25/09/2022

geert

Afvallen

minuten leestijd

Saskia probeerde de virtuele maagband. Dit gebeurde er….

Enige tijd geleden kwam ik in contact met Saskia. Saskia worstelt al een hele tijd met haar gewicht
 en ze werd hierdoor steeds onzekerder. Ze heeft al heel veel afvalprogramma’s geprobeerd, allemaal zonder succes. Totdat de virtuele maagband op haar pad kwam.

Saskia heeft veel succes gehad  met een heel bijzonder afvalprogramma van brein-power. De eigenaar en bedenker Yvonne Thuijs, heeft hier jarenlang onderzoek naar verricht en ontzettend veel mensen een compleet nieuw leven gegeven.

Als ik het in het kort voor je samenvat is het een eigenlijk een programma hoe je door middel van hypnose een virtuele maagband voor jezelf kunt creëren.

Afvallen zonder een dieet te volgen

De ervaringen van andere gebruikers zijn allemaal ontzettend bijzonder. Heel veel mensen die nog nooit geen succes hebben gehad met afvallen zijn nu voorgoed verlost van hun overtollige kilo’s.

Ik ken Yvonne al een tijdje en ze is echt de expert op dit gebied. Ik heb Saskia met haar in contact gebracht en samen hebben we haar ervaring met dit programma voor jullie uitgewerkt. Lees hieronder het geweldige verhaal van Saskia.

Mijn zoektocht naar het perfecte afvalprogramma

Al sinds ik me kan herinneren worstel ik met mijn gewicht. Als ik nu terugkijk naar foto’s van vroeger, dan was ik eigenlijk helemaal niet dik. Goh, wat ik er niet voor over zou hebben om weer zo te worden als toen. In ieder geval, een paar maanden geleden was voor mij dus echt de maat vol en tikte de weegschaal maar liefst 120 kilo aan!

Een kleine berekening van mijn BMI liet me al snel inzien dat ik ernstig overgewicht had. Als ik er nu niets aan zou doen, dan was ik bang dat het binnenkort te laat zou zijn…

Omdat ik alles al geprobeerd had en telkens weer een paar kilo kwijtraakte, om deze vervolgens weer net zo hard (al dan niet harder) terug te krijgen, was het tijd voor iets anders. Geen diëten meer en niet weer op een impulsieve maandag inschrijven bij de sportschool, om vervolgens nooit heen te gaan.

Ik ging online op onderzoek uit en kwam al snel terecht bij een maagband. Nadat ik daar wat informatie over had gelezen, schrok ik toch wel een beetje van de bijwerkingen en ervaringen die sommige mensen ermee hadden.

Ik laat me niet opereren, dat gaat me te ver!

Zo las ik dat er vaak een tweede operatie nodig is en dat je er soms ontzettend misselijk van kan worden, wat leidt tot overgeven. Ik met mijn emetofobie zag dat dus absoluut niet zitten!

Er MOEST echt iets veranderen!

Toch moest er drastisch iets veranderen. Tijdens mijn zoektocht naar de maagband, stuitte ik op iets interessants, namelijk: de virtuele maagband. In eerste instantie leek het me allemaal maar niks. Ik had immers alles al geprobeerd, waarom zou dit dan wél werken?

virtuele maagband

Omdat ik niets te verliezen had, besloot ik persoonlijke informatie in te winnen bij Yvonne. Ik las haar verhaal op de website van Breinpower en was meteen gemotiveerd door haar. Ik herkende er zoveel van mezelf in! Voor ik het wist heb ik haar een e-mail gestuurd en ik kreeg al binnen 10 minuten antwoord terug.

Tijdens ons contact wist ze mij echt te raken en ik kreeg er steeds meer vertrouwen in dat zij me wel eens echt zou kunnen helpen. Nadat ze mij nog eens op het hart drukte dat ‘als zij haar leven had kunnen omgooien, ik dat ook zou kunnen’, besloot ik me aan te melden voor het online virtuele maagband hypnose programma om af te vallen.

Als ik dichterbij had gewoond, dan was ik liever persoonlijk langs gegaan, maar Yvonne verzekerde me dat ik het prima zelf kon. Ook was het fijn om te weten dat ze altijd voor me klaar stond wanneer ik dat toch even nodig had.

virtuele maagband

Nu al een goed gevoel!

Het voelde een beetje spannend toen ik mijn bestelling aan het afronden was, maar ik voelde gewoon dat het goed zat. Vol goede moed rondde ik mijn bestelling af en meteen ontving ik alle bestanden! Het viel me meteen op dat ik een paar leuke extraatjes helemaal gratis erbij had gekregen.

Ook zaten er veel filmpjes en geluidsbestanden bij, wat ik erg fijn vond. In mijn enthousiasme besloot ik dan ook meteen te gaan beginnen. Het woord ‘hypnose’ deed mij eerlijk gezegd nooit zoveel, maar hoe meer ik ermee bezig was, hoe logischer het begon te klinken.

Alles begint immers in je hoofd, waarom zou je het dus niet meteen bij de bron aanpakken?

Toen ik na de eerste sessie nog geen verschil merkte en ’s avonds nog steeds een zak chips wilde eten, voelde ik me een beetje moedeloos. Ik stuurde een mailtje naar Yvonne, waarop zij mij meteen een antwoord terug gaf.

Lieve Saskia, ik begrijp je frustratie, maar het wordt beter, echt! Maak jezelf niet zo druk om die zak chips en ga gewoon verder met het programma, je zal zien dat het alleen maar beter wordt.”

Verrek, ze had gelijk. Al die kilo’s zijn er ook niet in één dag aangekomen, dus eraf gaan ze natuurlijk ook niet na één sessie. Ik besloot op tijd naar bed te gaan en het programma gewoon voort te zetten zoals dat aangegeven staat.

De volgende ochtend werd ik heerlijk uitgerust wakker. Ik voelde me eerlijk gezegd echt goed. Het eerste dat me opviel was dat ik zin had om mijn lichaam echt te voeden, in plaats van even snel wat te eten omdat ik honger had.

Mijn lichaam is het waard om volgestopt te worden met vitaminen en niet om verwaarloosd te worden. Wow, wat een inzicht op de vroege ochtend! Ik nam de tijd om een heerlijk ontbijtje te maken met een bananenpannenkoek en daarnaast nog een sinaasappel en daarna voelde ik me dan ook zeer voldaan. Dit gaf me goede hoop!

Mijn dagritme begon te veranderen

Vanaf dat moment besloot ik rustig verder te gaan met de sessies en er daarnaast niet teveel mee bezig te zijn. Ik vervolgde mijn normale ritme, ging gewoon naar mijn werk en ’s avonds nam ik de tijd voor mezelf. Ondertussen keek ik af en toe een video van ‘slank en gezond zonder dieet’, dat ik gratis bij mijn hypnosesessies had gekregen en ik begon mezelf en mijn lichaam steeds meer te waarderen.

Inmiddels was ik al zo’n 2 weken bezig en omdat ik me zo goed voelde, heb ik in de tussentijd helemaal niet meer op de weegschaal gestaan. Toen mijn man zei dat ik er goed uitzag en vroeg hoeveel ik al was afgevallen, vond ik het dus tijd om me weer eens te wegen.

Liegt de weegschaal?

Een stemmetje in mijn hoofd zei nog ‘je gewicht bepaalt niet wie jij bent als persoon’, waar ik het helemaal mee eens was natuurlijk. Maar aangezien ik inmiddels wel echt overgewicht ervaarde, moest er toch echt wat vanaf. Zodra ik de weegschaal tevoorschijn toverde, maakte mijn hart een sprongetje.

Toch best spannend altijd. Yvonne had me aangeraden om voor mijn start met de virtuele maagband even alles op een rijtje te zetten. Mijn weegschaal gaf die dag precies 121 kg aan. Ik stapte op de weegschaal en durfde bijna niet te kijken. Ik raapte al mijn moed bij elkaar en keek naar de teller: 117,3 kg!

Ik kon het bijna niet geloven, in 2 weken tijd was ik al 3,5 kg kwijtgeraakt, zonder met diëten of sporten bezig te zijn!

Natuurlijk was ik wel gezonder en minder gaan eten, maar het stond me helemaal niet tegen. Sterker nog, het voelde zelfs ontzettend goed. Om dan beloont te worden met een vermindering van 3,5 kilo in 2 weken tijd, gaf mij natuurlijk een ontzettend grote boost.

Voor mij was het duidelijk, dit was dé oplossing voor mij. Vol trots en zo blij als een kind, stuurde ik dan ook een mailtje naar Yvonne met het goede nieuws. Al snel kreeg ik een ontzettend lief berichtje terug.

Ik besloot meteen om contact op te nemen met Geert van 24taste.nl. om te vragen of ik mijn verhaal op zijn website kwijt kan.

Ik wil alleen maar aan de hele wereld vertellen: “als ik het kan, dan kan jij het ook!”

lees ook: Virtuele maagband review en ervaringen: Werkt het echt?

De virtuele maagband kan de oplossing voor je zijn

Ik (en vele anderen ook natuurlijk) zijn ontzettend blij voor Saskia, en het gaat nog steeds goed met haar. Haar leven is verandert! Dit programma kan voor jou ook de grote ommekeer in je leven worden.

virtuele maagband

… En ik heb ontzettend goed nieuws voor je. Wanneer jij je hier aanmeld en de kortingscode KOOPNU150YT gebruikt ontvang je een korting van maar liefs 150,-! (binnen 30 dagen beslissen)

Wat kan ik verwachten met het programma?

Aan de hand van NLP technieken, EFT technieken en hypnose gaat Yvonne met jou aan de slag. Dit gebeurt niet bij haar thuis maar het is een compleet programma wat je in je eigen veilige omgeving kunt doen.

Wanneer je start dan begin je gelijk met het bonusprogramma: 4x de mindset boost sessies die om de 5 dagen vrij komen. Je ontvangt dan ook gelijk het werkboek met tips en tricks om gezond, slank en gelukkig door het leven te gaan.

Volgens Saskia is het net of je bij Yvonne in de stoel zit.

De eerste 20 dagen is dus eigenlijk een complete mindset change. Daarna begint eigenlijk het virtuele maagband programma.

Yvonne Thuijs: “Het is echt een reis door het onbewuste waar alles meegenomen wordt dat te maken heeft met het overeten, overgewicht, angsten, emoties, troost”

Je ontvang ook nog een geweldige gratis bonus: 6 Zelf Hypnose sessies. Ontdek de voordelen en de effecten van deze sessies op de website

Volg je het nog allemaal? Dit krijg je dus:

  • Virtuele maagband hypnose programma
  • Hypnose mindset slank en gezond programma
  • NLP, Hypnose, EFT Slank en Gezond zonder Dieet
  • 6 zelf hypnose sessies
  • 12 maanden toegang tot het complete afslankprogramma
  • Toegang tot de besloten facebookgroep
  • 150,- korting bij gebruik van kortingscode KOOPNU150YT
  • 14 dagen niet goed geld terug garantie

Heb jij alles al geprobeerd en ben je toe aan een drastische verandering zonder medische ingreep? 

Slank, gezond en gelukkig?

Heb jij alles al geprobeerd en ben je toe aan een drastische verandering zonder medische ingreep?  Start nu met de virtuele maagband (150,- korting)

*De persoon (Saskia) in dit artikel wil graag anoniem blijven. Ik respecteer haar privacy, Ik ben ontzettend blij dat ze deze stap heeft genomen en haar ervaring wil delen.

Over de schrijver

Hoi,

Geert hier!

Wat supertof dat je op 24Taste bent beland. Naast chef-kok, trendwatcher, levensgenieter, en foodaholic ben ik de drijvende kracht van 24Taste.nl. 

 "Ik ben altijd op zoek naar middelen om meer kwaliteit uit het leven te halen"  Wil je afvallen, je fitter voelen, gezond en lekker eten, bruisend van de energie de dag doorkomen? 

Lees verder>>>


Anderen bekeken ook

Eerlijk en goed vlees kopen?

Als je op zoek bent naar goed en eerlijk vlees koop je het rechtstreeks bij de boer. Top kwaliteit en niet duur! Dat proef je zeker!