29/08/2022

geert

Afvallen

minuten leestijd

Sensationeel! koolhydraatarm 50 dagen programma review

Een review over het koolhydraatarm 50 dagen programma deze keer. Dit programma is steeds populairder. Ik heb hier al veel over gelezen en heb het daarom zelf ook aangeschaft. Puur uit nieuwsgierigheid en om jullie van de juiste informatie te voorzien.

 • klopt de informatie wat je op internet vindt over dit programma?
 • Is het koolhydraatarm 50 dagen programma gemakkelijk vol te houden?
 • Is het de moeite waard om aan te schaffen?

Tijd voor een review dus! Je hoort nog steeds van heel veel mensen dat een koolhydraatarm dieet helemaal niet werkt. Dit zijn in 9 van de 10 keer mensen die zich wat inlezen. Ze maken een lijstje van wat ze WEL of NIET mogen eten en gaan starten.

Het gaat dan gelijk in het begin al fout. Er is dan totaal geen balans: of je krijgt nog steeds te veel koolhydraten binnen, maar het kan ook gebeuren dat je te weinig binnen krijgt

Koolhydraatarm dieet, wat is dit ook alweer?

Op 24taste.nl besteden we heel veel aandacht aan het koolhydraatarm dieet. Stiekem zijn we er een beetje fan van! Wanneer je een koolhydraatarm dieet goed aanpakt, blijft het één van de beste afvalmethodes die er bestaat.

Bij een koolhydraatarm dieet eet je eigenlijk minder koolhydraten en wordt je eetpatroon verrijkt met gezonde vetten en eiwitten. Daarom is een koolhydraatarm gemakkelijker vol te houden dan een traditioneel dieet.

Snelle koolhydraten worden verbannen, we gaan voor de langzame koolhydraten.

Na het lezen van de review van het  koolhydraatarm 50 dagen programma wil je vast en zeker de geheime kortingslink gebruiken? 

Wie is de auteur van het 50 dagen koolhydraatarm programma?

De auteur van het 50 dagen koolhydraatarm programma is Niels Bosman. Hij is ook eigenaar van http://www.makkelijkafvallen.eu. Deze Blog is razend populair ( meer dan 200.000 bezoekers per maand) en staat bomvol koolhydraatarme recepten en tips.

Zijn passies zijn relaxen, gezondheid en vooral gelukkig kunnen leven en zijn missie is om dit aan anderen over te dragen.

Is Niels Bosman betrouwbaar?

Of Niels Bosman betrouwbaar is daar was ik snel over uit. Niels is 100% betrouwbaar.

 • Voordat ik een review schrijf wil ik het product zelf ook in huis hebben. Ik moet zeggen dat het 50 dagen koolhydraatarm programma er prima uit ziet.
 • De prijs viel me 110% mee!
 • Niels reageert alle dagen per week op vragen die de gebruikers van het programma  aan hem stellen.
 • Wanneer je de reacties bekijkt op zijn website en facebookpagina zie je dat het grootste gedeelte ( op een enkeling na) hartstikke positief is!
 • Ik heb een aantal keer email contact gehad met Niels. Ik kreeg binnen de kortste keren gelijk een duidelijk en helder antwoord
 • Niels hanteert een niet goed geld terug garantie
 • Zijn KVK nummer en BTW nummer staan netjes vermeld op zijn website

50 dagen koolhydraatarm programma, wat kun je allemaal verwachten?

Wanneer je de website bezoekt begint het gelijk met de zin:

Wil jij tot twee kilo per week verliezen zonder jezelf suf te sporten of uit te hongeren? 

Dit is het doel en streven van het 50 dagen koolhydraatarm programma. Wanneer je de stappen allemaal gaat opvolgen van dit programma moet dit uiteindelijk mogelijk zijn.

hebben.! dus ik kan niet oordelen of dit programma echt werkt. Het programma werkt in ieder geval wel, anders zijn er ook niet zoveel goede ervaringen van andere gebruikers.
review 50 dagen koolhydraatarm

Niels Bosman legt later wel uit dat resultaten per individu kunnen verschillen. Dit is ook logisch want ieder mens heeft een andere stofwisseling. Het programma is zo samengesteld dat je af en toe best een boterham mag eten. In heel veel koolhydraatarme programma’s is dit een absolute NO GO!.

Het programma bevat weekmenu’s, De weekmenu’s bestaan uit 6 eetmomenten per dag. 3 maaltijden en 3 gezonde snacks. Hierdoor ga je uiteindelijk minder honger

Gezond afvallen

Met het koolhydraatarm 50 dagen programma eet je veel minder koolhydraten per dag dan in je normale eetpatroon. Je lichaam komt niets tekort omdat de koolhydraten worden vervangen door eiwitten en gezonde vetten.

De recepten zijn allemaal gebaseerd op 1 persoon. Heb je een gezin? Dan is er totaal geen probleem. Het is allemaal gemakkelijk aan te passen zo dat iedereen mee kan smullen!

–> Bestel snel het koolhydraatarm 50 dagen programma met korting

Zijn de recepten een beetje gemakkelijk te bereiden?

Hier is gelukkig goed over nagedacht. Alle recepten zijn supersimpel te maken. Je hoeft dus niet lang in de keuken te staan!

Ik heb enkele voorbeelden uit het programma:

Ontbijt:

 • ontbijtsmoothie
 • scrambled eggs en omelet
 • Griekse Yoghurt

Lunch:

 • lijnzaad crackers met kaas
 • 2 sneetjes kha brood met avocado
 • Salade met tonijn

Diner:

 • koolhydraatarme andijviestamppot met spekjes
 • haricots verts met spek en champignons
 • witlof lasagne

Ennuh…. zit er ook nog bonusmateriaal bij dit programma?

Zekers! net als bij de meeste andere programma’s heeft Niels Bosman hier aan gedacht! 3 stuks zelfs. Je ontvangt bij het  koolhydraatarm 50 dagen programma handige boodschappenlijstjes ( voor 7 weken). dit scheelt je straks heel veel werk Ook krijg je een module met favoriete drinktips. Wat je drinkt is eigenlijk net zo belangrijk met wat je eet!

En dan ontvang je als klap op de vuurpijl ook nog een surprise bonus ter waarde van 27,-. Een surprise moet een verrassing blijven. Ik was in ieder geval blij verrast!

Conclusie van mijn review over het 50 dagen koolhydraatarm programma

Ik ben zelf behoorlijk kritisch als het over een afvalprogramma gaat. Er is helaas heel veel rotzooi op de markt waarvan de programma’s niet goed doordacht zijn.

Ik heb zelf een gezond en goed gewicht Ik ben zelf nog geen negatieve ervaring tegengekomen. Als jij wel eentje bent tegengekomen, laat dan een rectie achter. Dat stel ik dit zeer op prijs.

Tijdens mijn “testperiode” hebben wij heerlijk gegeten in ons gezin. Alle recepten zijn goed te doen, ik heb zelf wel af en toe het één en ander aangepast. Dit komt ook omdat ik een kookgek ben, en graag mijn eigen draai een recept wil geven.

In ieder geval is de “smaak” goed van de gerechten en je hoeft absoluut geen honger te leiden!

Niet duur!

Vergeleken bij soortgelijke programma’s is het 50 dagen koolhydraatarm programma niet duur (alleen al om het bonusmateriaal). Je betaald 37,- met een 30 dagen niet goed geld terug garantie. Niets te verliezen dus!

Wanneer je nu besteld kun je eigenlijk al over 5 minuten beginnen. Het is geen fysiek boek maar een digitaal boek. Overzichtelijk en door middel van links die in het e-book kom je gelijk uit bij de juiste recepten!

Wanneer je nu besluit om het programma aan te schaffen. Dan zou ik het hartstikke tof vinden als je je resultaat met me deelt!

ik geef dit boek een 9 als rapportcijfer!

Over de schrijver

Hoi,

Geert hier!

Wat supertof dat je op 24Taste bent beland. Naast chef-kok, trendwatcher, levensgenieter, en foodaholic ben ik de drijvende kracht van 24Taste.nl. 

 "Ik ben altijd op zoek naar middelen om meer kwaliteit uit het leven te halen"  Wil je afvallen, je fitter voelen, gezond en lekker eten, bruisend van de energie de dag doorkomen? 

Lees verder>>>


Anderen bekeken ook

Eerlijk en goed vlees kopen?

Als je op zoek bent naar goed en eerlijk vlees koop je het rechtstreeks bij de boer. Top kwaliteit en niet duur! Dat proef je zeker!