Is mindfulness gezond?

Mindfulness raakt steeds meer uit het zweverige wereldje. Het begint steeds meer in te passen in onze maatschappij.

Is mindfulness iets voor mij?

Een mindfulness training is voor iedereen die een investering wil doen in de kwaliteit van haar of zijn leven. Het is eigenlijk voor iedereen die wil leren anders om te gaan met ongemakkelijke en stressvolle ‘weersomstandigheden’ in haar of zijn leven en met niet behulpzame innerlijke patronen en gedachten.

Eigenlijk zijn we nooit uitgeleerd en uitontwikkeld: met meer zelfbewustzijn en zelfmanagement haal je het beste uit jezelf.

Begin niet zomaar met mindfulness. Zorg voor een goede training die echt het verschil maakt met het ruime aanbod. Heb je een fysieke beperking? Dit is met mindfulness geen enkel probleem!

Mindfulness zorgt ervoor dat je meer in het nu komt, het maakt je aandachtiger waardoor je eerder bewust bent van automatische patronen. Het zorgt voor een opener en mildere levenshouding.

Je hebt er dus altijd wat aan.

In dit artikel: Mindfulness, wat is het en hoe kun je het thuis uitvoeren? staat een review over een hele goede mindfulness cursus. Niet duur en deze staat zeer hoog aangeschreven.

+4000 mensen zijn je voorgegaan, dus dat zegt wel iets!

In een paar minuten per dag van chaotisch en stress naar een rustig en gelukkig leven? Bekijk hier de online mindfulness training wat je leven kan veranderen!

Reactie plaatsen