30/10/2022

geert

Barbecue

minuten leestijd

Ik ben geslaagd bij Kamadoexpress.nl en heb nu mijn eigen Kamado!

Tjonge…

Ik wil even een ervaring met jullie delen over mijn zoektocht naar mijn eerste keramische barbecue. Urenlang ben ik aan het zoeken geweest op internet om de perfecte keramische bbq te vinden.

Je ziet uiteindelijk door de bomen het bos niet meer en ik kreeg dan ook steeds meer keuze stress. En nu? …. Nu staat er een Kamado achter mijn huis te pronken. Ik ben tijdens mijn zoektocht uitgekomen bij de webshop Kamadoexpress.nl.

Waarom een Kamado kopen bij kamadoexpress.nl?

Wanneer je een Kamado, Big green egg of een andere keramische barbecue koopt dan doe je een aanschaf voor het leven.

Het is niet iets wat je zo maar even aanschaft en dan over een paar jaar weer een nieuwe gaat aanschaffen.  Nee.. een goed advies is ontzettend belangrijk en uiteraard de service van het bedrijf.

Via een BBQ community kwam ik uiteindelijk uit bij www.kamadoexpress.nl. Meerdere mensen waren uitermate tevreden over dit bedrijf dus ik besloot om ook eens een kijkje te gaan nemen.

Naast de webshop heeft Kamadoexpress.nl ook een fysieke winkel in Kaatsheuvel. Aangezien ik in het Noorden van het land woon was er geen optie om eventjes naar Kaatsheuvel te rijden om een Kamado uit te zoeken.

Of ik moest het dan gaan combineren met een dagje Efteling!

Niet alleen Kamado’s bij  Kamadoexpress.nl

Je zou gaan denken dat er alleen maar kamado’s te koop zijn bij deze winkel. Er is ook een ruim assortiment van andere keramische barbecue’s:

Daarnaast is er ook een geweldige keuze van accessoires, smaakmakers en zelfs complete buitenkeukens kun je er aanschaffen.

Waarom heb ik gekozen voor de Kamado?

Ik zat lang te twijfelen tussen de Big Green Egg  en de Kamado. Mijn keuze is uiteindelijk gevallen op de Kamado.

De Big Green Egg large stond stiekem bij mij op nummer 1. Niet voor niets wordt de Big green Egg ook wel de Rolls Royce genoemd van de bbq’s. Maar je betaalt er ook behoorlijk wat meer voor.

Een Kamado kan eigenlijk bijna hetzelfde als een Big Green Egg, maar het geld wat ik nu bespaar kan ik weer besteden aan accessoires om de Kamado uit te breiden.

Beste eigenschappen van een Kamado BBQ

Kamado-grills zijn geweldig voor het bereiden van grote hoeveelheden voeding en ze zijn perfect voor het roken van vlees, groenten en andere items. Een alleskunner dus!

Ze zijn ook heel gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden omdat ze geen speciaal gereedschap of speciale technieken nodig hebben. Ook is er een zeer groot assortiment met accessoires zodat je alles uit je Kamado kunt halen.

De belangrijkste kenmerken van een Kamado BBQ zijn:

- Grote capaciteit met een gebruiksvriendelijk ontwerp

- Veelzijdigheid in kookstijlen: grillen, braden, bakken, roken

- Duurzame constructie met een lange levensduur

kamado kopen

Waarom is kamadoexpress.nl mijn favoriete winkel geworden?

Ik ben ontzettend goed geholpen door de medewerker van kamado express. Toen ik haar het verhaal vertelde van mijn keuzestress heeft ze me geholpen door mij de juiste vragen te stellen zodat ik uiteindelijk de juiste keuze kon maken.

Ik bleek volgens haar stiekem toch wel een Kamado fan te zijn. Door het feit dat ze ook een leuk spaarprogramma hebben (Kamado koins) ontvang ik in de toekomst ook nog eens een leuke korting als ik extra accessoires ga aanschaffen.

Eerder in deze blog vertelde ik dat Kaatsheuvel een behoorlijk eind rijden is voor mij. Maar binnenkort ga ik toch maar even naar Kaatsheuvel omdat ik mee ga doen met een Kamado workshop van Kamadoexpress.nl

Mijn vrouw en kinderen zet ik dan bij de Efteling en ik ga het BBQ experience center bezoeken van de kamado Express zodat ik daarna nog meer uit mijn Kamado kan halen.

PS

Nog een kleine tip: Als je dan straks lekker met je BBQ aan het stoeien bent: Mijn vlees koop ik tegenwoordig online via The Meatlovers. Echt een aanrader!

Over de schrijver

Hoi,

Geert hier!

Wat supertof dat je op 24Taste bent beland. Naast chef-kok, trendwatcher, levensgenieter, en foodaholic ben ik de drijvende kracht van 24Taste.nl. 

 "Ik ben altijd op zoek naar middelen om meer kwaliteit uit het leven te halen"  Wil je afvallen, je fitter voelen, gezond en lekker eten, bruisend van de energie de dag doorkomen? 

Lees verder>>>


Anderen bekeken ook

Eerlijk en goed vlees kopen?

Als je op zoek bent naar goed en eerlijk vlees koop je het rechtstreeks bij de boer. Top kwaliteit en niet duur! Dat proef je zeker!