Wat zijn de voordelen van stoppen met roken?Stoppen met roken: Wat zijn de voordelen?

Stoppen met roken heeft ontelbare voordelen die variëren van het verbeteren van je gezondheid tot het besparen van je geld. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van stoppen met roken:

1. Je gezondheid zal verbeteren

Dit is misschien wel het meest voor de hand liggende voordeel van stoppen met roken. Sigarettenrook bevat duizenden schadelijke chemicaliën die je lichaam op allerlei manieren beschadigen. Stoppen met roken helpt je lichaam om een deel van de door roken veroorzaakte schade te herstellen en vermindert je risico om in de toekomst ziektes te krijgen die met roken te maken hebben.

2. Je zult geld besparen

Roken is een dure gewoonte. De kosten van sigaretten, plus de kosten van eventuele bijbehorende medische rekeningen, kunnen na verloop van tijd flink oplopen. Stoppen met roken maakt wat extra geld vrij dat je kunt gebruiken om meer van je leven te genieten.

3. Je zult meer energie hebben

Roken onttrekt je lichaam aan energie. Stoppen met roken zal je energieniveau verhogen en je helpen je alerter en wakkerder te voelen.

4. Je zult je stressniveau verminderen

Roken is een bekende stressverlichter, maar de verlichting is maar tijdelijk. Op de lange duur verhoogt roken juist je stressniveau. Stoppen met roken zal je helpen je meer ontspannen en minder gestrest te voelen.

5. Je zult je uiterlijk verbeteren

Roken eist een tol op je uiterlijk. Het kan rimpels veroorzaken, vergeling van de tanden, en een slechte adem. Stoppen met roken zal je helpen je uiterlijk te verbeteren en je zelfverzekerder te voelen over jezelf.

6. Je zult meer tijd hebben

Roken neemt veel tijd in beslag. Stoppen met roken geeft je een deel van die tijd terug, die je kunt gebruiken om dingen te doen die je leuk vindt.

7. Je vermindert je risico op kanker

Roken is een belangrijke oorzaak van kanker. Stoppen met roken vermindert je risico om in de toekomst kanker te krijgen.

8. Je vermindert je risico op hart- en vaatziekten

Roken is een belangrijke oorzaak van hartziekten. Stoppen met roken vermindert je risico om in de toekomst hartziekten te krijgen.

9. Je zult langer leven

Rokers hebben een kortere levensverwachting dan niet-rokers. Stoppen met roken zal je helpen langer en gezonder te leven. Dit zijn maar enkele van de vele voordelen van stoppen met roken. Als je overweegt te stoppen, wacht dan niet langer. Hoe eerder je stopt, hoe eerder je de voordelen zult gaan merken.

10. Je krijgt een mooiere huid

Je huid krijgt direct een gezondere en frissere kleur als je stopt met roken. In je gezicht is dit het beste zichtbaar. Dit komt doordat de doorbloeding beter gaat worden.

11. Wittere tanden.

Na een tijdje ga je merken dat je veel wittere tanden gaat krijgen. Geen nicotineaanslag meer!

12. Frissere adem

Als je stopt met roken, heb je de volgende dag al een frissere adem. Door roken krijg je vaak ontstoken tandvlees. Dat geeft ook een slechte adem.

13. Je gaat vruchtbaarder worden

Je vruchtbaarheid is na een tijdje weer helemaal normaal als je bent gestopt met roken. Dit gaat sneller dan je verwacht!

14. Je krijgt een beter humeur

Uit onderzoek blijkt dat mensen die gestopt zijn met roken, zich prettiger voelen dan rokers. In het begin kan het best anders zijn. dan kun je juist humeuriger zijn. Bedenkt dan dat na een tijdje het net andersom is. Je moet hier dus even doorheen.

Je bent vaker jarig!

Een niet-roker leeft gemiddeld 10 jaar langer dan een roker! Als roker heb je namelijk veel meer kans op kanker en hart- en vaatziekten. Het heeft altijd zin om te stoppen, ook als je al wat ouder bent.

Beste methode om te stoppen met roken

Wil je graag ook weer lekker fanatiek sporten met resultaat? overweeg dan ook om te stoppen. Ik heb een revolutionaire techniek gevonden  om succesvol te stoppen: Bekijk het snel>>>


STOP

Voorgoed met roken!

Stop met roken en voorkom terugval

Ervaar het meest effectieve online programma en stop voor altijd!