Beste manier om te stoppen met roken? Nieuwe revolutionaire techniek!
16 maart 2020 
in Gezond
10 min. leestijd

Beste manier om te stoppen met roken? Nieuwe revolutionaire techniek!

Het aantal rokers in Nederland wordt steeds minder. Het rookverbod op openbare plaatsen begint zijn vruchten af te werken en roken wordt steeds duurder. Maar wat is nu de beste manier om te stoppen met roken?

Ik heb iets ontdekt wat helemaal nieuw is! Totaal nieuw op de markt en de ervaringen van de gebruikers zijn overweldigend!

Wat is de beste manier om te stoppen met roken?

Is stoppen met roken een makkie? Nee, absoluut niet. Hoe weet ik dit? Ik ben jarenlang zelf ook een roker geweest en weet hoe moeilijk het is om te stoppen. Ontelbare pogingen gedaan, totdat ik een heel interessant persoon uit België leerde kennen die DE oplossing heeft om succesvol te stoppen met roken.

Verderop in deze blog meer over deze revolutionaire techniek.

Waarom is stoppen met roken zo moeilijk?

Roken is een verslaving. Er treedt gewenning op en je raakt lichamelijk en geestelijk afhankelijk van roken. Uiteindelijk ga je ervaren dbeste manier stoppen met roken- asbakat je steeds meer nicotine nodig hebt om hetzelfde euforische effect te bereiken.

De nicotine in tabak is een erg verslavende stofje. Nicotine geeft je ongeveer 20 minuten lang een goed gevoel. Daarna ga je je steeds onrustiger voelen.

Wanneer je niet rookt, voel jij je onrustig doordat  het lichaam is begonnen met het afbreken van de nicotine. De hoeveelheid nicotine daalt dan in je lichaam. Binnen een uur na het roken beginnen de eerste ontwenningsverschijnselen. Je wordt bijvoorbeeld gespannen, minder geconcentreerd of chagrijnig.

Ontwenningsverschijnselen worden steeds sterker, tot dat je opnieuw rookt. Pas dan voel je je weer even goed. Op deze manier heb je telkens opnieuw behoefte aan een sigaret.

Wanneer je wilt gaan stoppen spelen er allerlei psychologische factoren mee die het lastig maken om gedisciplineerd te blijven. Door met meerdere mensen tegelijkertijd te stoppen, wordt het makkelijker.

Veel mensen roken vaak samen met bijvoorbeeld collega’s. Het is prettig om elkaar – ook als je niet (meer) rookt op moeilijke momenten – te kunnen steunen.

Wat gaat er gebeuren in je lichaam als je gaat stoppen met roken?

Wist je wel dat de eerste effecten al na 20 minuten gaan optreden in je lichaam?

 • Na 20 minuten: De bloeddruk en hartslag daalt.
 • Na 24 uur: Je longen beginnen aan de grote schoonmaak. Je hoest waarschijnlijk slijm op. Alle koolmonoxide is al uit je lichaam.
 • Na 48 uur: Alle nicotine is uit je lichaam. Je ruikt en proeft al wat beter.
 • Na 72 uur: Je hebt meer energie. Ademen gaat makkelijker.
 • Na 2-12 weken: De longfunctie en bloedsomloop is verbeterd.
 • Na 1 maand: Je conditie is beter geworden en je beweegt gemakkelijker. Als je een rokershoestje had verdwijnt dit.
 • Na 1 jaar: Je risico op hart- en vaatziekten is inmiddels gehalveerd. Je risico op allerlei andere ziekten neemt de komende jaren steeds verder af.
 • Na 5-15 jaar: Het risico op een beroerte is gelijk aan dat van een niet-roker.
 • Na 10 jaar: Het verhoogde risico op longkanker is gehalveerd en het risico op andere kankersoorten verminderd.
 • Na 15 jaar: Het risico op hart- en vaatziekten is gelijk aan dat van een niet-roker.

gratis ebook

Roken, Hoeveel kost dit per jaar?

Wanneer je weet wat roken per jaar kost kan dit een extra stimulans geven om te stoppen. een pakje Camel kost tegenwoordig € 7,40! Stel je voor dat je 10 sigaretten per dag rookt dan kom je op uit op een fors bedrag per jaar.

beste manier stoppen met roken

Wanneer je dit rekenprogramma laat rekenen kom je uit op de volgende cijfers:

 • € 23.55 per week
 • € 94.18 per maand
 • € 1197,45 per jaar!

Bedenk voor jezelf eens wat voor leuke dingen je hier allemaal voor kunt gaan doen! Dit voorbeeld is nog maar een klein bedrag. als je nog veel meer rookt dan is het helemaal een fiks bedrag!

Beste manier om je voor te bereiden als je wilt stoppen met roken

Na iedere keer het stoppen met roken uitgesteld te hebben komt ooit het moment voor je dat je denkt: “Nu stop ik!”. Zorg er dan voor dat je goed voorbereid bent.

stappenplan:

 • Schrijf alle redeneren op waarom je wilt stoppen met roken. Plak ze op post-it memo’s of op een groot vel papier. Hang dit op een plek waar je het vaak kunt zien.
 • Pak je agenda en markeer de dag waarop jij stopt met roken. Tip: kies een stopdatum binnen 2 weken. Verander de datum niet meer.
 • Denk na wat je gaat doen met je overgebleven sigaretten of tabak.
 • Van wie kun je steun krijgen of waar kan je steun vragen als je het nodig hebt?
 • Hoe kan je sterk blijven tijdens de moeilijke momenten?
 • Krijg inzicht in je rookgedrag. Wanneer rook je en bij welke gelegenheid rook je?
 • Ga alvast oefenen om te stoppen. Heb je een vast rookmoment per dag? Sla die een keer over!
 •  Ga het boek van Alan Carr lezen. Dit geeft je hele duidelijke richtlijnen voor je mindset.

10 tips voor je eerste stopdag

Het moment is aangebroken: “Je gaat stoppen”. Dit wordt een euforische dag! Maar het kan ook best lastig zijn voor je. Ik hoop dat onderstaande tips je kunnen ondersteunen:

 • Zeg zodra je wakker wordt tegen jezelf: “vandaag blijf ik rookvrij!”.
 • Zorg voor een goed en gezond ontbijt en begin ontspannen aan je dag.
 • Stel je voor hoe je vanavond je bed instapt. Je hebt dan een hele dag niet gerookt. Hoe trots ben je dan?
 • Zorg er voor dat je een flesje water bij je hebt.  Je hebt dan iets in je handen. Water drinken helpt ook tegen een hongergevoel.
 • Bedenk voor je vaste rookmomenten een andere invulling. Zorgt koffiedrinken bijvoorbeeld vaak voor moeilijke momenten? Drink dan geen of weinig koffie.
 • Adem rustig diep in en langzaam uit. Dit helpt om je te ontspannen.
 • Verwen jezelf met een lekkere (gezonde) lunch.
 • Zeg regelmatig tegen jezelf dat je goed bezig bent.
 • Ga na het avondeten direct van tafel. Ga iets anders doen.
 • Sta stil bij je allereerste rookvrije dag. Wat heb je vandaag geleerd? Wat heb je nodig om morgen ook rookvrij te blijven?

Nieuwe baanbrekende techniek uit België: Zeer grote kans om te stoppen met roken.

Aan het begin van dit artikel heb ik het gehad over de methode die bij mij zeer succesvol was. Ik had je beloofd dat ik hier meer over ging vertellen. Ieder mens heeft een uniek DNA. Hoe zou het nu zijn als er een spray zou bestaan die is samengesteld aan de hand van je eigen unieke DNA?

Hubert Daenen uit België heeft het voor elkaar gekregen om aan de hand van je pasfoto en enkele haren uit je hoofd of lichaam een unieke spray samen te stellen die je gaat ondersteunen tijdens het afkicken van de nicotine.

Wie is Hubert Daenen?

beste manier stoppen met rokenHubert is zelf een NIET roker. Hij heeft ook nog nooit gerookt. Hij is deze methode gaan ontwikkelen omdat zijn vader, die jarenlang heeft gerookt door het roken is overleden.

Dit was dus de reden dat Hubert op zoek ging naar een goed middel waar hij heel veel mensen mee kon gaan helpen.

Hubert is geen dokter of arts maar heeft gedurende zijn 66 jaren hier op aarde veel geleerd. Hij is door zijn vader autodidactisch gaan leren.

Hij werd yogabegeleider, reikimeester, bloesemtherapeut, mineraalexpert, tinctuurspecialist, vitamine-kenner, weet waarom je bijvoorbeeld slecht slaapt.

Kortom, een man met ontzettend veel kennis op het gebied van natuurlijke geneeskunde.

Hubert geeft geen behandelingen, alleen maar unieke tips om je gezondheid een boost te geven. Hij heeft uiteindelijk een spray ontwikkeld met een unieke samenstelling!

Ben je benieuwd naar de beste manier om te stoppen met roken? Ga ook succesvol stoppen met DNA SPRAY! De techniek van Hubert Daenen

Stoppen met roken met behulp van DNA spray

Deze aanpak is gebaseerd op onderzoek naar je innerlijke oftewel naar je afhankelijkheid. Natuurlijke remedies worden geselecteerd aan de hand van je DNA…

De slaagkans is enorm groot aangezien jouw afhankelijkheid in kaart wordt gebracht via een haartje (uit je hoofd of van je arm)

De DNA scan ziet in enkele minuten welke oplossing, en welke remedie voor jou toepasselijk is. De gekozen remedie bestaat uit honderden bloesems die de natuur biedt.

Jarenlang heeft Hubert Daenen gewerkt aan deze natuurlijke spray. Onderzoek bracht uiteindelijk de kennis om een natuurlijke gezonde oplossing te vinden zonder enige bijwerking.

Hoe kun je een DNA analyse doen van enkele haartjes en je pasfoto?

Hubert gebruikt hier het Quantec resonantie toestel voor. Dit apparaat maakt een energetische analyse, waarbij zowel fysiek, mentaal en emotioneel de werkelijke oorzaak kan worden gevonden.

Iedere materie in ons lichaam is gecomprimeerde energie en straalt dit ook uit. Elk lichaamsdeel, elk orgaan en elke cel straalt dus energie uit. Het Quantec resonatie toestel maakt gebruikt bij het scannen naar oplossingen voor de verstoringen uit 3000 databanken.

Alle reguliere en alternatieve methodes en middelen zijn in deze databank verzameld en vervolgens gaat dit apparaat de hele combinatie aan oplossingen in frequentie bundelen.

In 2010 won de QUANTEC niet voor niets de “gouden medaille voor de beste innovatie op het gebied van gezondheid” in Duitsland.

Hoe kun je de DNA spray bestellen?

Ik heb een stappenplan voor je hoe je de DNA spray van Hubert Daenen kunt gaan bestellen:

 • Ga naar de website: www.stop-nu.be
 • Plaats je bestelling
 • Nu ga je je DNA versturen, let daarbij op het volgende ( goed lezen)
 • Was je handen en droog ze af.
 • Trek voorzichtig één of meerdere haartjes * uit je hoofdhuid of knip er enkel af van je armen.
 • Steek de haartjes samen met je pasfoto in aluminiumpapier (folie)
 • Stop dit in een envelop en verzend het naar: Stop-NU Genevenne 9 bis, 3290 Diest
 • Frankeer voldoende ( van Nederland naar België kost dit € 1.50, woon je in België dan is het € 0.92) en verzend dit.

Na ontvangst van je brief wordt er een DNA analyse uitgevoerd aan de hand van je haar en de pasfoto. Wanneer deze analyse klaar is, wordt je gepersonaliseerd product klaargemaakt en verzonden.

Enkele opmerkingen:
Geverfd haar is geen probleem
De haartjes + pasfoto worden door de aluminiumfolie beschermd tegen magnetisme, infrarood en vervuiling.

Ben je benieuwd naar de beste manier om te stoppen met roken? Twijfel niet langer en ga ook succesvol stoppen met DNA SPRAY! De techniek van Hubert Daenen

Ik hoop echt voor je dat dit product je kan helpen om te stoppen met roken. Vele zijn je inmiddels al voorgegaan en hebben de strijd tegen de nicotinemonstertjes gewonnen. Nog meer tips over hoe je kunt stoppen met roken? bezoek onze kennisbank!

Ontzettend veel succes! Je kunt het!

Over de schrijver
Hoi!, Geert hier! Wat supertof dat je op 24Taste bent beland.Naast chef-kok, trendwatcher, levensgenieter, en foodaholic ben ik de drijvende kracht van 24Taste.nl. Ik ben stapelgek op alles wat lekker en gezond is."Ik ben altijd op zoek naar middelen om meer kwaliteit uit het leven te halen"Wil je afvallen, je fitter voelen, gezond en lekker eten, bruisend van de energie de dag doorkomen? dan ben je op deze website op het juiste adres!
Stoppen met roken
Door

Stoppen met roken

op 20 Sep 2020

De Nederlandse variant van Snus (Zweedse tabak onder je lip) heeft mij erg geholpen met stoppen. Nicotinepleisters had geen merkbare invloed en elektronische sigaretten blijken ook niet schadeloos. Met een pittig nicotinezakje had ik veel minder het gevoel dat ik wat miste. Er zijn verschillende smaken

Geert-Louters
Door

Geert-Louters

op 24 Sep 2020

Top! Ben superblij voor je!

Reactie plaatsen

Niet de informatie gevonden waar je naar op zoek bent?

We hebben meer dan 200 verschillende artikelen op 24Taste staan!

Eerlijk en goed vlees kopen? Rechtstreeks van de boer!

Meer informatie
Nobel vlees, dat ga je zeker proeven