Hoe een virtuele maagband je kan helpen gewicht te verliezen
21 juni 2020 
15 min. leestijd

Hoe een virtuele maagband je kan helpen gewicht te verliezen

Een virtuele maagband kan voor heel veel mensen die gewicht willen verliezen een uitkomst zijn. Echter is het nog bij heel veel mensen onbekend. In deze review over de virtuele maagband leg ik alles voor je uit. Ook de ervaringen van anderen komen aan bod.

Blijf lezen tot het einde. Aan het einde van dit artikel is er nog een leuke tijdelijke korting – Die moet je echt niet missen. (dat zou zonde zijn toch?)

Wat is een virtuele maagband

Een virtuele maagband is een speciale techniek die wordt gebruikt om het onderbewustzijn te suggereren dat er een maagband om uw buik is aangebracht dit gebeurd door middel van hypnose en zorgt er voor dat je gewicht gaat verliezen en slanker gaat worden.

Eigenlijk gebeurt dit door middel van een combinatie van hypnose -en coachtechnieken. Je onderbewustzijn wordt her geprogrammeerd en dan is er een grote kans dat de kilo’s er vanaf vliegen. Hier hoef je eigenlijk niet heel veel moeite voor te doen.

Het doel is dat je op een onbewust niveau gelooft dat je de fysieke (ingrijpende) operatie hebt ondergaan en dat je maag kleiner is geworden. 

gratis afslanksessie

Wanneer kom je in aanmerking voor een chirurgische maagband?

Een chirurgische maagband is niet zomaar iets waar je eventjes voor naar het ziekenhuis gaat. Niet iedereen komt dan ook zomaar in aanmerking voor een maagband.

Op zich logisch, want het is een chirurgische ingreep. Toch is het in Nederland de meest chirurgische ingreep voor gewichtsverlies.

Enkele voorwaarden om te bepalen of je in aanmerking kunt komen voor een maagband:

 • Je overgewicht bedraagt meer dan het dubbele van het ideale gewicht (Body Mass Index van 40 of hoger).
 • Je hebt al minstens 5 jaar overgewicht.
 • Mensen met gezondheidsproblemen, zoals diabetes, hart- en gewrichtsklachten, die in verband staan met overgewicht komen niet in aanmerking.
 • Andere serieuze pogingen om af te vallen hadden geen succes.
 • Je bent gemotiveerd om je eet – en leefpatroon aan te passen.

Bovenstaande voorwaarden heb je dus NIET bij een virtuele maagband, iedereen die succesvol wilt afvallen kan dus een virtuele maagband krijgen. 

Lees hier het succesverhaal van Saskia. Haar geweldige ervaringen met de virtuele maagband


Chirurgische maagband versus virtuele maagband, wat zijn de voor -en nadelen?

Zoals ik al eerder zei komt niet iedereen in aanmerking voor een chirurgische maagband. Dit is bij een virtuele maagband niet het geval. Een virtuele maagband is voor iedereen geschikt die wil afvallen.

De kosten

Een chirurgische maagband kost al gauw € 6000.-. Niet alle verzekeraars vergoeden dit. Een virtuele maagband kost niet meer dan een paar honderd euro.

Complicaties

Een maagband operatie brengt risico’s mee. Het lichaam kan de band gaan afstoten. Ook bestaat de kans dat er een infectie bij kan komen. Met een virtuele maagband heb je dat niet, er komt namelijk niks in je lichaam.

Je hoort wel eens verhalen dat een maagband verschuift of gaat lekken. Je moet dan opnieuw onder het mes. Daar wordt het dan niet beter op.  Dit is ook niet goed voor je mindset.

Je focus voor het eten

Wanneer je een maagband laat zetten dan blijft de focus voor het eten altijd aanwezig. Met een virtuele maagband is dit voorbij. Je brein wordt immers ge-reset, zodat je anders over eten gaat denken.

Wanneer je focus dus nog wel aanwezig is blijft het gevaar altijd aanwezig dat je toch weer gaat overeten.

.. En verder

En wat dacht je van de littekens die je krijgt bij een chirurgische maagband? Ben je straks wat kilo’s kwijt, dan heb je er weer een litteken bij! Verder kun je met een chirurgische maagband niet gelijk beginnen. Je hebt ook nog een herstelperiode van 3-4 weken.

Je zult ook nog een tijdje last hebben van die vervelende narcose, dat is vaak geen pretje! Bij een chirurgische maagband heb je ook nog zwangerschapsbeperkingen.

gratis afslanksessie

De overeenkomst tussen een virtuele maagband en een chirurgische maagband

Er is nog wel een leuke overeenkomst. In beide gevallen moet je uiteindelijk nieuwe kleren kopen. Je gaat gegarandeerd afvallen dus. De kans dat je slank blijft is bij een virtuele maagband veel groter, aangezien je geest een reset krijgt.

Sheila Granger is één van de goeroes op het gebied van de virtuele maagband. Zij heeft klinische onderzoeken in ziekenhuizen verricht waaruit blijkt dat een virtuele maagband bij 95% van de cliënten net zo effectief is als een chirurgische ingreep.

Is een virtuele maagband gevaarlijk?

Is een virtuele maagband gevaarlijk?

Een virtuele maagband wordt dus aangebracht met behulp van hypnose technieken. Dit kan sommige mensen afschrikken.. dit snap ik heel erg goed.

We kennen allemaal die televisieshows van Rasti Rostelli misschien nog wel. Rasti Rostelli liet mannen bevallen en liet andere mensen denken dat ze een kip waren. Ook herinner ik me de beelden nog dat hij een hele rij mensen liet geloven dat ze niet meer konden lopen. Ze stonden vast op de grond en kwamen niet meer vooruit.

Dit is een hypnose show! het kan echt anders!

Met behulp van ontspanningstechnieken wordt je in een staat van hypnose gebracht. In deze ontspannen staat is je onderbewustzijn open voor suggesties. Op dit punt worden er gespecialiseerde technieken toegepast om suggesties te doen. Bij de virtuele maagband is deze suggestie dat je een fysieke maagband hebt laten plaatsen.

Een hypnosesessie kun je het beste vergelijken met dagdromen. Je komt niet in een droomwereld maar in een hele diepe ontspanning

Hypnose is niet eng!

Laat je dus niet afschrikken. Met het programma van brein-power is er helemaal niets aan de hand. ( Dit leg ik verderop voor je uit)

Met het plaatsen van een maagband in het ziekenhuis en een virtuele maagband zijn er best wel wat overeenkomsten. Wanneer je gaat starten met de hypnosesessies ( die je gewoon thuis kunt doen) Ga je ook merken dat er wat in je lichaam gebeurd. Het enige verschil is dat je meerdere hypnosesessies nodig hebt in plaats van één operatie

De technieken die nodig zijn om iemand onder hypnose te brengen, kan in principe iedereen leren. Het is ook mogelijk om deze technieken op jezelf toe te passen. Men spreekt dan over zelfhypnose.

gratis afslanksessie

Werkt een virtuele maagband bij iedereen?

De virtuele maagband is geschikt voor mensen die teveel eten naar binnen werken. Mensen die willen starten met een virtuele maagband en ongemotiveerd zijn kunnen er maar beter niet aan beginnen. Dan zal helaas geen enkel afvalprogramma werken.

De snelheid waarmee je afvalt is echter bij iedereen anders. Dit is bij elk afvalprogramma het geval. Iedereen heeft een andere stofwisseling.

Ik ben er van overtuigd dat iedereen die succesvol wil afvallen baat heeft bij een virtuele maagband.


Het programma van Brein-Power

Enige tijd geleden heb ik contact gehad met Saskia. Saskia heeft met heel veel succes het virtuele maagband programma van Brein-power doorlopen.

In dit programma leert Yvonne Thuijs hoe je door middel van verschillenden hypnose sessies je weer gezond, fit en gelukkig kunt voelen. ….Ja, met een virtuele maagband!

Er zijn heel veel programma’s op de markt, maar er is ook een hoop verschil in prijs en kwaliteit. Ik heb een zoekopdracht gedaan in google en ik kwam uit op prijzen van € 200.- tot meer dan € 1000.-

Enorm veel prijsverschil, maar ga je er dieper op in dan is er ook enorm veel verschil in kwaliteit. Het programma van Yvonne Thuijs is dus anders en steekt er met kop en schouders bovenuit.

Wie is Yvonne Thuijs?

yvonne thuijsYvonne is de oprichter van Brein-Power. Dit bedrijf houd zich bezig met het oplossen van klachten met behulp van hypnose, NLP technieken en EFT technieken. Ga maar eens voor de aardigheid op zoek naar recensies over Brein-power, iedereen is laaiend enthousiast.

Brein-power kan je helpen met het stoppen met roken, minder stress, geen angst of zorgen meer,  de virtuele maagband en meer… veel meer zelfs.

Yvonne is de expert in haar vakgebied. Ze heeft ontzettend veel trainingen en opleidingen gevolgd en is nog steeds niet uitgeleerd.

Bekend van Radio en T.V.

Yvonne is al meerdere keren geïnterviewd door televisieprogramma’s, radioprogramma’s tijdschriften en kranten. ook word ze geregeld gevraagd om een training te verzorgen.

Verschillende grote bedrijven weten Yvonne geregeld te vinden voor haar inspirerende sessies.

Yvonne: ” Ik ben getraind door de besten. O.a. door Andy Harrington, Edwin Selij, Vincent vd Burg, John Lee en Bob Burns, specialisten op het gebied van ons onbewuste brein, Hypnose en NLP “

Wat kun je allemaal verwachten met het virtuele maagband programma van Brein-power?

Ik schreef al eerder dat dit programma zich onderscheid van de rest van alle virtuele maagband programma’s. Ik ga daarom voor je uitleggen waarom dit het geval is.

Wanneer je gaat starten met het programma begin je eerst met 4 mindset boost programma’s. Tegelijkertijd ontvang je het werkboek waar allerlei tips en tricks in staan.

De eerste 20 dagen gaat er al heel veel gebeuren. Je complete mindset krijgt een reset!

virtuele maagband programma

Het complete programma:

 • Virtuele maagband hypnose programma
 • Hypnose mindset slank en gezond programma
 • meer dan 30 video en audio bestanden
 • NLP, Hypnose, EFT Slank en Gezond zonder Dieet
 • 6 zelf hypnose sessies
 • 12 maanden toegang tot het complete afslankprogramma
 • Toegang tot de besloten facebookgroep
 • 14 dagen niet goed geld terug garantie

Het is een compleet online programma, hoeft niet naar Yvonne toe, je kunt alles in je eigen veilige omgeving uitvoeren!

gratis afslanksessie

Wat kost een virtuele maagband

Zoals ik al eerder zei zitten er bij de verschillende aanbieders die ook werken met de virtuele maagband enorme verschillen. Ook is er een enorm verschil in kwaliteit.

Het programma van Brein-power is veel uitgebreider dan de meeste andere programma’s. Anderen werken vaak met een aantal hypnose sessies en thats all!

Yvonne Thuijs doet het dus anders. Ze zorgt ervoor dat jij je ook veel gelukkiger gaat voelen als je dit programma gaat volgen. Het is dan ook veel uitgebreider dan de rest.

Speciale kortingscode van 150,-!

Dit programma heeft een waarde van 805,- Hier gaat dan gelijk al een tijdelijke korting vanaf zodat de prijs op 547,- uitkomt.

24taste.nl heeft van Yvonne een geweldige kortingscode gekregen van 150,- (Koopnu150YT) zodat het uiteindelijk uitkomt op 397,- 

Kosten virtuele maagband: € 397.-, Dit is inclusief al het bonusmateriaal! Alleen met de speciale kortingscode dus!

Wat zijn de ervaringen van anderen?

Eén ding daar baal ik wel een beetje van. Ik ben nog geen negatieve ervaringen tegengekomen. Mensen die negatief zijn over een product laten dit vaak weten via een recensie. Waarom ben ik dat nog niet tegengekomen?

Een review daar horen ook gewoon negatieve ervaringen bij, ik kan ze niet vinden helaas!

Hieronder een aantal positieve reviews die ik heb gevonden op google

ervaringen 2 maagband virtueel

ervaringen maagbandervaringen brein-power

ervaringen virtuele maagband

En dan natuurlijk het verhaal van Saskia wat in een ander artikel te vinden is op deze website. Saskia heeft ook een gigantisch resultaat. Ze is nog maar net begonnen en het gaat nog steeds de goede kant met haar op.

… En wat vindt je van onderstaande video’s?

Mijn persoonlijke mening over de virtuele maagband van brein-power

Je bent op deze website gekomen omdat je iets wilt doen aan de overtollige kilo’s, gezonder wilt leven en tips wilt ontvangen over een gezonde leefstijl. Hartstikke goed van je!

Zelf heb ik het programma niet gevolgd. Ik ben slank en gezond, dus het geeft bij mij geen enkel effect. Wel heb ik een aantal hypnose sessies mogen beluisteren van Yvonne. De eerste hypnosesessie moest ik gelijk weer over nieuw doen. (Ik was in slaap gevallen, was het iets te rustgevend voor me?)

Wat me gelijk opviel was dat Yvonne zo’n heerlijke lieve en rustige stem heeft. Je gaat je gelijk op je gemak voelen! Dit doet je heel erg goed en is gelijk ook erg vertrouwd,

Bij afvallen denken we in eerste instantie direct aan eten.

Minder eten, gezonder eten, minder snoepen en geen of minder geraffineerde koolhydraten eten.

Dit is ontzettend lastig om in je eigen systeem te krijgen. Yvonne van Brein-power gaat dit dus voor je regelen met de sessies. Wanneer dit eenmaal in je systeem zit gaat het eigenlijk allemaal vanzelf.

Een virtuele maagband is eigenlijk afvallen zonder dieet!

virtuele maagband motivatieWanneer dan wordt het steeds lastiger gemaakt voor ons. Constant worden we getriggerd om alles maar te gaan eten uit pakjes en zakjes, Obesitas komt dan ook steeds vaker voor.

Overgewicht is uitgegroeid tot een wereldwijde epidemie. Het is voor het eerst in de geschiedenis dat kinderen en jong volwassenen steeds vaker diabetes type 2 hebben.

En terwijl dit een ziekte is die vroeger alleen ouderen trof en ook wel ouderdom diabetes werd genoemd.

Met de virtuele maagband van Brein-Power gaat er dus eindelijk eens iets voor je veranderen. Je moet er wel zelf 100% voor gaan.

 • Wat heb jij er voor over om gezond oud te worden zo oud te worden?
 • Wat  moet je aanpassen om een gezonde leefstijl op te gaan bouwen?
 • Wil je straks ook weer de kleding aantrekken wat staat te verstoffen in de kast omdat je het niet meer past?

Dit programma kan dan wel eens een hele belangrijke stap voor je zijn naar een SLANK, GEZOND en GELUKKIG leven!

Vergeet niet je korting van 150,- te claimen (Koopnu150YT)


 

JA!, ik wil ook weer een gezond, slank en fit lichaam. Weg met die overtollige kilo’s!

 


Ohja……Wanneer je inmiddels bent gestart met het programma, zou je me dan op de hoogte willen houden met een reactie onder dit artikel? Ik ben zeer benieuwd naar je ervaringen!

Over de schrijver
Hoi!, Geert hier! Wat supertof dat je op 24Taste bent beland.Naast chef-kok, trendwatcher, levensgenieter, en foodaholic ben ik de drijvende kracht van 24Taste.nl. Ik ben stapelgek op alles wat lekker en gezond is."Ik ben altijd op zoek naar middelen om meer kwaliteit uit het leven te halen"Wil je afvallen, je fitter voelen, gezond en lekker eten, bruisend van de energie de dag doorkomen? dan ben je op deze website op het juiste adres!
Een virtuele maagband versus een chirurgische maagband - Snel Weer Slank
Door

Een virtuele maagband versus een chirurgische maagband - Snel Weer Slank

op 28 Jul 2021

[…] effectieve ingreep. Een virtuele maagband is een alternatief voor de chirurgische ingrepen. Bij een virtuele maagband is er geen operatie nodig waardoor de ingreep een stuk minder intensief is. Wat is het verschil […]

Reactie plaatsen

Niet de informatie gevonden waar je naar op zoek bent?

We hebben meer dan 200 verschillende artikelen op 24Taste staan!

Eerlijk en goed vlees kopen? Rechtstreeks van de boer!

Meer informatie
Nobel vlees, dat ga je zeker proeven