6 Grappige en bijzondere cocktailprikkers die je absoluut moet hebben!
08 november 2020 
in gadgets
5 min. leestijd

6 Grappige en bijzondere cocktailprikkers die je absoluut moet hebben!

Ík kwam gisteren hele bijzondere cocktailprikkers tegen. Die moest ik gewoon even met je delen, zo grappig en mooi vond ik ze. Ik kwam op de website www.ditverzinjeniet.nl en was eigenlijk uit nieuwsgierigheid even aan het rondkijken. Daarom deze keer een blog over cocktailprikkers, die bijzonder en grappig zijn.

Grappige en bijzondere cocktailprikkers

Ik heb voor je de mooiste en meest grappige cocktailprikkers bij elkaar gezocht. Ik hoop dat er wat voor je tussen zit om straks de blits te maken.

1 – Mierenprikkers

bijzondere cocktailprikkers

Cocktailprikkers met mieren? Geweldig toch? Stel je voor je zit lekker in de tuin. Een glaasje wijn erbij en je besluit om snel even wat leuke hapjes op tafel te zetten. Dan is het toch hartstikke leuk om deze mierenprikkkers te gaan gebruiken?

Deze mieren cocktailprikkers kosten op ditverzinjeniet.nl 7,95. Ze komen uit een mierenkolonie van 20. Ze zijn trouwens afwasbaar, dus je kunt ze meerdere keren gebruiken

-> Bekijk hier de mierencocktailprikkers

2 – Up cocktailprikkers

bijzondere cocktailprikkersKen je de film Up? De opa in die film vliegt uiteindelijk door de lucht omdat hij iets teveel ballonnen bij zich heeft. Daar zijn nu ook coocktailprikkers van. Lekker feestelijk en er zit ook een mooi bewaarhuisje bij.

Goede kwaliteit omdat ze van RVS zijn gemaakt. Leuk voor een kinderfeestje!

-> Bekijk hier de ballonprikkers

3 – Spraakwolk cocktailprikkers

bijzondere cocktailprikkers

Deze vind ik ook alweer hilarisch! Leuke geinige cocktailprikkers waar jij je persoonlijke tekst op kunt zetten. Een set van 12 stuks kost 8.95. Er wordt een voedselveilige stift bijgeleverd.

Geef je feestje een extra grappig tintje door de spraakwolk cocktailprikkers in de hapjes te steken. De bitterballen smaken extra lekker als iedereen het naar de zin heeft

-> Bekijk hier de spraakwolk prikkers

4- Spijker cocktailprikkers

bijzondere cocktailprikkersWat vind je van deze spijkers? Stel je voor je hebt net een verbouwing achter de rug en je zet wat hapjes op tafel. Eenm stukje wordt of kaas wordt dan gelijk lekkerder toch?

Ook leuk om op tafel te zetten als je borrelhapjes uit de frituurpan serveert. De spijker cocktailprikkers staan namelijk in een blok schuimrubber met het uiterlijk van een blok hout, waardoor het net echte spijkers lijken. Elke verpakking heeft 18 cocktailprikkers.

-> Bekijk hier de spijker cocktailprikkers

6- Ballonhondje cocktailprikkers

bijzondere cocktailprikkers hondjeJe hebt vast wel een keer een clown een hondje zien maken van een ballon. Er zijn nu ook feestelijke prikkers van! De Ballon hondjes cocktailprikkers van Bitten hebben verschillende kleuren: roze, blauw en geel.

Alleen al de vrolijke kleurtjes zorgen voor een feestelijke stemming. Maak lekkere hapjes voor je gasten en rijg ze aan de prikkers. Na het feestje hoef je de prikkers niet meteen in de prullenbak te gooien want je kunt ze gewoon afwassen.

-> Bekijk hier de ballonhondjesprikkers op www.datverzinjeniet.nl

Nog meer grappige gadgets

Ben je ook benieuwd wat andere mensen voor gadgets bestellen? Op deze pagina vindt je de meest verkochte artikelen van datverzinjeniet.nl. Gadget doen het altijd goed als cadeau, maar je mag jezelf toch ook wel een keer iets leuks gaan geven? Met een grappig cadeau voor jezelf of voor een ander maak jij leven weer wat leuker!

Weet je echt niet wat je wilt aanschaffen? probeer dan dit eens

grappige cocktailprikkers

Op datverzinjeniet.nl heb je ook de cadeauvinder. Dit is ideaal als je iets wilt zoeken en door het enorme aanbod de weg bent  kwijtgeraakt Bekijk hier de cadeauvinder en probeer het voor de aardigheid eens uit.

Succes met je gadgets!

bijzondere en grappige cocktailprikkers

Over de schrijver
Hoi!, Geert hier! Wat supertof dat je op 24Taste bent beland. Naast chef-kok, trendwatcher, levensgenieter, en foodaholic ben ik de drijvende kracht van 24Taste.nl. Ik ben stapelgek op alles wat lekker en gezond is. "Ik ben altijd op zoek naar middelen om meer kwaliteit uit het leven te halen" Wil je afvallen, je fitter voelen, gezond en lekker eten, bruisend van de energie de dag doorkomen? dan ben je op deze website op het juiste adres!
Reactie plaatsen

Niet de informatie gevonden waar je naar op zoek bent?

We hebben meer dan 200 verschillende artikelen op 24Taste staan!

Eerlijk en goed vlees kopen? Rechtstreeks van de boer!

Meer informatie
Nobel vlees, dat ga je zeker proeven