13/10/2022

geert

Afvallen

minuten leestijd

Gratis Afslank hypnose sessie? Ontdek het virtuele maagband programma!

Hoeveel pogingen heb je al gedaan om eindelijk een keer verlost te zijn van die rottige overtollige kilo’s? Ik ga ervan uit dat je poging succesvol is geweest. Mocht dit niet het geval zijn dan heb ik een gratis afslank hypnose sessie voor je.

Waarom een afslank hypnose sessie in je strijd tegen de overtollige kilo’s?

Succesvol afslanken heeft veel te maken met mindset. Heb je niet de juiste mindset, dan is je slagingskans gewoon lager.  Afvallen valt niet mee. De ene helft van je lichaam wil graag dat je wilt eten terwijl de andere helft van je lichaam zegt dat je dit niet moet doen.

Mindset is zo ontzettend belangrijk bij het afvallen. Is je mindset in orde? Dan is het afvallen ook een makkie!

De Afslankhypnose sessie, oftewel een virtuele maagband is geschikt voor mensen die teveel eten naar binnen werken. Mensen die willen starten met een virtuele maagband en ongemotiveerd zijn kunnen er maar beter niet aan beginnen. Dan zal helaas geen enkel afvalprogramma werken.

Klinkt hard, maar dit is wel de realiteit! ….sorry.

De snelheid waarmee je afvalt is echter bij iedereen anders. Dit is bij ieder afvalprogramma het geval. Iedereen heeft een andere stofwisseling.

Ik ben er van overtuigd dat iedereen die succesvol wil afvallen baat heeft bij een virtuele maagband, oftewel een afslank hypnose sessie. Dit gaat wat doen met je mindset en die heb je echt nodig bij je strijd tegen die overtollige kilo’s die je in de weg zitten.

Wat is het verschil tussen een virtuele maagband en een operatieve maagband?

Met de virtuele maagband heb je langer resultaat dan met de operatieve maagband.  Hoe kan dat nu? Als je een maagband laat zetten met een operatie is het puur in je fysieke lichaam.

De kans is groot dat je na verloop van tijd, buiten de kans op ernstige complicaties, misselijkheid en bijna niets meer normaal kunnen eten, ook weer terugvalt in je oude eetpatronen.

Je luistert naar emoties als je eet

Als je in je onbewuste ‘een programma’ hebt draaien waarom je dik bent en veel eet, dan haal je dat niet weg met een operatie. De onderliggende emoties zorgen ervoor dat je weer gaat eten. Juist die moet je aanpakken, en dat kan vrij eenvoudig met  een afslank hypnose sessie.

Lees ook het verhaal van Saskia. Saskia heeft ontzettend veel baat gehad bij een virtuele maagband

Luister eens goed naar je lichaam

Je hoeft alleen maar te eten als je maag aangeeft dat hij leeg is en energie nodig heeft voor alle miljoenen processen die in je lichaam plaatsvinden. Dus nooit als je hoofd of emoties iets roepen of schreeuwen. Daar moet je iets anders mee doen.

Waarom kun je beter kiezen voor een virtuele maagband?

Wanneer je onderstaande voorbeelden leest dan weet je kennelijk genoeg:

 • Bij een virtuele maagband is er 85% slagingskans
 • Bij een virtuele maagband is er geen enkel risico
 • Bij een virtuele maagband zijn er geen complicaties
 • Bij een virtuele maagband is er geen herstelperiode
 • Een virtueel maagband programma kost eenmalig 547 euro
 • Je hebt een vol gevoel, geen misselijk gevoel
 • Er is geen sprake van narcose
 • Je hebt geen littekens
 • Je krijgt direct meer energie en voelt je fitter
 • Je levenspatroon wordt gezonder
 • Je kunt je beter bewegen
 • Je zit lekkerder in je vel
 • Het is je eindelijk gelukt om blijvend af te vallen
 • Je bent aantrekkelijk en slank

Werkt een virtuele maagband levenslang?

Yvonne Thuijs van het bedrijf Brein-power is de expert op het gebied van een virtuele maagband. Ik bewonder het werk van Yvonne enorm, ook omdat ze al zoveel mensen een slank en gelukkig leven heeft bezorgd.

gratis afslankhypnosesessie

Yvonne is een kei in haar vak. Ze is al in meerdere items op televisie te zien geweest

Het virtuele maagband programma van Yvonne is een digitaal programma die je thuis in je eigen veilige omgeving maar hoeft uit te voeren. Alleen al de succesverhalen (waaronder Saskia)  krijg ik al kippenvel.

Yvonne: ” Wanneer je gaat starten met het programma begin je eerst met 4 mindset boost programma’s. Tegelijkertijd ontvang je het werkboek waar allerlei tips en tricks in staan. De eerste 20 dagen gaat er al heel veel gebeuren. Je complete mindset krijgt een reset!”

Je kunt altijd weer terugvallen op de sessies (mocht het even niet zo goed gaan met je) dus  de afslankhypnosesessie werkt levenslang.

–>> Lees hier mijn review over het virtuele maagband programma van Yvonne

Mijn ervaring met de gratis Afslank hypnose sessie

Uiteraard heb ik de afslank hypnose sessie meerdere keren beluisterd. Het is een audiobestand die je hier kunt downloaden. De eerste keer weet ik nog heel erg goed. Yvonne heeft z’on zachte en warme lieve stem………ik was in slaap gevallen!

Het mooie was wel dat ik na afloop me nog precies kon herinneren waar het over ging. Ik was in totale ontspanning geraakt.

Alleen deze gratis afslank hypnose sessie doet dus al wat met je! En dit is dan nog maar een piepklein onderdeel van het totale pakket!

YEAH, ik wil graag de gratis afslank hypnose sessie van Yvonne hebben

Mocht ik je nu nieuwsgierig hebben gemaakt over de gratis afslank hypnose sessie, je kunt het via de onderstaande banner downloaden. Je ontvangt de downloadlink dan in je e-mail

Nog enkele tips:

 • Zoek een lekker plekje op zodat jij je super comfortabel gaat voelen
 • De zachte warme stem van Yvonne Thuijs ga je als zeer prettig ontvangen.
 • Deze sessie duurt ongeveer 20 minuten. Deze 20 minuten zijn dan ook helemaal voor jezelf. Neem daar dan echt even de moeite voor.

Ben je klaar voor de start?


Gratis Afslank hypnose sessie

Maak kennis met de beste manier om gewicht te verliezen zonder een dieet te volgen. Download je gratis afslank hypnose sessie en ga het eens ervaren! 

Over de schrijver

Hoi,

Geert hier!

Wat supertof dat je op 24Taste bent beland. Naast chef-kok, trendwatcher, levensgenieter, en foodaholic ben ik de drijvende kracht van 24Taste.nl. 

 "Ik ben altijd op zoek naar middelen om meer kwaliteit uit het leven te halen"  Wil je afvallen, je fitter voelen, gezond en lekker eten, bruisend van de energie de dag doorkomen? 

Lees verder>>>


Anderen bekeken ook

Eerlijk en goed vlees kopen?

Als je op zoek bent naar goed en eerlijk vlees koop je het rechtstreeks bij de boer. Top kwaliteit en niet duur! Dat proef je zeker!