09/10/2022

geert

acne

minuten leestijd

Beste middel tegen Acne. Puistjes binnen 4 dagen verdwenen?

Wat is nu het beste middel tegen acne ? In dit artikel ga je het ontdekken! Ik herinner me nog dat ik 15 jaar was. De hele wereld verandert, je eigen lichaam heb je niet meer onder controle. De pubertijd dus! Ik heb zelf tijdens de pubertijd behoorlijk last gehad van acne.

Het was uiteindelijk zelfs zo erg dat ik niet meer naar buiten wou. Soms had ik het idee dat ik er aan onder door ging, ik wou niet meer leven met die pukkels op mijn lijf…….

 • Mensen (jong en oud) die je nastaren
 • kwetsende opmerkingen
 • schaamte, heel veel schaamte zelfs
 • medicijnen gebruiken met de meest verschrikkelijke bijwerkingen

Ik ben er uiteindelijk van genezen. Destijds ben ik bij een paranormaal genezeres geweest. Ze heeft me behandeld met een heel erg vreemde methode en binnen een maand was ik weer schoon en puistvij!

Ik vergeet nooit meer het gezicht van de dermatoloog toen ik de medicijnen aan hem terug gaf. Verlost van de acne, maar zonder zijn cocktail van medicijnen

Wat is het beste middel tegen acne?

Waarschijnlijk ben je dit artikel tegengekomen omdat je zelf ook last hebt van acne. Dan herken je mijn ervaringen vast wel waar ik deze blog mee ben begonnen. Of dat je iemand kent in je familie of vriendenkring met acne. Dit artikel is er dus om jou of anderen te helpen om van die vervelende rotpuistjes af te komen.

Wat is de oorzaak van acne?

Acne wordt in de meeste gevallen veroorzaakt door hormonale schommelingen. Dit is ook de reden waarom de meeste acne gevallen (net als ik destijds) in de pubertijd last hebben van acne.

Lees ook:

Wat is dan de reden dat het soms niet ophoudt na de de pubertijd?

Bij vrouwen heeft ook de hormoonspiegel ermee te maken. Rond de menstruatie kan acne opeens weer de kop op steken. Heel vervelend dat dit dan iedere keer weer terugkomt .

Ook voor mannen is acne soms een probleem, maar waar komt dit dan door als het niet door de hormonen komt?

Andere oorzaken van acne kunnen zijn:

 • Kleding te lang dragen
 • Beddengoed te lang niet verschonen
 • Slechte huidverzorging
 • te veel suiker
 • Te hoge ontstekingswaarden in het lichaam

In onze tweede huidlaag, de dermis, bevinden zich talgklieren. Deze klieren maken talg aan om je huid te beschermen en soepel te houden. Op de huid waar haren aanwezig zijn, kan dan uiteindelijk acne ontstaan. Dit komt omdat hier de talgklieren zich bevinden.

Waar ontstaat acne

Acne komt voor in gebieden waar de meeste talgklieren zich bevinden. Behalve in het gezicht kan acne daarom voorkomen op de rug, op de schouders, op de borst, in de hals en in de nek. Ook kan acne voorkomen op de bovenarmen en de billen.

Op je voetzolen en de binnenkant van je handen bevinden zich geen talgklieren, dus kan acne hier niet ontstaan.

Hoe kun je acne voorkomen?

Wanneer je last hebt van acne ga je op zoek naar een oplossing. Je komt heel veel oplossingen tegen. Iedereen heeft de oplossing, sommige helpen maar de meeste helpen totaal niet. Naast heel veel feiten vindt je ook heel veel fabels.

Bietensap tegen acne

Bietensap bevat allerlei ingrediënten die iets doen tegen de ontstekingen in je lichaam die voor puistjes  kunnen zorgen. Het heeft een positief effect op de lever. Het barst van de antioxidanten.

Verder bevat bietensap foliumzuur en kalium. Acne kan een oorzaak zijn van een kalium tekort. Kalium is een belangrijk mineraal dat de werking van je nieren verbetert. In rode bietensap zit ook veel kalium wat je lichaam dus helpt om zichzelf te zuiveren.

Acne wordt veroorzaakt door chocolade en vet eten. Een regelrechte fabel!

Toen ik last had van acne mocht ik van mijn ouders geen chocolade meer eten en zo weinig mogelijk vet. Uiteraard doe je dit dan, omdat je graag van je acne af wil. Goed bedoeld toch? maar helpt dit?….. Nee, er was totaal geen effect!

Zorg er gewoon voor dat je gezond leeft en gezond eet. Dan ben je al een heel eind op weg!

Heeft Fleur voor jou het beste middel tegen acne?

Ik kwam op internet een artikel tegen van Fleur. Zij is de persoon die het Ebook “Nooit meer acne heeft uitgebracht” . Fleur heeft zelf ook jarenlang last gehad van acne en weet hoe verschrikkelijk dit is.

beste middel tegen acne

Ik als lotgenoot weet precies hoe ze zich heeft gevoeld:

 • mensen lopen met een grote boog om je heen uit angst voor besmetting gevaar
 • uitgescholden worden voor grindtegel, puistekop en nog meer verschrikkelijke dingen
 • onzeker
 • stress
 • boos, vies en eenzaam

Al deze probleem hebben haar zeker 10 jaar achtervolgd. 10 jaar leven in een hel!

Alles geprobeerd om van acne af te komen

Fleur heeft destijds alles geprobeerd om van acne af te komen. Zelfs het wondermiddel Roaccutane hielp niet. Alleen de bijwerkingen deden iets ‘negatiefs’ bij Fleur, en dat was geen fijne ervaring.

Fleur:”Ik heb vanaf mijn 13e tot 21e levensjaar last gehad van hardnekkige acne en ben op zoek gegaan naar talloze behandelopties. De schaamte en pijn die jij nu voelt, heb ik zelf ook meegemaakt en daarom wil ik je graag helpen.”

Ze kwam toen tot de ontdekking hoe je huid reageert op basis van wat er binnen in je lichaam gebeurt.

Fleur ging experimenteren met alles wat ze had geleerd van de medici. Heel langzaam kwamen er positieve resultaten. Het geloof in de oplossing tegen acne kwam steeds dichterbij.

Hoe schaf je het “leven zonder acne” methode aan?

Fleur is dus nu al jarenlang acne-vrij door middel van haar eigen eigen ontwikkelde methode. In de loop der jaren heeft ze deze methode nog verder ontwikkeld en helpt nu anderen om ook van acne af te komen.

leven zonder acne ebook

Ik weet dat er nog steeds artsen zijn die hier niet blij mee zijn. Een ouderwetse arts of dermatoloog is nog steeds van mening dat je acne moet uitroeien met agressieve medicijnen.

Deze methode werkt zo goed dat Fleur een niet goed geld terug garantie geeft. Voor maar 17,- kun je haar E-book aanschaffen.

leven zonder acne

Wat claimt Fleur met haar beste middel tegen acne methode?

Na het aanschaffen van haar E-book claimt Fleur:

 • Je verdere leven vrij zult zijn van de pijn van ontstekingen, bulten en puisten
 • Het risico op littekens als gevolg van acne drastisch wordt vermindert
 • Er geen nieuwe acne meer bijkomt
 • Je huid schoon is en zal blijven
 • Je alle informatie krijgt over hoe acne bij de wortel zult zien verdwijnen
 • Geen geld meer hoeft uit te geven aan dure zalfjes, artsen medicijn en cosmetica fabrikanten
 • Weer in de spiegel durft te kijken en je je gezicht niet meer hoeft te verbergen
 • Er beter uitziet en barst van het zelfvertrouwen.
 • Nooit meer zorgen hoeven te maken dat je acne weer terugkom

Binnen zeer korte tijd van je acne af?

Bestel het E-book van Fleur. Voor maar 17,- Ga jij de strijd winnen van je acné!

leven zonder acne ebook

Over de schrijver

Hoi,

Geert hier!

Wat supertof dat je op 24Taste bent beland. Naast chef-kok, trendwatcher, levensgenieter, en foodaholic ben ik de drijvende kracht van 24Taste.nl. 

 "Ik ben altijd op zoek naar middelen om meer kwaliteit uit het leven te halen"  Wil je afvallen, je fitter voelen, gezond en lekker eten, bruisend van de energie de dag doorkomen? 

Lees verder>>>

geert louters 24Taste

Anderen bekeken ook:

>