Enter your text here...

Als je geïnteresseerd bent om met ons samen te werken, hetzij door een gastblog te schrijven, hetzij op een andere manier, dan horen we graag van je!

Laat ons weten wat je denkt en we zullen er samen aan werken. We zijn altijd op zoek naar nieuwe perspectieven  om aan onze website toe te voegen, dus als je iets te zeggen hebt, willen we het horen!

Of je nu een expert bent in je vakgebied of gewoon een unieke kijk op de wereld hebt, we werken graag met je samen.

Een gastblog? 

Als je geïnteresseerd bent in het schrijven van een gastblog, hebben we een paar richtlijnen om je op weg te helpen. Ten eerste vragen we je te schrijven over een onderwerp waar je gepassioneerd over bent en waarvan je denkt dat het goed bij ons publiek past. We vragen je ook om je bericht rond de 800-1000 woorden te houden.

Als je je bericht geschreven hebt, stuur je het naar ons op en wij kijken ernaar. Als we denken dat het goed past, werken we met je samen om het op onze site gepubliceerd te krijgen.

We zullen het ook promoten via onze sociale media kanalen om het bekend te maken.

Dus als je geïnteresseerd bent in een samenwerking met ons, door het schrijven van een gastblog of op een andere manier, laat het ons weten! We staan altijd open voor nieuwe ideeën en perspectieven, dus wees niet bang om contact op te nemen.

Geert Louters -24Taste.nl