Loop je ook altijd te prutsen met apparatuur waar je niks mee kunt?

Stop met zoeken. Op deze pagina vindt je de beste apparatuur

Heb je wel eens de verkeerde apparatuur gekocht? Je wordt er gek van. Ik ben daar ook geweest en ik wil niet dat je dit nare gevoel nog eens meemaakt. Goede apparatuur is van groot belang als je er gezond en lekker van wilt koken.

Het grote verschil tussen een goede en slechte keukenapparatuur wil ik je uitleggen. Je zal zien dat het verschil heel groot kan zijn en soms heb je ‘t gewoon niet nodig.

Of zie je zo'n keukenapparaat namelijk helemaal niet zitten en vind je zelf een snelle pannenset alles wat je nodig hebt? Goede keukenuitrusting is belangrijk als je lekker wilt koken.

We willen met je delen wat goede keukenuitrusting onderscheidt van slechte, en waarom je de best mogelijke uitrusting voor je huis moet kopen.

Slowcookers

De slowcooker is ontworpen om voeding , vooral stoofpotten en soepen, gedurende langere tijd (20 uur of zo) zachtjes te koken bij een lage temperatuur (65 graden). Hij wordt gemaakt door de binnenpan te vullen met voedsel, vloeistof en smaakstoffen, en hem dan in de buitenste omhulling te plaatsen.


Een deksel dat op de bovenkant van de buitenste omhulling is geplaatst kan vastgezet worden. Als de slowcooker eenmaal ingeschakeld is, gaat er maar heel weinig warmte naar de omgeving verloren, zodat voor praktische doeleinden de temperatuur gedurende de hele kooktijd [bijna] constant blijft.Bekijk alle slowcookers
beste apparatuur

Combi gourmetstel

Gourmetten is super gezellig en hartstikke lekker. Je hebt tegenwoordig heel veel keuze in allerlei gourmetstellen. Het houd niet op dus. Als je op onderstaande link klikt kom je bij de meest gekozen gourmetstellen van Nederland.
beste apparatuur

Waterkoker Smeg

Je hebt waterkokers in verschillende soorten en kwaliteit. Ben je op zoek naar een waterkoker die tegen een stootje kan? Dan is de Smeg waterkoker wel iets voor je. Deze is in verschillende kleuren verkrijgbaar en kan tegen een stootje. 
beste apparatuur

Blender Magimix

Een blender moet tegen een stootje kunnen. Ik heb in mijn leven al heel wat blenders versleten! Totdat ik deze blender tegenkwam van het topmerk Magimix! 3 jaar garantie en maar liefs 30 jaar garantie op de motor. Maak vanaf nu je eigen smoothies, shakes en gepureerde soepen met de Blender van Magimix
beste apparatuur

Koffiezetapparaat Smeg

Een pronkstuk voor in de keuken. De Smeg koffiezetapparaat. Helemaal mooi als je het samenkoopt met de Smeg waterkoker. Deze Smeg koffiezetapparaat is goed voor 10 kopjes heerlijke koffie. Antislip en het wordt automatisch uitgeschakeld
beste apparatuur

Philips Staafmixer

Deze staafmixer van Philips is een echte alleskunner. Er zitten tegelijkertijd ook een aantal handige hulpmiddelen bij zodat je lekker aan de slag kunt gaan in je keuken. 

Dit is één van de meest verkochte staafmixers van Nederland. Dat zegt dus wel iets!

Deze staafmixer heeft als beoordeling op coolblue een 9,3! Dus dat zegt wel iets over de kwaliteit!

beste apparatuur

Of kunnen we je nog ergens anders mee helpen?

01

Espressomachines

De meest verse koffie komt nog altijd uit een espressomachine

Bekijk


02

Slowjuicers

Slowjuicers geven meer sap dan een sapcentrifuges. Gezonder dus!

Bekijk


03

Sousvide

Heb je sousvide al ontdekt? Een geweldige kooktechniek!

Bekijk


Alle Blogs op 24Taste...

Belgische gerechten is een wereldberoemd feest voor de smaakpapillen. Een van de

De Italiaanse keuken staat al lang bekend om zijn heerlijke smaken en

Ik had altijd geweldige dingen gehoord over de kracht van een serotonine