Snel gewicht verliezen met Kilo burner!
31 mei 2019 
4 min. leestijd

Snel gewicht verliezen met Kilo burner!

Snel gewicht verliezen, is dat mogelijk? In dit artikel vertel ik je alles hierover. De zomer is weer in aantocht en misschien heb je voor jezelf besloten om nog eventjes snel een paar kilo gewicht te verliezen. Je kunt er dan voor kiezen om nog  snel een koolhydraat arm dieet te gaan volgen. Maar er zijn ook genoeg andere manieren om op een verantwoorde manier wat kilo’s kwijt te raken.

Snel gewicht verliezen met Kilo Burner

24taste.nl krijgt wekelijks email van leveranciers van afvalproducten. Net als u hebben ook zij deze website gevonden vanwege de waardevolle tips en tricks die je hier kunt vinden. We krijgen dan vaak een aanbod of we hun product willen gaan promoten.

Dit gebeurt niet met alle producten. Hier gaan we wel eerst even een selectie van maken. We kijken dan altijd eerst naar een aantal richtlijnen waar het afvalprogramma aan moet voldoen:

  • Is het een crashdieet? zo ja, dan komt het niet op deze website!
  • Wat zijn de ervaringen van anderen?
  • Krijg je wel de juiste voedingsstoffen binnen?
  • Hoe is de prijs/kwaliteit verhouding?
  • Is het programma makkelijk vol te houden? afvallen moet namelijk wel leuk zijn
  • en het belangrijkste: Wat is het eindresultaat?

Ga gelijk naar de website van Kiloburner en maak gebruik van 50,- korting!

gratis ebook

7 voordelen van een gezond gewicht

Een gezond gewicht heeft verschillende voordelen. Je zult dit dan ook heel erg snel merken.

1. meer energie

Je zult gaan merken dat je meer energie gaat krijgen. Fit en vitaal!

2. Beter slapen

’s Morgens en uiteraard ook de hele dag ga je merken dat je minder moe bent. Dit omdat je beter slaapt. Heb je een gezond gewicht, kan de lucht die je inademt veel beter door je luchtwegen stromen en is de kans op snurken en heel stuk kleiner.

Hierdoor zal je dieper slapen en ook meer uitgerust wakker worden. Snurk je? het kan maar zo zijn dat je hier geen last meer van hebt.

Lees ook: slaapproblemen? hier is het antwoord!

3. Betere weerstand

Je gaat merken dat je veel meer weerstand gaat krijgen. Hoofdpijn of een griepje heb je dan veel minder last van!

4. Sportiever lichaam

Je gaat weer zin krijgen om te gaan sporten. Je hoeft minder kilo’s mee te dragen Sporten gaat weer leuk worden!

5. minder risico op hart – en vaatziekten

Wanneer je overgewicht hebt dan is de kans veel groter dat je last krijgt van hart en vaatziekten. De ophoping van overtollig vet, zorgen ervoor dat bepaalde stoffen in de bloedbaan worden vrijgelaten, die de bloeddruk laten stijgen.

6. minder kans op diabetes

Bij overgewicht is de kans op diabetes veel hoger. Je lichaam maakt dan namelijk veel meer insuline aan. Bij een gezond gewicht heb je 50% kinder kans op diabetes 2. En dat is heel wat toch?

7. meer zelfvertrouwen!

Wanneer je lekker in je vel zit, met een gezond lichaam dan krijg je automatisch veel meer zelfvertrouwen. En dat is je toch heel veel waard? Je zelfvertrouwen gaat echt een enorme boost krijgen!

Wat is kiloburner voor programma?

Wanneer je snel en verantwoord gewicht wil verliezen kan Kilo burner echt een uitkomst voor je zijn. Dit programma is zo samengesteld dat je tijdens de 21 dagen challenge een enorm resultaat kunt krijgen.

Wat is de aanpak van kiloburner?

snel gewicht verliezen

Kiloburner handboek

Allereerst ontvang je het Kiloburner handboek. In dit handboek ontdek je de sleutel tot snel en verantwoord afvallen.

Op een duidelijke manier wordt je klaargestoomd voor je uiteindelijke doel: Snel gewicht verliezen! Je ontvangt dit handboek in pdf formaat, om kosten te besparen

21 dagen challenge

Tijdens de 21 dagen challenge krijg je stap voor stap begeleiding om tijdens deze periode alles uit je zelf te halen  om straks 100% resultaat te halen.

Killerbody stappenplan

Je benen, billen en buik worden met het killerbody stappenplan aangepakt. Je gaat echt merken dat deze onderdelen van je lichaam superstrak gaat worden!

Ontdek hier de killerbody boeken van Fajah Lourens

Membership, leer van anderen!

Bij het menbership wordt je automatisch lid van de community. Leer, en krijg motivatie van anderen die ook met kiloburner zijn begonnen

Profiteer van 50,- korting, en ga snel gewicht verliezen!

De makers van kiloburner hebben een tijdelijk kortingsactie. Normaal gesproken kost dit afvalprogramma 97,- Je ontvangt tijdelijk 50,- korting en kunt dus al meedoen voor 47,-!

Dit is de periode om te gaan starten zodat je straks super strak in je bikini of zwembroek kunt gaan lopen. Vele andere zijn je inmiddels voor gegaan.

Met Kiloburner gaat afvallen weer leuk worden.

JA! Ik wil succesvol gewicht verliezen

Over de schrijver
Hoi!, Geert hier! Wat supertof dat je op 24Taste bent beland. Naast chef-kok, trendwatcher, levensgenieter, en foodaholic ben ik de drijvende kracht van 24Taste.nl. Ik ben stapelgek op alles wat lekker en gezond is. "Ik ben altijd op zoek naar middelen om meer kwaliteit uit het leven te halen" Wil je afvallen, je fitter voelen, gezond en lekker eten, bruisend van de energie de dag doorkomen? dan ben je op deze website op het juiste adres!
Reactie plaatsen

Niet de informatie gevonden waar je naar op zoek bent?

We hebben meer dan 200 verschillende artikelen op 24Taste staan!

Eerlijk en goed vlees kopen? Rechtstreeks van de boer!

Meer informatie
Nobel vlees, dat ga je zeker proeven