Wat is frequentietherapie? Hoe past de Healy dit toe?

10 augustus 2020

De Healy werkt met frequentietherapie. In dit kennisbank artikel leg ik je uit wat frequentietherapie is. Ik probeer dit in de vorm van Jip en Janneke taal voor je uit te leggen

Wat is frequentietherapie?

frequentietherapie wordt ook wel bioresonantie genoemd. Normaal gesproken ben je voor deze therapie aangewezen op een dure therapeut. Dat is nu voorbij! Met de Healy kun je nu het thuis toepassen!

Met frequentietherapie wordt er gekeken welke systemen in je lichaam uit balans zijn. Alle cellen in ons lichaam hebben een eigen energiefrequentie die uit balans kan raken door o.a. stress, trauma's of chronische ziekte.

De Healy wordt op het lichaam aangesloten via elektrodes in twee polsbandjes, via oorclips of plak-elektrodes, die op of rond de pijnlijke plekken op het lichaam worden aangebracht. Vervolgens worden er frequenties (elektrische stroompjes) naar bepaalde plekken in het lichaam gestuurd, die zorgen voor cel optimalisatie. Door de specifieke programma’s van de Healy te gebruiken kan de onbalans weer hersteld worden.

De Healy zorgt er voor dat je lichaam weer in balans komt

Met frequentietherapie komen er hele kleine stroomstootjes in je lichaam die met je cellen bezig gaan. De Healy balanceert frequenties waardoor er vrij gemakkelijk klachten of ongemakken naar de achtergrond verdwijnen en/of zelfs helemaal verdwijnen.

Onderstaand filmpje is eigenlijk oom frequentietherapie. Wanneer je de juiste toonhoogte gebruikt gaat een glas breken. Zo werkt de Healy dus eigenlijk ook een beetje. De Healy is voorgeprogrammeerd met de juiste frequenties. Deze gaan met je cellen in het lichaam bezig zodat je gezondheidsklachten kunnen worde opgelost

Bestel hier de Healy

De Healy heeft dus een 14 dagen niet goed geld terug garantie. Je hebt dus niets te verliezen als je er aan zit te denken om de Healy aan te schaffen.

Lees ook de review over de Healy op deze website

* Vrijwaring: Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen. Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond.

Reactie plaatsen