12/10/2022

geert

gadgets

minuten leestijd

5 Grappige en bijzondere cocktailprikkers die je absoluut moet hebben!

Ík kwam gisteren hele bijzondere cocktailprikkers tegen. Die moest ik gewoon even met je delen, zo grappig en mooi vond ik ze. Ik kwam op de website www.ditverzinjeniet.nl en was eigenlijk uit nieuwsgierigheid even aan het rondkijken. Daarom deze keer een blog over cocktailprikkers, die bijzonder en grappig zijn.

Grappige en bijzondere cocktailprikkers

Ik heb voor je de mooiste en meest grappige cocktailprikkers bij elkaar gezocht. Ik hoop dat er wat voor je tussen zit om straks de blits te maken.

1 – Mierenprikkers

Cocktailprikkers met mieren? Geweldig toch? Stel je voor je zit lekker in de tuin. Een glaasje wijn erbij en je besluit om snel even wat leuke hapjes op tafel te zetten. Dan is het toch hartstikke leuk om deze mierenprikkkers te gaan gebruiken?

6 Grappige en bijzondere cocktailprikkers die je absoluut moet hebben!

Deze mieren cocktailprikkers kosten op ditverzinjeniet.nl 7,95. Ze komen uit een mierenkolonie van 20. Ze zijn trouwens afwasbaar, dus je kunt ze meerdere keren gebruiken

2 – Up cocktailprikkers

Ken je de film Up? De opa in die film vliegt uiteindelijk door de lucht omdat hij iets teveel ballonnen bij zich heeft. Daar zijn nu ook coocktailprikkers van. Lekker feestelijk en er zit ook een mooi bewaarhuisje bij.

6 Grappige en bijzondere cocktailprikkers die je absoluut moet hebben!

Goede kwaliteit omdat ze van RVS zijn gemaakt. Leuk voor een kinderfeestje!

3 – Spraakwolk cocktailprikkers

Deze vind ik ook alweer hilarisch! Leuke geinige cocktailprikkers waar jij je persoonlijke tekst op kunt zetten. Een set van 12 stuks kost 8.95. Er wordt een voedselveilige stift bijgeleverd.

6 Grappige en bijzondere cocktailprikkers die je absoluut moet hebben!

Geef je feestje een extra grappig tintje door de spraakwolk cocktailprikkers in de hapjes te steken. De bitterballen smaken extra lekker als iedereen het naar de zin heeft

4- Spijker cocktailprikkers

Wat vind je van deze spijkers? Stel je voor je hebt net een verbouwing achter de rug en je zet wat hapjes op tafel. Eenm stukje wordt of kaas wordt dan gelijk lekkerder toch?

products web cocktail grijs sfeer 460x460 1

Ook leuk om op tafel te zetten als je borrelhapjes uit de frituurpan serveert. De spijker cocktailprikkers staan namelijk in een blok schuimrubber met het uiterlijk van een blok hout, waardoor het net echte spijkers lijken. Elke verpakking heeft 18 cocktailprikkers.

5- Ballonhondje cocktailprikkers

Je hebt vast wel een keer een clown een hondje zien maken van een ballon. Er zijn nu ook feestelijke prikkers van! De Ballon hondjes cocktailprikkers van Bitten hebben verschillende kleuren: roze, blauw en geel.

6 Grappige en bijzondere cocktailprikkers die je absoluut moet hebben!

Alleen al de vrolijke kleurtjes zorgen voor een feestelijke stemming. Maak lekkere hapjes voor je gasten en rijg ze aan de prikkers. Na het feestje hoef je de prikkers niet meteen in de prullenbak te gooien want je kunt ze gewoon afwassen.

Nog meer grappige gadgets

Ben je ook benieuwd wat andere mensen voor gadgets bestellen? Op deze pagina vindt je de meest verkochte artikelen van datverzinjeniet.nl. Gadget doen het altijd goed als cadeau, maar je mag jezelf toch ook wel een keer iets leuks gaan geven? Met een grappig cadeau voor jezelf of voor een ander maak jij leven weer wat leuker!

Weet je echt niet wat je wilt aanschaffen? probeer dan dit eens

grappige prikkers

Op datverzinjeniet.nl heb je ook de cadeauvinder. Dit is ideaal als je iets wilt zoeken en door het enorme aanbod de weg bent  kwijtgeraakt Bekijk hier de cadeauvinder en probeer het voor de aardigheid eens uit.

Succes met je gadgets!

grappige prikkers

Over de schrijver

Hoi,

Geert hier!

Wat supertof dat je op 24Taste bent beland. Naast chef-kok, trendwatcher, levensgenieter, en foodaholic ben ik de drijvende kracht van 24Taste.nl. 

 "Ik ben altijd op zoek naar middelen om meer kwaliteit uit het leven te halen"  Wil je afvallen, je fitter voelen, gezond en lekker eten, bruisend van de energie de dag doorkomen? 

Lees verder>>>


Anderen bekeken ook

Eerlijk en goed vlees kopen?

Als je op zoek bent naar goed en eerlijk vlees koop je het rechtstreeks bij de boer. Top kwaliteit en niet duur! Dat proef je zeker!