Zomer slank challenge review. Met Jasper Alblas 3 tot 7 kilo kwijtraken!
24 april 2021 

Zomer slank challenge review. Met Jasper Alblas 3 tot 7 kilo kwijtraken!

Jasper Alblas heeft weer een nieuwe challenge voor je klaar staan: De zomer slank challenge! Jasper claimt dat je met de challenge 3 tot 7 kilo kwijt gaat raken voor de zomer.

Wanneer je wilt weten wat je met de zomer slank challenge te wachten staat is het altijd handig om alvast te weten wat er op je staat te wachten. Vandaar deze zomer slank challenge review!

Wat is de zomer slank challenge?

De zomer slank challenge van Jasper Alblas draait maar om één ding: Je vetverbranding op volle toeren aan het werk te zetten. En dat vier weken lang! De zomer is eigenlijk best wel een lastige periode om kilo's kwijt te raken.

 • Als je op vakantie gaat dan heb je gewoon een ander eetpatroon.
 • Je steekt wat vaker de barbecue aan.
 • Een wijntje of een biertje doet ook vaak niet veel goed,
 • Zoetigheden zijn onweerstaanbaar, Af en toe een ijsje is hartstikke lekker.

Bij veel mensen komen de kilo's er dan ook snel bij. Met de zomer slank challenge kun je met een gerust hart de zomer ingaan!

Wat heeft Jasper Alblas nog meer voor programma's in de aanbieding?>>>>>

zomer slank challengeWat staat je te wachten bij de zomer slank challenge?

Jasper Alblas organiseert meerdere challenge 's ieder jaar. De zomer slank challenge komt ieder jaar weer terug en wordt ieder jaar ook weer aangepast en verbeterd.

Vorig jaar deden er 16.500 mensen mee aan de zomer slank challenge!

De challenge is een verzameling E-books die ieder weer een ander doel hebben

1- De handleiding

De handleiding  bevat meer dan 100 nieuwe recepten waarmee je 4 weken lang je vetverbranding keihard laat werken. Alle recepten zijn gemakkelijk te maken, uiteraard gezond en erg lekker.

Dit geeft je dan ook een extra stimulans om het te volgen en daarom is het gemakkelijk vol te houden.

2- Tussendoortjes

In het 2e ebook wat je ontvangt krijg je ontzettende lekkere tussendoortjes. Jasper Alblas en zijn team hebben deze zo ontworpen dat ze prima aansluiten bij de recepten die je vindt in de handleiding.

3- Productenlijst

De recepten zijn gebaseerd op het koolhydraat dieet. Wanneer je hier nog weinig kennis mee hebt kan het best wel eens lastig zijn om boodschappen te doen. Hier wordt dus aandacht aan besteed in de productenlijst van de zomer slank challenge

4- lijst met alternatieven

Vergeleken met de andere challenges is de lijst met alternatieven toegevoegd. Er kwamen veel vragen van mensen die het lastig vinden om een alternatief te vinden met producten die ze niet zo lekker vinden.

Hartikke handig dus!

5- Gezond borrelen

In dit Ebook staan 10 alcoholvrije cocktails op je te wachten. Zogenaamde mocktails. Zo kun je toch nog met je vrienden en familie gezond borrelen, terwijl je vetverbranding gewoon doorgaat!

zomer slank challenge mocktails

6- Facebook supportgroep & Coaching e-mails

Wanneer je gaat starten met de challenge kun je ook gebruik maken van de supportgroep op facebook. De supportgroep is een groep van mede-afvallers en coaches waar je steun en support kunt geven en ontvangen.

Dit zorgt ervoor dat iedereen de challenge afmaakt en niet halverwege gaat stoppen.

Je ontvangt ook nog wekelijks de Challenge update-mail. Hierin vind je handige tips om het programma zo goed mogelijk te volgen. Verder kun je rekenen op:

 • Coaching webinars
 • Besloten vraag en antwoord sessies
 • En zelfs een online sportles!

zomer slank challenge

Wat is het thema van de zomer slank challenge?

Iedere challenge van Jasper Alblas heeft een thema. Deze keer is gekozen voor het thema ontspanning. Hier wordt tijdens de challenge extra veel aandacht aan besteed. Ontspanning is ontzettend goed als je wat kilo's wilt kwijtraken.

Waarom  is de Zomer Slank Challenge van Jasper Alblas altijd zo succesvol?

Niet voor niets melden er ieder jaar altijd ontzettend veel mensen zich aan voor de zomer slank challenge. Ik ga het straks nog even hebben over de ervaringen van anderen.

Jasper Alblas hanteert altijd de volgende drie pijlers?

 1. Het juiste eetpatroon
 2. Structuur
 3. Motivatie

De challenge is zo ongericht dat alles draait om deze drie belangrijke punten. De recepten bevatten de juiste verhouding aan voedingsstoffen. Het gaat dan eigenlijk op auto-pilot dat je in vier weken 3 tot 7 kilo aan gewicht kwijtraakt.

Door de weekschema's te gaan volgen  krijg je structuur en dit is dan eigenlijk ook je houvast. Je hoeft ook niet voor jezelf te koken. De hele familie kan gewoon mee eten!

Wanneer je iedere dag lekker kunt eten met recepten die je binnen 30 minuten op tafel kunt zetten blijf je goed gemotiveerd. Ook is het een fijn gevoel dat er een heel team met je meedenkt en support kunt geven en krijgen van de andere deelnemers.

Zo heb je de drie belangrijke pijlers in de hand, hier heeft Jasper Alblas goed over nagedacht!

Wat kost de Zomer Slank Challenge?

Wanneer je bovenstaande allemaal hebt gelezen dan denk je waarschijnlijk dat het een ontzettend duur programma is. Ik ga je uit de droom helpen. De Zomer Slank Challenge kost 37,-!

En dat met al die extra E-books en persoonlijke begeleiding en support!

Nog even alle voordelen:

 • 55% meer kans op lange termijn succes
 • Meer dan 100 nieuwe recepten
 • Extraatjes zoals online coaching sessies en een workout
 • Al 16.500 mensen ging je voor
 • Persoonlijke ondersteuning via coaching e-mails

Grijp die kans zou ik zeggen!

Lekker slank de zomer ingaan is voor vele mensen een droom. Wanneer je van start gaat met de zomer slank challenge is de kans vele malen groter dat jij je meer op je gemak gaat voelen op het strand, park of zwembad.

Het kan je innerlijk  ( en uiterlijk) gewoon een geweldige boost geven als je de challenge hebt voltooid. Ga lekker van start met de zomer slank challenge, en  vergeet niet om om plezier te hebben!

Eindoordeel van deze review over de Zomer Slank challenge

Dit programma zit echt goed in elkaar. Wanneer je de website bezoekt (zeker aan te raden voor nog meer informatie) ontdek je ook de ervaringen van deelnemers die vorig jaar hebben meegedaan met de challenge.

Uiteraard zijn er ook mensen die er geen goed gevoel bij hebben gehad. Dat heb je eigenlijk met alles. Maar waarom zijn er vorig jaar 16.500 mensen ingestapt in deze challenge? Dit doen ze wel met een reden denk ik.

Niets negatiefs te vinden. De prijs is oké, De inhoud is perfect en het stukje persoonlijke begeleiding zie je niet vaak. ( en helemaal niet voor deze prijs)

Een vette voldoende voor de zomer slank Challenge van 24Taste.nl

YES… Ik wil ook 3 tot 7 kilo afvallen voordat de zomer begint!

 

Over de schrijver
Hoi!, Fijn dat je er bent! Naast chef-kok, trendwatcher, levensgenieter, en foodaholic is Geert Louters ook de drijvende kracht van 24Taste.nl. Stapelgek op alles wat lekker en gezond is. "Ik ben altijd op zoek naar middelen om meer kwaliteit uit het leven te halen" Wil je afvalllen, je fitter voelen, gezond en lekker eten, bruisend van de energie de dag doorkomen? dan ben je op deze website op het juiste adres!
Reactie plaatsen

Eerlijk en goed vlees kopen? Rechtstreeks van de boer!

Fijn dat je er bent!