Bespaar tijd en geniet iedere dag van verassend eten

De allerbeste maaltijdboxen op een rijtje

Sinds een paar jaar schieten de bedrijven die een maaltijdbox aanbieden als paddenstoelen uit de grond. Een maaltijdbox bevat in de meeste gevallen alle ingrediënten om een gezonde maaltijd samen te stellen. Het geeft je tegelijk ook nog eens andere voordelen. Je hoeft niet meer zo vaak naar de winkel. onbewust ga je gezonder eten en je eet een keer wat andere producten. Op deze pagina staan de beste maaltijdboxen die te vinden zijn in Nederland op een rijtje. Vaak biologisch en let op, Ze zijn vaak te verkrijgen met een leuke korting actie!

marley spoon banner

Marley Spoon

Marley Spoon is een maaltijdbox waar je wekelijks kunt kiezen uit meer dan 30 recepten. Dat maakt deze maaltijdbox eigenlijk best wel uniek. 
  • Je besteld je maaltijdbox
  • Je maakt een keuze uit de recepten
  • Je plaatst je bestelling

Zeer goede recensies te vinden op internet!

Marley Spoon review en ervaringen

de krat maaltijdbox

De Krat Maaltijdbox

Een box mag je het eigenlijk niet noemen. het is oprecht een krat. Een maaltijdkrat dus! Dit concept werkt iets anders dan bij Marley Spoon. Je hebt vier verschillende maaltijdboxen:
  • Gemakskrat
  • Gemakskrat vega
  • Snelle gezinskrat
  • Weekendkrat Extra

Op de website kun je zien wat de week erna op het menu staat en kun je alvast je keuze maken. Verassend, lekker en niet duur. Topkok Pierre Wind is een groot fan van De Krat

Eerst 'De Krat' review nog even lezen?

de veganbox

De Veganbox

 Met Veganbox draag jij bij aan een beter milieu en meer diervriendelijkheid. Veganbox biedt namelijk wekelijks een menu voor 1-4 personen met 6 veganistische recepten. In de box vindt je alle ingrediënten van de gerechten inclusief receptkaarten. Voor deze 6 dagen in de week hoef je dus niet te bedenken wat je gaat eten.


Veganbox bedenkt voor jou de gerechten, doet de boodschappen en bezorgt het bij je thuis. Ontdek dat Vegan best wel lekker kan zijn

Wat vinden anderen van de Veganbox? (Google review)

ekomenu aanschaffen

Ekomenu

De Ekomenu maaltijdbox is 100% biologisch. Ekomenu biedt verschillende menu’s voor 13 verschillende leefstijlen. Zo heb je bijvoorbeeld het variatiemenu, het gezins menu (geschikt voor kleine kinderen), een vegetarisch menu, een gluten-lactosevrij menu en een koolhydraatarm menu. Voor iedereen is er dus iets te kiezen. 

In totaal heb je de keuze uit meer dan 20 recepten. Je betaald gemiddeld 4,70 per maaltijd wat absoluut niet duur is. Wil je een keer iets anders? Dan kan ik je Ekomenu van harte aanbevelen


Wat is de werkwijze van Ekomenu?

uitgekookt bestellen

Uitgekookt

Het bedrijf 'uitgekookt' doet het net weer even een tikkeltje anders dan de rest. Bij Uitgekookt kun je de maaltijden al kant en klaar bestellen. Deze maaltijden zijn ook nog eens supergezond. 

Zeer veel keuze en momenteel is er zelfs 50% korting. 


Het is de moeite waard om eens op hun website te kijken. Je zult versteld staan van de keuze

Lees de review over 'Uitgekookt'

Fijn dat je er bent!
arrow_drop_up arrow_drop_down