Hoe kun je geld verdienen met de Healy?

10 augustus 2020

Je hebt de Healy aangeschaft en je bent net zo enthousiast als ik en vele anderen. Healy heeft een uitstekend business plan! Het instapmodel van de Healy is ongeveer 500,- Ik snap heel erg goed dat dit een fiks bedrag is voor heel veel mensen.

Er is een mogelijkheid om in een hele korte tijd je Healy terug te verdienen!, oftewel Geld verdienen met de Healy!

Bekijk onderstaande video maar eens

Wanneer jij ook positieve ervaringen met de Healy hebt is het delen van jouw testimonial het beste wat er is. Maak anderen enthousiast over de Healy. Zet social media in en laat iedereen in je omgeving weten wat de Healy met jou heeft gedaan.

Wanneer je zelf een Healy hebt en je verkoopt het via je eigen verkooplink dan ontvang je 30% van de verkoopwaarde. Je kunt je link dus overal delen.

De Healy werkt met een binair systeem, oftewel het werkt volgens het Network marketing systeem. Dit heeft niets met een pyramide systeem te maken en is het beste verdienmodel wat er bestaat.

Iedereen werkt in een pyramide systeem. Je hebt in een bedrijf een directeur of manager. Daaronder staat de assistent of een adjunct directeur. Daaronder de werknemers. Dit werkt ook als een pyramide. De directeur verdient meer dan een werknemer, en is dus ook een binair systeem.

Zo bespaard Healy ontzettend veel advertentiekosten uit en het geld wat ze anders kwijt zijn aan marketing gaat weer terug naar de verkopers.

Wanneer je echt een topverkoper bent staat er zelfs een geweldige auto voor je klaar!

Zo snel mogelijk komt er bij dit artikel een download van het uitstekende compensatieplan wat Healy jou kan bieden. Hier wordt hard aan gewerkt!

Cliënten behandelen met de Healy

Wil je zelf cliënten behandelen met de Healy? ook dit is mogelijk! Wanneer jij  de Healy in huis hebt kun je in je backoffice een speciale training volgen. Dit wordt afgesloten met een online examen. Heb jij je examen behaald, dan mag je met de Healy cliënten behandelen en ontvang je een officieel certificaat.

Bestel hier de healy!

Lees hier de review over de Healy

 

* Vrijwaring: Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen. Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond.

 

 

Reactie plaatsen