14/10/2022

geert

Afvallen

minuten leestijd

Wat kost een virtuele maagband? Spotgoedkoop met deze kortingslink!

Er zijn steeds meer mensen die ontelbare pogingen hebben gedaan om wat kilo’s kwijt te raken. Sommige zijn succesvol en hebben goede resultaten anderen ervaren wederom een mislukte poging.

Voor de mensen die niet succesvol zijn afgevallen is er nog iets waar ze waarschijnlijk wel succes mee hebben: De Virtuele maagband!

Maar wat kost een virtuele maagband eigenlijk? En is een virtuele maagband nu echt succesvol? Laten we het daar eens over gaan hebben in deze blog.

Wat is een virtuele maagband?

Laten we eerst even uitleg geven over wat een virtuele maagband nu eigenlijk is. Een virtuele maagband werkt eigenlijk hetzelfde ( vaak nog beter) dan een operatieve maagband. Door middel van hypnose  wordt er “virtueel” een maagband bij je geplaatst.

Heel veel mensen denken dat het “onder hypnose gaan” ontzettend eng is en zelfs gevaarlijk kan zijn. Het enige wat er gebeurd is dat  er een sterk signaal wordt afgegeven aan je hersenen zodat je anders gaat nadenken over eten.

Wanneer je een virtuele maagband hebt dan ga je sneller ervaren dat je genoeg hebt gegeten wat als gevolg heeft……..je raad het al,  je gaat heel snel kilo’s kwijtraken.

Wil je een keer een gratis afslank hypnose sessie ervaren? Omdat ik samenwerk met Yvonne Thuijs van Brein-power kan ik je laten ervaren hoe  een hypnose sessie eruit ziet.

Lekker thuis in je eigen omgeving. Je kunt de afslankhypnose sessie hier gratis downloaden. 

Toen ik zelf deze sessie voor de eerst keer had gedaan viel ik in slaap. Volgens Yvonne gebeurd dit wel vaker en is niet erg!

Wat kost een virtuele maagband?

Wist je wel dat een operatieve maagband is de meeste gevallen meer dan 5000,- kost?  Alleen in extreme gevallen wordt er gekozen voor een operatieve maagband, oftewel als je extreme obesitas hebt.

Het is best een ingrijpende operatie en er is een grote kans op complicaties als je voor een operatieve maagband kiest.  Heb je dit er allemaal voor over terwijl je met een virtuele maagband alleen maar meer voordelen hebt?

Wanneer je gaat zoeken op internet naar alle aanbieders zie je door de bomen het bos niet meer. Er zijn grote prijsverschillen te vinden en je weet uiteindelijk niet meer welke je moet kiezen.

De prijzen variëren van 250,- tot wel 1500,-. Extreme verschillen toch? Ik heb tijdens mijn research zelfs eentje gezien van 2500,- Absurde bedragen! En er zit ook een hoop rotzooi tussen, die ik je graag wil besparen.

Aan de ene kant denk je misschien dat het veel geld is. Maar je kunt een totaal ander leven krijgen wanneer je slank, gezond en gelukkig bent.

Wordt een virtuele maagband vergoed?

Wanneer je een basisverzekering hebt wordt een virtuele maagband niet vergoed. Hopelijk komt het ooit nog een keer in het verzekeringspakket. Een operatieve maagband wordt vaak wel vergoed.

….. Is dit wel eerlijk? Ik vindt van niet. Een virtuele maagband is veel effectiever en je hebt geen gezondheidsrisico’s. Echt, een operatieve maagband is niet zonder risico’s!

Wat als een virtuele maagband niet wordt vergoed?

Stel je voor….Je wilt eindelijk een keer effectief afvallen en keer op keer lukt het je niet. Je stapt van het ene in het andere programma. Wat heb je er dan voor over om een gezond, slank en gelukkig leven te leiden?

Vele mensen die al jarenlang bezig zijn met de strijd tegen de overtollige kilo’s zijn maar wat blij dat ze het virtuele maagband programma hebben gevolgd.

En dan is de 397,–  van het virtuele maagband programma van Yvonne Thuijs (Brein-Power) helemaal niet zo duur. En wie weet wordt het wel vergoed. Informeer hiervoor bij je zorgverzekeraar.

Klik hier om de 150,- kortingscode van Brein-Power te claimen

Virtuele maagband resultaten

Er zijn ontelbare goede resultaten te vinden die het “slank zonder dieet” programma van Yvonne hebben gevolgd. Het verhaal van Saskia op deze website is ook de moeite om te lezen. Saskia heeft een nieuw leven gekregen door het volgen van Yvonne’s programma.

Hoe kun je starten met het virtuele maagband programma van Brein-power?

Het leuke is dat je met het virtuele maagband programma niet de deur uit hoeft. Je kunt het volledige programma thuis uitvoeren in je eigen veilige omgeving. Yvonne is een kei in haar vak, een echte topper dus.

Ze heeft les gehad van de beste hypno specialisten uit de hele wereld en niet voor niets wordt ze geregeld gevraagd voor TV en Radio.

Op 24Taste besteed ik veel aandacht aan haar programma. Misschien is je dit al opgevallen. …..Waarom?

Ik ken Yvonne persoonlijk en weet dat ze een kei in haar vak is.  Ook een groot  aantal andere bezoekers  die ik naar Yvonne heb doorgestuurd hebben nu een totaal ander leven (slank, gezond en gelukkig!)

Er zijn verschillende opties om te starten:

  • Bekijk eerst het waardevolle webinar van Yvonne om meer te weten te komen over het virtuele maagband programma (>>>>aanmeldlink)
  • Beluister de gratis afslank hypnosesessie en beslis daarna wat je wilt gaan doen(>>>>downloadlink)
  • Ga gelijk naar de website van Yvonne voor meer informatie en maak gebruik van de tijdelijke kortingslink (>>>>Kortingslink van 150,- )

Wat kost een virtuele maagband bij Brein-power?

Nu je weer wat meer weet over de virtuele maagband wil je misschien ook wel weten wat de kosten zijn van een virtuele maagband. Het complete programma van Yvonne heeft een waarde van 805,-.

Dit is inclusief het complete bonusprogramma (teveel om op te noemen, bekijk het hier)

Je krijgt het hele programma (niet voor 547,-) plus de bonussen (van totaal 231,-) nu voor 397 euro  met de kortingscode KOOPNU150YT


Over de schrijver

Hoi,

Geert hier!

Wat supertof dat je op 24Taste bent beland. Naast chef-kok, trendwatcher, levensgenieter, en foodaholic ben ik de drijvende kracht van 24Taste.nl. 

 "Ik ben altijd op zoek naar middelen om meer kwaliteit uit het leven te halen"  Wil je afvallen, je fitter voelen, gezond en lekker eten, bruisend van de energie de dag doorkomen? 

Lees verder>>>

geert louters 24Taste

Anderen bekeken ook:

>