De Challenges van Jasperalblas.nl. Met Jasper Alblas 3 tot 7 kilo kwijtraken!
08 september 2021 
7 min. leestijd

De Challenges van Jasperalblas.nl. Met Jasper Alblas 3 tot 7 kilo kwijtraken!

Jasperalblas.nl heeft 3 keer per jaar een Challenge voor je klaar staan:

  • de Zomer Slank Challenge
  • de September Challenge
  • Nieuwjaars Challenge.

Jasper claimt dat je met deze Challenges 3 tot 7 kilo kwijt raakt in 4 weken.

Wanneer je overweegt om aan een van de Challenges mee te doen, is het altijd handig om vast te weten wat je te wachten staat. Vandaar deze review!

Wat is een Challenge?

De Challenges van Jasperalblas.nl draaien maar om één ding: je vetverbranding aan het werk zetten. En dat vier weken lang!

3 keer per jaar kan je het roer omgooien met een Challenge:

    September Challenge – startdatum 6 september 2021

    Nieuwjaars Challenge – startdatum januari 2022 (exacte datum NTB)

    Zomer Slank Challenge – startdatum mei 2022 (exacte datum NTB)

Tijdens de Challenge krijg je 4 weekmenu’s met meer dan 100 lekkere ontbijt-, lunch- en diner-recepten, zodat je elke dag precies weet wat je mag eten.

Het leuke aan de Challenge is, dat je deze tegelijkertijd doet met een groep van duizenden anderen. Uit deze groep van mede-afvallers halen de meeste deelnemers ontzettend veel steun.

Er worden motiverende berichten, foto’s en tips met elkaar gedeeld in een speciale Facebookgroep. Dat is onder andere de reden dat iedereen deze 4 weken gegarandeerd volhoudt.

challenges jasper alblas

Wat krijg je als je een Challenge besteld bij Jasper Alblas?


Vorig jaar deden er 16.500 mensen mee aan de zomer slank challenge!


De Challenge is een verzameling e-books die ieder weer een ander doel hebben:

E-book 1- De handleiding

De handleiding van de Challenge is een uitgebreide uitleg over de Challenge. Hierin staan tips om een Challenge tot een succesvol einde te brengen. Voor sommige deelnemers voelt de handleiding als een bijbel.

E-book 2- De weekschema’s 

Dit e-boek bevat meer dan 100 nieuwe recepten waarmee je 4 weken lang je vetverbranding keihard laat werken. Per dag staat er precies wat je op tafel kan zetten, zodat je afvalt zonder dat je zelf hoeft na te denken.

Alle recepten zijn gemakkelijk te maken en uiteraard gezond en erg lekker. Dit geeft je dan ook een extra stimulans om het te volgen en daarom is het gemakkelijk vol te houden.

Overige documenten die je ontvangt van Jasper en zijn team

Tussendoortjes:

Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je honger hebt tijdens een Challenge. Daarom is er een speciaal e-book met tussendoortjes.

Jasper Alblas en zijn team hebben deze zo ontworpen dat ze prima aansluiten bij de recepten die je vindt in de handleiding.

Productenlijst: 

de recepten zijn allemaal koolhydraatarm. Wanneer je hier nog weinig kennis van hebt, kan het best wel eens lastig zijn om boodschappen te doen.

Op de productenlijst van Jasperalblas.nl staat precies aangegeven welke levensmiddelen weinig koolhydraten bevatten.

Lijst met alternatieven: 

vind je bepaalde ingrediënten niet lekker? Of mag je iets vanwege een allergie niet hebben? Dan kan je kijken op de lijst met alternatieven. Dit is een overzicht van voedingsmiddelen die je kan vervangen.

Extraatjes

Facebook supportgroep: wanneer je gaat starten met de challenge kun je ook gebruik maken van de besloten supportgroep op Facebook. De supportgroep is een groep van mede-afvallers en coaches waar je steun en support kunt geven en ontvangen.

Coaching e-mail: je ontvangt ook nog wekelijks de Challenge update-mail. Hierin vind je handige tips om het programma zo goed mogelijk te volgen. Ook worden er succesverhalen gedeeld.

Verder kun je rekenen op:

    Coaching webinars

    Besloten vraag en antwoord sessies

    En zelfs een gratis online sportles in de Online Sportschool van Jasper Alblas!

challenges jasper alblas

Waarom  zijn de Challenges van jasperalblas.nl succesvol?

Niet voor niets melden er ieder jaar altijd ontzettend veel mensen zich aan voor de Challenges. Maar waarom is deze Challenge zo succesvol?

Jasper Alblas hanteert altijd de volgende drie pijlers

1.    Het juiste eetpatroon

2.    Structuur en houvast

3.    Motivatie

Het juiste eetpatroon: de weekschema’s zorgen ervoor dat jij 4 weken lang een goed eetpatroon kan volhouden, zonder dat je hoeft na te denken of calorieën hoeft te tellen. De recepten bevatten de juiste verhouding aan voedingsstoffen: je hebt geen honger, eet lekker en gezond en je valt af! Gemiddeld 3 tot 7 kilo.

Structuur en houvast: door de weekschema’s met ontbijt-, lunch- en diner recepten te volgen, krijg je structuur in je eetpatroon. Je weet precies wanneer je wat mag eten.

Motivatie:

wanneer je iedere dag lekker kunt eten met recepten die je binnen 30 minuten op tafel kunt zetten, blijf je goed gemotiveerd. Ook is het een fijn gevoel dat er een heel team met je meedenkt en support kunt geven en krijgen van de andere deelnemers.

Wat kost een Challenge?

Het programma kost €37. Voor een e-book is dit een normale prijs, maar door de persoonlijke begeleiding, support en extraatjes (zoals een workout), vind ik dit meer dan ok.

Eindoordeel van deze review over Challenges

Dit programma zit echt goed in elkaar. Wanneer je de website bezoekt (zeker aan te raden voor nog meer informatie) ontdek je ook ervaringen van deelnemers die vorig jaar hebben meegedaan met de challenge.

Concluderend vind ik de prijs oké, de inhoud perfect en het stukje persoonlijke begeleiding zie ik niet vaak ( en helemaal niet voor deze prijs)


Een vette voldoende voor de Challenges van 24Taste.nl <<< Bekijk gelijk op de website van Jasper Alblas het aanbod! >>>  

Over de schrijver
Hoi!, Geert hier! Wat supertof dat je op 24Taste bent beland.Naast chef-kok, trendwatcher, levensgenieter, en foodaholic ben ik de drijvende kracht van 24Taste.nl. Ik ben stapelgek op alles wat lekker en gezond is."Ik ben altijd op zoek naar middelen om meer kwaliteit uit het leven te halen"Wil je afvallen, je fitter voelen, gezond en lekker eten, bruisend van de energie de dag doorkomen? dan ben je op deze website op het juiste adres!
Reactie plaatsen

Niet de informatie gevonden waar je naar op zoek bent?

We hebben meer dan 200 verschillende artikelen op 24Taste staan!

Eerlijk en goed vlees kopen? Rechtstreeks van de boer!

Meer informatie
Nobel vlees, dat ga je zeker proeven