Wat is de Healy? Ontdek alles over de Healy

05 januari 2021

De Healy is een medisch product voor pijnbehandeling bij chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn, migraine, en voor een ondersteunende behandeling bij mentale aandoeningen zoals depressie, angst en daaraan gerelateerde slaapstoornissen.

Wat is de Healy?

Het is klein en compact (5 bij 5) je kunt het dus overal mee naar toe nemen. De Healy maakt gebruik van individueel bepaalde frequenties voor het stimuleren van specifieke zones van je lichaam. Door het regelmatige gebruik van de geselecteerde frequentieprogramma’s kan Healy het herstel ondersteunen van de celmembraanspanning naar een natuurlijk niveau.

Dit veelzijdige kleine apparaat bevat frequentieprogramma’s die helpen bij het bevorderen van jouw gezondheid, vitaliteit en algemene welbevinden.

Je hebt verschillende versies van de Healy. Van een instapmodel tot de Healy Resonance. De Healy Resonance is echt een alleskunner. Deze versie sluit je aan op je lichaam, De Healy verteld precies wat er met je aan de hand is.

Lees hier het verhaal van Yvonne. De Healy gaf aan dat het programma kiespijn gedraaid moest worden. Yvonne wou het niet geloven  en een dag later had ze echt kiespijn.

Je verbind de Healy met je smartphone. Je smartphone staat in verbinding met de cloud en zorgt er dan voor dat het juiste programma naar de Healy wordt gestuurd.

de Healy kun je voor heel veel andere klachten gebruiken. Bekijk het maar eens op deze facebookpagina waar andere "healy gebruikers" hun ervaringen delen.

De voorloper van de Healy was de Timewaver, die nog steeds in heel veel ziekenhuizen en praktijken wordt gebruikt De Healy kan veel meer, deze is veel compacter en maakt het mogelijk dat je het thuis kunt gebruiken. Het hele gezin kan er gebruik van maken!

Heb je interesse in de Healy? Maar wil je eerst ervaren wat het met je lichaam doet? je kunt het via onderstaande link bestellen en eventueel gebruik maken van de 14 dagen niet goed geld terug garantie.

Slechts weinig mensen besluiten om de Healy terug te sturen

Bestel hier de Healy of bekijk meer informatie

* Vrijwaring: Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen. Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond.

Reactie plaatsen