12 geweldige voordelen als je gaat afvallen onder hypnose
19 december 2021 
in Gezond
20 min. leestijd

12 geweldige voordelen als je gaat afvallen onder hypnose

Heb je last van overgewicht en jezelf wel eens de vraag gesteld om te gaan afvallen onder hypnose? Of denk je bij jezelf dat dit niet echt de moeite waard is?

Als dat zo is, heb je misschien soortgelijke beweringen op het internet gelezen. Hoewel het moeilijk te zeggen is of hypnose voor iedereen werkt, zijn er mensen die ongelooflijke resultaten hebben meegemaakt.

Maar hoe zit het met afvallen met hypnose - zijn er ook daadwerkelijk voordelen?

Jazeker!

Ik heb 12 geweldige voordelen voor je op een rijtje gezet als je gaat kiezen voor afvallen onder hypnose.

Let op:


Yvonne Thuijs van Brein-power heeft een tijdelijke kortingscode ( KOOPNU150YT) voor het virtuele maagband programma. Klik hier om je korting te claimen van 150.-


#1 Afvallen met hypnose is afvallen zonder er heel veel moeite voor te hoeven doen

voordelen afvallen onder hypnose

Met afvallen onder hypnose ben je in staat zult om gewicht te verliezen zonder dat je er zoveel werk voor hoeft te verrichten als je anders zou moeten doen. Met andere woorden, door deze techniek te gebruiken ga je gemakkelijker gewicht kunnen verliezen dan zonder.

Een ander voordeel van het gebruik van hypnose is dat als je er eenmaal mee begint, het makkelijker voor je wordt om je nieuwe levensstijl van fit en gezond zijn vol te houden. Als je erover nadenkt, is dit heel logisch, want als iets als dit gemakkelijk is terwijl het nieuw en vers is

#2 Je kunt in één klap je foute eetgewoonte aanpassen

voordelen afvallen onder hypnose

Hypnose kan een goede manier zijn om doelen te stellen en je eetgewoonten te veranderen. Het is ook een manier om van emotie eten af te komen.

Je leert hoe je op een kalme en positieve manier met eten omgaat, zodat je niet meer in de verleiding komt om eetbuien te krijgen.

Je zult in staat zijn om te eten wat je wilt, maar met mate. Je hebt geen wilskracht nodig, want het draait allemaal om het veranderen van je slechte gewoontes in gezonde gewoontes. Hierdoor voelt afvallen makkelijker dan ooit tevoren!


Wil je een GRATIS afslank hypnosesessie? Ontvang via deze link je gratis hypnosesessie direct in je mailbox


#3 Je kunt met afvallen onder hypnose je eetlust onder bedwang houden

voordelen afvallen onder hypnose

De voordelen van afvallen onder hypnose zijn eigenlijk verbazingwekkend. Als je bijvoorbeeld moeite hebt om je eetlust of verlangens onder controle te houden, kan hypnose een zeer effectief hulpmiddel zijn om deze te elimineren.

Hypnose is dan ook een zeer effectieve methode om je te helpen je gewichtsverlies doelen te bereiken. Daarnaast kan het je ook helpen om je emotionele toestand en zelfbeeld problemen te overwinnen als het gaat om gewichtstoename of gewichtsverlies.

De voordelen van afvallen onder hypnose zijn enorm en eindeloos.

Veel mensen worstelen met een eet verslaving en hebben het moeilijk om hun eetgewoonten te reguleren.

Als dit een probleem voor je is, dan kan hypnose je daar voorgoed van afhelpen. Hypnose zal je in staat stellen beter te begrijpen waarom je eet wanneer je dat niet zou moeten doen en hoe je daarmee kunt stoppen.

Het zal het ook veel makkelijker voor je maken om op een natuurlijke manier af te vallen door je de macht te geven over je emoties en gevoelens als het op eten aankomt, zodat je er minder vaak aan toegeeft.

Een ander voordeel van afvallen onder hypnose is dat het je helpt om meer calorieën te verbranden, vooral tijdens het slapen.


Wil je meer informatie over het virtuele maagband programma van Yvonne? Meld je aan voor het webinar!


#4 Je geest wordt ge-herprogrammeerd met afvallen onder hypnose

voordelen afvallen onder hypnose

Als je wilt afvallen en daar in het verleden moeite mee hebt gehad, kan hypnose een goede optie voor je zijn.

Het is een natuurlijke manier om je geest te herprogrammeren en je gewoonten ten goede te veranderen. Om te begrijpen waarom hypnose effectief kan zijn bij gewichtsverlies, helpt het je om te begrijpen hoe de hersenen werken.

De hersenen slaan al hun herinneringen op in de vorm van chemische reacties:

 • wanneer je aan iets denkt
 • wanneer je je iets uit het verleden herinnert
 • wanneer je over iets droomt

Je hersenen sturen berichten heen en weer om fysieke reacties te creëren die ervoor zorgen dat je bepaalde emoties voelt.

Elk gevoel dat je ervaart is een resultaat van deze chemische reacties in je hersenen. Wanneer je gewicht wilt verliezen, zijn er twee dingen die moeten gebeuren:

 • Je moet je hersenen hertrainen om te stoppen met hunkeren naar voedsel.
 • Je moet de zelfdiscipline en motivatie ontwikkelen om voedsel af te slaan, zodat je niet toegeeft aan hunkeren naar voedsel en uiteindelijk meer eet dan je zou moeten.

Hypnose kan bij deze beide doelen helpen door positieve boodschappen in je onderbewustzijn te creëren die direct met deze doelen te maken hebben.

Een van de redenen waarom hypnose zo effectief is bij het helpen afvallen, is omdat het mensen helpt bij het veranderen van hun zelfbeeld.

#5 Studies tonen het aan: Afvallen onder hypnose werkt echt goed!

voordelen afvallen onder hypnose

Uit een recente studie van het departement Neurologie en Neurofysiologie van de Universiteit van Texas in Houston bleek dat mensen die onder hypnose werden gebracht om af te vallen, twee keer zoveel gewicht verloren als mensen die dat niet deden.

 Bovendien hielden ze het gewicht er langer af. Er is ook aangetoond dat mensen hypnose kunnen gebruiken om hun pijngrens te verhogen. (bron)

Leestip: Saskia haar leven is veranderd door de virtuele maagband van Yvonne

#6 Je hebt minder wilskracht nodig met afvallen onder hypnose

voordelen afvallen onder hypnose

Allereerst zorgt hypnose er niet voor dat je gewicht verliest. Dit klinkt tegenstrijdig, maar dit moet je anders zien.

 • Het kan je helpen je eetgewoonten te veranderen,
 • Je helpen een dieet te volgen.
 • Je in staat stellen regelmatiger en effectiever te bewegen.

Je gaat geen gewicht verliezen tenzij je bereid bent je  eetgewoonten te veranderen en regelmatig te bewegen. Een van de voordelen van afvallen onder hypnose is dat het veel gemakkelijker gaat dan afvallen puur op wilskracht.

Hypnose biedt een directe manier om je onderbewustzijn te herprogrammeren, zodat je gezonde voeding wilt eten dat goed voor je is.

Een dieet is makkelijk als je er niet over na hoeft te denken. Een ander voordeel van afvallen onder hypnose is dat je niet de stress en angst ervaart van het proberen af te vallen door wilskracht.

Je bent meer ontspannen en minder gestrest van te proberen het op eigen kracht te doen. De hypnose sessies zullen ontspannend zijn, niet stressvol.

Je gaat positieve gevoelens hebben over het proces in plaats van negatieve gevoelens zoals stress en angst.

#7 Je krijgt je onderbewuste geest weer onder controle

voordelen afvallen onder hypnose

Als je de ongewenste kilo's wilt kwijtraken en ze er voorgoed af wilt houden, kan hypnose een optie voor je zijn.

Hypnose voor gewichtsverlies kan leiden tot veranderingen op lange termijn.

De voordelen van hypnotisch gewichtsverlies Hypnose kan een nuttig hulpmiddel zijn om af te vallen, omdat het helpt de onderbewuste geest te controleren. Je onderbewuste geest controleert je gewoontes, die kunnen bijdragen aan overeten en slechte eetkeuzes.

Hypnose kan je helpen met deze problemen door middel van suggesties die je krijgt tijdens hypnotherapie sessies.

Als je goede leefstijlkeuzes maakt en betere voedingskeuzes maakt, is de kans groter dat je gewicht verliest en het eraf houdt.

Of je nu 5 kilo wilt afvallen, 20 kg. of nog veel meer, hypnose kan je helpen je doelen te bereiken.

Zoals bij elk programma voor gewichtsverlies geldt ook hier: als hypnose wordt gebruikt in combinatie met gezonde eetgewoonten en regelmatige lichaamsbeweging, zijn er nog veel meer voordelen dan alleen een kleinere taille.

Sommige mensen die onder hypnose zijn afgevallen ervaren een beter gevoel van eigenwaarde, een betere slaap en zelfs een verbeterde spijsvertering.

Ontdek in deze blog waarom een virtuele maagband absoluut geen onzin is

#8 Je hoeft met afvallen onder hypnose geen calorieën te tellen

voordelen afvallen onder hypnose

Bij de meeste dieten moet je continu in de gaten houden om niet teveel calorieën in te nemen. Een hypnose toestand is een toestand van verhoogde concentratie. Eigenlijk is het een zeer drukke gemoedstoestand, en in feite is het zo dat hoe meer de hersenen geconcentreerd zijn, hoe dieper de trance.

Om in een diepe staat van ontspanning te komen, moet een persoon met overgewicht 100% van de tijd bezig zijn. Het onderbewustzijn maakt geen onderscheid tussen fantasie en werkelijkheid.

Als u denkt aan afvallen terwijl u luistert naar uw hypnose opname, zal uw onderbewustzijn geloven dat het gebeurt alsof het echt is.

Proberen om gewicht te verliezen terwijl u in een zeer drukke, afgeleide staat bent, gaat je niet helpen om je doel gemakkelijk te bereiken.

Stress kan er juist voor zorgen dat je aankomt, dus het is het beste om jezelf te ontdoen van stressvolle gedachten voordat je begint met een hypnosesessie.

Het programma van Brein Power is zo in elkaar gezet dat het goed aansluit bij je gedachten om gewicht te verliezen.

Bekijk het virtuele maagband programma van Brein-power en claim je 150,- korting>>>

Waarom zou iemand hypnose willen gebruiken?

Hypno therapie kan je helpen met:

 • gewicht te verliezen zonder calorieën te tellen.
 • je favoriete voeding nooit meer te eten.
 • Je gevoel van eigenwaarde te vergroten.
 • positief te blijven door alle hoogte- en dieptepunten die een dieet met zich meebrengt
 • In staat te zijn om van het leven te genieten zonder het nutteloze gevoel te hebben wat je misschien wel herkend.
 • Je gaat ook leren hoe je oude eetgewoonten die je misschien al jaren hebt, kunt veranderen.

#9 Je kunt een hypnose sessie krijgen van één van de grootste experts in dit vakgebied

voordelen afvallen onder hypnose

Wanneer je gaat starten met de sessies ben je in staat om aan meerdere zaken tegelijk te werken zonder afgeleid te worden door andere gedachten.

Je hoeft niet bewust na te denken over wat je wilt bereiken terwijl je in een hypnotische trance bent, omdat je onderbewustzijn alle suggesties die je tijdens de sessie krijgt zal absorberen en ze zal uitvoeren nadat de sessie is afgelopen.

Wanneer jij je via deze link aanmeld ga je samenwerken met Yvonne Thuijs van Brein-power die gespecialiseerd is in de virtuele maagband.

Yvonne is in staat om je onderbewustzijn te programmeren met precies datgene wat het nodig heeft om je resultaat te bereiken die het meest belangrijk zijn voor JOU!

#10 Met afvallen onder hypnose leer jij je eigen zwaktes

voordelen afvallen onder hypnose

Iemand die onder hypnose wordt gebracht, kan zelf beslissen wat hij of zij  wil:  'afvallen en hoeveel gewicht'.

Wanneer jij je laat helpen door een hele goede hypno therapeut die veel ervaring heeft wordt je door de juiste stappen geloodst.

Je kunt dan afvallen zonder je gezondheid in gevaar te brengen, of zonder er al te veel geld aan uit te geven.

Je hoeft geen uren in de sportschool door te brengen en kunt toch je doel van effectief afvallen bereiken.

Als je moeite heeft met afvallen op de traditionele manier, is hypnose een alternatief dat je kan helpen, omdat het bewezen is dat het effectief is.

Een goede hypnose-sessie moet je helpen begrijpen waarom het zo gemakkelijk voor je is om aan te komen, zodat je in staat zult zijn om de redenen achter je overmatige eetgewoonten te identificeren.

Je zult in staat zijn om te zien hoe irrationeel je gedachten en acties zijn in relatie tot voedsel en je leert uiteindelijk je eigen zwaktes te overwinnen.

#11 Hypnose werkt niet alleen voor afvallen. Er zijn nog veel meer bewezen problemen mee opgelost

voordelen afvallen onder hypnose

Hypnose is niet alleen een krachtig hulpmiddel om af te vallen. Wanneer je onder hypnose bent, ben je veel ontvankelijker voor suggesties en in staat om gewicht te verliezen door uw gedrag te veranderen.

Hypnose kan ook gebruikt worden voor andere problemen:

 • stoppen met roken
 • stress
 • angsten
 • fobieën

Dus waarom zou afvallen onder hypnose dan niet werken?

Het enige wat je zelf moet doen is dat je  bereid en toegewijd bent om je levensstijl te veranderen om hypnose te laten werken.

Terwijl je in hypnotische trance bent, is de suggestibiliteit verhoogd. Iemand kan suggesties krijgen dat hij/zij actiever en gemotiveerder is om te bewegen, gezondere maaltijden en snacks te bereiden, veel water te drinken, kauwgom te kauwen na de maaltijd en gezonde snacks bij de hand te houden voor wanneer het verlangen toeslaat.

Het is ook mogelijk om positieve gesprekken tussen vrienden over afvallen en fysiek fitter worden te suggereren.

#12 Ben je klaar met de sessies? Je nieuwe "ik" is geboren

voordelen afvallen onder hypnose

De meeste mensen die de sessies hebben gedaan van Breinpower worden opnieuw geboren. Hoe zou het voelen als je XXX kilo bent afgevallen?

 • Je gaat meer energie hebben
 • Je zelfvertrouwen gaat omhoog
 • Meer levenslust
 • Betere bloedsuikerspiegel
 • minder kans om ziek te worden
 • Meer genieten van het leven
 • Eindelijk een keer die heerlijke lange wandeling zonder 10 keer uit te rusten
 • Je kunt "Nee" zeggen tegen bepaalde voeding

Conclusie over deze 12 voordelen van afvallen onder hypnose

Gefeliciteerd!

Je bent klaar met lezen over de 12 voordelen van afvallen onder hypnose en je weet nu hoe het je leven kan verbeteren.

Als je nu onder hypnose jezelf zou kunnen laten afvallen, ga dan vooral starten met het virtuele maagband programma van Yvonne Thuijs. Zij is de expert op dit gebied en kan er dus voor zorgen dat erbij jou ook de nieuwe "ik" wordt geboren.

Hypnose is een bewezen manier om je te helpen gewicht te verliezen door gebruik te maken van de kracht van je onderbewustzijn. Het is effectief en kan je helpen om zelfs de moeilijkste gewichtsverlies doelen te bereiken.

Afvallen kan een ontmoedigende taak zijn, maar hypnose kan het makkelijker maken voor je.

Hypnose kan je helpen je houding ten opzichte van voeding te veranderen, en je leren te eten wat goed voor je is en niet wat slecht is.

Hypnose kan ook helpen bij andere problemen die je ondervindt wanneer je probeert af te vallen. Het kan je de mentale gereedschappen geven om meer te bereiken in minder tijd, zodat jij je doelen eerder dan later kunt bereiken.

Als je wilt profiteren van de voordelen van afvallen onder hypnose, ga dan snel naar de website van Breinpower. Yvonne kan je helpen met je reis naar een gezond, slank en gelukkig leven!

Nog even alles op een rijtje:

Ga gelijk naar de kortingspagina van het virtuele maagbandprogramma en claim je korting

Over de schrijver
Hoi!, Geert hier! Wat supertof dat je op 24Taste bent beland.Naast chef-kok, trendwatcher, levensgenieter, en foodaholic ben ik de drijvende kracht van 24Taste.nl. Ik ben stapelgek op alles wat lekker en gezond is."Ik ben altijd op zoek naar middelen om meer kwaliteit uit het leven te halen"Wil je afvallen, je fitter voelen, gezond en lekker eten, bruisend van de energie de dag doorkomen? dan ben je op deze website op het juiste adres!
Reactie plaatsen

Niet de informatie gevonden waar je naar op zoek bent?

We hebben meer dan 200 verschillende artikelen op 24Taste staan!

Eerlijk en goed vlees kopen? Rechtstreeks van de boer!

Meer informatie
Nobel vlees, dat ga je zeker proeven