23/10/2022

geert

acne

minuten leestijd

Review: ‘Leven Zonder Acne’ E-book. Weg met die vervelende puistjes!

Deze keer heb ik een review voor je over het "leven zonder Acne" programma. Je hebt acne en je hebt waarschijnlijk letterlijk alles geprobeerd.  Hoe kun je nu die vervelende puistjes laten verdwijnen?

Het 'Leven zonder Acne methode kan dan weleens de oplossing voor je zijn!

De Leven zonder Acne methode is  een uitgebreid e-book geschreven door Fleur die in het verleden zelf hardnekkige acne heeft gehad.

Als je kampt met acne, is de 'Leven Zonder Acne' methode misschien het proberen waard. Dit e-book bevat uitgebreide informatie waar je de acne bij de bron kunt elimineren!

Zelf heb ik het e-book ook aangeschaft en er een uitgebreide review over geschreven zodat jij straks je voordeel eruit kunt halen!

Een leven zonder Acne ?

Bestel het E-book van Fleur. Voor maar 17,- Ga jij de strijd winnen van je acné!

leven zonder acne ebook


De negatieve gevolgen van Acne

Acne kan een diepgaand effect hebben op iemands mentale welzijn - ze kunnen zich neerslachtig voelen als ze weer een ernstige acne-aanval krijgen terwijl ze zich al erg laag voelen.

Acne kan leiden tot negatieve gedachten over je zelf, wat kan leiden tot isolatie van familie en vrienden.

De volgende drie waarschuwingssignalen laten bijvoorbeeld zien dat er iets niet klopt. Als jij je met een van deze identificeert, neem dan contact op met een professional voor hulp.

1 - Sociale isolatie

Af en toe nee zeggen tegen een feestje is prima, maar als je nooit naar feestjes gaat en excuses verzint om mensen niet te Wees eerlijk, wil je echt niet dat andere mensen je acne zien? Zoek in dat geval advies en laat je zonodig behandelen.

2 - Angsten en Depressies

Het maakt niet uit hoe oud je bent, acne kan moeilijk zijn om mee om te gaan. Het kan ervoor zorgen dat je je onzeker en kwetsbaar voelt, angstig over wat je leeftijdsgenoten over je denken.

De puberteit is een moeilijke tijd en het kan voelen alsof je buiten je groep wordt gehouden. Acne kan moeilijk zijn om mee om te gaan, maar het is essentieel om niet op te geven. Als je acne hebt, zou dat ook een positieve invloed moeten hebben op je emotionele en mentale toestand.

3 - Zelfmoordgedachten

Als je aan zelfmoord denkt, zoek dan gelijk hulp!

Een onderzoek heeft aangetoond hoe ernstige acne de geestelijke gezondheid van tieners kan schaden. Van alle tieners die last hebben van ernstige acne, heeft tot 35% zelfmoord overwogen en 10% heeft het daadwerkelijk geprobeerd.

Zelfmoordpogingen zijn altijd een schreeuw om hulp en verdienen het om serieus genomen te worden.

Het voorkomen van littekens bij acne

Er zijn dingen die je kunt doen om littekens van acne te voorkomen. Ten eerste, pulk niet aan je acne. Dit kan ontstekingen veroorzaken en tot littekens leiden. T

en tweede, probeer een plaatselijk acne medicijn te gebruiken dat retinoïden bevat.

Retinoïden helpen littekens er beter uit te laten zien en voorkomen dat er nieuwe littekens ontstaan.

Tot slot, als je ernstige acne heeft, kunt u met uw arts praten over het krijgen van een corticosteroïde injectie. Dit kan helpen om littekens mooier te maken en de vorming van nieuwe littekens te voorkomen.

Wat is het verband tussen voeding en acne?

Er is geen duidelijk verband tussen voeding en acne, maar sommige onderzoeken suggereren dat bepaalde voedingsmiddelen kunnen aanzetten tot puistjes.

Zuivel en hoog-glycemisch voedsel zoals wit brood en pasta zijn bijvoorbeeld in verband gebracht met acne in sommige studies. Hoewel er meer onderzoek nodig is om het exacte verband tussen voeding en acne te begrijpen, is het altijd een goed idee om gezond en evenwichtig te eten en voedingsmiddelen te vermijden die puistjes lijken te veroorzaken.

Toch vindt je in het E-book 'Leven zonder Acne' een apart hoofdstuk over voeding. Fleur denkt er kennelijk anders over en heeft vele tips voor je. Het is bewezen dat deze tips helpen om acne te behandelen. 

Met het 'Leven Zonder Acne' programma je acne en puistjes elimineren?

Het programma 'Leven zonder acne' is een duidelijk, beknopt en gemakkelijk te volgen programma dat u zal helpen acne en puistjes te elimineren. Het programma is een uitgebreid e-book die een stap-voor-stap proces schetst voor het zuiveren van de huid, evenals een aantal natuurlijke remedies en behandelingen die kunnen worden gebruikt om resultaten te bereiken.

Het ’leven zonder acne programma laat je zien hoe je:

 •  Je acne-triggers identificeert
 • Je acne met natuurlijke remedies behandeld
 • Toekomstige puistjes voorkomen
 • Weg met de achtergelaten littekens door je puistjes
 • Hoe je weer een gezonde huid krijgt

Waarom een ‘Leven Zonder Acne’ review op 24Taste

Ondanks dat ik een geweldige jeugd heb gehad was een bepaalde periode in mijn leven een hel, De puberteit brak voor mij aan en ik kreeg acne. Niet een paar puistjes wat iedereen wel eens heeft, maar mijn hele gezicht zat eronder.

Er waren meer puistjes in mijn gezicht dan dat je de huid kon zien!

Een vreselijke periode voor me. Ik had het idee dat iedereen me zat na te staren en kreeg de één na de andere vervelende opmerking te horen.

 • Er waren leeftijdsgenoten die me ontweken
 • Uitgescholden worden voor grindtegel!
 • Sommige klasgenoten wilden niet naast me zitten
 • Anderen gingen stappen in onze plaatselijke disco. Of ik bleef dan thuis of ging in een donker hoekje staan waar mijn acne niet zo opviel.
 • Ik ging er geestelijk aan onderdoor omdat niets hielp, moedeloos werd ik ervan!

Hoe ik zelf van acne ben afgekomen

Uiteindelijk kom je terecht bij de dermatoloog die de ene chemische crème na de ander op me ging uittesten.

  Niets hielp!  

….....Totdat ik een tip kreeg van iemand dat er een mevrouwin de buurt woonde die me kon helpen door haar paranormale krachten te gebruiken.

Toen ik voor de eerste keer naar haar toe ging moest ik een fles gekookt afgekoeld water meenemen.  Ik mocht niet alleen komen, na de sessie zou ik ontzettend moe zijn.

Mijn moeder is mee geweest en mevrouw Hügel deed hartelijk de deur voor me open. Echt een lief mens waar ik me gelijk op mijn gemak voelde.

Na een kennismaking  ging ze achter me staan en begon mijn hoofd en lichaam in te stralen met haar handen. Ik kon merken dat het haar ook veel energie kost.

De fles water heeft ze ook ingestraald. Het ingestraalde water moest ik driemaal daags deppen op mijn huid.

Het resultaat

Na afloop van de eerste sessie was ik ontzettend moe.

Het gevoel dat je om beide benen een gewicht van 1 kilo hebt hangen..

Na een paar dagen was mijn gezicht al veel minder vurig en begon het allemaal te jeuken.

Het leuke was zelfs: "terwijl ik op vakantie was kon ze op afstand een foto van mij instralen. Ik kon in Spanje voelen en merken dat ze met me bezig was.

Na een maand was ik acne-vrij!  

Ik moest me toch nog weer een keer melden bij de dermatoloog en gaf hem de ongebruikte zalf en medicijnen terug.  Hij werd boos op me omdat ik het niet gebruikt had en werd nog bozer toen ik zei dat ik naar een zogenaamde tovenaar was geweest! In zijn ogen was dit een kwakzalver.

Wat een verhaal hè! Dit is dan ook de reden dat ik een review heb geschreven over de “Leven zonder Acne" methode omdat ik zelf weet wat het lichamelijk en geestelijk met je kan doen!

Helaas is Mevrouw Hügel inmiddels overleden, anders had ze jou waarschijnlijk ook kunnen helpen. Maar ik weet zeker dat je ook goede resultaten kunt halen met het "Leven zonder Acne" e-book!

“Leven zonder acne” review

Acne treft miljoenen mensen over de hele wereld en veroorzaakt onzekerheid en een laag gevoel van eigenwaarde. Fleur's e-book, Leven zonder Acne, biedt een natuurlijke en gezonde manier om van acne af te komen en je weer zelfverzekerd te voelen.

Acne kan een echte pijn zijn, zowel lichamelijk als emotioneel. Als je alles hebt geprobeerd om van je acne af te komen, maar niets lijkt te werken, kan dat frustrerend zijn en je onzeker maken.

Deze review neemt het boek en de effectiviteit ervan onder de loep.

Wie is Fleur van het leven zonder acne boek?

Na jarenlang met acne te hebben gevochten en alle middeltjes te hebben geprobeerd, besloot Fleur het heft in eigen handen te nemen.

leven zonder acne ebook review

Ze deed uitgebreid onderzoek op het internet, las boeken en sprak met deskundigen, totdat ze uiteindelijk de oorzaak van haar acne ontdekte: onevenwichtigheden in haar lichaam. 

Vervolgens ontwikkelde ze haar eigen 4-stappenplan om deze onevenwichtigheden te verhelpen en voorgoed van haar acne af te komen.

En het werkte!

Na slechts een paar weken had ze een heldere, gladde huid die ze sindsdien heeft kunnen behouden. Nu wil Fleur haar kennis met de wereld delen, zodat iedereen kan genieten van dezelfde mooie, heldere huid als haar.

Een leven zonder Acne ?

Bestel het E-book van Fleur. Voor maar 17,- Ga jij de strijd winnen van je acné!

leven zonder acne ebook


Wat is het leven zonder Acne e-book?

Leven Zonder Acne is een e-book wat je via e-mail gaat ontvangen als pdf formaat. De reden dat het een pdf is dat dit ervoor zorgt dat de kosten lager.

Het doel van dit boek is om voorgoed van je acne af te komen!

In het boek beschrijft Fleur haar 4 stappen om weer controle te krijgen over je acne, en geeft ze haar eigen persoonlijke schema's om van acne af te komen. Je krijgt onder andere dieet- en huidverzorgingstips om je te helpen voorgoed van acne af te komen.

Het plan bestaat uit de volgende 4 stappen:

1. Reinigen van je huid

2. Kalmeren van je huid

3. Verzorging van je huid

4. Je huid beschermen

Bij elke stap pak je een van de verschillende factoren van acne aan. Dit zijn onder andere overtollig talg, vuil en dode huidresten, maar ook bacteriën die acne veroorzaken.

Volg de stappen van Fleur en je bent op weg naar een heldere, mooie huid!

De inhoud en hoofdstukken van ’leven zonder Acne’

Het is een zeer uitgebreid en gedetailleerd boek die bestaat uit 70 pagina’s welke is verdeeld in 17 hoofdstukken.

Hoofdstuk 7 gaat over het stappenplan waar ik het net over heb gehad.

De andere hoofdstukken vind je informatie, tips en schema’s, die je helpen je acne structureel aan te pakken.

Het boek bestaat uit 70 pagina’s en is in de volgende hoofdstukken ingedeeld:

Alle hoofdstukken:

 • Voorwoord
 • Copyright en disclaimer
 • Inhoudsopgave
 • Achtergrond en oorzaken acne
 • Feiten en fabels over acne
 • Tips tegen acne
 • Leven zonder acne stappenplan
 • Voedingspatroon
 • Lijst met voedingsmiddelen
 • Voorbeeldmenu
 • Dagschema voor je huid
 • Tips om acne te voorkomen
 • De invloed van stress op acne
 • De invloed van slaap op acne
 • Het voorkomen van acne littekens
 • Acne bij kinderen
 • Afsluiting

Wat claimt Fleur met haar baanbrekende methode?

Als je op zoek bent naar een manier om van acne af te komen zonder je toevlucht te nemen tot agressieve chemicaliën of dure behandelingen, dan moet je Fleur's baanbrekende stap-voor-stap methode maar eens gaan bekijken.

Met haar eenvoudig te volgen instructies zul je in staat zijn om in een mum van tijd een gladde, stralende huid te krijgen - en je zult je zelfverzekerd en trots voelen als je elke ochtend in de spiegel kijkt.

Fleur's boek staat vol met nuttige informatie over de oorzaken van acne, en ze geeft handige tips over hoe je het in de toekomst kunt voorkomen.

Je leert ook over de invloed die een slechte nachtrust en stress op je huid kunnen hebben, en hoe je kleine veranderingen in je levensstijl kunt aanbrengen die een groot verschil zullen maken.

De juiste voeding is cruciaal om acne op afstand te houden, en Fleur geeft een lijst van goede voedingsstoffen om in je dieet op te nemen, evenals dagmenu's om je op weg te helpen.

Ze pleit ook voor een gezonde levensstijl als de beste manier om een heldere huid te krijgen, en haar boek is een geweldige bron voor iedereen die op zoek is naar blijvende veranderingen.

Huidverzorging en Acne

Fleur gaat in het boek ook in op huidverzorging, omdat een goede verzorging bijdraagt aan het oplossen van je acne probleem. Daarom geeft ze je in het boek stap-voor-stap voorbeelden van hoe je je huid het beste kunt verzorgen en bespreekt ze een dag- en nachtroutine, waardoor het voor jou minder moeite kost om je huid goed te verzorgen.

Zelf is ze een groot fan van de huidverzorgings producten van Paula’s Choice

Bekijk ze via deze link op bol.com>>>

Wat is de mening  van andere gebruikers?

Op de website staan de ervaringen van drie personen die door de stappen uit het boek toe te passen, volledig van hun acne af zijn gekomen. Maar dat is nog niet alles.

De personen spreken over het hebben van positieve bijwerkingen zoals een beter zelfbeeld, meer zelfvertrouwen, energie en een extravert leven, omdat ze zichzelf durven te laten zien.

Verder zijn er weinig ervaringen te vinden op internet van anderen, dit ook omdat het e-book nog maar net op de markt is.

leven zonder ACNE REVIEW

Wat zijn de kosten van ‘Leven Zonder Acne?

Als je het ebook Leven zonder acne via deze link koopt en downloadt, kost het €17. Persoonlijk vind ik dit niet duur voor een definitieve oplossing om van je puistjes af te komen.

Als je dit vergelijkt met de middeltjes, crèmes en medicijnen die artsen vaak voorschrijven, is het spot goedkoop. 'Leven zonder acne' is niet zomaar een e-book, maar een compleet systeem om je te helpen voorgoed van je puistjes af te komen.

Het staat boordevol deskundig advies en op maat gemaakte tips om je te helpen er in korte tijd op je best uit te zien!

Conclusie: Leven zonder Acne review

Leven zonder acne is een uitstekend boek dat niet alleen een eenvoudig 4-stappenplan biedt om van je  acne af te komen, maar dat ook vol staat met informatie over acne zelf.

Het boek legt uit wat acne is, waar het vandaan komt, en ontkracht enkele mythes eromheen.

Deze achtergrondinformatie is nuttig om acne beter leren te begrijpen en jezelf gezonde gewoontes aan te leren om de strijd tegen acne aan te gaan.

De eigen ervaringen van Fleur en de mensen die je al zijn voor gegaan suggereren dat het inderdaad super effectief is.

 Een ander pluspunt van het boek is wat werkt voor de ene persoon misschien niet werkt voor de andere.

Het moedigt lezers dus aan om de beste methode te vinden voor hun eigen acne versie.

Ik heb een zwak voor mensen die aan acne leiden, dit ook omdat ik (helaas) zelf weet wat het is. In ieder geval vindt ik Leven zonder acne een uitgebreid en behulpzame e-book die de prijs zeker waard is.

Ik heb het boek in één keer uitgelezen omdat dit onderwerp mij dan ook bijzonder interesseert. Het leest lekker weg en er staan ontzettend veel tips in!

Een dikke tien van 24Taste dus!

Ga naar de website puistenverwijderen.nl

bronnen:

Binnen zeer korte tijd van je acne af?

Bestel het E-book van Fleur. Voor maar 17,- Ga jij de strijd winnen van je acné!

leven zonder acne ebook

Over de schrijver

Hoi,

Geert hier!

Wat supertof dat je op 24Taste bent beland. Naast chef-kok, trendwatcher, levensgenieter, en foodaholic ben ik de drijvende kracht van 24Taste.nl. 

 "Ik ben altijd op zoek naar middelen om meer kwaliteit uit het leven te halen"  Wil je afvallen, je fitter voelen, gezond en lekker eten, bruisend van de energie de dag doorkomen? 

Lees verder>>>


Anderen bekeken ook

Eerlijk en goed vlees kopen?

Als je op zoek bent naar goed en eerlijk vlees koop je het rechtstreeks bij de boer. Top kwaliteit en niet duur! Dat proef je zeker!