekte die alleen ouderen trof en daardoor ook wel ouderdom diabetes genoemd werd. Moet je nagaan hoe dat veranderd is!

Het Virtuele Maagband Programma van Brein-Power

Een tijd geleden ontdekte ik het Virtuele Maagband Programma van Brein-Power. Het is een programma voor afvallen onder hypnose. Yvonne, de vrouw die het programma uitvoert, begeleidt deelnemers in verschillende sessies en herprogrammeert hun onderbewustzijn. Hierdoor gaat er echt iets veranderen: jij! Het enige wat jij moet doen is 100% achter je keuze staan voor afvallen hypnose. Alleen dan zal het echt werken, blijkt uit verschillende virtuele maagband ervaringen.

Maar als dat het enige is wat je hoeft te doen? Dat heb je er vast wel voor over om gezond oud te worden. Om überhaupt oud te worden! Dankzij het Virtuele Maagband Programma van Brein-Power zet jij een hele belangrijke stap naar een slank, gezond en gelukkig leven. Gedurende meerdere hypnosesessies zal je je weer fit gaan voelen, omdat je er langzaam van overtuigd raakt dat die maagband haar werk gaat doen. Dit kwalitatief hoogwaardige programma kun jij ook volgen!

Inhoud van het programma

Het Virtuele Maagband Programma begint met vier mindset boost programma’s. Het is namelijk heel belangrijk dat je mindset., je manier van denken over eten en jezelf, verandert. Daar ga je de eerste 20 dagen mee aan de slag. De rustgevende en lieve stem van Yvonne is fijn om naar te luisteren en laat je direct op je gemak voelen. Dat gevoel van veiligheid en vertrouwen is heel belangrijk bij afvallen onder hypnose. Anders kun je je er niet helemaal aan overgeven. Ook ontvang je een werkboek waarin je alles kunt bijhouden en waar handige tips and tricks in staan.

Het Virtuele Maagband Programma van Brein-Power bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Virtuele Maagband Hypnose Programma;
  • Virtuele Maagband online (je hoeft niet naar Yvonne toe);
  • Hypnose Mindset Slank en Gezond Programma;
  • 30+ Video’s en audiobestanden;
  • NLP, Hypnose, EFT Slank en Gezond zonder Dieet;
  • 6 Zelfhypnose sessies;
  • 12 maanden toegang tot het complete afslankprogramma;
  • Toegang tot de besloten Facebookgroep;
  • 14 Dagen garantie: niet goed = geld terug!

Wil je ook een slank en gezond lichaam?

Maak gebruik van de kortingscode Koopnu150YT om je korting van 150,- te claimen

Virtuele Maagband ervaringen van anderen

Vele mensen gingen je al voor met het plaatsen van een virtuele maagband door Yvonne. Hun virtuele maagband ervaringen liegen er niet om: het is een groot succes!

Zoals je ziet zijn de afvallen onder hypnose ervaringen geweldig! Mensen vallen daadwerkelijk kilo’s af zonder moeite te hoeven doen. Ook voelen zij zich op hun gemak bij Yvonne, waardoor afvallen door hypnose nog fijner wordt. Ik ben echter nog geen negatieve maagband hypnose ervaringen tegengekomen over dit programma. Dat is op zich een heel goed teken!

Zelf heb ik Saskia gesproken, een vrouw die het Virtuele Maagband Programma van Brein-Power ook doorlopen heeft. Zij is nog maar net begonnen, maar merkt nu al geweldige resultaten door de sessies met Yvonne. Lees hier het verhaal van Saskia over haar virtuele maagband.

virtuele maagband review en ervaringen
virtuele maagband review en ervaringen
virtuele maagband review en ervaringen
virtuele maagband review en ervaringen


Nog meer ervaringen over de virtuele maagband

Op het YouTube kanaal van Yvonne vind je neg veel meer ervaringen over de virtuele maagband. Ik heb een aantal voor je op een rijtje gezet.

Chantal valt 10 kg. af met de virtuele maagband

Chantal wou serieuze veranderingen doorvoeren en besloot om goed te gaan eten. Voorheen bestelde ze veel junkfood bij McDonalds en meer. Dat is vervangen door gezondere keuzes zoals salades en kippenvleugels.

Ze deed na bijna 2 maanden de derde sessie en was toen al 10 kilo afgevallen. Ze drinkt minder wijn en het is voor haar gemakkelijk geweest om in plaats daarvan water te gaan drinken.

Ze heeft nu veel meer tijd om buiten met kinderen in de buitenlucht door te brengen.  Ze kookt bijna iedere dag en met verse producten. Ook haar vriend is 4 kilo afgevallen doordat Chantal gezondere keuzes maakt.

Door de Hypnose sessies en de Virtuele Maagband gaat het eigenlijk vrijwel vanzelf en ze voelt zich ook lekkerder en energieker.

Ze zijn zelfs aan het verbouwen gegaan waar ze al tijden tegen aan zaten te hikken.

Virtuele maagband ervaring van Karina

Karina is ook al super tevreden over het virtuele maagband programma. Ze kan nu NEE zeggen tegen al die lekkere dingen. Haar leven is totaal veranderd door het gebruik van de virtuele maagband.

Virtuele maagband van Anja: 12 kg. afgevallen!

Bekijk de video en oordeel zelf hoe Anja dit heeft gedaan. Ook zij is super tevreden over de sessies van Yvonne.

Na het volgen van de sessies had ze minder zin in zoetigheid en het snaai gedrag was ook praktisch verdwenen.

Anja: "Het is een life changings programma, omdat het niet echt een dieet is, is het gemakkelijk te volgen"

Aan de slag met het Virtuele Maagband Programma

Ben je enthousiast geworden en wil je ook aan de slag met het Virtuele Maagband programma? Dat kan! Yvonne helpt je heel graag aan een maagband onder hypnose. Het enige wat jij hoeft te doen is je aan te melden voor het programma.

virtuele maagband ervaringen

 De virtuele maagband kosten zijn stukken lager op dit moment! Normaal gesproken betaal je €805 aan hypnose afvallen kosten, maar de prijs is tijdelijk verlaagd naar €547.

Extra KORTING voor jou via 24Taste!

Stop nog niet met lezen! Je kunt een virtuele maagband namelijk extra voordelig scoren. Ik heb een kortingscode ontvangen waardoor de virtuele maagband prijs enorm omlaag gaat. Maak je gebruik van de kortingscode Koopnu150YT, dan krijg je nog eens €150 korting op de hypnose afvallen kosten! Je betaalt daardoor slechts €397 voor een programma dat je leven letterlijk zal veranderen. Zo wordt een maagband onder hypnose voor iedereen betaalbaar!

Wil je ook een slank en gezond lichaam?

Maak gebruik van de kortingscode Koopnu150YT om je korting van 150,- te claimen

Veel gestelde vragen over de virtuele maagband

Heb je nog vragen over een virtuele maagband? Ik heb de meest gestelde vragen over dit onderwerp hieronder op een rijtje gezet

Door wie is het Virtuele Maagband Programma ontwikkeld?

Het Virtuele Maagband Programma is opgericht door Yvonne Thuijs, eigenaresse van Brein-Power. Met haar bedrijf en programma helpt zij mensen hun klachten te verhelpen. Dit doet zij door middel van hypnose, NLP-technieken en EFT-technieken.

Yvonne helpt je te stoppen met roken, minder te eten, minder stress of angst te ervaringen, enzovoort. Zij is een expert in haar vakgebied en heeft al veel trainingen en opleidingen gevolgd. Naar eigen zeggen is zij nooit uitgeleerd en dat vind ik een mooie gedachte! Ook grote bedrijven weten Yvonne te vinden voor haar inspirerende sessies.

Zij is daarom al meerdere keren geïnterviewd voor tv, radio, tijdschriften en kranten. Yvonne vertelt: “Ik ben getraind door de besten, o.a. door Andy Harrington, Edwin Selij, Vincent vd Burg, John Lee en Bob Burns. Allemaal specialisten op het gebied van ons onbewuste brein, hypnose en NLP.”

Werkt een virtuele maagband bij iedereen?

Ja, een virtuele maagband werkt eigenlijk bij iedereen. Uit onderzoek blijkt dat 95% van de mensen met een virtuele maagband net zoveel resultaat opmerkt als bij een chirurgische maagband. Onthoud dat de kans van slagen bij een chirurgische maagband ook geen 100% is. Ook zal de snelheid waarmee je afvalt per persoon verschillen, omdat iedereen een andere stofwisseling heeft.

De virtuele maagband ervaringen zijn in elk geval heel positief, waardoor je vanzelf overtuigd raakt. Een virtuele maagband is geschikt voor iedereen die te veel eet en daar iets aan wil veranderen.

Is een virtuele maagband vergoeding mogelijk?

Afhankelijk van je zorgverzekering, kun je een gedeeltelijke virtuele maagband vergoeding krijgen. Dit is alleen mogelijk wanneer je aanvullend verzekerd bent.

De hoogte van het bedrag verschilt per verzekeraar. Ik adviseer je om contact op te nemen met je zorgverzekeraar om informatie over een virtuele maagband vergoeding op te vragen

Is Hypnose eng of gevaarlijk?

Nee, hypnose is niet gevaarlijk of eng. Een virtuele maagband plaatsen is daarom niet iets waar je bang voor moet zijn. Wanneer je het Virtuele Maagband Programma volgt, merk je langzaam veranderingen op in je manier van denken en in je lichaam.


De hypnosetechnieken die gebruikt worden zijn niet raar, eng, zweverig of slecht. Lees de virtuele maagband ervaringen maar van mensen die het al hebben ervaren.

Wanneer kom je in aanmerking voor een chirurgische maagband?

Een chirurgische maagband neem je niet zomaar even. Je moet ervoor onder het mes in het ziekenhuis en er zijn voorwaarden aan verbonden. Zo moet je BMI hoger dan 40 zijn, moet je al vijf jaar aan overgewicht lijden en mag je geen gezondheidsproblemen hebben.

Andere manieren van afvallen moeten mislukt zijn, waardoor een chirurgische maagband de laatste oplossing lijkt. Toch moet je wel gemotiveerd genoeg zijn om je eet- en leefpatroon aan te passen, want zo’n maagband is geen wondermiddel.

Voldoe je niet aan deze voorwaarden of zie je het niet zitten om geopereerd te worden? Dan is een virtuele maagband een veel fijner en minder drastisch alternatief.

PS: Wanneer je bent gestart met het programma, zou je me dan op de hoogte willen houden van je ervaringen? Plaats gerust een reactie onder dit artikel. Ik ben zeer benieuwd naar je verhaal!

Over de schrijver

Hoi,

Geert hier!

Wat supertof dat je op 24Taste bent beland. Naast chef-kok, trendwatcher, levensgenieter, en foodaholic ben ik de drijvende kracht van 24Taste.nl. 

 "Ik ben altijd op zoek naar middelen om meer kwaliteit uit het leven te halen"  Wil je afvallen, je fitter voelen, gezond en lekker eten, bruisend van de energie de dag doorkomen? 

Lees verder>>>


Anderen bekeken ook

Eerlijk en goed vlees kopen?

Als je op zoek bent naar goed en eerlijk vlees koop je het rechtstreeks bij de boer. Top kwaliteit en niet duur! Dat proef je zeker!