14/08/2022

geert

Kookboeken

minuten leestijd

50 recepten in 30 minuten review. Waardevol of nooit kopen?

Een review over het boek 50 recepten in 30 minuten deze keer!

Er zijn heel veel goede kookboeken op de markt. Maar volgens de auteur Ria Kamelle hebben deze boeken  allemaal hetzelfde probleem. Ze bevatten allemaal gezonde recepten maar ze hebben ook vaak hele dure ingrediënten die je amper gebruikt. Daarom heeft ze het boek 50 recepten in 30 minuten geschreven

Je moet heel veel boodschappen in huis hebben en je staat ontzettend lang in de keuken. Toen Ria met het boek 50 recepten en 30 minuten begon te schrijven wou ze het anders doen: eenvoudig, gezond, goedkoop en vet verbrandende recepten.

Wie is Ria Kamelle?

Ria Kamelle is auteur van verschillende zeer succesvolle kookboeken. Ze schreef ‘slank door de overgang‘, speciaal voor vrouwen die last hebben van gewichtstoename tijdens de overgang. Als vervolg voor deze groep heeft ze ook overwin je overgang geschreven.

50 recepten in 30 minuten review

Ook is Ria de auteur van 20 dagen suikervrij. Een speciaal programma van 30 dagen waar je bloedsuikerspiegel stabiel van wordt en waardoor je kilo’s vet gaat verliezen.

Ria Kamelle heeft in een relatieve korte periode duizenden mensen blij gemaakt met haar informatieve, leerzame en goede kookboeken waar je tegelijkertijd ook nog eens kilo’s kwijtraakt.

Wat is 50 recepten in 30 minuten

Maar wat kun je eigenlijk precies verwachten wanneer je besluit om het kookboek van Ria Kamelle aan te schaffen? Uiteraard kun je 50 recepten verwachten die allemaal in 30 minuten te bereiden zijn, maar als we wat gedetailleerder kijken bevat het kookboek veel meer.

De meeste recepten bevatten niet meer da 4 – 5 recepten. Hier wordt het alleen maar gemakkelijker van in de keuken. Alle recepten hebben een gemiddelde bereidingstijd van 27 minuten. dus bijna alle recepten zijn zelfs nog korter te bereiden dan de beloofde 30 minuten.

Alle recepten zijn 100% gluten en zuivelvrij. Als je dus een glutenallergie hebt of lactose intolerant bent is dit een ideaal boek. Daarnaast zijn de recepten gericht op vrouwen van boven de 40. Dit is een specialiteit van Ria, die ook het boek Slank door de Overgang heeft gemaakt.

Dit wil niet zeggen dat het uitsluitend bedoeld is voor vrouwen boven de 40! Iedereen kan genieten van deze recepten

Is 50 recepten in 30 minuten een afvalprogramma?

Op deze vraag kan ik Ja en Nee beantwoorden. Het boek is zo opgesteld dat je er zeker van kunt afvallen. Mocht je op een ideaal gewicht zitten dan kun je het boek ook prima gebruiken. Eigenlijk is het gewoon een gezond kookboek wat je voor het hele gezin kan gebruiken en het is ook nog eens ideaal voor als je wilt afvallen.

Ria Kamelle: “50 Recepten In 30 Minuten” is geen dieet. Je kunt heerlijk gezond eten, terwijl je blijft genieten. De recepten zijn speciaal samengesteld zodat ze rekening houden met vrouwen die in de overgang zijn. Voeding die puur is en vrij is van kunstmatige toevoegingen die je hormoonhuishouding kunnen verstoren”.

Daarnaast zorgen de recepten voor een stabiele bloedsuikerspiegel en zijn alle ingrediënten 100% natuurlijk.

Korter in de keuken staan maar wel gezond eten? Ga snel naar de speciale kortingspagina van 50 recepten in 30 minuten!

Wat houd het kookboek precies in?

50 recepten in 30 minuten is opgebouwd uit verschillende modules. Het bevat recepten voor ontbijt, tussendoortjes, lunch, avondeten en desserts

50 recepten in 30 minuten review

Je ontvangt bij de aanschaf van het boek ook nog eens 4 geweldige bonussen.

bonus #1 10 broodvervangers die gezond zijn

10 heerlijke recepten waarmee je brood kunt vervangen. Deze recpeten kun je bereiden zonder gluten en gist. 100% natuurlijk en ideaal te combineren met gezond beleg
T.w.v. € 10,-

Bonus #2: 10 traktaties om van te smullen

Perfect om uit te delen tijdens bezoek of feestjes. Deze traktaties zijn vrij van e-nummers, suiker
 en kunstmatige toevoegingen. Zelfs kinderen zullen het lekker vinden

T.w.v. € 10,-

Bonus #3: handige boodschappenlijstjes

Ontvang de tijdbesparende boodschappenlijstjes en bespaar tijd in de supermarkt. Op deze manier hou je meer tijd over voor andere belangrijkere dingen. Het zijn digitale bestanden, dus altijd en overal toegang via je mobiel
T.w.v. € 17,-

Bonus #4: Maaltijdenplanner voor 3 weken

Ontvang de complete maaltijdenplanner voor 3 weken. Inclusief handige template om je eigen maaltijden te plannen
T.w.v. € 10,-

Bonus #5: levenslange updates

Ontvang levenslange gratis updates en krijg nieuwe tips en inzichten via de nieuwsbrief

T.w.v. € 17,-

Dus naast het kookboek ontvang je vele extra’s met een totale waarde van € 64,00! Dat is niet gek natuurlijk. Hier kom ik later weer op terug.

Wat zeggen anderen over 50 recepten in 30 minuten?

Wanneer je de vele recensies leest op internet of op de website van Ria Kamelle is iedereen positief over 50 recepten in 30 minuten. Lezers vallen heel veel kilo’s af terwijl ze niet twee maaltijden hoeven te koken. Het hele gezin kan gewoon mee-eten en dat is ideaal. Ook vele positieve reacties van lezers die weinig tijd hebben om in de keuken te staan, maar wel graag gezond willen eten.

Heb je ergens een negatieve ervaring gevonden? Laat dit me weten! Ik ben benieuwd…

50 recepten in 30 minuten review

Wat kost 50 recepten in 30 minuten?

De experts lieten Ria weten dat het boek een waarde heeft van € 79.00. Dit zou voor vele mensen onbetaalbaar zijn. Omdat het een digitaal boek is kun je het nu kopen voor € 27,00. Let op! Dit is inclusief de 5 bonussen. die krijg je er dus gratis bij!

de kans is zeer groot dat 50 recepten in 30 minuten binnenkort verhoogd wordt naar € 39.00. Dus wees er snel bij

Je kunt de recepten 30 dagen gratis uitproberen. Als het wat voor je is kun je het houden. Is het niet echt een waardevol product voor je  dan kun je het binnen 30 dagen terugsturen. Het voordeel van een digitaal boek is dat je het na betaling al binnen één minuut in huis hebt.


Korter in de keuken staan maar wel genieten?

Ga snel naar de speciale kortingspagina van 50 recepten in 30 minuten

Conclusie van deze 50 recepten in 30 minuten review

50 recepten in 30 minuten is een prima kookboek, wat eigenlijk speciaal gericht is op vrouwen in de overgang. Het leuke is dat het eigenlijk een mutifunctioneel boek is.

Alle recepten zijn ook prima voor andere doelgroepen te gebruiken. De recepten zijn eenvoudig te bereiden. Je hoeft dus echt niet urenlang in de keuken te staan.

Dit boek helpt je ook tegelijkertijd om af te vallen op een gezonde manier. Op deze manier hoef je niet meer zelf gezonde recepten bedenken. Is je doel om op een duurzame manier gewicht te verliezen, dan is het aanschaffen van dit boek een goede maar vooral een gezonde keuze!.

Over de schrijver

Hoi,

Geert hier!

Wat supertof dat je op 24Taste bent beland. Naast chef-kok, trendwatcher, levensgenieter, en foodaholic ben ik de drijvende kracht van 24Taste.nl. 

 "Ik ben altijd op zoek naar middelen om meer kwaliteit uit het leven te halen"  Wil je afvallen, je fitter voelen, gezond en lekker eten, bruisend van de energie de dag doorkomen? 

Lees verder>>>


Anderen bekeken ook

Eerlijk en goed vlees kopen?

Als je op zoek bent naar goed en eerlijk vlees koop je het rechtstreeks bij de boer. Top kwaliteit en niet duur! Dat proef je zeker!