12/11/2022

geert

Afvallen

minuten leestijd

Valentus review-ervaringen. Waarschuwing! Niet gaan kopen!

Heb je wel eens gehoord van Valentus? Heel veel mensen verdienen een zakcentje bij door de zogenaamde weightloss producten te verkopen van Valentus.

In deze blog ga ik je waarschuwen voor deze producten en weet je straks na het lezen van deze Valentus review gelijk waarom je dit nooit, maar dan ook nooit moet gaan kopen!

Valentus review - Wat zijn dit voor producten?

Valentus is een network marketing bedrijf die ontzettend veel producten verkoopt door het enthousiasme van hun distributeurs.

Dit zijn veelal dames die gelokt worden door het grote geld en er wordt hun verteld dat ze ontzettend rijk kunnen worden door met Valentus in zee te gaan.

Het zijn veelal weightloss en gezondheidsproducten. Waar je 75,- (!) voor betaald. Veel te duur voor een middel wat eigenlijk helemaal niet zo goed blijkt te werken!

De distributeur betaald voor een product vaak niet meer dan 35 tot 40,- Jij betaald 75,- en daar komen vaak de verzendkosten nog bij!

Hun grote zogenaamde topper is hun afslank koffie, de slim roast. Niet voor niets mag je hier niet meer dan twee per dag van nemen.

Ook hun Tropical blast wordt veel verkocht. Er moet een tropisch smaakje aanzitten, maar dan wel een tropisch smaakje uit de fabriek. Niet lekker dus!

En een chocolade afslankdrankje, waar je zogenaamd door afvalt.

Verder zijn er nog spray's met alweer een chemische smaak. Voor een klein potje van 27 ml. (30 doseringen) betaal je 75,-!

Zijn de resultaatfoto's op facebook van Valentus echt?

Ga er maar uit dat dit voor het grootste gedeelte stockfoto's zijn. Foto's die je overal van internet af kunt halen. Er zitten heus wel echte foto's bij, maar geloof me: "Met een afslankkoffie of een afslank tropisch drankje ga je heus niet afvallen!

Valentus review-ervaringen. Waarschuwing! Niet gaan kopen!

Valentus review-ervaringen. Waarschuwing! Niet gaan kopen!

Nee....

Dit zijn marketingtrucjes. Trap daar niet in. Er bestaat geen enkel drankje, pilletje of poedertje waar je mee gaat afvallen. Dat zou gemakkelijk zijn zeg?

Uuuhmmm, Mag ik even mijn  excuses aanbieden?

Het lijkt me wel even op zijn plaats dat ik mijn excuses nu even aanbied aan Nederland, België  en Europa. Ik heb de producten van Valentus ook verkocht!  

DUIZENDMAAL EXCUSES!

Enkele jaren terug, toen ik net was begonnen met een gezondheidswebsite werd ik benaderd om distributeur te worden.

Eigenlijk heb ik me laten verleiden door het geld wat je ermee kunt verdienen en het businessmodel. Maar vooral van de andere teamleden die vertelden dat het allemaal supergoede producten zijn.

Je hoort verhalen van mevrouw X die 30kg. was afgevallen en andere zogenaamde successtory's

Ik ben gaan bloggen over de producten en al vrij snel kwamen de eerste aanvragen voor de producten: "Ik had klanten, dus kopers!"

Ik kreeg gelijk al op mijn donder van Valentus en de zogenaamde Valentus 'leaders' omdat ik de producten te koop had voor € 62,50 in plaats van € 75,-. Ik vond die prijs gewoon veel te duur!

Ik verkocht er wel veel van voor deze pris omdat dit ook een eerlijke prijs was!

Ik was distributeur. Een distributeur koopt de producten van Valentus en ik verkoop ze door. Dan mag ik toch zelf de prijs bepalen toch?

Ik moest dit veranderen omdat anders mijn account zou worden verwijderd. Uiteindelijk heb ik dit toch maar gedaan.

Ik heb destijds gigantisch veel producten verkocht. Maar van terugkerende klanten was bijna nooit geen sprake. Dit had twee redenen kunnen hebben:

  • Super tevreden en de gebruikers hadden hun doel bereikt
  • Ontevreden en overgestapt op een traditioneel dieet wat wel werkt!
Valentus verstrekt aan hun distributeurs verkeerde informatie over hun producten!

En toen kwam het: GEDONDER!!!

Een grote envelop kwam thuis met als afzender de reclame code commissie. Ik werd uitgenodigd voor een hoorzitting.

Dit was geen pretje. Ik moest me verantwoorden voor een 6 -8 koppige raad en er werd me verteld dat ik gezondheidsclaims en medische claims had gebruikt bij mijn product omschrijvingen.

Ik was me van geen kwaad bewust. Het enige wat ik heb gedaan om de originele product omschrijvingen te vertalen in het Nederlands. Je denkt dan dat het goed zit. Niet dus!

Ik heb destijds contact opgenomen met Valentus maar die waren zich van geen kwaad bewust. Ze lieten mij met de brokken zitten en deden net alsof het hun niets interesseerde.

Ik heb daarna nog één poging gewaagd om van mijn overtollige voorraad af te komen en heb alles met 70% korting te koop aangeboden in mijn webshop.

Een tekstschrijver heb ik ingehuurd om product omschrijvingen te maken zonder claims. En zo kon ik verder gaan om de laatste producten te verkopen.

Op is op! Zo kon ik het hoofdstuk afsluiten!

Niet dus.............

Uiteindelijk kwam de NVWA om de hoek kijken. Een voornemen tot boeteoplegging van enkele duizenden euro's!

Dat was wel even ontzettend zuur. Mijn laatste producten die ik nog te koop had.......

En Valentus? Die komt niet op voor zijn distributeurs!

Ik vond eigenlijk dat Valentus deze boete moest betalen. Zij verstrekken valse informatie en liegen hun distributeurs voor.  Ik heb hun meerdere keren een e-mail gestuurd maar er wordt niet gereageerd op mijn e-mails.

Valentus behoort bij de top network marketing bedrijven van de wereld qua omzet, en ze kunnen niet eens hun eigen fouten herstellen.

En weet je wat het ergste is?

DE PRODUCTEN MOGEN NIET EENS IN EUROPA VERKOCHT WORDEN!

Ondanks dat er een warehouse in Nederland is mogen een groot aantal producten niet in Nederland en de rest van Europa verkocht worden.

Volgens artikel 40, lid 2 vallen een groot aantal producten onder de geneesmiddelwet. Zijn de producten van Valentus geneesmiddelen?

Verder staan de producten niet geregistreerd in de database van de European medicines agency. Er is geen handelsvergunning afgegeven door de Europese gemeenschap.

Duidelijk toch?

De producten van Valentus zijn dus verboden in Europa!

Ik weet bijna 100% zeker dat een bedrijf als Valentus dit hoort te weten en weet 100% zeker dat zij dit ook wisten.

De onwetendheid van de distributeurs ( ik ook destijds) hebben ze gebruikt om veel omzet binnen te halen.

Ben je distributeur? Gelijk stoppen!

Niet voor niets zijn de producten in verschillende landen verboden. Er zitten bepaalde stoffen in die niet goedgekeurd zijn.

En nee..... Dit zijn geen gezonde stoffen. Niet voor niets komen de producten in steeds meer landen op de blacklist.

Mocht je distributeur zijn dan kan ik je alleen maar het advies geven om per direct te gaan stoppen. Als jij straks ook een boete krijgt van enkele duizenden euro's dan wordt je niet gesteund door Valentus of de leaders.

Ze laten je vallen als een baksteen, hulp krijg je niet. Als je ze belt en uitleg geeft wordt de verbinding verbroken!

Ik was de rode lap voor de stier en ik weet bijna zeker dat de NVWA nu op de loer ligt om de rest ook aan te pakken. Pas dus maar op!

Ik had om financiële steun gerekend van Valentus. Ik was één van de topverkopers van Nederland en België. Dit ook omdat ik dacht en me was verteld dat het super goede en legale producten waren.

Niet dus!

Valentus heeft ontzettend veel verdiend door mijn verkopen en nu laten ze me stikken!

Heb je onlangs Valentus producten gekocht?

Ohjee, Heb je onlangs Valentus producten gekocht? Neem dan gelijk contact op met diegene die je de producten heeft verkocht. Vraag desnoods je geld terug. Wijs diegene op dit artikel die naar waarheid is geschreven. De distributeur mag zelfs contact met me opnemen.

Wil je als distributeur wel verder met network marketing? Dan heb ik nog wel een goede optie voor je. Vele valentus leden hebben mijn advies al opgevolgd en doen nu aan network marketing zonder productverkoop.

geen claims - geen voorraad in te kopen - geen gedonder!

Ik geef toe dat ik destijds (uit onwetendheid) ook fout ben geweest en wil dit door deze blog weer rechttrekken. Ik wil andere distributeurs op deze manier bereiken en waarschuwen voor de malafide praktijken van Valentus.

Ook de mensen die de producten onlangs of in het verleden hebben gekocht mogen dit best weten.

Deze websites zijn het me me eens!

Het valt me op dat er steeds meer negatieve reviews over valentus te vinden zijn:

Bovenstaande artikelen gaan over de verboden stoffen in Valentus.

Waarom deze review over Valentus en mijn boosheid?

Ik wil proberen om via deze Valentus review de distributeurs te bereiken om gelijk de handdoek in de ring te gooien. Op deze manier wil ik jullie besparen wat ik allemaal heb meegemaakt.

Ook de klanten die de producten kopen mogen best weten dat ze verboden producten kopen. Dit ligt niet aan de distributeurs. Die mag u nooit de schuld geven!

In mijn laatste e-mail richting Valentus heb ik hun verteld dat de mensen in Nederland en België recht hebben op het echte verhaal achter de werkwijze van Valentus. Vandaar dat ik in deze Valentus review "The true story" aan je laat zien en mijn kans om excuses aan te bieden.

  • Ondanks dat het een miljoenenbedrijf is willen ze niet aansprakelijk worden gesteld voor hun fouten
  • Een aantal producten vallen onder de geneesmiddelwet. (dit weten de distributeurs niet!)
  • Er worden gigantisch veel medische en gezondheidsclaims gebruikt
  • De producten zijn veel te duur
  • Een groot aantal ingrediënten staat niet op de EFSA lijst
  • Het laatste argument kan ik zelf niet beantwoorden: "werken de producten eigenlijk wel? "

Wat is nu wel de juiste manier om af te vallen?

Gelukkig is 24taste gespecialiseerd in andere methodes. Methodes die 100% werken en je hoeft niet aan de afslankkoffie, tropisch drankje of pilletjes. On onze verantwoord afvallen categorie vindt je ontzettend veel informatie over afvallen op de juiste manier.

Mits je het netjes houd mag deze blog gedeeld worden op social media en is het mogelijk om een reactie te plaatsen onder het artikel.

Naar waarheid geschreven.

Over de schrijver

Hoi,

Geert hier!

Wat supertof dat je op 24Taste bent beland. Naast chef-kok, trendwatcher, levensgenieter, en foodaholic ben ik de drijvende kracht van 24Taste.nl. 

 "Ik ben altijd op zoek naar middelen om meer kwaliteit uit het leven te halen"  Wil je afvallen, je fitter voelen, gezond en lekker eten, bruisend van de energie de dag doorkomen? 

Lees verder>>>


Anderen bekeken ook

Eerlijk en goed vlees kopen?

Als je op zoek bent naar goed en eerlijk vlees koop je het rechtstreeks bij de boer. Top kwaliteit en niet duur! Dat proef je zeker!