Loop je ook altijd te prutsen met apparatuur waar je niks mee kunt?

Stop met zoeken. Op deze pagina vindt je de beste apparatuur

Heb je wel eens de verkeerde apparatuur gekocht? Je wordt er gek van. Ik ben daar ook geweest en ik wil niet dat je dit nare gevoel nog eens meemaakt. Goede apparatuur is van groot belang als je er gezond en lekker van wilt koken. Het grote verschil tussen een goede en slechte keukenapparatuur wil ik je uitleggen. Je zal zien dat het verschil heel groot kan zijn en soms heb je ‘t gewoon niet nodig. Of zie je zo'n keukenapparaat namelijk helemaal niet zitten en vind je zelf een snelle pannenset alles wat je nodig hebt?Goede keukenuitrusting is belangrijk als je lekker wilt koken. We willen met je delen wat goede keukenuitrusting onderscheidt van slechte, en waarom je de best mogelijke uitrusting voor je huis moet kopen.

slowcookers kopen

Slowcookers

De slowcooker is ontworpen om voeding , vooral stoofpotten en soepen, gedurende langere tijd (20 uur of zo) zachtjes te koken bij een lage temperatuur (65 graden). Hij wordt gemaakt door de binnenpan te vullen met voedsel, vloeistof en smaakstoffen, en hem dan in de buitenste omhulling te plaatsen.


Een deksel dat op de bovenkant van de buitenste omhulling is geplaatst kan vastgezet worden. Als de slowcooker eenmaal ingeschakeld is, gaat er maar heel weinig warmte naar de omgeving verloren, zodat voor praktische doeleinden de temperatuur gedurende de hele kooktijd [bijna] constant blijft.

Review: De beste slowcookers die er zijn

gourmetstel kopen

Combi gourmetstel

Gourmetten is super gezellig en hartstikke lekker. Je hebt tegenwoordig heel veel keuze in allerlei gourmetstellen. Het houd niet op dus. Als je op onderstaande link klikt kom je bij de meest gekozen gourmetstellen van Nederland.

De 5 beste combi gourmetstellen die er zijn

keukenmachine magimix

Keukenmachine Magimix

Een keukenmachine mag eigenlijk niet ontbreken in je keuken. Deze keukenmachine van Magimix is echt één van de beste die er maar te vinden is. Sterk, robuust en gemakkelijk schoon te maken. 

Er zit zelfs 30 jaar garantie op de motor! Er worden gelijk diverse accesoires bijgeleverd. Compleet pakket dus. 

meer keukenmachines

waterkoker smeg kopen

Waterkoker Smeg

Je hebt waterkokers in verschillende soorten en kwaliteit. Ben je op zoek naar een waterkoker die tegen een stootje kan? Dan is de Smeg waterkoker wel iets voor je. Deze is in verschillende kleuren verkrijgbaar en kan tegen een stootje. 

Meer waterkokers in alle soorten en maten

blender magimix

Blender Magimix

Een blender moet tegen een stootje kunnen. Ik heb in mijn leven al heel wat blenders versleten! Totdat ik deze blender tegenkwam van het topmerk Magimix! 3 jaar garantie en maar liefs 30 jaar garantie op de motor. Maak vanaf nu je eigen smoothies, shakes en gepureerde soepen met de Blender van Magimix

Bekijk alle blenders op cookinglife.nl

koffiezetapparaat smeg

Koffiezetapparaat Smeg

Een pronkstuk voor in de keuken. De Smeg koffiezetapparaat. Helemaal mooi als je het samenkoopt met de Smeg waterkoker. Deze Smeg koffiezetapparaat is goed voor 10 kopjes heerlijke koffie. Antislip en het wordt automatisch uitgeschakeld

Alle koffiezetapparaten op cookinglife.nl

staafmixer philips

Staafmixer Philips

Deze staafmixer van Philips is een echte alleskunner. Er zitten tegelijkertijd ook een aantal handige hulpmiddelen bij zodat je lekker aan de slag kunt gaan in je keuken. 

Dit is één van de meest verkochte staafmixers van Nederland. Dat zegt dus wel iets!

Deze staafmixer heeft als beoordeling op coolblue een 9,3! Dus dat zegt wel iets over de kwaliteit!

Review: De beste staafmixers die er op de markt zijn

Of kunnen we je ergens anders mee helpen

Espressomachines

De meest verse koffie komt nog altijd uit een espressomachine

Slowjuicers

Slowjuicers geven meer sap dan een sapcentrifuges. Gezonder dus!

Sousvide

Heb je sousvide al ontdekt? Een geweldige kooktechniek!