Wie is Jasper Alblas? Review, ervaringen en veel informatie!
4 december 2020 

Wie is Jasper Alblas? Review, ervaringen en veel informatie!

Als je graag graag gezond wilt leven of succesvol wilt afvallen ben je op je zoektocht op Google vast wel een keer de naam Jasper Alblas tegengekomen.

 • Wie is nu eigenlijk Jasper Alblas?
 • Welke producten heeft hij?
 • Hoe kan Jasper Alblas je helpen bij het succesvol afslanken?
 • Ga je nu echt gezonder leven door de producten van Jasper Alblas?

Allemaal vragen die we gaan behandelen in deze blog! Lees daarom snel verder.

Wie is Jasper Alblas?

Jasper Alblas is een hele bekende afslankconsultant die al zijn kennis , tips en ervaringen deelt op zijn website (www.jasperalblas.nl). Jasper is inmiddels een hele grote autoriteit op het gebied van gezond leven en succesvol afvallen.

Al op jonge leeftijd (15 jarige leeftijd) was er al een grote interesse in gezonde voeding, gezondheid maar vooral hoe het menselijk lichaam werkt. Vanaf dat moment bleef de vraag hangen hoe je zo gezond mogelijk kunt gaan leven.

Jasper Alblas: “Al vrij gauw kwam ik er achter dat gezond eten een belangrijke factor is”.

Vanaf zijn 18e tot zijn 21e ging Jasper zich dan ook serieus bezig houden met gezonde voeding. Hij begon de patronen te zien in de boeken die hij aan het lezen was. Het gevoel begon te komen hoe je de zin en onzin van elkaar kon onderscheiden op het gebied van voeding en gezondheid.

Met gezonde voeding zijn zieke vader genezen?

Jasper zijn vader werd ziek. Hij had een ernstige vorm van contact eczeem in combinatie met psoriasis. Onderzoeken, lichttherapie, hormoonzalf, Het werd allemaal wel iets beter maar het ging niet over.

Toen kwam het moment dat Jasper tegen zijn vader zei: “Je bent nu al drie jaar bezig met allerlei medicijnen. Niets helpt echt! Wat als we nou eens je voeding drastisch aanpast? Misschien dat dit helpt?”

Jasper had zelf geen flauw idee of dit zou helpen, maar na vier weken werd de uitslag op het lichaam al behoorlijk minder. Het sloeg dus aan!

4 weken aan de slag. Suikervrij, lactosevrij, glutenvrij en nog een aantal andere beperkingen en het werkte. De artsen stonden perplex!

Dit is het begin van Jasperalblas.nl

Door dit geweldige resultaat werd Jasper steeds meer gevraagd door anderen mensen om hun ook te helpen. Gezondheidsproblemen, overgewicht, migraine. Bij de behandeling van deze mensen waren er in het algemeen alleen maar  goede resultaten.

Dit kwam niet altijd alleen door gezonde voeding. Bij sommige speelde ook extra beweging en meditatie of ontspanning een grote rol.

Hij ging zijn baan opzeggen en begon met zijn website. Zijn website is nu inmiddels één van de meest bezochte gezondheidswebsites die er te vinden is in Nederland. Hij heeft inmiddels met zijn programma's duizenden mensen kunnen helpen met hun problemen.

Wat biedt Jasper Alblas allemaal aan op zijn website?

Wanneer je een kijkje neemt op de website neemt van Jasper zie je dat het bomvol staat met allerlei wetenswaardigheden over gezond eten, recepten, tips en programma's om je fitter te voelen en voor succesvol afvallen.

Jasper Alblas boeken

Jasper heeft in de loop der jaren ook verschillende boeken gemaakt. Deze boeken staan op zijn website maar ook op bol.com

boeken jasper alblas

Jasper Alblas en afvallen

Jasper is één van de vele experts in Nederland wanneer het gaat over afvallen. Jasper spreekt zelf altijd over afslanken. Het verschil tussen afvallen en afslanken is dat afvallen voor de korte termijn is en afslanken voor de langere periode.

Hij heeft (uiteraard samen met zijn deskundige team) hier vel programma's voor ontwikkeld. Ieder mens en ieder doel is weer anders, daarom kun je Bij Jasper een keuze maken welk programma het beste bij je past

Body happiness Afslankprogramma van Jasper Alblas

Dit programma heeft een beoordelingscijfer van een 9.4! Meer dan 10.000 mensen zijn je voorgegaan met dit programma. Jasper claimt dat dit de eerste en enige methode in Nederland is waarbij je eet zoveel je wilt en alleen eet wat jij lekker vindt. Hierdoor is het mogelijk om dit eetpatroon wel een keer vol te houden

Bij het body happiness afslankprogramma ontvang je:

 • Bodyhappiness Afslankprogramma (hoofdboek)
 • Bodyhappiness Afslankprogramma (receptenboek)
 • Flexibele weekschema's
 • 8 weken lang Coaching e-mails

Bekijk het inkijk exemplaar maar eens op de website van Jasper Alblas

jasper alblas Bodyhappiness Afslankprogramma

Het Smoothie Afslank Plan

Afslanken met smoothies werkt hartstikke goed en is razend populair. Het Smoothie Afslank Plan is anders dan elk ander smoothie (of afslank) product of boek dat ooit gemaakt is. Dit plan is gemaakt om echt hardnekkig lichaamsvet te verbranden.

Jasper claimt dat je gegarandeerd gaat afvallen met dit programma. Dit programma kost 47.- en is in zijn omvang echt niet duur.

Je ontvangt 3 duidelijke programma's:

 • Het kickstart programma (verlies tot 4 kg. per week)
 • Het breek-door-je-plateau programma (Laat je vetverbranding weer op volle toeren draaien
 • Het onderhoud programma. Dit zorgt ervoor dat de kilo's die eraf gaan er ook af blijven.
 • Tijdelijke bonus: digitale wintereditie met heerlijke soeprecepten.
 • Extra bonus: Kindersmoothies
 • Extra bonus: anti (vr)eetbui smoothies

Ook hier is weer een handig inkijkexemplaar voor te vinden . Bekijk het hier.

Het Smoothie Afslank Plan jasper alblas

 

7×7 Afslank Programma

Eén van de meest succesvolle porgramma's van Jasper is het 7 x 7 afslank programma.  Het 7×7 Afslank Programma is een fysiek boek (270 pagina's). Het bestaat uit 4 delen:

 • uitgebreide  handleiding – Je weet dan precies hoe je het programma volgt voor optimaal resultaat.
 • 4 weekschema's –Meer dan 130 pagina's met gezonde ontbijt-, lunch- en diner-recepten.
 • Overige recepten – Bijna 60 pagina's aan recepten voor snacks, sapjes, baksels, desserts en meer.
 • Boodschappenlijsten – In een oogopslag duidelijk welke boodschappen je voor welke dag moet halen. Alle ingrediënten zijn te koop bij je lokale supermarkt (getest bij Albert Heijn, Jumbo, Dirk, Lidl, Aldi, Plus, COOP, Deen, Spar, Vomar en Dekamarkt)

Dit boek is goedkoper op de website van Jasper Alblas dan op bol.com!

Jasper is zo overtuigd dat dit boek je gaat helpen omdat hij je beloofd dat je een slanker en gezonder lichaam gaat krijgen. Haal je niet je doel? Dan krijg je je geld weer terug!

Dit boek is al meer dan 30.000 keer verkocht. Dat zegt genoeg toch?

7 x 7 afslankprogramma jasper alblas

Nog meer producten van Jasper Alblas

Dit is nog lang niet alles. Jasper heeft nog veel meer geweldige producten in zijn winkeltje. Allemaal producten die net als de hierboven genoemde toppers alleen maar prima recensies hebben en er stuk voor stuk goed uitzien:

 • Het vegetarisch winterplan – Dit helpt jou om op een gezonde manier overtollig lichaamsvet te verbranden.
 • Het vegetarisch afslankplan – Hier ontdek je hoe je lekker vegetarisch kunt eten en afvallen zonder dat je vlees en voedingsstoffen zal missen.
 • Het stop eetbuien programma – maak voorgoed een einde aan Emotionele eetbuien, snaaidrang, snacktrek en suikerverslaving
 • Omega 3 visolie – Deze visolie heeft het MSC keurmerk. Het heeft als voordeel dat het snel verpakt waardoor alle voedingsstoffen goed bewaard blijven en de olie niet oxideert. omega 3 is super gezond!
 • Vis collageenpoeder –  Dit helpt de structuur en stevigheid van de huid te verbeteren en ondersteunt de lichaamseigen aanmaak van collageen.
 • Wei eiwit – Zeer hoogwaardige eiwit poeder zonder onnodige toevoegingen. Perfect voor in je smoothie.

Jasper Alblas ervaringen. Hoe denken anderen over hem?

Waarschijnlijk ben je inmiddels nieuwsgierig wat anderen van Jasper Alblas vinden en wat hun ervaringen zijn. Dat snap ik heel erg goed. Hier is Google ook een hele mooie graadmeter voor en ik ben voor je op onderzoek uit gegaan.

Je vindt natuurlijk overal reviews en ervaringen. Onderstaande zijn real, ze komen van Google zelf, en zijn dus de juiste ervaringen die je kunt vinden over Jasper Alblas.

review jasper alblas

 

wie is jasper alblas

 

jasper alblas ervaringen

 

jasper alblas review en ervaringen

Wat als het afvallen niet lukt met hulp van Jasper Alblas?

Het lijkt me raar dat het je niet gaat lukken. Jasper geeft ontzettend veel tips in zijn programma om ervoor te zorgen dat het je gaat lukken. Alles draait ook om mindset, Lees deze blog maar eens, Waar ik je 10 tips geef om je mindset een boost te geven als je wilt afslanken

Jasper heeft ook nog een aantal tips in onderstaande video ( duur: 10:42)

Conclusie

Nu je aan het eind van dit artikel bent weet je meer over alles wat Jasper Alblas je te bieden heeft. Een man met kennis en een uitgebreid team met heel veel kennis van zaken. Samen kunnen ze er dus voor zorgen dat je een super goed resultaat kunt gaan halen als je met één van de programma's wilt starten.

Niet voor niets zijn er al heel veel je voorgegaan. Negatieve ervaringen? Ik heb ze nog niet gevonden. Heb je zelf een ervaring met Jasper Alblas zijn producten? Ik zou het super tof vinden als je dan een reactie achterlaat onder dit artikel.

jasper alblas ervaringen en review

Over de schrijver
Hoi!, Fijn dat je er bent! Naast chef-kok, trendwatcher, levensgenieter, en foodaholic is Geert Louters ook de drijvende kracht van 24Taste.nl. Stapelgek op alles wat lekker en gezond is. "Ik ben altijd op zoek naar middelen om meer kwaliteit uit het leven te halen" Wil je afvalllen, je fitter voelen, gezond en lekker eten, bruisend van de energie de dag doorkomen? dan ben je op deze website op het juiste adres!
Reactie plaatsen

Eerlijk en goed vlees kopen? Rechtstreeks van de boer!

Fijn dat je er bent!