Kun je nu echt afvallen in de sauna?


Kun je afvallen in de sauna?

Wil je afvallen? Dan vraag jij je misschien af of u dat in de sauna kunt doen. De sauna kan een geweldige plek zijn om gewicht te verliezen.

Dit komt omdat de warmte kan helpen om je hartslag te verhogen en je te helpen zweten. Deze twee dingen kunnen je helpen om meer calorieën te verbranden, wat kan leiden tot gewichtsverlies. Natuurlijk is het belangrijk te onthouden dat je niet kunt afvallen door alleen tijd in de sauna door te brengen. 

Je moet nog steeds gezond eten en regelmatig bewegen. De sauna kan echter wel een goede aanvulling zijn op je  afslankplan.

De sauna als onderdeel van je afslankprogramma 

Als u wilt afvallen in de sauna, zijn er een paar dingen die je kunt doen om jezelf te helpen. Ten eerste, zorg ervoor dat je veel water drinkt. Dit zal helpen om te voorkomen dat je uitgedroogd raakt.  

Ten tweede, blijf niet te lang in de sauna. Als je langer dan 30 minuten in de sauna blijft, kun jij je  duizelig of licht in het hoofd gaan voelen. 

Ten derde, probeer dicht bij de deur van de sauna te gaan zitten. Dit helpt je om af te koelen als je het te warm krijgt. Zorg er ten slotte voor dat je afkoelt nadat je de sauna hebt verlaten. 

Dit kunt je doen door een koele douche te nemen of een paar minuten in een koele ruimte te gaan zitten. Als je deze tips opvolgt, kun je afvallen in de sauna. 

Vergeet alleen niet om je  saunabezoek aan te vullen met een gezond dieet en regelmatige lichaamsbeweging voor de beste resultaten.

klik hier voor 50% korting op je saunabezoek