27/11/2022

geert

Afvallen

minuten leestijd

Afvallen met de wet van aantrekkingskracht. Zo doe je dat!

Je stelt de vraag aan het universum: "Ik wil superslank zijn" Luistert het universum dan naar je? Als je het op de goede manier doet is er een hele grote kans van slagen: Het verband tussen afvallen en de wet van aantrekkingskracht.

De wet van aantrekkingskracht is een krachtig instrument dat gebruikt kan worden om onze diepste verlangens te manifesteren. In dit artikel laat ik je zien hoe je de wet van aantrekking kunnen gebruiken om af te vallen.

We bespreken met hoe je realistische doelen kunt stellen, hoe je weerstand kunt loslaten, en hoe je gericht kunt blijven op je intentie: Gewicht verliezen dus: Afvallen met de wet van aantrekkingskracht!

Wat is de wet van aantrekkingskracht?

De wet van aantrekking is eigenlijk niks anders dan dat onze gedachten ervaringen in ons leven kunnen aantrekken, positief of negatief. Het geloof is gebaseerd op het idee dat een gelijkenis een gelijkenis aantrekt.

De wet van aantrekking is geen nieuw concept. Het bestaat al eeuwen, en wordt genoemd in religieuze teksten en oude wijsheidsleringen.

De wet van aantrekking is de laatste jaren ontzettend populair geworden door boeken als The Secret, en films als The Secret Life of Walter Mitty en veel informartie vind je ook op YouTube.

De wet van aantrekking is gebaseerd op het idee dat onze gedachten en gevoelens onze werkelijkheid creëren. Als we ons richten op positieve gedachten en gevoelens, zullen we positieve ervaringen in ons leven aantrekken.

“Alles wat je je kunt bedenken, kun je bereiken”

Richten we de focus op negatieve gedachten en gevoelens, dan trekken we negatieve ervaringen in ons leven aan. De wet van aantrekking is geen magie, en het is geen snelle oplossing.

Het kost tijd en oefening om het vermogen om je te richten op positieve gedachten en gevoelens onder de knie te krijgen. Maar als je de wet van aantrekking eenmaal onder de knie hebt, kun je het gebruiken om het leven te creëren dat je wilt.

afvallen met de wet van aantrekkingskracht

Als je meer wilt leren over de wet van aantrekking, zijn er veel bronnen beschikbaar. Er zijn boeken, websites en zelfs films die je kunnen helpen om meer te leren over deze krachtige wet.

Hoe kun je afvallen met de wet van aantrekkingskracht?

Er zijn veel mensen die graag willen afvallen en een betere gezondheid willen bereiken, maar niet goed weten hoe ze dat moeten aanpakken. De wet van aantrekkingskracht kan een geweldig hulpmiddel zijn om je te helpen bij het afvallen. Hier volgen enkele ideeën over hoe je de wet van aantrekking kunt gebruiken om af te vallen.

1. Schrijf je doelen op.

De eerste stap is het opschrijven van je doelen. Wat wil je bereiken? Hoeveel gewicht wil je verliezen? Wanneer wil je het bereiken? Wees zo specifiek mogelijk.

2. Visualiseer dat jij je doelen al bereikt hebt.

Visualiseer jezelf al dat jij je doelen al hebt bereikt. Niet vragen dus, je bent als slank en gezond!

  • Zie jezelf op je ideale gewicht.
  • Je ziet er geweldig uit .
  • Je voelt je geweldig.

3. Richt je op positieve gedachten en gevoelens.

Denk aan hoe goed jij je zult voelen als jij je doelen bereikt. Richt je op de positieve emoties die je zult voelen als je op je ideale gewicht bent.

4. Onderneem actie.

Om af te vallen moet je actie ondernemen. Dit kan betekenen dat je veranderingen aanbrengt in je eetpatroon en/of bewegingsroutine. Het kan ook betekenen dat jij jezelf verplicht om gewicht te verliezen.

5. Geloof in jezelf.

Geloof dat je je doelen kunt bereiken. Heb vertrouwen in jezelf en je moet geloven dat je ieder doel kunt bereiken welke doelen je ook maar stelt. Als je niet gelooft in jezelf of in het proces, wordt het uiteindelijk ontzettend lastig

6. Wees geduldig.

Afvallen kost tijd. Wees geduldig en vertrouw op het proces. Afvallen kan een moeilijk en frustrerend proces zijn. Het kan moeilijk zijn om gemotiveerd te blijven als je niet meteen resultaat ziet.

Vertrouwen op het proces en geduld hebben is belangrijk. De wet van aantrekking kan je helpen door positieve motivatie te geven en je te helpen om gericht te blijven op je doelen.

Wat zijn enkele dingen die je moet vermijden als je de wet van aantrekking gebruikt om af te vallen?

De wet van aantrekking is een krachtig instrument dat gebruikt kan worden om alles wat je wenst te manifesteren, inclusief afvallen.

Maar zoals met alles zijn er bepaalde dingen die je moet vermijden als je resultaten wilt zien. Hier zijn vier dingen die je moet vermijden als je de wet van aantrekking wilt gebruiken om af te vallen:

Nog sneller een slank lichaam manifesteren?

Het virtuele maagband programma versterkt je affirmaties als je met de law of atraction wilt afvallen. Maak gebruik van de kortingscode Koopnu150YT om je korting van 150,- te claimen

1. Richt je niet op het negatieve.

Als je je richt op het negatieve, trek je er alleen maar meer van aan in je leven. Als je bijvoorbeeld voortdurend denkt aan hoe zwaar je bent, trek je alleen maar meer gewicht aan. Richt je in plaats daarvan op het positieve. Denk aan hoe geweldig je je zult voelen als je je streefgewicht bereikt. Visualiseer jezelf op je ideale gewicht, en voel de positieve emoties die daarbij horen.

2. Richt je niet op wat je niet wilt.

Dit is vergelijkbaar met het eerste punt. Als je je richt op wat je niet wilt, ga je er alleen maar meer van aantrekken in je leven. Als je bijvoorbeeld voortdurend denkt aan hoe je geen overgewicht wilt hebben, zul je alleen maar meer gewicht aantrekken.

Richt je in plaats daarvan op wat je wel wilt. Denk aan je ideale gewicht, en hoe je je zult voelen als je dat bereikt. Visualiseer jezelf op je ideale gewicht, en voel de positieve emoties die daarbij horen.

3. Laat je verleden je toekomst niet bepalen.

Je verleden bepaalt niet je toekomst. Dat je in het verleden geworsteld hebt met je gewicht, betekent niet dat dat altijd zo zal blijven. Je kunt je toekomst veranderen, hoe je verleden er ook uitziet. Laat je verleden dus niet je toekomst bepalen. Richt je in plaats daarvan op het heden, en onderneem actie naar je doelen.

4. Vergelijk jezelf niet met anderen.

Vergelijking is de dief van vreugde. Als je jezelf met anderen vergelijkt, stel je jezelf alleen maar in op teleurstelling. Iedereen is op zijn eigen reis, en je loopt op niemand voor of achter. Richt je dus op je eigen reis, en vergelijk jezelf niet met anderen.

5. Wees niet gehecht aan het resultaat.

De wet van aantrekking is een krachtig hulpmiddel, maar het is geen toverstafje. Je moet nog steeds actie ondernemen om je doelen te bereiken. En, je mag niet gehecht zijn aan de uitkomst. Als je dat wel doet, zul je alleen maar teleurgesteld worden.

Dus onderneem actie naar je doelen, en laat de uitkomst los. Vertrouw erop dat het universum voor de rest zorgt. Als je deze tips volgt, ben je op weg om de wet van aantrekking te gebruiken om succesvol af te vallen. Vergeet niet je te richten op het positieve, onderneem actie naar je doelen, en laat de uitkomst los. Het universum zorgt voor de rest.

Heeft afvallen onder hypnose ook te maken met de wet van aantrekkingskracht?

De wet van aantrekkingskracht draait om het richten van je gedachten en energie op wat je in je leven wilt aantrekken. Dus, als je probeert af te vallen, zou het logisch zijn dat je je gedachten en energie op dat doel richt.

En wat blijkt, je kunt hypnose daadwerkelijk gebruiken om je te helpen afvallen! Er zijn een paar verschillende manieren waarop hypnose je kan helpen bij het afvallen.

Misschien klinkt het een beetje zweverig, dat begrijp ik heel erg goed, maar er zijn inmiddels al duizenden je voorgegaan die nu slank, gelukkig en gezond zijn!

Je denkwijze over eten veranderd

Hypnose kan je helpen je denkwijze over eten en eten te veranderen. Als je voortdurend denkt aan eten en hoeveel je wilt eten, kan het moeilijk zijn om af te vallen. Maar, als je je mindset kunt veranderen en je kunt richten op gezond eten, kan het een stuk gemakkelijker zijn.

Je gedrag veranderd

Hypnose kan je ook helpen je gedrag te veranderen. Als je gewend bent veel junkfood te eten, kan hypnose je helpen die gewoonten te doorbreken en gezonder te gaan eten.

Je stofwisseling veranderd

En tenslotte kan hypnose je helpen je stofwisseling te veranderen. Als je moeite hebt om af te vallen, kan dat komen doordat je stofwisseling traag is.

Maar, als je met hypnose je stofwisseling kunt helpen versnellen, kan dat het gemakkelijker maken om af te vallen. Dus, als je wilt afvallen, kan hypnose zeker helpen!

afvallen met de wet van aantrekkingskracht

Conclusie

Wat is nu eigenlijk beter en wat is de beste methode?

De Wet van Aantrekkingskracht is een krachtig instrument dat gebruikt kan worden om je gewenste resultaat te manifesteren, waaronder gewichtsverlies oftewel afvallen.

Sommige mensen kunnen het echter moeilijk vinden om af te vallen met behulp van de Wet van Aantrekking alleen. Als dit het geval is, kun je overwegen hypnose te gebruiken om je te helpen afvallen.

Hypnose kan een zeer effectief middel zijn om af te vallen. Door in een staat van hypnose te komen, kun je je bewuste geest omzeilen en je onderbewuste geest aanboren, waar je ware overtuigingen en verlangens zich bevinden.

Als je eenmaal toegang hebt tot je onderbewuste geest, kun je beginnen je overtuigingen over voedsel en je lichaam te veranderen, wat je kan helpen om eindelijk het gewicht te verliezen waarmee je hebt geworsteld.

Wet van aantrekking versus afvallen onder hypnose

Als je geïnteresseerd bent in het gebruik van de Wet van Aantrekking en hypnose om af te vallen, zijn er een paar dingen die je in gedachten moet houden. Ten eerste is het belangrijk te onthouden dat jij degene bent die de controle heeft. Jij bent degene die beslist wat je wilt manifesteren, en jij bent degene die uiteindelijk beslist of je je doel bereikt of niet.

Ten tweede, hoewel de Wet van Aantrekking een krachtig hulpmiddel kan zijn, is het geen toverstafje. Je moet er nog steeds werk in steken om resultaten te zien.

Dit betekent dat je bereid moet zijn je eetgewoonten en je levensstijl te veranderen als je blijvende resultaten wilt zien.

En tenslotte, hoewel je de Wet van Aantrekking en hypnose samen kunt gebruiken, is het belangrijk om te onthouden dat het twee afzonderlijke hulpmiddelen zijn.

Je kunt ze samen gebruiken om af te vallen, maar dat hoeft niet. Als je merkt dat de ene methode niet voor je werkt, kun je altijd nog de andere proberen.

Samengevat:  Met afvallen onder hypnose wordt de aantrekkingskracht vele malen versterkt!

Nog sneller een slank lichaam manifesteren?

Het virtuele maagband programma versterkt je affirmaties als je met de law of atraction wilt afvallen. Maak gebruik van de kortingscode Koopnu150YT om je korting van 150,- te claimen


Over de schrijver

Hoi,

Geert hier!

Wat supertof dat je op 24Taste bent beland. Naast chef-kok, trendwatcher, levensgenieter, en foodaholic ben ik de drijvende kracht van 24Taste.nl. 

 "Ik ben altijd op zoek naar middelen om meer kwaliteit uit het leven te halen"  Wil je afvallen, je fitter voelen, gezond en lekker eten, bruisend van de energie de dag doorkomen? 

Lees verder>>>

geert louters 24Taste

Anderen bekeken ook:

>