13/10/2022

geert

Afvallen

minuten leestijd

Virtuele maagband onzin? 7 redenen waarom deze methode echt wel werkt!

Tegenwoordig heb je ontzettend veel manieren om af te vallen. Shakes, poedertjes, pilletjes, Keto en ga zo maar door. Geloof me, hier zitten ontzettende goede methodes tussen.

Er is één methode die nog niet echt is ontdekt in Nederland: De virtuele maagband. Is een virtuele maagband onzin?

In deze blog heb ik 7 redenen voor je waarom een virtuele maagband absoluut geen onzin is.

Wat is een virtuele maagband?

Je weet waarschijnlijk wel wat een operatieve maagband is. Met een operatieve maagband wordt er een kunststof ring aan het begin van je maag geschoven. Op deze manier wordt je maag opgedeeld in twee gedeeltes.

Als je dan iets eet dan komt dit als eerste in het kleine gedeelte terecht. De ring zorgt er dan voor dat het langzaam en niet gemakkelijk wordt doorgevoerd naar het grotere gedeelte.

Virtuele maagband onzin? 7 redenen waarom deze methode echt wel werkt!

dit is dus levensgevaarlijk!

Je gaat dan sneller een vol gevoel krijgen waardoor je per eetmoment slechts kleine hoeveelheden kunt nuttigen.

Ik kan je alleen maar aanraden om nooit een operatieve maagband te nemen. Wil je liever een groot litteken en kans maken op complicaties terwijl je ook op een simpele maar vooral op een effectiever manier kunt afvallen? Eigen keuze!

Operatieve maagband versus een virtuele maagband

Bij een virtuele maagband wordt er gebruik gemaakt van hypnose. Tijdens de sessies is het net of je een operatie ondergaat in je onderbewustzijn. Maar dan uiteraard zonder pijn en complicaties.

Je onderbewustzijn gaat er dan vanuit dat je een maagband hebt waardoor je anders, minder en gezonder gaat eten. Het afvallen gaat dan voor je beginnen en succes is in bijna alle gevallen gegarandeerd!

Virtuele maagband onzin?

Je hoort vaak in de media dat een virtuele maagband onzin is. Hoe denk jij daarover? Zit je te twijfelen of deze methode echt werkt? Ik heb 7 redenen voor je waarin ik je ga uitleggen waarom dit momenteel de beste manier is om af te vallen

1- 85% slagingspercentage bij een virtuele maagband

Wanneer je aan de slag gaat met een virtuele maagband wordt in bijna alle gevallen de oorzaak van je overgewicht opgelost. Ben je een emotie eter? Je gaat met een virtuele maagband ervaren dat dit dan voorgoed voorbij is.

2- Geen gezondheidsrisico’s bij een virtuele maagband

Een operatieve maagband kan uiteindelijk schadelijk zijn voor je gezondheid. Er wordt iets in je lichaam geplaatst wat er niet hoort. Het kan worden afgestoten en je moet dan weer helemaal overnieuw beginnen. Is dat goed voor je mindset? Ik denk het niet!

3- Bij een virtuele maagband heb je geen herstelperiode

Hoelang duurt het voordat je herstelt bent van een operatieve maagband? Je bent al snel drie tot vier weken kwijt. Daarna mag je ook een tijd niets tillen, drukken of trekken.

Met een virtuele maagband ga je gelijk na de sessies je al anders voelen en heb je geen herstelperiode. Dat is toch veel fijner?

4- Geen vol en misselijk gevoel

Mensen die een operatieve maagband hebben laten plaatsen zijn vaak misselijk en hebben altijd een naar en ‘vol’ gevoel. En dan heb ik het nog niet eens gehad als de maagband gaat lekken. Dan is die misselijkheid er constant en blijf je continu overgeven. Niet echt fijn dus!

Dit artikel heb ik gevonden over misselijkheid en een operatieve maagband

5- Meer energie en je voelt je veel fitter

Wanneer je een virtuele maagband hebt laten plaatsen ga jij je veel fitter voelen. Je gaat ook ervaren dat je de hele dag bruist van de energie. Dit gaat niet van de één op de andere dag. Hier gaan wel eerst een aantal dagen overheen.

Virtuele maagband onzin? 7 redenen waarom deze methode echt wel werkt!

Doordat je leefpatroon anders wordt ga je veel gezonder worden. De kilo’s verdwijnen en de last van al die kilo’s mee dragen gaat weg. Je gaat je weer aantrekkelijker voelen doordat je ook beter in je vel zit.

6- Je luistert niet meer naar emoties als je eet

Als je in je onbewuste ‘een programma’ hebt draaien waarom je dik bent en veel eet, dan haal je dat niet weg met een operatie. De onderliggende emoties zorgen ervoor dat je weer gaat eten. Juist die moet je aanpakken, en dat kan vrij eenvoudig met hypnose.

7- Niet meer terugvallen in oude patronen

Met een virtuele maagband ga je niet meer terugvallen in je oude patroon. Je geest heeft een reset gekregen en gaat anders met eten om. Je kunt stoppen wanneer je wilt met eten.

Je hoeft alleen maar te eten als je maag aangeeft dat hij leeg is en energie nodig heeft voor alle miljoenen processen die in je lichaam plaatsvinden. Dus nooit als je hoofd of emoties iets roepen of schreeuwen. Zie je dit al voor je?

Waar kun je een virtuele maagband laten plaatsen?

Wanneer je op zoek gaat in Google naar een virtuele maagband kom je heel veel aanbieders tegen. Hier zitten goede en slechte aanbieders tussen. Er is eentje die in mijn ogen met kop en schouders boven de rest uitsteekt. Dit is Yvonne Thuijs van Brein-power.

gratis afslankhypnosesessie

Ik heb Yvonne leren kennen doordat Saskia heel veel succes heeft gehad met het programma van Yvonne. Ik ben me in haar methode gaan verdiepen en heb ondertussen heel veel mensen naar het programma van Yvonne gestuurd.

Allemaal hebben ze tot dusver gigantische mooie resultaten gehaald bij Yvonne!

Wat zijn de voordelen van dit virtuele maagband programma?

Ik heb alvast research voor je gedaan en kom uit op de volgende voordelen van het programma van brein-power:

  • Je wordt geholpen door één van de beste experts van deze speciale techniek. Yvonne is één brok aan ervaring die les heeft gehad van de beste hypno therapeuten die er te vinden zijn.
  • Je kunt het complete programma thuis doen in je eigen veilige omgeving
  • Je ontvangt meer dan 30 video en audio bestanden
  • Je hebt 12 maanden toegang tot het complete afslankprogramma
  • Na aankoop krijg je toegang  tot de besloten facebookgroep
  • Bij je aanmelding ontvang je gratis het hypnose mindset programma ter waarde van 67,-
  • 14 dagen niet goed geld terug garantie

Starten met een virtuele maagband?

Maak gebruik van de kortingscode Koopnu150YT om je korting van 150,- te claimen

Eerst proberen of het iets voor je is?

Wil je een keer vrijblijvend en gratis ervaren hoe een sessie gaat? Ik heb een gratis afslankhypnose sessie voor je zodat je in je eigen veilige thuis omgeving. Je kunt de sessie als MP3 bestand downloaden op deze pagina.

Zoek een lekker plekje op zodat je ontspannen de sessie kunt beluisteren. Kun jij je niet gelijk 100% concentreren? Dit is heel normaal. Ga dan op een ander tijdstip nogmaals naar de sessie luisteren.

Gelijk naar de geheime kortingspagina?

Wil je gelijk beginnen of meer informatie? Je kunt altijd het webinar gaan volgen van Yvonne. Zelfs op een tijdstip wat het beste past voor je. Klik hier om je aan te melden voor het gratis webinar.

En let op: Yvonne van Brein-power doet er nu ook tijdelijk een korting bij. Ik weet niet wanneer haar korting offline gaat. Dus profiteer snel!


24Taste is een grote fan van de methode van Brein-power!


Over de schrijver

Hoi,

Geert hier!

Wat supertof dat je op 24Taste bent beland. Naast chef-kok, trendwatcher, levensgenieter, en foodaholic ben ik de drijvende kracht van 24Taste.nl. 

 "Ik ben altijd op zoek naar middelen om meer kwaliteit uit het leven te halen"  Wil je afvallen, je fitter voelen, gezond en lekker eten, bruisend van de energie de dag doorkomen? 

Lees verder>>>

geert louters 24Taste

Anderen bekeken ook:

>