Hoe kun je afvallen met hypnose?


Hoe kun je afvallen onder hypnose?

Hoe werkt dat eigenlijk, Hypnose?  En hoe werkt de Virtuele Maagband onder Hypnose?

Je bewuste brein weet heel goed dat je niet echt een maagband hebt. Maar.. je onbewuste brein neemt het voor waarheid aan en die gaat zich er naar gedragen. Alles wat je op onbewust niveau gelooft, is voor jou absolute waarheid.

Stel je gelooft over jezelf dat je niet goed genoeg bent. Ooit is dat tegen jou gezegd en jij hebt het aangenomen als waarheid. Dan gaat jouw onbewuste brein daarmee aan de haal.

Is het waar? Nee. Maar niets is waarheid. Het is altijd jouw waarheid.

Afvallen onder Hypnose: Een programma dat draait op jouw systeem

En je kunt er niet bij. Het is net alsof er een programma draait op jouw systeem die repeteert. Welk programma draait op jouw systeem? Een positief leuk programma waarbij je je goed voelt?

lees ook: Hoe de virtuele maagband het leven van Saskia heeft veranderd.

Of zijn er errors ingeslopen? Voel je je helemaal niet zo goed?

Dan ben je ook gehypnotiseerd! Dan heb je ook dingen aangenomen voor waarheid die niet fijn voor je werken.

Met hypnose kun je je programmering veranderen. Niet alleen met hypnose kun je afscheid nemen van oude overtuigingen en gedachten uit je jeugd bijvoorbeeld. Maar je kunt ook een virtuele maagband laten plaatsen en slank worden.

Naast een virtuele maagband is het ook heerlijk als je je positief en goed voelt over jezelf. Welke waarde geef jij aan jezelf? En welk effect heeft dat op jouw lichaamsgewicht?

Afvallen onder hypnose werkt bij iedereen

Afvallen onder hypnose is niet alleen mogelijk, maar het kan ook heel gemakkelijk en moeiteloos zijn. Hier is hoe het werkt. Wanneer je in een staat van hypnose bent, is je geest ontvankelijker voor suggestie.

Dat betekent dat wanneer je hypnotherapeut je vertelt dat je gemakkelijk kunt afvallen, je geest dat zal geloven. Je onderbewustzijn staat ook meer open voor verandering als je in een staat van hypnose bent.

Dat betekent dat je gemakkelijker je eetgewoonten en je relatie met voedsel kunt veranderen. Als je wilt afvallen onder hypnose, is de eerste stap het vinden van een gekwalificeerde hypnotherapeut.

Zorg ervoor dat je iemand vindt die ervaren is in het helpen van mensen met afvallen. Als je eenmaal een hypnotherapeut hebt gevonden, is de volgende stap het plannen van een sessie. Tijdens de sessie zal uw hypnotherapeut u helpen om te ontspannen en in een staat van hypnose te komen.

Je voelt je ontspannen en verfrist!

Zodra u in een staat van hypnose bent, zal uw hypnotherapeut u suggesties geven over hoe u kunt afvallen. Deze suggesties zullen worden afgestemd op uw individuele behoeften en doelstellingen. Na de sessie zal uw hypnotherapeut u helpen om uit hypnose te komen.

U zult zich waarschijnlijk ontspannen en verfrist voelen. De veranderingen die u aanbrengt in uw eetgewoonten en uw relatie met voedsel zullen niet van de ene op de andere dag plaatsvinden. Maar met tijd en inzet kunt u onder hypnose afvallen

Ontdek hier meer informatie over de virtuele maagband