Wat is de beste manier om beter te slapen?


Beter slapen? Wat is de oplossing?

Ben je een van die mensen die 's nachts heen en weer woelt en moeite heeft om in slaap te vallen? Of misschien val je gemakkelijk in slaap maar word je midden in de nacht wakker en kun je niet meer in slaap komen. Hoe dan ook, je krijgt niet de rustgevende slaap die je nodig hebt en je voelt je overdag waarschijnlijk behoorlijk moe.

Er zijn een heleboel dingen die je kunt doen om 's nachts beter te slapen. Gewoon wat eenvoudige veranderingen aanbrengen in je dagelijkse routine kan al een groot verschil maken.

En er zijn ook nog wat andere dingen die je kunt doen, zoals ontspanningstechnieken en het gebruik van een white noise machine.

Hier zijn wat tips om beter te slapen:

1. Volg een routine. 

Ga elke dag op dezelfde tijd naar bed en sta op, ook in het weekend. Dit helpt om de natuurlijke slaap/waakcyclus van je lichaam te reguleren.

2. Creëer een ontspannen omgeving. 

Zorg ervoor dat je slaapkamer donker, stil en koel is. Een donkere kamer helpt je lichaam te signaleren dat het tijd is om te slapen. Als lawaai een probleem is, probeer dan een witte ruis machine of oordopjes te gebruiken.

3. Kijk geen TV of gebruik je computer niet in bed. 

Het licht van het scherm kan de aanmaak van melatonine, een hormoon dat je slaperig maakt, door je lichaam verstoren.

4. Vermijd cafeïne en alcohol voor het slapengaan. 

Beide kunnen je ervan weerhouden in slaap te vallen of ervoor zorgen dat je 's nachts wakker wordt.

5. Zorg voor wat lichaamsbeweging. 

Een matige hoeveelheid lichaamsbeweging is goed voor je slaap. Maar vermijd lichaamsbeweging te dicht bij bedtijd, want dat kan het inslapen bemoeilijken.

6. Oefen ontspanningstechnieken. 

Als je merkt dat je wakker in bed ligt, probeer dan wat ontspanningstechnieken om je te helpen in slaap te vallen. 7. Ga naar je dokter. Als je nog steeds moeite hebt met slapen, praat dan met je arts. Er kan een onderliggende medische aandoening zijn die je slapeloosheid veroorzaakt.

Het programma perfect slapen in 7 stappen kan je helpen! Ze werken met een niet goed geld terug garantie, dus je hebt niets te verliezen

Klik hier om naar Perfect slapen in 7 stappen te gaan