08/11/2022

geert

gadgets

minuten leestijd

Air up waterfles kopen? De fles die water een smaakje geeft door je neus

Er zijn nog steeds veel te weinig mensen die voldoende water drinken.  Maar wist je wel dat Ieder mens meer dan 2 liter water nodig heeft om in leven te blijven.  Tijd om de Air up waterfles te kopen dus!

Veel mensen vinden water drinken saai. Maar daar is wat op gevonden! Water met een smaakje zonder chemische troep erin De Air-up waterfles is momenteel hip, trendy en een enorme hype in Nederland en België.

Ik heb de Air-up waterfles al in mijn bezit momenteel en ben er hartstikke blij mee!

Let op: Via deze link heb jij je Air up waterfles binnen 48 uur al in huis!

Wat is de Air-Up waterfles?

De Air up is een uitvinding van  Lena Jünst. Lena had al een hele tijd een geweldig idee: "Hoe kun je water een smaakje geven zonder suiker of zoetstoffen maar door het gebruik van geur?"

Air up waterfles kopen? De fles die water een smaakje geeft door je neus

Tijdens haar studie liet deze vraag haar niet los en ze ging het idee ontwikkelen. Het werkt eigenlijk super simpel. De Air up waterfles is een waterfles met een rietje. Door het rietje drink je net zoals anders het water.

Maar nu komt het: Op het rietje bevestig je een zogenaamde geurpod om het water een smaak te geven. Eigenlijk is het geen smaak, maar het is je neus die het werk voor je doet om het water de gewenste smaak te geven.

Als je de geurpod helemaal naar beneden duwt smaakt je water gewoon naar water. Haal je de geurpod omhoog dan wordt de geur geactiveerd en proef je mandarijn, citroen of een colasmaak, afhankelijk van de geur die je op dat moment gebruikt.

Eigenlijk heeft ze zich laten inspireren door al die grote fabrikanten die al water verkopen met een smaakje. Ondanks dat water heel gezond is wordt het op de manier van de fabrikanten weer ineens ongezonder.

Alles wat je toevoegt aan water, doet namelijk af een de gezondheid ervan! Water met een citroensmaak wat er gewoon uit ziet als water, daar moet wel iets ongezonds inzitten.

De Air Up waterfles draagt bij aan gezond water. zonder extra smaakstoffen en toevoegingen. Ze maken namelijk gebruik van geur om smaak toe te voegen.

Lees straks ook: Water drinken is super gezond

Air up waterfles: Water met geur die voor de smaak zorgt?

Je hebt het vast wel eens gehoord, dat sommige voedingsmiddelen, zoals vanille, eigenlijk geen smaak hebben. Of dat je vieze dingen (bijvoorbeeld spruitjes) beter kunt eten als je je neus dicht houdt.

Met de Air up waterfles is het dus de de geur die zorgt voor de smaakbeleving. Je hersenen koppelen de geur aan een smaak, waardoor iets wat je op dat moment eet of drinkt ineens heel anders gaat smaken.

Door het verwijderen of toevoegen van geur kun je jouw hersenen dus voor de gek houden.

Hoe werkt de Air up waterfles?

Normaal gesproken sluit je jouw neus af als je aan het drinken bent. In de drinktuit van de Air up waterfles zit dan ook een heel slim systeem. Net onder de drinktuit en onder de geurpod zit een piepklein gaatje.

Als je dan de geurpod iets omhoog trekt, komt dat gaatje vrij. Zo komt er lucht bij het drinken, wat eerst langs de geurpod gaat.

De geur van de geurpod komt dus via je mond bij de geurcentra van je mondholte, waardoor je de smaak van water met een smaakje ervaart.

Wil je ook af en toe een normaal slokje water?  Duw  dan de geurschijf naar beneden en dan werkt de drinktuit als een normaal rietje, zonder het ‘slurpende’ geluid van het gaatje.

De Air up waterfles is super duurzaam

Sinds dit jaar moeten we statiegeld betalen voor alle petflessen. Het blik komt er volgend jaar ook bij. Zonder het zelf door te hebben zijn alle petflessen 0.15 cent duurder geworden.

Air up waterfles kopen? De fles die water een smaakje geeft door je neus

De Air up is dan ook een duurzaam alternatief. De bedenkster Lena Jüngst:

"We willen het overmatige gebruik van suiker in de vorm van frisdrank verminderen en tegelijkertijd plastic en CO2-uitstoot besparen.” Ook wil air up het drinken van water stimuleren als dé manier om beter voor ons lichaam te zorgen. 

De hervulbare drinkfles heeft 25 tot 50 keer minder plastic nodig dan een liter smaakdrankjes. Tegelijkertijd vermindert het ook CO2-uitstoot doordat het aanschaffen van flesjes frisdrank verleden tijd is."

Air up pods

Zonder een Air up pod krijg je dus niet de smaak ( eigenlijk moet ik geur zeggen) aan je water. Er zijn nu al heel veel smaken verkrijgbaar en ik weet haast wel zeker dat er nog veel meer smaken bijkomen in de toekomst:

 • Kola ( inderdaad met een K, dit is denk ik door het merken recht)
 • Bosvruchten
 • Framboos/citroen
 • Perzik
 • Mango/passievrucht
 • Kers
 • Sinaasappel/passievrucht
 • Watermeloen
 • Appel
 • Bosbes
 • Ananas
 • Mandarijn
 • ijskoffie
 • Komkommer
 • Ananas
 • Vlierbloesem
Air up waterfles kopen? De fles die water een smaakje geeft door je neus

Alle geuraroma’s komen uit vruchten, planten en kruiden. Een geurpod gaat minstens 5 liter mee en blijft ongeveer een week goed. Nieuwe pods kosten tussen de 6 en 9 euro voor drie stuks, plus verzendkosten.

Waar kun je Air up pods kopen?

De Air up waterfles begint steeds meer een hype te worden. En het is eigenlijk ook nog maar net bezig! Een rage dus! Je kunt de Air up waterfles op verschillende platformen aanschaffen. Het gemakkelijkste is het om het aan te schaffen via bol.com.

Je bent dan verzekerd van een snelle levertijd en een goede service.

Air up starterset aanschaffen?

Wanneer je besluit om de Air up aan te schaffen  kun je het beste de starterskit gaan kopen. Je hebt er dan gelijk al een paar van je favoriete smaken bij en je bent dan ook veel voordeliger uit.

Air up kortingscode

Ben je op zoek naar een Air up kortingscode? Daar was ik ook naar op zoek toen ik het vorige week ging aanschaffen. Tot op heden heb ik nog geen kortingscode gevonden.

Air up waterfles kopen? De fles die water een smaakje geeft door je neus

Heb jij wel een kortingscode gevonden? Laat dan even een berichtje achter onder deze blog.

De Air-up is een stoere en mooie waterfles

De robuust uitziende fles heeft een eigenwijze knik aan de bovenkant, waardoor het makkelijker drinken is door de drinktuit en het rietje.

Je dicht de waterfles zelf af met een rubber dop, wat prima werkt. Doordat de belangrijkste koppelpunten een druppelvorm hebben, passen ze slechts op één manier in elkaar.

Een mooi en slim bedacht ontwerp!

Het enige nadeel vindt ik dat je een wat slurpend geluid hoort als je hem in de ‘smaakjesmodus’ zet.

Dit komt  doordat er lucht bij het water wordt gezogen.

Bij normaal drinken heb je overigens wel ietsjepietsje van de geur (smaak) maar is het minder dan wanneer je hem in de smaakjesmodus zet.

De fles is gemaakt van BPA-vrij Tritan en het mondstuk is gemaakt van voedselveilige siliconen die ook in fopspenen worden gebruikt. De geurpods zijn daarnaast 100 procent recyclebaar en de aroma’s zijn 100 procent natuurlijk.

Je eigen Air up waterfles pimpen?

Je kunt op de officiele website van Air up je eigen waterfles pimpen. Ook zijn er reserveonderdelen te verkrijgen en handige schoonmaaksets.

Is een air up het geld waard?

Het werkt echt goed! Je ruikt de smaak heel goed maar je drinkt gewoon water, heel raar maar super vet. Het hangt af van hoe nieuw de smaak is tot hoe goed je hem proeft. Dit zal voor sommige mensen duur zijn, maar het werkt allemaal heel goed voor mij. ik ben een fan geworden!

Hoe lang kun je met een air up pod doen?

Eén pod levert een volumineuze smaak aan 5 liter water! Helaas, omdat de smaken worden verkregen uit echt fruit, planten en kruiden, zijn ze niet oneindig Alle pods hebben een houdbaarheidsdatum, die meer op een streefdatum lijken.

Kun je Air up Pods tussendoor wisselen?

Door de pod op het mondstuk te verschuiven, kun hem zelf activeren en deactiveren. Een klein beetje smaak zal na een tijdje altijd wel vervliegen. Door de Pod terug in de verpakking te plaatsen wanneer deze niet in gebruik is, kan dit helpen om de smaak te behouden.

Air up waterfles kopen? De fles die water een smaakje geeft door je neus

Air up waterfles kopen? De fles die water een smaakje geeft door je neus

kenmerken Air Up waterfles

Een aantal kenmerken van de air up waterfles:

Fles is gemaakt van BPA-vrij Tritan – Gemaakt door een Amerikaans bedrijf, dit is een uitstekend materiaal met de eigenschappen om zowel licht als sterk te zijn.

650 ml inhoud –De inhoud van de Air Up Bottle is 650 ml.

Lang, dik rietje – Het rietje is geïntegreerd in de fles wat betekent dat het niet zichtbaar is, maar je kunt het natuurlijk verwijderen om schoon te maken

Niet in de vaatwasser – De waterfles is niet vaatwasmachinebestendig. In plaats daarvan moet het met de hand worden schoongemaakt. Er is ook een accessoire te koop om het rietje schoon te maken

Schroefdop – De dop op de fles is een schroefdop met een draaglus, waardoor je hem gemakkelijk bij je kunt dragen

Customizen – De fles is verkrijgbaar in verschillende standaardkleuren, maar je kunt altijd kiezen uit verschillende doppen en draagopties om je eigen persoonlijke touch toe te voegen.

Veel van wat je proeft, wordt daadwerkelijk door je neus verwerkt. Je kunt deze aroma's misschien voelen zonder het te weten. Dat is ongeveer hoe de Air Bottle ook werkt!

Water is essentieel voor de mens. Het is het enige dat in alle levende organismen kan worden gevonden. Het menselijk lichaam bestaat voor meer dan 60% uit water en heeft water nodig om goed te kunnen functioneren. . Water komt je lichaam binnen via lucht die je inademt, voedsel en vloeistoffen die je consumeert, transpiratie en de vloeistof in je cellen. je cellen.

Mijn eigen ervaring met de Air up

Ik heb de Air up nu twee weken in huis en ik ben er hartstikke blij mee. Ik dronk altijd al behoorlijk veel water. Ik had alleen het probleem dat ik er af en toe genoeg van had.

Iedere dag water drinken wordt eentonig. En nu kan ik lekker varieren. Het fijne is dat het ook nog eens hartstikke lekker is. Ik heb nu de cola variant aan mijn Air up hangen en je proeft heel subtiel de cola.

Het is eigenlijk best wel raar: Met cola ben je de zoetigheid gewend en dart heb je nu niet Ik was blij verrast in ieder geval!

Ervaringen van anderen over de Air up waterfles

Op trustpilot staan duizenden reviews over de air up. De ene is uiteraard positiever dan de ander. Maar in het algemeen zijn de recensies best wel goed.

Het valt mij op dat de mensen die negatief zijn over dit product de suiker missen, ....Tja, dan heb je een probleem met jezelf toch?

Veelgestelde vragen

Is de air-up de moeite waard?

Mijn mening: Uiteraard. Het is niet alleen het milieu wat minder belast wordt, maar het maakt het water drinken weer wat minder saai.

De Air up heeft daarnaast ook nog eens een stoer uiterlijk!.

Wat kost de air up waterfles?

Een startersset kost je niet meer dan 40,- De Air up pods kosten tussen de 5,- en de 10,-
Je ontvangt dan 3 pods waar je 15 liter smaakjeswater mee kunt maken. -

Hoe drink je water uit de air up?

Je drinkt het water net even wat anders dan uit een bidon of flesje dan dat je gewend bent. Je drinkt uit een rietje en als je de geurpod iets omhoog drukt komt de geur vrij die je de geur (smaak) sensatie geeft.

Zitten er chemische stoffen in de geurpods?

Absoluut niet. Ik heb het voor je uitgezocht op de officiële website van air up en alle ingrediënten zijn natuurlijke stoffen, zonder suikers en zoetstoffen


Over de schrijver

Hoi,

Geert hier!

Wat supertof dat je op 24Taste bent beland. Naast chef-kok, trendwatcher, levensgenieter, en foodaholic ben ik de drijvende kracht van 24Taste.nl. 

 "Ik ben altijd op zoek naar middelen om meer kwaliteit uit het leven te halen"  Wil je afvallen, je fitter voelen, gezond en lekker eten, bruisend van de energie de dag doorkomen? 

Lees verder>>>

geert louters 24Taste

Anderen bekeken ook:

>