De meest grappige en handige gadgets voor in de keuken

Handig en grappig! Het leven is één groot feest toch?

Er zijn heel veel handige gadgets voor in je keuken. Soms zijn ze grappig, maar ook heel erg vaak kun je het heel erg goed gebruiken bij het koken. Op deze pagina vind je een kleine selectie van gadgets voor in je keuken. Wie weet zit er iets voor je bij!
grappige cocktailprikkers

Grappige cocktailprikkers

Serveer je hapjes eens een keer op een totaal andere manier. Cocktailprikkers in de vorm van een ballo, mier, met een tekstballon erop. De meest grappige cocktailprikkers vind je op ditverzinjeniet.nl. 

Ge voor meer grappige cocktailprikkers naar de website. Je feest wordt nog een mooier feesrt met deze grappige cocktailprikkers!

De 5 leukste cocktailprikkers van 2021

grappige mokken

Grappige mokken

Wil je een leuke mok cadeau geven? Tegenwoordig zijn er hele mooie. Net als de mok op deze afbeelding. Je hebt zelfs mokken waar de foto verandert als je er iets warms in doet. Voor het complete overzicht moet ik je echter wel even doorsturen naar de website waar je een gigantisch groot overzicht hebt van alle mokken

Funny onderzetters en viltjes

grillhouder drumsticks

Grillhouder voor drumsticks

Wanneer je drumsticks wilt gaan grillen en niet de hele oven vies wilt hebben dan is deze grillhouder misschien wel iets voor je. De drumsticks worden op deze manier mooi rondom gegaard. 

Wijnfles puzzel. Eerst de puzzel oplossen om bij de wijnfles te komen

bbq brandstempel

BBQ brandstempel

Geef je eigen keurmerk op de steak die je zojuist gebakken hebt op de BBQ. Grappig he!  De Set bevat een brandijzer met maar liefst 80 verwisselbare letters bij!