14/08/2022

geert

Afvallen

minuten leestijd

FitChef review en mijn ervaring. Afslanksensatie van 2020, 2021,2022. 2023!

Wat zijn de ervaringen van anderen over Fitchef? Het kan altijd nuttig en gunstig zijn als je besluit om dit programma aan te schaffen wanneer je de ervaringen weet van anderen die al kennis hebben gemaakt met Fitchef.

Iedereen wil een gezond en strak lichaam. Dit is helaas niet voor ons allemaal weggelegd. Misschien is dit wel voor jou het geval. En laat nu voor mensen zoals jou nu juist heel veel afvalprogramma’s op de markt zijn, zodat het alleen maar moelijker wordt om de juiste te kiezen!

Het internet staat er vol mee: tips om buikvet te verliezen of magische poedertjes, pillen of shakes die buikvet als sneeuw voor de zon laten verdwijnen.

Het probleem is dat dergelijke producten simpelweg niet werken! Buikvet verliezen komt uiteindelijk op één ding neer: je voedingspatroon!

Jezelf uithongeren is niet de manier. Het gaat erom dat je enerzijds voldoende calorieën binnenkrijgt en anderzijds een juiste combinatie van eiwitten, koolhydraten en vetten. Dit klinkt misschien moeilijk, maar dat is het niet.

in dit artikel lees je alles over:

 • Wat is Fitchef?
 • Wat zijn de ervaringen van anderen?
 • Is de auteur van Fitchef betrouwbaar?
 • Hoe krijg je 25% korting?
 • Wat zijn de negatieve ervaringen over Fitchef?

Voor alle mensen die hier tegenaan lopen is het programma FITCHEF uitgevonden. Het wordt door velen gezien als de afslank sensatie van 2020. Ook als je niet wilt afvallen  maar kiest voor een gezonde leefstijl is dit een ideaal boek om in huis te hebben.

voor wie is Fitchef?

Voordat ik mijn ervaringen en meningen voor je ga uitzetten is het misschien eerst beter om uit te leggen wat Fitchef nu eigenlijk en voor wie het geschikt is voor een programma is.

Het boek Fitchef is in 2016 op de markt gekomen en is ontstaan door de persoonlijke strijd van de schrijver toen hij zelf met afvallen bezig was. Dit werd voor de schrijver (Mark van Oosterwijck) een ontzettende strijd  waaruit uiteindelijk zijn passie voor gezonde voeding is ontstaan.

Hij kwam erachter dat veel kookboeken te complex van inhoud waren doordat er teveel ingrediënten nodig waren en een te ingewikkelde bereidingstijd. Met FitChef wil Mark van Oosterwijk laten zien dat gezond eten ook leuk, goedkoop, snel & gemakkelijk kan zijn.

Fitchef is een perfect boek voor mensen die willen afvallen, spiermassa opbouwen of voor een gezonde leefstijl kiezen.

Wie is Mark van Oosterwijck? Is hij wel betrouwbaar?

Mark van Oosterwijck is dus de auteur van Fitchef.  Mark  is al vanaf kinds af aan bezig met goede voeding.

……….Een dikzak?

In zijn kinderjaren had hij veel last van overgewicht, wat uiteraard niet altijd een pretje was. Vaak werd hij uitgescholden voor “dikzak”, en hij heeft daar behoorlijk last van gehad. Hierdoor heeft hij zich uiteindelijk meer weten te verdiepen in de wereld van fitness en goede voeding.

fitchef review ervaringen

Sinds enige tijd is hij ook bezig om zijn kennis te delen met anderen. Dat heeft hij onder andere gedaan door middel van Vet Verliezen 1.0 en het eerste FitChef receptenboek.

Daarnaast is Mark ook de schrijver van FitChef Turbo. Dit boek is het vervolg op ‘FitChef’. Met deze drie boeken probeert hij andere mensen te helpen om efficiënt en gemakkelijk af te vallen.

Om eens te testen of Mark betrouwbaar is heb ik zijn boek besteld en vervolgens binnen de termijn mijn geld terug gevraagd. dit werd keurig binnen een paar dagen teruggestort. Fantastisch toch?

Mark houdt zich dus keurig aan zijn niet-goed-geld-terug-garantie en dit is voor mij het allerbeste bewijs dat hij te vertrouwen is. Uiteindelijk heb ik het boek uiteraard gewoon gekocht omdat het gewoon een TOP-PRODUCT is.

Waar is Fitchef op gebaseerd?

De boeken van Fitchef zijn gebaseerd op minder koolhydraten en meer eiwitten. Wanneer je dit voedingspatroon gaat aanhouden ga je uiteindelijk een hoop dingen merken:

 • Wanneer je een eiwitrijk dieet gaat volgen heb je minder honger
 • Eiwitten heb je nodig om spiermassa op te bouwen
 • Je kunt beter een eiwitrijk en koolhydraatarm dieet volgen dan een vetarm dieet
 • Eiwitten verhogen je stofwisseling, vetverbranding en metabolisme
 • Eiwitten zorgen er voor dat je minder vreetbuien hebt

Fitchef  en Fitchef Turbo, Wat is het verschil?

FitChef (deel 1) bevat veel achtergrondinformatie over gezonde voeding inclusief een uitgebreide referentielijst. Daarnaast bevat het boek heel veel recepten die binnen 15-30 minuten te bereiden zijn.

FitChef Turbo (deel 2)  is het vervolg van deel 1. Omdat het eerste deel door zoveel mensen positief is ontvangen is er een vervolg uitgebracht. Dit boek bevat ook heel veel recepten die binnen 5-15 minuten te bereiden zijn, inclusief meal prep recepten die je één keer maakt voor de hele week. Daarnaast bevat het boek voorbeeld weekmenu’s, inclusief bewaartips en tips om tijd te besparen.

Beide boeken bevatten compleet andere recepten. De boeken zijn dus een mooie aanvulling op elkaar.

Wat staat me allemaal te wachten wanneer ik het aanschaf?

Aangezien ik het boek al heb aangeschaft weet ik dus de inhoud al. Ik heb van Mark een inkijkexemplaar gekregen om je alvast een sneak preview te geven. 

Alles staat keurig gerangschikt en het zijn stuk voor stuk gemakkelijk te bereiden recepten. Iedereen in het gezin kan meegenieten, dus je hoeft niet apart te koken voor jezelf.

als je alleen al kijkt naar het ontbijt. Dat wordt straks echt een feest:

 • Bananen-skyr met bosbessen
 • Bircher-benner-muesli
 • Eiwitrijke wentelteefjes met griekse yoghurt en roodfruit
 • Watermeloen met hüttenkäse
 • Clubsandwich met hüttenkäse-kruidenspread, ei en tuinkers
 • Proteïnecrackers met kaasspread
 • Supersnel proteïne-drinkontbijt
 • Zoete-aardappelpannenkoeken met gebakken ham en tomaten
 • Speltwafel met kersen

Download hier het inkijkexemplaar

Wat heeft Fitchef en Fitchef Turbo je te bieden?

Volgens Mark van Oosterwijck zorgt FitChef ervoor dat je door het gebruik van het eiwitrijke receptenboek alle belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgt, zodat je vol energie de dag kunt doorkomen en je voldaan blijft voelen.

fitchef review ervaringen

Hiervoor is het heel belangrijk dat je zelf weet wat je precies op een dag nodig hebt. In de boeken staat een hele handige formule om dit op een eenvoudige manier uit te rekenen.

Wanneer je je lichaam optimaal wilt laten functioneren heb je de drie belangrijke voedingsstoffen koolhydraten, eiwitten en vetten nodig in de juiste verhouding.

De vijf pijlers van Fitchef

Beide boeken zijn gebaseerd op vijf vaste pijlers, namelijk:

 • Balans

Balans in je voeding is ontzettend belangrijk.

 • Eenvoud

Je bent bezig met een ander voedingspatroon. Dan is het wel zo prettig als het niet te ingewikkeld  is. Geen tijdrovende recepten, maar lekker gemakkelijk en eenvoudig.

 • Smakelijk

een heel belangrijk punt is dat je eten smakelijk is. Eten is emotie, en daar moet ja van genieten!

 • Verzadigd gevoel

Niets is zo erg dat je na een maaltijd geen verzadigd gevoel hebt. Je gaat dan op zoek naar ‘lekkere en zoete’ dingen om je hongergevoel te laten verdwijnen. Met Fitchef heb je hier gelukkig geen last van.

 • Betaalbaar

Lekker eten wat ook nog eens betaalbaar is? Fitchef maakt het voor je mogelijk!

Wat zijn de ervaringen van anderen over Fitchef?

Ik heb voor je het internet even afgestruind om op zoek te gaan naar goede recensies en slechte recensies. Voor de mensen die op zoek zijn naar de slechte recensies heb ik geen goed nieuws, ik kon ze bijna niet vinden. Een enkeling laat zich negatief uit over de Fitchef boeken, maar dit is niet de moeite waard om het hier te publiceren.

Wat voor mij altijd een hele goede graadmeter  is zijn de reviews op bol.com. Hier heb je in één oogopslag een prima beeld van alle recensies

fitchef review ervaringen
fitchef review ervaringen

Niet voor alle doelgroepen

Wat mij wel opvalt als ik de boeken doorblader is dat er weinig vegetarische gerechten in staan. Deze groep kan de recepten wel gaan volgen maar moeten er dan wat creatiever mee omgaan. Het weglaten van bepaalde ingrediënten en het toevoegen van andere ‘goede’ ingrediënten kan dan de oplossing zijn.

Conclusie en ervaringen van deze Fitchef review

Sta je nu op het punt om de Fitchef boeken aan te schaffen, maar weet je het nog niet helemaal zeker? Misschien kan mijn conclusie je misschien wel overtuigen.

vormgeving

Ik was aangenaam verrast over de inhoud en vormgeving. Verrassende recepten keurig gerangschikt in verschillende categorieën met een hele duidelijke uitleg hoe je het moet bereiden.

Smakelijke en kleurrijke gerechten.

Het grootste gedeelte van de gerechten heb ik inmiddels bereid. Ik ben zelf altijd heel erg kritisch over de smaak en hoe een gerecht eruit moet zien. Het zijn allemaal simpele gerechten die iedereen kan maken. Ook hoef je de ingrediënten niet te kopen in speciale winkels. Het is gewoon in iedere supermarkt te verkrijgen.

Het zijn allemaal heel erg snelle recepten, makkelijk te bereiden, je hoeft niet uren in de keuken te staan. Heel veel variatie, en het is iedere dag genieten van lekker en gezond eten war je alleen maar energie en positiviteit uit haalt.

Alle gerechten zijn eiwitrijk en koolhydraatarm en bevatten gezonde vetten Deze samenstelling is perfect als je spiermassa wilt kweken en wilt afvallen.

Na het lezen van deze review kun je het beste gelijk even kijken op de website van Fitchef. Daar lees je nog meer ervaringen van anderen!

5 stappenplan

In het boek vind je niet alleen maar de recepten. Je vindt er eveneens een 5 stappenplan in terug waarmee je een persoonlijk weekmenu kan maken dat voldoet aan jouw behoeften. 

Mocht je het handig vinden kan je gebruik maken van de twee voorbeelden die gegeven worden van weekmenu’s voor mannen en vrouwen die in het boek gegeven worden. 

Het boek wordt compleet gemaakt met een voorraadlijst en tips hoe je voeding kan bewaren en tijd kan besparen in de keuken.

Is FitChef het geld eigenlijk wel waard?

mijn mening: absoluut JA!. Het is een fysiek boek. ik weet bijna wel zeker dat je dit boek eerder gaat gebruiken dan een digitaal boek (PDF formaat). Het is een boek wat goed onderbouwt is en alles duidelijk staat omschreven.

Geen moeilijke taal en moeilijke termen, maar gewoon duidelijke uitleg. Ben je vegetariër? Er staan wel veel vleesgerechten. Hier kun je wel heel eenvoudig je eigen draai aangeven.

Heel veel afvalboeken claimen dat je gegarandeerd +10kg. gaat afvallen. Mark geeft gelijk al duidelijk aan dat alles in kleine stapjes moet gebeuren. eerlijk advies dus!

En uiteraard de niet goed geld terug garantie is toppie!

FitChef aanschaffen?

Wanneer je FitChef wilt aanschaffen dan heb je het boek morgen al in huis. Je kunt dan ook gelijk beginnen met het boek. FitChef deel 1 kost € 37.95

FitChef Turbo kost € 29.95 en is een ideale aanvulling op het eerste deel.

Het voordeligste is om te kiezen voor de combo deal met 25% korting. Je hebt dan morgen FitChef 1 en FitChef turbo  al in huis voor € 49.95

Heb ik je net zo enthousiast kunnen maken over de FITCHEF boeken als ik zelf ben? Aarzel dan niet langer en bestel het via onderstaande link

Weinig tijd om gezond te eten? Wil jij graag sterkere spieren, slanker, fitter en energieker worden? dan is FitChef net wat voor jou! 


Over de schrijver

Hoi,

Geert hier!

Wat supertof dat je op 24Taste bent beland. Naast chef-kok, trendwatcher, levensgenieter, en foodaholic ben ik de drijvende kracht van 24Taste.nl. 

 "Ik ben altijd op zoek naar middelen om meer kwaliteit uit het leven te halen"  Wil je afvallen, je fitter voelen, gezond en lekker eten, bruisend van de energie de dag doorkomen? 

Lees verder>>>

geert louters 24Taste

Anderen bekeken ook:

>