12/11/2022

geert

overgang

minuten leestijd

Supplementen voor de overgang kopen? Menoxium gaat je helpen!

De overgang is de zwaarste en moeilijkste periode in het leven van een vrouw. Het komt meestal voor bij een vrouw van achter in de 40. Tijdens de overgang vermindert de hoeveelheid geproduceerde vrouwelijke hormonen aanzienlijk.

Gelukkig kun je er iets aan doen, Deze blog gaat dan ook over hoe jij je klachten kunt verminderen als je overgang supplementen gaat kopen

Dit leidt tot veel lichamelijke en geestelijke veranderingen in het lichaam van de vrouw, zoals verlies van calcium, opvliegers, droge huid, jeuk en osteoporose.

Vrouwen zijn zich tegenwoordig echter meer bewust van deze fase in hun leven en zijn bereid deze onder ogen te zien. Ze zijn bereid om overgang supplementen te kopen die de menopauze helpen bestrijden.

De menopauze is geen ziekte of aandoening. Het is het definitieve einde van de menstruatie bij vrouwen. De menopauze betekent het einde van het natuurlijke vermogen van een vrouw om kinderen te krijgen.

Supplementen voor de overgang kopen? Lees eerst deze informatie!

Symptomen van de overgang

De symptomen van de menopauze zijn net zo verschillend als vrouwen zelf. Sommige vrouwen hebben geen symptomen tijdens de menopauze of hebben slechts enkele symptomen. Andere vrouwen ontwikkelen verontrustende en zelfs ernstige symptomen.

In de westerse wereld ervaart ongeveer 12 procent van de vrouwen geen symptomen van de menopauze en ongeveer 14 procent ervaart intense fysieke of emotionele problemen.

De gemiddelde leeftijd van vrouwen in Nederland die in de menopauze komen, is 51 jaar.

Voor de meeste vrouwen is de menopauze een normaal verschijnsel. Als de menopauze optreedt bij een vrouw jonger dan 40 jaar, wordt dit als voortijdig beschouwd. De menopauze wordt als laat beschouwd als zij optreedt bij een vrouw ouder dan 55 jaar.

Hier is een bijna volledige lijst van symptomen van de menopauze.

 • Opvliegers
 • Nachtelijk zweten
 • Slaapstoornissen
 • Veranderingen in de menstruatie
 • Stemmingswisselingen
 • Depressie en angst
 • Prikkelbaarheid
 • Moeilijkheden om zich te concentreren
 • Mentale verwarring
 • Geheugenproblemen
 • Afname van libido
 • Vaginale droogheid
 • Problemen met urineren
 • Dunner worden van de huid rond de baarmoederhals.
 • Pijnlijke borsten
 • Vermoeidheid
 • Haaruitval en dunner worden van het haar
 • Hoofdpijn
 • Hart- en vaatziekten
 • Osteoporose
 • gewichtstoename.

Houd er rekening mee dat de meeste vrouwen slechts een paar symptomen zullen hebben uit deze lijst van menopauze symptomen. De symptomen kunnen al enkele maanden tot jaren voor de laatste menstruatie worden opgemerkt en kunnen nog enkele jaren daarna aanhouden

Overgang supplementen kopen. Is dit een aanrader?

Overgang supplementen helpen veel van de symptomen van de menopauze te verminderen en verminderen het fysieke ongemak waarmee verschillende vrouwen worden geconfronteerd.

Overgang supplementen zijn er zowel in natuurlijke vorm als in de vorm van medische supplementen. Het is altijd beter om een natuurlijk overgang supplement in de vorm van groene groenten te nemen.

Natuurlijke ingrediënten hebben ook geen bijwerkingen in vergelijking met geneesmiddelen. Het voordeel van natuurlijk oestrogeen is dat het niet kankerverwekkend is, in tegenstelling tot medische supplementen die kanker kunnen veroorzaken.

Supplementen voor de overgang kopen? Lees eerst deze informatie!

Natuurlijke overgang supplementen kopen

Verschillende planten zoals soja bevatten oestrogeen in de natuurlijke vorm.

Soja bevat isoflavonen die oestrogeen kunnen nabootsen en een goede verlichting van opvliegers kunnen geven. Men moet soja rauw of gekookt nemen om te profiteren van de isoflavonen.

De beste bron van isoflavonen zijn granaatappels. Rode klaver, dong quai en zoethout zijn andere bronnen van plantaardige oestrogenen die natuurlijke menopauze supplementen vormen.

Men kan deze natuurlijke overgang supplementen consumeren als hele vruchten of groenten of als pillen die verkrijgbaar zijn bij de apotheker.

Men kan sojameel eten of brood op basis van sojameel eten. Dergelijke producten zijn nu gemakkelijk verkrijgbaar op de markt. Vrouwen kunnen deze producten vóór het begin van de menopauze consumeren om verlichting van opvliegers te krijgen.

Hormoontherapie tijdens de overgang?

Een vrouw kan menopauzesupplementen nemen in de vorm van hormoontherapie. Deze therapie is voor elke vrouw verschillend, afhankelijk van haar medische en familiale voorgeschiedenis. In dit menopauzesupplement krijgt de vrouw oestrogeen en progesteron in verschillende doses, afhankelijk van haar behoefte.

Vrouwen kunnen hormoonvervangingstherapie nemen in de vorm van orale medicatie of als uitwendige toepassing in de vorm van zalven.

De dosering en de frequentie van het geneesmiddel zijn afhankelijk van de persoon. Dit menopauzesupplement moet worden gestopt wanneer de symptomen afnemen.

Het kan namelijk bloedstolsels en borstkanker veroorzaken als het gedurende lange tijd wordt ingenomen.

Hoe verminder jij jouw overgang klachten?

Er zijn verschillende menopauzesupplementen op de markt. Deze bevatten een mengsel van soja en lijnzaad. De vezels zijn goed voor de spijsvertering en men consumeert natuurlijk oestrogeen.

Andere deskundigen raden de consumptie van gingko, zeewier en ginseng aan voor verlichting van menopauzale problemen.

Tegenwoordig is er een grote verscheidenheid aan menopauzesupplementen op de markt. Maar omdat ze de hormoonhuishouding van het lichaam reguleren, moet men ze voorzichtig innemen onder begeleiding van een arts.

 Een vrouw moet het supplement voor de menopauze kiezen dat het best geschikt is voor haar toestand en na een zorgvuldige afweging van de neveneffecten.

De beste overgang supplementen kopen van Hollandse bodem?

Er is een product waar je hoogst waarschijnlijk veel baat bij kunt hebben. Het is Menoxium.

Menoxium bestaat voor 100% uit natuurlijke bestanddelen. Het is gebaseerd op ervaringen van honderden jaren geleden toen men alleen natuurlijke hulpmiddelen had.  Menoxium is geen farmaceutisch product en ook geen medicijn wat je in de winkel kunt kopen.

Het is samengesteld uit unieke elementen voor deze soms lastige periode in je leven.

Wat is de samenstelling van Menoxium?

Als je supplementen voor de overgang wilt kopen wil je uiteraard wel weten wat er allemaal inzit. Ik heb het alvast voor je uitgezocht:

 • Monnikspeper (Dit maakt je minder prikkelbaar)
 • Zilverkaars, (natuurlijk middel tegen opvliegers)
 • Fyto-oestrogenen uit soja (betere balans tussen oestrogeen en progesteron).
 • Vitamine B6 (betere omzetting van voedsel naar energie)
 • Vitamine D, de belangrijkste vitamine voor de vrouw. (Betere opname van calcium)

Waar kun je Menoxium kopen?

Menoxium kun je aanschaffen via deze link Je kunt kiezen tussen 1 maand, 3 maanden en 6 maanden. Als je kiest voor de 6 maanden variant bespaar je uiteindelijk 65.-.

Wat maakt Menoxium uniek?

Onderstaande punten maken Menoxium uniek:

 1. Helpt bij overgangsverschijnselen zoals: opvliegers, nachtzweten en prikkelbare gevoelens
 2. Bevat vitamine D voor het behoud van sterke botten
 3. 100% natuurlijke en vegetarische capsules
 4.  Natuurlijke ingrediënten brengen je lichaam in balans
 5.  Bevat isoflavonen (soja) die overgangsklachten verminderen
 6.  Bevat 60 capsules per pot (dosering voor 1 maand) in een hersluitbare flacon
 7.  Laagdrempelig alternatief
 8.  Discreet verpakt en exclusief online te bestellen
 9.  Vrij van: zuivel, gluten en gelatine
 10. 30 dagen niet goed geld terug garantie
 11.  Gratis thuisbezorgd
 12.  Laagste prijsgarantie op Menoxium
 13. 30 dagen niet goed geld terug garantie

Hoe kun je afvallen tijdens de overgang?

Ria Kamelle is dè overgangsspecialist van Nederland. Ze heeft naast de menoxium ook het programma Slank door de overgang ontwikkeld.

Alle informatie hierover kun je vinden in mijn speciale 'slank door de overgang' review op deze website.

Supplementen voor de overgang kopen? Lees eerst deze informatie!

Wat heeft Ria Kamelle je nog meer te bieden?

Ria is dus de overgang specialist van Nederland en niet voor niets worden haar programma's en producten ontzettend goed verkocht.

Om jouw al het speurwerk te besparen heb ik dit al voor je gedaan:

 • Menoxium - Natuurlijk product om overgangsklachten te verminderen
 • Slank door de overgang (e-boek met 50 recepten, daarnaast ontvangen klanten de volgende bonussen: 40 recepten voor groene smoothies en juices, video met een kledingexpert, maaltijdplanner, boodschappenlijstjes en tot slot levenslange updates. Ideaal product om te promoten naast andere gezondheidsproducten).
 • 20 dagen suikervrij (e-book met dagmenu's om 20 dagen lang suikervrij te eten, een startersgids met stap voor stap uitleg, boodschappenlijstjes, toegang tot een besloten Facebook groep, bonus e-book met 10 recepten voor suikervrije dranken, bonus e-book met 10 recepten voor suikervrije lekkernijen en tot slot motivatie e-mails).
 • 50 recepten in 30 minuten (Ebook met 50 recepten die in 30 minuten te bereiden zijn, bonus e-book met 10 broodvervangers, bonus e-book met 10 traktaties, boodschappenlijstjes, maaltijdenplanner en levenslange updates).
 • Overwin je overgang (e-book met de volgende bonussen: audio versie, facebook community, recepten en yoga oefeningen).
 • Overgangstransformatie (Programma die bestaat uit 7 modules. Elke module bestaat uit 3 informatieve video's en 4 oefeningen op video. Daarnaast krijg je toegang tot de volgende 4 bonus modules: aarden, ademhalingstechnieken, affirmaties en meditatie).
Supplementen voor de overgang kopen? Lees eerst deze informatie!

Over de schrijver

Hoi,

Geert hier!

Wat supertof dat je op 24Taste bent beland. Naast chef-kok, trendwatcher, levensgenieter, en foodaholic ben ik de drijvende kracht van 24Taste.nl. 

 "Ik ben altijd op zoek naar middelen om meer kwaliteit uit het leven te halen"  Wil je afvallen, je fitter voelen, gezond en lekker eten, bruisend van de energie de dag doorkomen? 

Lees verder>>>

geert louters 24Taste

Anderen bekeken ook:

>