Hoe lang duurt het voordat je longen schoon zijn bij het roken?

Er gebeurd heel veel met je longen als je rookt. Ik zal de foto's maar niet gaan tonen want er zijn alleen maar gruwelijke foto's te vinden. Maar er is één voordeel. Je longen kunnen weer schoon worden als je stopt met roken.

Als je wilt stoppen met roken, is de teer niet met een dag je longen uit. Dat heeft wel even nodig. Het begint uiteraard langzaam. Maar na een dag of drie gaat ademhalen al een stuk eenvoudiger. Zelfs dan heb je al meer energie. Dit is al gelijk een teken dat je longen weer schoner gaan worden.

https://youtu.be/eRj3frjvWH4

De nicotine en koolmonoxide zijn binnen enkele dagen niet meer aantoonbaar, nu de rest nog eventjes!

Tussen 2 tot 12 weken verbetert de longfunctie  tot 30 % verbeteren. In veel gevallen zullen de longen na 3 maanden weer in staat zijn zich zelf schoon te houden. Het is moeilijk te zeggen wanneer precies alle schadelijke stoffen uit het lichaam verdwenen zijn. In ieder geval, wanneer je een half jaar verder bent dan ben je al aardig op weg.

Ben je een roker en rook je stug door omdat je denkt dat je longen toch al verrot zijn? Zelfs de longen van de meest verstokte roker kunnen nog een herstelproces inzetten, waardoor een lichte tot significante verbetering van de algemene fysieke conditie kan opgemerkt worden.

Wil je graag stoppen maar is het je na ontelbare pogingen nog steeds niet gelukt? Ik heb een geweldige techniek ontdekt in België. Stoppen met roken aan de hand van een spray die van je eigen DNA is gemaakt. Bekijk het artikel: Beste manier om te stoppen met roken? Nieuwe revolutionaire techniek!

Ben je benieuwd naar de beste manier om te stoppen met roken? Ga ook succesvol stoppen met DNA SPRAY!

Reactie plaatsen