28/08/2022

geert

Gezond

minuten leestijd

Healy review en ervaringen: Wat een geweldig apparaat!

De Healy is op mijn pad gekomen, en dit apparaat heeft op mij een hele diepe indruk gemaakt. Tijd voor een Healy review dus. Zoals je mischien inmiddels wel weet is deze website helemaal ingericht met informatie over hoe je een gezonde leefstijl voor je zelf kunt gaan opbouwen.

Ik ben er nu achter gekomen dat de Healy absoluut niet op deze website mag ontbreken! Bijna iedereen in Nederland heeft al een mobiele telefoon, Nu de Healy nog!

Wat is de Healy?

Ik ben stapelgek op middelen die je gezondheid een boost kunnen geven. De Healy is een gecertificeerde klein apparaatje (5 bij 5 cm.) die gebruik maakt van bepaalde frequenties. Het is erkend door de reguliere geneeskunde. Dus dat zit sowieso goed!

healy review ervaringen

De Healy verbind je met je smartphone. Door middel van een bluetooth verbinding maakt het verbinding met een app die je van te voren hebt geïnstalleerd.

De Healy is de opvolger van de Timewaver die al meer dan 15 jaar wordt gebruikt in de gezondheidszorg.

De Healy wordt op het lichaam aangesloten via elektrodes in twee polsbandjes, oorclips of plak-elektrodes. De plak-elektrodes plaats je op of rond de pijnlijke plekken van het lichaam. Je smartphone en de Healy doet dan de rest!

Wanneer de healy “aan het werk” is stimuleert het specifieke zones van het lichaam. Door het regelmatige gebruik van de geselecteerde frequentieprogramma’s kan Healy het herstel ondersteunen van je celmembraanspanning zodat het weer terugkeert naar een natuurlijk niveau.

Dit veelzijdige kleine apparaat bevat frequentieprogramma’s die helpen bij het bevorderen van je gezondheid en vitaliteit. Het is voor heel veel klachten inzetbaar. Hier kom ik later op terug in dit artikel.

De Healy geeft je lichaam een zetje met de juiste frequenties, zodat je zelf genezend vermogen wordt geactiveerd.

Iedereen kan de Healy thuis gebruiken in combinatie met je smartphone. Je bent straks voor bepaalde behandelingen niet meer afhankelijk van een therapeut.

De Healy is een medisch product voor de behandeling van onder andere chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine  en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen.

Alle andere toepassingen van de Healy worden (nog) niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond. Maar dit zal vast niet lang meer duren!

De Healy is revolutionair en met de meest recente technologieën van deze eeuw, is Healy echt uniek op het gebied van het verbeteren van jouw (mentale) gezondheid.

Hoe werkt de Healy?

Ons lichaam heeft  ongeveer 70 biljoen cellen! Het aantal cellen wat er in ons lichaam zit is 14.000 keer groter dan de wereldpopulatie!

Een cel is de aller kleinste bouwsteen in elk orgaan van je lichaam.

Alle cellen zijn gespecialiseerd met een bepaalde functie in je lichaam, maar het basisontwerp van de cellen is altijd hetzelfde.

Iedere cel in ons lichaam heeft een bepaalde frequentie of trilling. Door allerlei oorzaken kunnen deze frequenties veranderen.

healy review ervaringen


Bijvoorbeeld omdat je een ongeluk krijgt, je een zware (werk)dag achter de rug hebt, fysieke overbelasting van je lichaam, een burn-out, waardoor je klachten kunt krijgen zoals pijn, vermoeidheidhuidproblemen, slaapproblemen, chronische klachten, klachten aan spieren en/of gewrichten etc.

Metabolisme

Iedere cel in ons lichaam heeft een eigen metabolisme. Een ander woord voor metabolisme is stofwisseling. Metabolisme is eigenlijk niets anders dan het omzetten van voedingsstoffen, die wij binnen krijgen via onze voeding, naar energie.

Dit transport wordt verzorgd door de openingen in de celwand, oftewel je celmembramen. Wanneer er bepaalde spanningen zijn dan gaan de celmembramen continu open en dicht.

De frequentie therapie van de Healy regelt dat deze spanning optimaal is voor het transport in de cellen. Zo wordt een gezonde balans ondersteund!

De Healy is ontworpen om deze celspanning weer terug te brengen naar het gezonde niveau. Dit gebeurd door een klein spanningsveld met elektrische stroom in het lichaam te sturen.

Het principe van de Healy is gebaseerd op de theorie van Becker en Nordenstrom. zij hebben ontdekt dat veel ziektes of disfuncties in het lichaam worden veroorzaakt door een onnatuurlijk verlaagde celmembraanspanning.

Bioresonatie en de Healy

De Healy is eigenlijk niets anders dan een heel klein bio resonatie apparaat. In een bioresonatie apparaat zitten heel veel frequenties die er voor kunnen zorgen dat je lichaam weer in balans komt.

In de Healy zitten die frequenties niet. Het is verbonden met je smartphone. Die maakt verbinding met de cloud, en daar staan alle frequenties op. Je zoekt een programma op die je in je Healy app hebt staan. In de app staan verschillende groepen en iedere groep bevat weer 10 tot 12 programma’s.

De Healy bevat totaal 120 programma’s die er voor kunnen zorgen dat jij je weer fit, gezond en vitaal kunt gaan voelen.

Je kiest een programma uit en die wordt dan ge-upload vanuit de cloud, via je smartphone, naar de Healy. Er wordt in de app aangegeven of je de polsbandjes, oorclips, of plak-electrodes moet gebruiken.

De stroomsterktes zijn zeer laag en liggen in het bereik van enkele microampères. Hier merk je amper iets van. Het belangrijkste criterium voor dit type therapie is dat de stroom wordt toegediend in de vorm van geschikte frequenties, vandaar dat deze therapie ook frequentietherapie wordt genoemd.

Welke varianten van de Healy zijn er allemaal?

Er zijn verschillende varianten verkrijgbaar van de Healy. Wanneer je besluit om de Healy aan te schaffen kun je  kiezen voor het instapmodel en dan later eventueel upgraden naar een variant met meer mogelijkheden.

Healy Gold

 • Healy Gold omvat de Healy Hardware, de Nuno Nina Goudcyclus en een programma naar keuze.
 • De programma’s van de Nuno Nina Goudcyclus kunnen op vele manieren worden gebruikt: Voor bio-energetische ondersteuning en preventie, voor herstel van negatieve ervaringen, voor een optimale energiebalans, emotioneel evenwicht, welbevinden en ontspanning.

Healy Holistic Health

Healy Holistic Health bestaat uit een Healy, de Nuno Nina Goudcyclus en 8 andere programmagroepen die je kunnen helpen bij een betere gezondheid:

 • Pijn/psyche
 • Bio-energetische Balans 1
 • Bio-energetische Balans 2
 • Mentale balans
 • Meridianen 1
 • Meridianen 2
 • Slaap
 • Huid

Healy Holistic Health Plus

Alles zit erin: je krijgt Healy Holistic Health en 6 andere programmagroepen, meer dan 120 Healy-programma’s.[

 • Leren
 • Fitness
 • Beroep
 • Beauty
 • Chakra’s
 • Protectieprogramma’s

Healy Resonance

De Healy Resonance-editie bevat Healy Holistic Health Plus, dat wil zeggen meer dan 120 Healy-frequentieprogramma’s, plus de Healy Analyse-app met de modules Resonance en Aura.

Met de analysefunctie van de Healy Resonance-module kunnen artsen, behandelaars en andere geneeskundigen worden ondersteund door de Resonance-analyse voor hun patiënten of cliënten bij voorstellen voor geschikte dieetsupplementen, voeding enz. indien van toepassing.

Thuisgebruikers kunnen ook zelf analyses uitvoeren op zichzelf en op gezinsleden, maar wij adviseren om hiervoor met opgeleide behandelaars of gezondheidszorgaanbieders samen te werken. Een ander nuttig hulpmiddel in deze editie is de Healy Auro-module.

Hiermee kun je de huidige energieverdeling van jouw chakra’s in het Informatieveld analyseren; na een analyse van de emotionele achtergrond kun je geschikte manieren voor optimalisatie aanwijzen.

De resulterende optimalisatiepatronen kunnen worden toegepast via verschillende producten van Healy om emotionele onbalansen op te heffen. Vele patiënten en therapeuten gebruiken dit ook als aanvulling op de administratie van remedies.

Je kunt de Healy uiteindelijk nog meer gaan uitbreiden.

Wat voor effecten kunnen er optreden als je de Healy regelmatig gaat gebruiken?

Wanneer je regelmatig de Healy gaat gebruiken kunnen er vele effecten op gaan treden:

 • Fitness – Healy kan u bij het bereiken van uw sportieve doelen ondersteunen.
 • Beauty- De Healy kan uw innerlijke  en uiterlijke schoonheid bio-energetisch ondersteunen.
 • Huid – De Healy kan uw huid met speciale gebruiksmogelijkheden bio-energetisch ondersteunen
 • Pijn /Geest – Healy kan u oplossingen voor verscheidene plaatselijke, acute of chronische pijn bieden.
 • Bio-energetische compensatie -Bij de behandeling van talrijke stoornissen en kan de Healy u door bio-energetische balansen ondersteunen.
 • Beschermingsprogramma’s – De gebruiksmogelijkheden van de Healy kunnen u in veel opzichten bio-energetisch ondersteunen en beschermen. 
 • Slaap – De Healy kan ertoe bijdragen om beter tot rust te komen en uw slaap te verbeteren.
 • Geestelijk evenwicht – Healy kan u bij het in evenwicht brengen van angsttoestanden en depressies ondersteunen
 • Beroep – De Healy kan u ondersteunen bij stress sneller en beter te ontspannen.
 • Gouden cyclus – De Healy kan u erbij ondersteunen, dat u zich fit en evenwichtig voelt. 
 • Meridianen – Healy kan ertoe bijdragen de stroom levensenergie te verbeteren.
 • Chakra’s -Healy kan u helpen uw energiecentra te activeren en te harmoniseren.

Nieuw!  De Healy watch en Healy DNA

De Healy watch is de activity tracker van Healy is nog maar net op de markt. De activity tracker brengt met één druk op de knop jouw welzijn in kaart. Je krijgt gelijk advies over welke programma’s je moet gaan gebruiken van de Healy.

healy review ervaringen

Healy DNA

DNA staat bij Healy voor digital nutrition analyzer. Dit onderdeel van de Healy is in staat om te analyseren welke voedingstoffen je tekort komt.

Veel mensen kopen (voedings) supplementen voor vitamines, mineraleneiwitten en andere stoffen om, wat ze missen via hun normale eetpatroon, toe te voegen aan hun dagelijkse voeding.

Je krijgt met de Healy DNA  een boodschappenlijstje om gelijk actie te ondernemen. Techniek staat voor niets!

Samenvatting over de Healy review

“Samenvatting Healy review:

 • Van klacht naar kracht!
 • De Healy kan meten, zoeken, adviseren en direct ondersteunen met frequenties om je lichamelijke klachten op te lossen. Klachten zoals hoofdpijn, migraine, fybromyalgie kunnen binnen enkele minuten verdwijnen.
 • De Healy kan door het hele gezin worden gebruikt. Zelfs je huisdieren kunnen er profijt van hebben
 • De Healy is geen investering maar een uitgave die er voor gaat zorgen dat jij weer gezond, fit en vitaal gaat worden
 • De Healy is draagbaar, je kunt het overal mee naar toe nemen
 • Gebaseerd op wetenschappelijke studies
 • 14 dagen niet goed geld terug garantie
 • Eenmalige investering en jarenlang plezier
 • Gerealiseerd in samenwerking met artsen en behandelaars
 • Door iedereen te bedienen. app downloaden- syncen – starten

Ervaringen van anderen

Ik ben enthousiast geraakt door Yvonne Thuijs. Yvonne is eigenaar van Brein-power (hypnose en coaching) Nadat Yvonne me het principe van de Healy had uitgelegd kon ik het eerst niet geloven.

Ik ben in het begin altijd sceptisch als er een nieuwe product op de markt komt.

eerst zien, ervaren en dan pas geloven!

Ik weet dat Yvonne ontzettend veel kennis van zaken heeft op dit gebied, en ik heb uiteindelijk met eigen ogen gezien wat voor een geweldig apparaat de Healy is.

Lees hieronder haar ervaringen met de Healy

healy review ervaringen

Ik heb de Healy aangeschaft om mijn cliënten in mijn praktijk BREIN-POWER voor Hypnose en NLP coaching te ondersteunen.

Tijdens de Hypnose sessie doet de Healy ook zijn werk. Dubbele boost voor herstel op diep niveau.

De Healy werkt ook preventief. Je cellen herstellen zich, wie wil dat niet!? Omdat ik eigenlijk nergens last van heb dacht ik, ik ga gewoon beginnen met de Healy Gold programma’s. Baat het niet dan schaadt het niet.

healy review ervaringen

Na het programma Ontspanning te hebben gedaan, Puur en Loslaten merkte ik dat ik bijna geen opvliegers meer had. Normaal had ik er wel 30 op een dag, nu nog hooguit 3. En ik had niet eens het programma Hormonen gedaan.

Ook dacht ik O, dit is pas echt goed slapen. Ik sliep best dacht ik. Nu slaap ik op een dieper niveau. Heerlijk.

Normaal gesproken moest ik de hele dag naar de wc om te plassen. Tig keer op een dag. En ’s nachts er ook 2 x uit. Nu nog maar een paar keer per dag. Ik dacht dat het normaal was. Terwijl ik nog niet het programma Blaas heb gedaan. 

Ik begon met de Healy Gold maar na twee weken kocht ik de Healy Resonanse. Daarmee kan ik mezelf scannen en geeft de Healy Resonanse precies aan welk programma ik nodig heb.

De eerste scan gaf vrij hoog aan dat ik Kaak/Tand nodig had. Ik dacht Hoezo? De volgende dag kreeg ik acuut kiespijn en ik deed toen pas het programma Kaak/Tand. De kiespijn zakte direct en na een paar uur deed ik nog een keer dat programma. De kiespijn trok weg en is niet meer teruggekomen.

Ik had op mijn huid wat eczeem achtige plekken. Na het programma Huid en Wondgenezing Systeem werden die plekken meteen minder. Ook heb ik een plek op mijn rug waar ik al 20 jaar iedere dag jeuk heb. Ook geen last meer van. Ook de roodheid in mijn gezicht is weg.

En dit is nog maar het begin. 

Yvonne heeft zelf een heel mooi programma ontwikkeld: De virtuele maagband

Neem eens een kijkje op brein-power!

Healy en Jij…

Ben je ook enthousiast over de Healy? 

Wil je weten waar je de Healy kunt bestellen? 

Ik help je op weg!

Je kunt de Healy bestellen op de officiële webshop van Healy World. Healy werkt met een 14 dagen niet goed geld terug garantie. Je hebt dus niets te verlliezen! Het is ook mogelijk om met de Gold versie (instapmodel) te beginnen en later te upgraden naar een uitgebreider model.De Healy is niet verkrijgbaar in de winkel, gebruik dus uitsluitend deze link

Wist je wel dat je de Healy heel erg gemakkelijk, in een korte tijd terug kunt verdienen?

Ik leg graag deze mogelijkheden voor je uit!

Uiteraard sta ik altijd voor je klaar om je te begeleiden. Je kunt hier voor contact met me opnemen in Facebook Messenger of laat een berichtje achter op deze website.


Nuttige links

Op jouw gezondheid!

* Vrijwaring: Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen. Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoon

Over de schrijver

Hoi,

Geert hier!

Wat supertof dat je op 24Taste bent beland. Naast chef-kok, trendwatcher, levensgenieter, en foodaholic ben ik de drijvende kracht van 24Taste.nl. 

 "Ik ben altijd op zoek naar middelen om meer kwaliteit uit het leven te halen"  Wil je afvallen, je fitter voelen, gezond en lekker eten, bruisend van de energie de dag doorkomen? 

Lees verder>>>


Anderen bekeken ook

Eerlijk en goed vlees kopen?

Als je op zoek bent naar goed en eerlijk vlees koop je het rechtstreeks bij de boer. Top kwaliteit en niet duur! Dat proef je zeker!