16/10/2022

geert

Afvallen

minuten leestijd

Wat is afvallen onder hypnose en hoe werkt het?

Er zijn heel veel manieren om gewicht te verliezen. Er is één methode die bijzonder effectief is en waar zeer goede resultaten mee gehaald worden: Afvallen onder hypnose.

Het is echter een methode die nog niet echt bekend is bij het grote publiek. Maar ik weet zeker als jij je in het afvallen onder hypnose gaat verdiepen dat je versteld staat van de resultaten.

Er zijn heel veel dieetgoeroe's die beweren dat afvallen onder hypnose allemaal nep is en dat het niet werkt. Deze verhalen gaan bij mij rechtstreeks in de prullenbak.

Sinds ik Yvonne Thuijs heb leren kennen en ze me alles heeft uitgelegd over haar virtuele maagband programma weet ik wel anders.

Ook heb ik kennis gemaakt met personen die door afvallen onder hypnose een totaal ander leven hebben gekregen.

Bij een groot aantal mensen die ook uiteindelijk het virtuele maagband programma hebben gedaan gingen ontelbare mislukte afslank pogingen hieraan vooraf.

En weet je...... dit gaat wat doen met je mindset? Als je ontelbare pogingen hebt gedaan wil je eindelijk wel een keer succes hebben.

Moet ik geloven in hypnose om te kunnen afvallen?

Nee, je hoeft niet in hypnose te geloven om ervoor te zorgen dat het werkt. Er is echter wel bewijs dat het helpt bij gewichtsverlies. Hypnose kan je mentale weerstand verminderen en je helpen onbewuste keuzes te maken die bijdragen aan gewichtsverlies, zoals het vermijden van ongezonde voedingsmiddelen en het stimuleren van lichaamsbeweging.

wat is afvallen onder hypnose

Wat is een virtuele maagband?

Een virtuele maagband is een soort hypnose die ervoor zorgt dat je minder eten wilt en eerder vol zit. Het werkt door je te laten geloven dat je maag kleiner is en dat je daardoor minder hoeft te eten.

Moet ik geloven in hypnose om te kunnen afvallen?

Nee, je hoeft niet in hypnose te geloven om ervoor te zorgen dat het werkt. Er is echter wel bewijs dat het helpt bij gewichtsverlies. Hypnose kan je mentale weerstand verminderen en je helpen onbewuste keuzes te maken die bijdragen aan gewichtsverlies, zoals het vermijden van ongezonde voedingsmiddelen en het stimuleren van lichaamsbeweging.

Hoe gaat de maagband onder hypnose in zijn werk?

De maagband werkt onder hypnose door jouw onderbewustzijn te programmeren om minder honger
 te voelen en je sneller vol te voelen. Dit zorgt ervoor dat je minder eet en dus afvalt. Onderzoek heeft aangetoond dat afvallen onder hypnose mogelijk is, maar het is niet voor iedereen geschikt.

De media maakt er een potje van

Heel veel mensen, maar vooral de media zorgen ervoor dat de wereld van hypnose een vertekend beeld heeft. Ze creëren een beeld van mysterieuze hypnotiseurs, vaak in een zwart gewaad gekleed die de volledige geest beheersen van anderen personen en je rare dingen laten doen.

En dan ben je tijdens de sessiesvaak ook nog eens bewusteloos....

"Mind control en controle verliezen - oftewel iets tegen je wil doen - zijn de grootste misvattingen over hypnose",

Dit is echt pure onzin. een totaal verkeerd beeld van de werkelijkheid.

Je bent niet bewusteloos met afvallen onder hypnose

Je bent ook niet bewusteloos wanneer je onder hypnose bent - het is meer een diepe staat van ontspanning, Het is gewoon het natuurlijke, zwevende gevoel dat je krijgt voordat je in slaap valt, of dat dromerige gevoel dat je voelt als je 's ochtends wakker wordt, voordat je je volledig bewust bent van waar je bent en wat er om je heen is.

Als je in die staat bent, ben je vatbaarder voor verandering en daarom kan afvallen onder hypnose bijzonder effectief zijn.


Het is anders dan andere methoden. Dit omdat hypnose de oorzaak en andere bijdragende factoren direct op het onderbewuste niveau in de geest van de persoon aanpakt:

 • herinneringen
 • gewoonten
 • angsten
 • voedselassociaties
 • negatieve zelfpraat
 • zelfrespect ontkiemen.

Geen enkele andere methode voor gewichtsverlies pakt de kernproblemen bij de wortel aan zoals hypnose dat wel doet.

Hoe werkt afvallen onder hypnose?

Ik kwam tijdens de research van deze blog een onderzoek tegen uit 2014. (BRON)

Tijdens dit onderzoek werd de helft van 60 vrouwen met overgewicht behandeld met hypnotherapie en de anderen helft via een andere methode.

Uit dit onderzoek kwam het resultaat dat de vrouwen die hypnotherapie hadden gevolgd:

 • Drastisch waren afgevallen
 • Verbeterde eetgewoontes
 • Verbeterd lichaamsbeeld
 • Meer zelfvertrouwen

Bij een ander onderzoek uit 2017 waarbij acht zwaarlijvige volwassenen en drie kinderen onder hypnose gingen afvallen waren de resultaten ook geweldig. Iedereen was succesvol afgevallen en ze bleven ook slank doordat ook hun mindset was veranderd. (BRON)

Je onderbewustzijn is waar je emoties, gewoonten en verslavingen zich bevinden, Omdat hypnotherapie het onderbewuste aanspreekt - in plaats van alleen het bewuste - kan het effectiever zijn.

Voor wie is afvallen onder hypnose geschikt?

Afvallen onder hypnose is geschikt voor:

 • personen die al ontelbare pogingen hebben gedaan om succesvol gewicht te verliezen.
 • Mensen die moeite hebben om zich aan een gezond dieet en trainings programma te houden.
 • Mensen die vast zitten in negatieve gewoontes (voorbeeld: het eten van een hele zak chips in plaats van een halve)
 • Personen die ook gelijk iets aan hun mindset willen doen.
 • Iedereen die een gezond, gelukkig en slank leven wil.

Wat kan je verwachten tijdens een behandeling?

De sessies van Yvonne Thuijs zijn anders dan vergelijkbare afvallen onder hypnose sessies. Het leuke is dat je haar sessie in je eigen veilige omgeving kunt doen.

wat is afvallen onder hypnose

Yvonne is niet zomaar eentje die van de straat is geplukt. Ze heeft meer dan 7 jaar ervaring en ze heeft trainingen gevolgd van de beste therapeuten in haar vakgebied.

Yvonne: "Met de sessie ga ik je geest trainen in de richting van wat gezond is en weg van wat ongezond is. Je mind krijgt een volledige reset zodat je een gezond en slank leven kunt krijgen".

Tijdens de afvallen onder hypnose sessies van Yvonne ga je een diepe ontspanning ervaren, terwijl je nog steeds bewust bent van wat er wordt gezegd.

Iemand in een hypnotische trance zou het beschrijven als tussen klaarwakker en in slaap zijn", Je hebt de volledige controle en je kunt het proces op elk moment stoppen.

Bij het afvallen onder hypnose programma ontvang je:

 • Hypnose Virtuele Maagband Programma. Waarde: 805,- 
 • Hypnose Mindset Slank en Gezond Programma Waarde: 97,- 
 • Hypnose, NLP, EFT Slank en Gezond zonder Dieet. Waarde:  97,-
 • 6 Zelfhypnose sessies. Voel je goed op elk moment Waarde: 67,-

Het totale pakket kost je inclusief deze kortingscode 397.- Zonder korting kost het 547,-

Hoe kun je starten met het afvallen onder hypnose programma?

Yvonne heeft meerdere mogelijkheden om te starten met het afvallen onder hypnose programma:

Gratis afslank hypnose sessie

 • met haar afslankhypnosesessie kun je eerst een keer ervaren hoe jij je erbij voelt. Je kunt het via deze link aanvragen en je ontvangt dan een audio bestand die je rustig af kunt luisteren op een tijdstip die het best uitkomt voor je.

Webinar slank met de virtuele maagband

 • Yvonne neemt je mee in dit webinar in haar verhaal die ontzettend inspirerend is. Ook is ze eerlijk in haar eigen strijd tegen de kilo's en hoe ze deze heeft overwonnen

Website met kortingscode

Op deze pagina kun je de kortingscode vinden van 150,- En uiteraard de uitgebreide informatie over de virtuele maagband, oftewel afvallen onder hypnose.

Meer inspiratie over afvallen met hypnose

MEER WETEN OVER MET HYPNOSE AFVALLEN

Afvallen met hypnose is een krachtige methode om gewicht te verliezen. Het werkt door het onderbewustzijn te programmeren om eerder vol te zitten, minder zoetigheid te eten en meer af te vallen. Yvonne Thuijs van Brein-power is dè persoon die je op een veilige en effectieve manier kan ondersteunen met het afvallen. 

Wil je ook een slank en gezond lichaam?

Bezoek de website van het virtuele maagbandprogramma. Maak gebruik van de kortingscode Koopnu150YT om je korting van 150,- te claimenOver de schrijver

Hoi,

Geert hier!

Wat supertof dat je op 24Taste bent beland. Naast chef-kok, trendwatcher, levensgenieter, en foodaholic ben ik de drijvende kracht van 24Taste.nl. 

 "Ik ben altijd op zoek naar middelen om meer kwaliteit uit het leven te halen"  Wil je afvallen, je fitter voelen, gezond en lekker eten, bruisend van de energie de dag doorkomen? 

Lees verder>>>

geert louters 24Taste

Anderen bekeken ook:

>