Overtollig buikvet verbranden in één maand. Is dat echt mogelijk?
20 mei 2021 
7 min. leestijd

Overtollig buikvet verbranden in één maand. Is dat echt mogelijk?

In deze blog gaan we het hebben over overtollig buikvet verbranden. Heel veel mensen hebben last van overtollig buikvet. Bij de één is het wat meer zichtbaar dan bij de ander.

Er zijn mensen die het niet erg vinden om last te hebben van overtollig buikvet. Het kan hun niks schelen en sommige zijn er zelf trots op!

Het grootste gedeelte van de mensen die last hebben van overtollig buikvet wil maar één ding: “Overtollig buikvet verbranden, Het liefst zo snel mogelijk”.

77% van alle Nederlandse vrouwen voelen zich onzeker door overtollig buikvet

Wat is buikvet?

Voordat we het gaan hebben hebben over overtollig buikvet verbranden is het belangrijk om precies te weten wat buikvet precies is.

Buikvet is het onderhuidse vet dat om de taille zit en zorgt voor een opslag van energie, maar ook voor bescherming en warmte van je organen. 

Een kleine hoeveelheid buikvet is helemaal niet erg en is zelfs normaal en gezond. Maar het zogenaamde viscerale vet dat de organen omringt kan uiteindelijk leiden naar hartklachten en diabetes. 

Je hebt last van visceraal buikvet als je bij je zelf merkt dat je buik van binnenuit naar buiten wordt geduwd. je merkt dan dat je buik dik en hard aanvoelt en er opgeblazen uitziet.

Overtollig buikvet verbranden, moet er ook buikvet aanwezig blijven?

Het allerliefste heb je natuurlijk een super strakke six-pack. Echter heb je wel iets buikvet nodig om te functioneren.

Vrouwen

Vrouwen hebben altijd wat buikvet nodig om goed te functioneren. Je vetcellen slaan oestrogeen op. Heb je te weinig?  Dan kan  je hele hormonale functie uit evenwicht raken, wat ernstige gezondheidsproblemen kan veroorzaken, zoals een onregelmatige menstruatie en zelfs onvruchtbaarheid.

Zorg er altijd voor als je overtollig buikvet wilt verbranden dat je binnen de categorie van 21-30% lichaamsvet te zitten. Dit wordt beschouwd als een gezond lichaamsvetpercentage voor vrouwen.

Mannen

Mannen hebben van nature een lager vetpercentage dan vrouwen. Bij de gemiddelde vrouw varieert het vetpercentage tussen de 23% en de 30% van het totale lichaamsgewicht. Bij mannen is dit percentage echter een stuk lager, namelijk tussen de 12% en 20%

Dit komt doordat het  mannelijk lichaam een groter percentage aan spieren hebben dan vrouwen. De mannen verbruiken hierdoor dan ook meer energie en heeft uiteindelijk meer calorieën nodig. De kans is dan ook groter dat deze uit opgeslagen vet zal worden gehaald of dat vet helemaal niet wordt opgeslagen, maar meteen omgezet wordt in energie.

Lees ook:

Heb je hulp nodig om overtollig buikvet te verbranden?

Je weet nu in ieder geval meer over buikvet. Ik snap ook heel erg goed dat je antwoord wilt hebben op de vraag hoe je nu op een effectieve manier je strijd tegen het buikvet kunt overwinnen.

De eerste tip die ik je alvast kan geven is om gelijk te starten. Afvallen heeft heel veel te maken met mindset en van uitstel komt afstel!

Een hele goede hulp om van het buikvet af te komen is om je aan te melden voor de Bye Bye buikvet Challenge van BGreat. Ik hoor daar ontzettende goede berichten over.

Bye Bye Buikvet, wat is het precies?

Bye Bye buikvet is een challenge die je gaat ondersteunen en helpen om in 28 dagen een groot gedeelte van je buikvet te verliezen.

Wanneer je naar de website gaat van BGreat begint de pagina gelijk met:

NIEUW! Ontdek Hoe Jij 6,2 Kilo Hardnekkig Buikvet In 28 Dagen Eenvoudig Kwijtraakt – Met De Bye Bye Buikvet Zomer Challenge!

Wanneer je dit publiceert dan moet je ook je woorden nakomen, en gezien de vele positieve recensies heeft een zeer groot gedeelte hier dan ook ook ontzettende goede resultaten mee gehaald.

Volgens Timo Breemen van Bye Bye buikvet:

“Indien je zelfs maar een fractie van de tips gaat toepassen ga je al resultaat krijgen. Het is niet zo dat je allerlei dingen moet gaan doen. Ik ben een enorme voorstander van de 80/20 regel waarbij je met een paar kleine aanpassingen een maximaal resultaat gaat krijgen (hefboomwerking)”

overtollig buikvet verbrandenovertollig buikvet verbranden

“Het is zeker geen strikt dieet of dat je allerlei dingen moet gaan doen. We leggen volledig de focus op wat werkt om je metabolisme te prikkelen zodat je direct meer vet gaat verbranden. De meeste vrouwen die met de challenge aan de slag gaan ervaren op korte termijn 2-5 kilo gewichtsverlies, slankere taille, meer energie en een sterker immuunsysteem”.

Wat ontvang je allemaal bij het Bye Bye buikvet programma?

Het programma is best wel uitgebreid viel me op. Als je ziet wat je voor het bedrag van 19.- allemaal krijgt dan denk je eerst wel eventjes of de prijs geen typefout is:

  1. Bye Bye Buikvet Zomer Challenge (Waarde €67).
  2. Bye Bye Buikvet Community (Waarde €47)

  3. Vet Killer Turbo Zomer Menu’s (Waarde €47)

  4. Strakke Billen & Benen Methode (Waarde €29,95)

  5. Vet Killer Boodschappenlijstjes voor 4 weken (Waarde €24,95)

  6. Energie voor Twee (Waarde €47)

  7. Afslank Kluis Geheimen (Waarde €37)

Al met al heeft dit een waarde van 299.90 en is dus aan te schaffen voor maar 19,-

Waarom starten met Bye Bye buikvet Challenge?

Nu beginnen met je strijd tegen overtollig buikvet betekend dat je binnen een korte tijd resultaat gaat boeken.

Wat gaat dit betekenen met je mindset en zelfvertrouwen? En dan heb ik nog niet eens gehad over het punt dat jij je veel fitter gaat voelen.

Als je start met het programma heb je ook nog eens levenslang toegang tot de community waar meer dan 60.000 gelijkgestemden zijn aangesloten.

Heel veel mensen denken ook dat je iedere dag moet sporten. Dit is absoluut niet het geval.  Je gaat echt  geen platte buik krijgen door je kapot te trainen in de sportschool!

Met Bye Bye buikvet gaat je lichaam overschakelen naar een vetverbrander.

En wat het mooie is: Als je geen goed resultaat hebt dan is er altijd nog de niet goed geld terug afslankgarantie. Hier doet Timo absoluut niet moeilijk over. Ook omdat dit maar zelden voorkomt.

Je kunt via deze link meer informatie vinden over de Bye Bye buikvet challenge.

Beslis snel voordat de prijs omhoog gaat. De kans is groot dat het binnen nu en enkele weken wordt aangepast naar een hoger bedrag.

Meer informatie over de Bye Bye Buikvet challenge? Bezoek de website voor de meest uitgebreide informatie

Over de schrijver
Hoi!, Geert hier! Wat supertof dat je op 24Taste bent beland. Naast chef-kok, trendwatcher, levensgenieter, en foodaholic ben ik de drijvende kracht van 24Taste.nl. Ik ben stapelgek op alles wat lekker en gezond is. "Ik ben altijd op zoek naar middelen om meer kwaliteit uit het leven te halen" Wil je afvallen, je fitter voelen, gezond en lekker eten, bruisend van de energie de dag doorkomen? dan ben je op deze website op het juiste adres!
Reactie plaatsen

Niet de informatie gevonden waar je naar op zoek bent?

We hebben meer dan 200 verschillende artikelen op 24Taste staan!

Eerlijk en goed vlees kopen? Rechtstreeks van de boer!

Meer informatie
Nobel vlees, dat ga je zeker proeven