arrow_drop_up arrow_drop_down
Afvallen met detox. Reinig je lichaam, effectief en gemakkelijk!
17 juni 2018 

Afvallen met detox. Reinig je lichaam, effectief en gemakkelijk!

Detox en afvallen is een prima combinatie! Afvallen met detox Je hoort het steeds vaker; het woord Detox. Maar wat is detox nu eigenlijk?

Detox is de nieuwste trend wanneer je wilt gaan afvallen en om je supergezond te voelen en te zijn. Ook wordt het gezien als dé grote schoonmaak voor je lichaam.

Detox is een prima start wanneer je besluit om af te vallen! Je zult dan gaan merken dat dan het afvallen makkelijker, sneller en effectiever gaat worden.

In dit artikel vertel ik je alles over:

 • Wat gebeurt er met je lichaam als je gaat beginnen met detox.
 • Kun je je lichaam een reset geven als je het gaat ontgiften?
 • Alles over clean start 21 dagen detox.

Kun je afvallen met detox?

Wanneer je besluit om de strijd aan te gaan tegen de overtollige kilo’s is een detox kuur echt aan te raden. Wanneer je eerst alle afvalstoffen kwijt bent dan ga je merken dat je veel sneller je doel gaat halen.

En dat is toch de bedoeling? Met alleen een detox kuur kun je wel afvallen, maar heel erg vaak is dit van korte duur. De kilo’s zullen er snel weer bij zitten. Maar het is wel supergezond om meerdere keren per jaar even zo’n kuurtje te gaan doen.

Wat betekend detox?

Detox is afgeleid van detoxifatie, ontwel ontgiften. We reinigen allemaal de buitenkant van ons lichaam, dus waarom gaan we dan niet de binnenkant af en toe een keer reinigen?

Ontgiften en reinigen

Met detox reinig en ontgif je dus het lichaam. Dit is natuurlijk hartstikke goed voor je. Helaas wordt ons lichaam teveel blootgesteld aandetox afvallen buikvet schadelijke stoffen, zonder dat je dit zelf door hebt.

Bewerkte voeding, uitlaatgassen, vlees, medicijnen, alcohol, roken, deodorant, cosmetica en plastic zijn een aantal toxische stoffen wat zich in je lichaam gaat nestelen. Dit zijn dus de boosdoeners de ervoor zorgen dat je lichaam niet schoon is van binnen.

De lever, darmen en de nieren zijn de specialisten om het lichaam van binnen te reinigen. Deze onderdelen zijn de hele dag druk aan het werk voor je, zonder dat je het zelf doorhebt. Ze verrichten dus ontzettend veel werk maar soms moet je ze even een handje mee helpen.

De lever kan een groot gedeelte van de schadelijke stoffen afvoeren via de urine.

Wanneer de nieren niet meer goed hun werk kunnen doen dan komt een groot gedeelte van alle afvalstoffen in het bloed terecht. Dat is absoluut niet de bedoeling.

Heel veel afvalstoffen hopen zich op in onze darmen. Dit noemt men ook wel slakken. Wanneer de afvalstoffen zich ophopen in de darmen dan kan dit desastreuze gevolgen hebben voor je gezondheid.

Teveel afvalstoffen in je lichaam

Ons lichaam is tot heel veel dingen in staat maar het lukt jammer genoeg niet om ALLE afvalstoffen af te voeren. Wanneer je lichaam teveel afvalstoffen binnen houd kun je aardig wat problemen krijgen:

 • Een snelle veroudering van het lichaam
 • Veel minder weerstand
 • Een verhoogd risico op ziektes
 • Last van een moeilijke stoelgang
 • Slecht kunnen afvallen
 • Slechte adem
 • Je kunt sneller last krijgen van galstenen.

Je bent natuurlijk op Perfecte Voeding.nl aangekomen om gezonder te gaan leven. Je wilt dus je leefstijl veranderen. Misschien wil je ook eens afvallen met een programma waar je eindelijk succes mee gaat hebben.

lees ook:

Inspirerende checklist voor een gezonde leefstijl

Een detoxkuur gaat je helpen om je lichaam op een verantwoorde manier te reinigen van al die afvalstoffen die zich in de loop der jaren genesteld hebben in je lijf. een ideale start voordat je met een afvalprogramma gaat beginnen.

Maak een frisse start! Ontdek de voordelen van detoxen en ontgiften voor jouw gezondheid. ga gelijk naar de geheime kortingspagina

Geef je lichaam een reset met detox en start daarna met afvallen

Wist je wel dat ons lichaam per jaar minimaal 4,5 kilo aan chemicaliën binnen krijgt? Daar staan heel veel mensen niet bij stil namelijk. Die troep moet er dus uit! En daar kun jezelf iets aan doen gelukkig

Je zult merken dat wanneer je een detox kuur gaat volgen bepaalde kwaaltjes als sneeuw voor de zon gaan verdwijnen. Fantastisch toch?

Wanneer heeft je lichaam een detox kuur nodig?

Je lichaam heeft een detox nodig wanneer je graag meer energie wilt hebben, wilt afvallen of je lichaam eens een flinke boost wil geven. Wanner je één of meerdere van onderstaande vragen met JA kunt beantwoorden dan zou een detoxkuur echt iets voor je kunnen zijn.

 • Ben je futloos en mis je energie?
 • Kom je ’s morgens slecht uit je bed?
 • Heb je geen stralende huid?
 • Heb je vaak last van stemmingswisselingen?
 • Kun je slecht van zoetigheden afblijven?
 • Slaap je slecht?
 • Wil je graag beginnen met afvallen?
 • Wil je je levensstijl veranderen?

gratis ebook

Afvallen met detox: Clean Start 21 dagen detox

Miss Natural heeft een ontzettend leuk product waar je heel veel aan gaat hebben. Een 21 daagse cursus  waar je heel bewust met je lichaam en geest bezig bent. Ook na het volgen van deze 21 dagen heb je er nog iets aan. De Detoxkuur is voor iedereen toegankelijk. Ook is CLEAN START 21 DAGEN DETOX uitermate geschikt voor beginners die willen afvallen.

Ben je al bezig met een gezonde levensstijl?  Dan zul je ook baat hebben door de afwisseling van sap- en eetdagen, waardoor de afvoer van afvalstoffen uit het lichaam sneller gebeurt dan gebruikelijk.

Maar de cursus kan ook een eerste stap zijn in de richting naar een gezonde levensstijl, dankzij de vele tips en adviezen die je krijgt.

Hester, 30 jaar uit Leeuwarden

“Een prettige detox om vol te kunnen houden. Mijn huid voelt zachter, mijn buik is strakker, meer energie en ik zit weer lekker in mijn vel!

In 21 dagen leer je dus alles over het ontgiften van lichaam en geest. Je ontvangt bij aanschaf van het programma tegelijkertijd een boodschappenlijstje om alles in huis te halen.

Miss Natural doet er ook gelijk een heel handig schema bij om op de koelkast te hangen. zo heb je gelijk alles heel overzichtelijk! elke dag ontvang je een email met motiverende teksten, adviezen en praktische tips.

Ook krijg je toegang tot het speciale ledengedeelte van Miss Natural waar heel veel ervaringen worden uitgewisseld.

Beslis snel want tijdelijk heb je  een aantal bonussen helemaal GRATIS!

 •  E-book met 100 Detox Recepten, Boodschappenlijst en Weekschema’s t.w.v. €24,95
 •  1 Maand gratis toegang tot Miss Natural Receptenbank met > 200 Recepten
 •  Slank door Microbewegingen Challenge t.w.v. €14,95 voor extra verbranding
 •  Toegang tot de besloten Facebook groep van Miss Natural voor support!

Uiteraard wordt er een 100% niet goed, geld terug garantie aangeboden. Miss Natural gaat er vanuit dat iedereen die dit product afneemt tevreden is.

21 dagen DETOX en 40 dagen SUIKERVRIJ

Tegenwoordig wordt overal suiker ingestopt. Ook in onschuldige producten, zonder dat je het zelf door hebt.

Je wilt straks blijvend verandering in je voedingspatroon en lifestyle. Hier gaan we tenminste wel van uit anders was je niet op deze website beland. Je gaat je tenminste veel beter voelen door de detoxkuur  en je wilt straks  verder door gaan op de gezonde toer.

Dan is dit dus de oplossing voor jou! Volg na de cursus 21 dagen Detox de cursus 40 dagen suikervrij.

Miss Natural

Miss Natural heeft namelijk een succesbundel voor jou samengesteld. Namelijk een voordeelbundel van clean start 21 dagen Detox tezamen met de module 40 dagen suikervrij.

maar liefs € 100,- korting!

Wanneer je deze bundel aanschaft heb je maar liefst € 100,- korting Dat is helemaal geweldig toch? Je leert alles over de gevaren en nadelen van suiker. Je gaat je namelijk nog fitter voelen als je geen suikers binnenkrijgt.

Er zijn zeker duizenden onderzoeken geweest die de schadelijke gevolgen van langdurig (hoog) suikerverbruik hebben aangetoond. Hoeveel motivatie heb je nodig om eens een tijdje minder tot helemaal geen suiker meer in te nemen?

Het begin is moeilijk maar je zult merken dat dit je steeds makkelijker af zal gaan.  Wanneer je geen suiker meer inneemt gaat je leven veel ‘zoeter’ worden. Dat is toch heel veel waard?

clean start 21 dagen detox, met gratis de module 21 dagen suikervrij. 

Je leven gaat veranderen op Perfecte Voeding.nl, en wij gaan je daarmee helpen!

Over de schrijver
Hoi!, Fijn dat je er bent! Naast chef-kok, trendwatcher, levensgenieter, en foodaholic is Geert Louters ook de drijvende kracht van 24Taste.nl. Stapelgek op alles wat lekker en gezond is. "Ik ben altijd op zoek naar middelen om meer kwaliteit uit het leven te halen" Wil je afvalllen, je fitter voelen, gezond en lekker eten, bruisend van de energie de dag doorkomen? dan ben je op deze website op het juiste adres!
Reactie plaatsen

Eerlijk en goed vlees kopen wat rechtstreeks van de boer komt? 

Afkomstig van dieren met een goed leven

Fijn dat je er bent!