13/10/2022

geert

Afvallen

minuten leestijd

Wie is Jasper Alblas? Review, ervaringen en veel informatie!

Wie is Jasper Alblas?

Jasper Alblas is een hele bekende afslank-consultant die al zijn kennis, tips en ervaringen deelt op zijn website (www.jasperalblas.nl). Jasper is inmiddels een hele grote autoriteit op het gebied van gezond leven en succesvol afvallen.

Al op jonge leeftijd (15 jarige leeftijd) was er bij Jasper al een grote interesse in gezonde voeding, gezondheid

Jasper Alblas: “Al vrij gauw kwam ik er achter dat gezond eten een belangrijke factor is”.

Vanaf zijn 18e tot zijn 21e ging hij zich serieus bezighouden met gezonde voeding. Hij begon de patronen te zien in de boeken  die hij aan het lezen was.

Met gezonde voeding zijn zieke vader genezen?

Jasper zijn vader werd ziek. Hij had een ernstige vorm van contacteczeem in combinatie met psoriasis. Onderzoeken, lichttherapie, hormoonzalf. Het werd allemaal wel iets beter maar het ging niet over.

Toen kwam het moment dat Jasper tegen zijn vader zei: “Je bent nu al drie jaar bezig met allerlei medicijnen. Niets helpt echt! Wat als we nou eens je voeding drastisch aanpassen? Misschien dat dit helpt?”

Jasper had zelf geen flauw idee of dit zou helpen, maar na vier weken werd de uitslag op het lichaam al behoorlijk minder. Het sloeg dus aan!

4 weken gingen ze samen aan de slag: suikervrij, lactosevrij. Het werkte.  De artsen stonden perplex. Jasper concludeerde: "voeding heeft een groot effect op gezondheid. "

Dit is het begin van Jasperalblas.nl

Door dit geweldige resultaat werd Jasper steeds vaker gevraagd om te helpen. Hij hielp mensen met hun gezondheidsproblemen, overgewicht en migraine. Veel bleek oplosbaar met gezonde voeding, extra beweging en meditatie/ontspanning.

Hij besloot toen het roer om te gooien: hij stopte met zijn baan en begon met zijn website. Zijn website is inmiddels één van de meest bezochte gezondheidswebsites die er te vinden is in Nederland. Hij heeft met zijn programma’s duizenden mensen kunnen helpen.

Wat biedt Jasper Alblas allemaal aan op zijn website?

Wanneer je een kijkje neemt op de website neemt van Jasper, zie onder andere:

 1. Afslankproducten
 2. Online Sportschool
 3. Blogs over afslanken, gezonde voeding en ervaringen van anderen
 4. Succesverhalen van de gebruikers
 5. Gezonde recepten
 6. Challenges (3 keer per jaar)

Boeken, supplementen, Online Sportschool & Abonnement. 

Boeken
 
Jasper heeft in de loop der jaren ook verschillende boeken & programma’s gemaakt:
 - 7x7 Afslank Programma
 Eén van de meest succesvolle programma's van Jasper is het 7x7 Afslank Programma. Dit is een fysiek boek (270 pagina’s). Het bestaat uit 4 delen:

Wie is Jasper Alblas? Review, ervaringen en veel informatie!
 1. Uitgebreide  handleiding – Je weet dan precies hoe je het programma volgt voor optimaal resultaat.
 2. 4 weekschema’s –Meer dan 130 pagina’s met gezonde ontbijt-, lunch- en diner-recepten.
 3. Overige recepten – Bijna 60 pagina’s aan recepten voor snacks, sapjes, baksels, desserts en meer.
 4. Boodschappenlijsten – In een oogopslag duidelijk welke boodschappen je voor welke dag moet halen. Alle ingrediënten zijn te koop bij je lokale supermarkt (getest bij Albert Heijn, Jumbo, Dirk, Lidl, Aldi, Plus, COOP, Deen, Spar, Vomar en Dekamarkt)


 Het Smoothie Afslank Plan
 Heeft jouw lichaam echt een reset nodig? En wil je snel een aantal kilo’s kwijt? Ga dan voor Het Smoothie Afslank Plan.

Wie is Jasper Alblas? Review, ervaringen en veel informatie!

Afslanken met smoothies werkt hartstikke goed en is razend populair. Het Smoothie Afslank Plan is anders dan elk ander smoothie (of afslank) product of boek dat ooit gemaakt is. Dit plan is gemaakt om echt hardnekkig lichaamsvet te verbranden.

Jasper claimt dat je gegarandeerd gaat afvallen met dit programma.

Dit programma kost 47.- en is in zijn omvang echt niet duur.

Je ontvangt 3 duidelijke programma’s:

Wie is Jasper Alblas? Review, ervaringen en veel informatie!
 1. Het kickstart programma: Met dit programma verlies tot 4 kg. per week
 2. Het breek-door-je-plateau programma: Laat je vetverbranding weer op volle toeren draaien
 3. Het onderhoud programma. Dit zorgt ervoor dat de kilo’s die eraf gaan er ook af blijven
 4. Tijdelijke bonus: Digitale wintereditie met heerlijke soeprecepten.
 5. Extra bonus: Kindersmoothies
 6. Extra bonus: Anti (vr)eetbui smoothies

  Het Stop Eetbuien Programma
   Heb je last van eetbuien? Ontdek in 90 dagen hoe je deze onder controle krijgt met technieken uit de gedragspsychologie.

  Maak met dit programma voorgoed een einde aan emotionele eetbuien, snaaidrang, snacktrek en suikerverslaving

  Vegetarisch Afslank Plan 
   Met dit plan ontdek je hoe je lekker vegetarisch kan eten en kan afvallen.

   Bodyhappiness Programma 
   Het Bodyhapinness programma is de bijbel van Jasperalblas.nl. Hierin ontdek je 6 jaar afval ervaring in één boek.

   Dit programma heeft een beoordelingscijfer van een 9.4! Jasper claimt dat dit de eerste en enige methode in Nederland is waarbij je eet zoveel je wilt en alleen eet wat jij lekker vindt. Hierdoor is het mogelijk om dit eetpatroon wel een keer vol te houden

Bij het body happiness afslankprogramma ontvang je:

 1. Bodyhappiness Afslankprogramma (hoofdboek)
 2. Bodyhappiness Afslankprogramma (receptenboek)
 3. Flexibele weekschema’s
 4. 8 weken lang Coaching e-mail

Supplementen
 
Jasper verkoopt drie hoogwaardige supplementen

- Omega 3-visolie
 Dit supplement zou iedereen die een beetje om zijn/haar gezondheid geeft, moeten slikken. Eindelijk een visolie zonder vissmaak. Deze visolie is bekroond met het MSC-keurmerk.

- Wei-eiwit
Zeer hoogwaardige eiwit poeder zonder onnodige toevoegingen. Perfect voor in je smoothie.

- Viscollageenpoeder:
Dit helpt de structuur en stevigheid van de huid te verbeteren en ondersteunt de lichaamseigen aanmaak van collageen. Ook dit supplement heeft het MSC-keurmerk.

 
Online Sportschool 
 
In 2021 richtte Jasper een Online Sportschool op. Logisch, want die gezond wil zijn, heeft ook beweging nodig. Deze Online Sportschool is zeer laagdrempelig. Er worden korte (30-minuten), maar effectieve workouts gegeven. Deze workouts kunnen live gevolgd worden of worden teruggekeken op elk gewenst moment.

Abonnement
 
Voor wie echt zijn levensstijl blijvend wil aanpassen, heeft Jasper het Unlimited Healthy & Fit abonnement. Met dit abonnement val je af zonder dat je zelf na hoeft te denken. Jasper geeft een blijvende stok achter de deur, door het delen van recepten, coaching en meer.

 Wie voor dit abonnement kiest, kan kiezen uit drie verschillende pakketten.

Jasper Alblas ervaringen. Hoe denken anderen over hem?

Waarschijnlijk ben je inmiddels nieuwsgierig wat anderen van Jasper Alblas vinden en wat hun ervaringen zijn. Dat snap ik heel erg goed. Hier is Google ook een hele mooie graadmeter voor en ik ben voor je op onderzoek uitgegaan.

Je vindt natuurlijk overal reviews en ervaringen. Onderstaande zijn real, ze komen van Google zelf, en zijn dus de juiste ervaringen die je kunt vinden over Jasper Alblas.

Wat als het afvallen niet lukt met hulp van Jasper Alblas?

Het lijkt me raar dat het je niet gaat lukken. Jasper geeft ontzettend veel tips in zijn programma om ervoor te zorgen dat het je gaat lukken. Alles draait ook om mindsetLees deze blog maar eens, Waar ik je 10 tips geef om je mindset een boost te geven als je wilt afslanken

Jasper heeft ook nog een aantal tips in onderstaande video ( duur: 10:42)

Conclusie

Nu je aan het eind van dit artikel bent weet je meer over alles wat Jasper Alblas je te bieden heeft. Een man met kennis en een uitgebreid team met heel veel kennis van zaken.

Samen kunnen ze er dus voor zorgen dat je een super goed resultaat kunt gaan halen als je met één van de programma’s wilt starten.

Niet voor niets zijn er al heel veel je voorgegaan. Negatieve ervaringen? Ik heb ze nog niet gevonden. Heb je zelf een ervaring met Jasper Alblas zijn producten? Ik zou het super tof vinden als je dan een reactie achterlaat onder dit artikel.

Over de schrijver

Hoi,

Geert hier!

Wat supertof dat je op 24Taste bent beland. Naast chef-kok, trendwatcher, levensgenieter, en foodaholic ben ik de drijvende kracht van 24Taste.nl. 

 "Ik ben altijd op zoek naar middelen om meer kwaliteit uit het leven te halen"  Wil je afvallen, je fitter voelen, gezond en lekker eten, bruisend van de energie de dag doorkomen? 

Lees verder>>>


Anderen bekeken ook

Eerlijk en goed vlees kopen?

Als je op zoek bent naar goed en eerlijk vlees koop je het rechtstreeks bij de boer. Top kwaliteit en niet duur! Dat proef je zeker!