Hoe kun je afvallen met appelazijn?


Hoe kun je afvallen met appelazijn?

Appelciderazijn is een soort azijn die wordt gemaakt van gefermenteerde appels. Het is rijk aan azijnzuur, waarvan is aangetoond dat het gewichtsverlies bevordert.

Een studie toonde aan dat mensen met overgewicht die dagelijks 1-2 eetlepels appelciderazijn consumeerden gedurende 12 weken gewicht en lichaamsvet verloren.

Een ander onderzoek toonde aan dat het nuttigen van azijn voor de maaltijd mensen hielp minder calorieën te eten en zich voller te voelen. Appelciderazijn kan helpen gewichtsverlies te bevorderen door het verzadigingsgevoel te verhogen, de calorie-inname te verminderen en de stofwisseling te verbeteren.

Appelazijn wordt steeds vaker genoemd als een supergezond product. Het kan dus gerust in ons befaamde lijstje staan met gezond powerfood Dit is dus geen fabel! Weet je de vele gezondheidsvoordelen eigenlijk al:

  • Appelazijn heeft een ontgiftende werking - DETOX dus!
  • Het geeft je extra energie vanwege de zuurgraad
  • Het helpt bij het reguleren van je bloeddruk
  • Heb je last van acne? Appelazijn kan het verminderen
  • Het ondersteund je immunsysteem
  • Appelazijn draagt bij aan een betere stofwisseling
  • Het kan je ondersteunen met afvallen.

Appelazijn en afvallen

Omdat appelazijn je ondersteund met afvallen kan het je prima helpen bij het afvallen. je lichaam gaat minder vetten opnemen en je gaat minder snel een hongergevoel ervaren. Verder bevat appelazijn pectine, een vezel die na inname uitzet in je lichaam, waardoor je sneller een vol gevoel kunt ervaren.

Ook helpt het de bloedsuikerstijging na een maaltijd te verkleinen. Deze stijging zorgt er voor  dat je tussen de maaltijden minder zin hebt om te snacken.

Appelazijn die je kan helpen met afvallen kun je in de pure vorm kopen of in het assortiment. Bekijk hier het assortiment maar eens van appelazijn en capsules