Buikvet kwijtraken door middel van detox
16 februari 2019 
9 min. leestijd

Buikvet kwijtraken door middel van detox

Wil jij je buikvet kwijtraken? dan is dit een heel mooi artikel voor je!

Ontgiften, Detox, ontslakken, …………Geef het beestje maar een naam!  Detox is momenteel een enorme gezondheidshype, en steeds meer mensen ontdekken de voordelen van detox. Ook is het een hele mooie manier om (buik) vet kwijt te raken

Na het lezen van dit artikel weet je straks alles over:

 • Wat is detoxen, en hoe kun je dit succesvol gaan volgen?
 • Hoe kun je 6 tot 8 kg. afvalen in 30 dagen?
 • Hoe kun je buikvet verliezen door te ontgiften

Wat is detox ook alweer?

Detoxen is eigenlijk niets anders dan je lichaam van binnen reinigen. Tijdens een detox reinig je de organen in jouw lichaam door middel van een dieet, massage, supplementen en eventueel (!) een spoeling.

Wat nog fijner is: je kunt buikvet verliezen, je spijsvertering wordt verbeterd en je zult je veel fitter gaan voelen! Na het volgen van een detoxkuur zul je ook gaan merken dat je meer energie hebt en je bent een stuk fitter!

Ook een sauna bezoek past prima bij een detoxkuur.  Klik hier om voordelig naar de sauna te gaan

Hoe werkt een detox dieet?

Een detox dieet is een methode om je lichaam te reinigen en gewicht te verliezen. Als je een teveel aan giftige afvalstoffen in je lichaam hebt heeft je stofwisseling daar moeite mee om het allemaal bij te houden. Je lichaam zal dan overtollig buikvet slechter gaan verbranden.

Door de ontgifting die het gevolg is van het detox dieet, ga je de balans van de stofwisseling in je lichaam herstellen. Hierdoor zal je metabolisme de calorieën beter kunnen verbranden en vergroot je de kans om een stabiel gewicht te verkrijgen en te behouden. Met een detox ga jij dus daadwerkelijk buikvet verbranden!

Met Detox geef je het lichaam een reset!

lees meer over detox:

Detox je lichaam en ga succesvol afvallen

Verlies je buikvet door detox?

buikvet verliezen detoxUiteraard! Maar je moet er wel wat meer voor gaan doen. Het is niet alleen een detoxkuur, en dan is je buikvet ineens verdwenen. Je moet ook je voedingspatroon gaan aanvallen, anders heb je het zogenaamde jojo effect.

Het geheim van buikvet verbranden is je lichaam te ontdoen van alle chemische stoffen die aan onze voeding worden toegevoegd (de zogenoemde E-nummers).

Ik heb het al vaker gezegd op deze website: stop met het eten uit pakjes en zakjes.  Als je eens wist wat voor rotzooi hier allemaal in zit!

Deze gifstoffen blokkeren namelijk de vetverbranding. En om buikvet te verbranden moet je juist de vetverbranding op gang brengen. Dat doe je door voedsel te eten dat buikvet verbranding stimuleert en voedsel te vermijden dat buikvet verbranding blokkeert. Afvallen rondom de buik bestaat dus uit twee stappen:

 1. begin met een reset door middel van het ontgiften van je lichaam (detox)
 2. Ga aan de slag met je voedingspatroon te verbeteren.

Wanneer je deze stappen gaat volgen ben ik er van overtuigd dat je het overtollige buikvet ziet verdwijnen.

gratis ebook

Is teveel buikvet gevaarlijk?

Teveel buikvet ziet er natuurlijk niet zo leuk uit. Dat weten we allemaal. We weten waarschijnlijk ook heel erg goed dat je heel veel moeite moet doen om er als een adonis of een fotomodel uit moet zien.

Laten we realistisch zijn, er is heus wel iets aan te doen, wanneer jij voor jezelf de knop omdraait en wat strenger voor jezelf zult zijn ga je zeker resultaat zien.

Buikvet is ongezond

Buikvet is ongezond omdat dit het risico op welvaartziekten zoals kanker, diabetes,  en hart en vaatziekten vergroot

buikvet is slecht voor je stofwisseling

Het vet in de buikholte is erg actief, daardoor is het risico op gezondheidsproblemen veel groter. De hormoonbalans zal dan door buikvet verstoord raken en het vet gaat rondom de organen zitten. Dit gaat uiteindelijk de stofwisseling aantasten.

Verstoring van je imuunsysteem

Het immuunsysteem raakt verstoord en de balans tussen ontsteking bevorderende stoffen en ontsteking remmende stoffen kan helemaal gaan verdwijnen

Buikvet kwijtraken: Welke detox kuur is goed?

Ken je vitaSup detox al? Met dit product reinig je het lichaam van binnenuit. Het voert overtollig vet en schadelijke afvalstoffen af en geeft je een vitasup detox buikvet verliezenenorme energieboost! wanneer je dit gaat gebruiken ga je merken dat je ook ineens minder trek hebt in ongezonde snacks en zoete producten.

Vitasup Detox versnelt niet alleen de stofwisseling en calorieverbranding, het zorgt er ook voor dat je lichaam geen nieuwe vetcellen meer opslaat.

De voordelen van Vitasup Detox:

 • Je gaat daadwerkelijk lichaamsvet en calorieën verbranden
 • Meer energie, wie wil dat nu niet!
 • Je stofwisseling wordt versnelt
 • Je lichaam wordt gereinigd en ontgift.
 • Je zult merken dat je humeur wordt verbetert.
 • Je verliest buikvet door detox!

6 á 8 kilo afvallen in 30 dagen?

Wanner je met behulp van Vitasup Detox dit wil bereiken dan raad ik je het 30-daagse VitaSup Detox afslank kuur aan. Het is momenteel te verkrijgen met een leuke korting. In plaats van €59,95  betaal je nu tijdelijk €39,95!

10 á 15 kilo afvallen in 60 dagen?

Zelfs dit is mogelijk met Vitasup Detox en zelfs met tijdelijk € 36.- korting. Beslis dus snel, als je voor 23:30 uur je bestelling plaatst is het voor 95% zeker dat je gelijk morgen al kunt beginnen.

Is dit het enige? Ontgiften met Vitasup Detox en dan ben ik klaar?

Was het maar zo, dat zou helemaal geweldig zijn toch? Het buikvet moet toch verdwijnen en nooit meer terugkeren? Het probleem zit hem dan ook nog in je voedingspatroon. Dit betekent echt niet dat je nooit meer een keer een vette hap mag hebben.

80-20 verhouding

Wanneer jij je voor 80% aan een gezond eetpatroon gaat houden dan heb je nog 20% over om eens gek te doen met je voeding. een keer uit eten gaan is dus echt geen probleem en moet gewoon kunnen.

Lees hier ALLES  over een gezonde leefstijl. 

(gezond) eten moet een feest zijn! dit is ontzettend belangrijk.

Afslankreceptenbijbel

afslankreceptenbijbelKen je de afslankreceptenbijbel van Drs. Oscar Helm al? Dit boek zou heel goed passen in je gezonde eetpatroon waar je tijdens en na het detoxen mee bezig kunt gaan.  Ik heb een leuke review voor je om alles nog eens op je gemak na te lezen. Klik hier  om de review te gaan lezen.

In de afslankreceptenbijbel vind je meer dan 100 recepten die heel erg goed zijn voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Ga gelijk naar de afslankreceptenbijbel

Nog meer buikvet kwijtraken? Start met Kettle bell workout!

kettle bell workoutMet meer calorieën verbranden dan je binnenkrijgt is afvallen helemaal een makkie. Je hebt nu de voordelen ontdekt van Vitasup Detox en de afslank receptenbijbel.

Misschien is de kettle bell workout  ook wel iets voor je. De kettle bell workout is momenteel het meest succesvolle Thuis-fitnessprogramma wat op de markt is.

Buikvet kwijtraken met de kettle bell

Met een Kettlebell kan je andere oefeningen uitvoeren dan met reguliere fitnessmaterialen (zoals dumbells of barbells). Kettlebell oefeningen zijn heel veelzij dig, ze trainen veel spieren in het lichaam tegelijkertijd.
Hoe meer spieren je aanspreekt, hoe groter de verbranding in je lichaam wordt. De Kettlebell Workout verbrandt daarom veel energie (en dus calorieën) tijdens een training.

Ga gelijk naar de Kettle bell workout

Ik hoop dat je wat aan dit artikel hebt gehad Je weet nu hoe je op een simpele manier je buikvet kunt laten veranderen en je lichaam een reset kunt geven.

Over de schrijver
Hoi!, Geert hier! Wat supertof dat je op 24Taste bent beland. Naast chef-kok, trendwatcher, levensgenieter, en foodaholic ben ik de drijvende kracht van 24Taste.nl. Ik ben stapelgek op alles wat lekker en gezond is. "Ik ben altijd op zoek naar middelen om meer kwaliteit uit het leven te halen" Wil je afvallen, je fitter voelen, gezond en lekker eten, bruisend van de energie de dag doorkomen? dan ben je op deze website op het juiste adres!
Vladislav Webster
Door

Vladislav Webster

op 03 Apr 2020

Bedankt, dit is erg coole voedingsgerelateerde informatie. Zeer nuttig voor mij.

Geert-Louters
Door

Geert-Louters

op 17 Apr 2021

Graag gedaan!

Reactie plaatsen

Niet de informatie gevonden waar je naar op zoek bent?

We hebben meer dan 200 verschillende artikelen op 24Taste staan!

Eerlijk en goed vlees kopen? Rechtstreeks van de boer!

Meer informatie
Nobel vlees, dat ga je zeker proeven