Afvallen met Nederland. Review en ervaringen 2021
14 april 2020 
in Gezond
11 min. leestijd

Afvallen met Nederland. Review en ervaringen 2021

Het programma ‘Afvallen met Nederland’ is sinds kort totaal vernieuwd. Tijd voor een review dus! Ik ben er even voor jullie ingedoken en heb de meest nuttige informatie over “afvallen met Nederland” voor jullie verzameld!

Wat is afvallen met Nederland?

Afvallen met Nederland is een online dieetprogramma waarbij mensen verantwoord  kunnen afvallen onder begeleiding van een diëtiste. Persoonlijk had ik nog nooit gehoord van dit programma en werd nieuwsgierig door de vele positieve ervaringen wat ik op internet had gevonden.  afvallen met nederland review

Je denkt nu waarschijnlijk: “Alweer een afvalboek. ze zijn haast allemaal bijna hetzelfde!” Dit programma/boek is toch anders dan anders. Vanuit de wetenschap is gekeken met behulp van voedingsdeskundigen en diëtisten naar wat het beste is voor je. De ontwikkelaars van dit programma zijn uitgegaan van drie pijlers:

 • eten
 • Beweging
 • Educatie, motivatie en je omgeving

De auteurs van Afvallen met Nederland beloven je iets: Wanneer je gemotiveerd aan de slag gaat kun je 7 tot 12 kilo afvallen binnen 10 weken. Als gevolg hiervan ga je bij jezelf merken dat je veel gelukkiger gaat worden, meer energie en krijgt je zelfvertrouwen een flinke boost! Daar doe je het toch voor?

Wie is Jeroen van Egmond en is hij betrouwbaar?

afvallen met nederland - jeroen van egmondJeroen van Egmond is de bedenker van Afvallen met Nederland. dit heeft hij niet alleen gedaan maar hij heeft een groot team van voedingsdeskundigen en diëtisten om zich heen verzameld.

Jeroen heeft zelf vroeger met overgewicht te maken gehad en was daardoor al van jongs af aan gefascineerd met alles wat met gezond eten en afvallen te maken heeft.

Hij heeft het gelukkig wel heel ver weten te schoppen in zijn favoriete sport Teakwondo en was internationaal bekend.

Hij was door de topsport goed op gewicht, maar je raad het al, de kilo’s kwamen er fors bij toen hij was gestopt met topsport.

Samen met de huidige coaches van Afvallen met Nederland is hij in korte tijd 8 kilo kwijt geraakt en deze kilo’s zijn er ook nooit meer bijgekomen.

Hierdoor heeft Jeroen, samen met zijn team Afvallen met Nederland ontwikkeld, aan de hand van zijn ervaringen en de expertise van Afvallen met Nederland.

Maar de vraag of Jeroen van Egmond betrouwbaar is? Absoluut! Wanneer je het programma/ boek bekijkt ziet het er gewoon tiptop uit. Google is een hele goede graadmeter of iemand betrouwbaar is of niet. Ik heb geen enkel negatief advies gevonden, dus je kunt met hem in zee gaan!

Afvallen met Nederland Hoe werkt dit dieet?

Wanneer je overgewicht hebt is in 9 van de 10 gevallen een fout eetpatroon de oorzaak. Dit programma gaat je helpen met het doorbreken van je oude en foute eetpatronen. Wanneer je wilt gaan afvallen moet je meer verbranden dan dat je dagelijks binnen krijgt. Elk mens is anders gebouwd en reageert verschillend op het wijzigen van zijn/haar eetpatroon.

Net als de Afslankreceptenbijbel, is afvallen met Nederland gebaseerd op een koolhydraatarm, eiwit verrijkt dieet.

Een eiwit verrijkt dieet heeft een aantal voordelen:

 • Eiwitten werken beter verzadigend dan bijvoorbeeld koolhydraten, je zit dus sneller vol.
 • Je verbrandt vet, en minder spiermassa dan bijvoorbeeld met eiwitarme diëten.

Is het een crashdieet?

Wanneer je gaat starten dan gaat het allemaal in kleine stapjes. Van een crashdieet is dus absoluut geen sprake. In heel veel gevallen ga je ongeveer een kilo per week afvallen Dit is gewoon de best mogelijke manier, ook voor je eigen lichaam en gezondheid.

Wie gaan je allemaal begeleiden met dit programma?

Wanneer je wilt starten met Afvallen met Nederland wil je natuurlijk wel weten wie er in de begeleiding zit. Het driekoppige team bestaat uit een topsporter/ ervaringsdeskundige,  Dietist en een motivatie en gedragscoach. Precies wat je allemaal nodig hebt dus.

Jeroen van Egmond

Hier hebben we het al eerder over gehad. Jeroen is de grote motor achter Afvallen met Nederland. Jeroen heeft al eerder een aantal succesvolle boeken geschreven: in 2016 heeft hij het boek “Gewoon Slank” geschreven. Later volgden er nog een paar. Bekijk zijn boeken maar eens op bol.com

Lees meer over Jeroen

Lucinda van der Wardt

Diëtiste Lucinda van der Wardt maakte voor Afvallen met Nederland het volledige Premium dieetprogramma. Speciaal voor de premium leden van Afvallen met Nederland is Lucinda betrokken bij de deelnemers op het forum om ze online te begeleiden.

Lees meer over Lucinda

Louis Moolenaar

Gedragscoach Louis Moolenaar is de gedragscoach van Afvallen met Nederland. Hij heeft voor Afvallen met Nederland het programma ‘Blijvend op gewicht’ samen gesteld om jou tijdens het afvallen mentaal te helpen om op je gewicht te blijven en niet terug te vallen in je oude leefstijl.

Lees meer over Louis

Nog meer informatie? Bezoek de website van Afvallen met Nederland!

Starten met dit programma, wat staat je dan te wachten?

Wanneer je besluit om te starten met het programma dan wordt je begeleid met de onderdelen: Eten, Bewegen, Educatie, Motivatie en Omgeving. 

De specialisten die ik hierboven heb genoemd gaan jou daarmee begeleiden om invulling te geven aan het programma. Alle informatie is trouwens te bekijken op de website of te downloaden in de vorm van PDF en/of MP3 bestanden.

Daarnaast is er ook nog een uitgebreid forum wat je de mogelijkheid bied om te praten en te discussiëren met andere leden en vragen te stellen aan Jeroen, Lucinda of Louis.

Naast het online platform heb je uiteraard het boek wat je gratis krijgt bij het 6 maanden programma. In dit boek vindt je ook nog een een additioneel 10 weken programma.

Bekijk hier het gratis inkijkexemplaar

Drie programma’s, afhankelijk van jouw doel en budget!

Wanneer je straks gaat besluiten om mee te doen kun je kiezen uit drie opties:

 • Afvallen (3 maanden – 29,95)
 • afvallen plus leefstijl verandering (6 maanden – 45,00)
 • Afvallen, leefstijl verandering, op gewicht blijven + Boek (6 maanden – 67,00 MEEST GEKOZEN)

Kies je voor 6 maanden of 3 maanden afvallen dan betaal je eenmalig €67,- €45,- of €29,85. Om je informatie, downloads en toegang te bewaren zal je lidmaatschap na de bovenstaande periode omgezet worden naar het maandelijkse abonnement van €7,50 als je hebt gekozen voor het 6 maanden programma

Dit wordt €9,95 als je hebt gekozen voor het 3 maanden programma dat je maandelijks kan opzeggen.

Bekijk hier voor meer specifiekere informatie over de drie programma’s

Succesgarantie?

Afvallen met Nederland wil graag het beste gezond-slank programma van Nederland verkopen. Ben je toch niet tevreden over je aankoop? Dan kun je het boek zonder schade of slijtage, binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen.

Heel belangrijk! Hoe zien de recepten eruit?

Het is natuurlijk heel erg belangrijk om te weten met welke recepten er wordt gewerkt. Wanneer je premium member bent krijg je voor maar liefs 6 maanden recepten! allemaal eiwitrijke en gezonde recepten waar goed is over nagedacht!

Daarnaast is ervoor elke dag exact het aantal calorieën, eiwitten, vetten en koolhydraten voor je uitgerekend. ook een handig boodschappenlijstje is aanwezig zodat je precies weet wat je in huis moet halen!

Goed geregeld dus!

hieronder een recept, kabeljauw met spinazie en lenteuitjes

recept kabeljauw met pinazie en lenteuitjes

Wat zijn de voordelen als je premium member gaat worden?

Afvallen met Nederland Premium is een onderdeel van Afvallen Met Nederland. Voor een laag bedrag kun je Premium Community Member worden en krijg je veel extra’s, zoals:

 • Extra recepten, inclusief tussendoortjes
 • Online begeleiding van de Afvallen met Nederland diëtiste
 • Premium Forums, die worden gemodereerd en waar je deskundig antwoord krijgt op je vragen
 • Je persoonlijke Premium Startpagina, inclusief gewichtsgrafiek
 • Je recepten per week vooruit – handig bij het boodschappen doen!

Kortom, voor een klein bedrag extra krijg je heel veel waarde!

Wat zeggen anderen over Afvallen met Nederland?

afvallen met nederland ervaringenWe zijn weer voor je op zoek geweest om te kijken wat de ervaringen zijn van anderen.  Goed nieuws! Ik heb geen negatieve ervaringen gevonden. Ze zullen er best wel zijn, maar ik heb ze niet gevonden tot dusver.

onderstaande video kwam ik tegen van een deelnemer aan dit programma.

Louisa (10 kg. afgevallen):

Nou, het gaat lekker! Vandaag een riem gebruikt die vorige week nog een gaatje verder dichtgemaakt moest worden, dus we gaan goed!
Ik wens iedereen een zonnige dag, ga naar buiten en geniet ervan!

afvallen met nederland review

Lees hier nog veel meer succesverhalen!

Is Afvallen met Nederland een aanrader?

afvallen met nederland review - app mobielIk heb je zoveel mogelijk informatie kunnen geven als nodig is om een eerste indruk te krijgen. De website is echter zo uitgebreid dat ik het eerst hier bij laat. Er is ongelofelijk veel informatie te vinden, dus je moet er zelf even goed naar kijken als je wilt starten.

Mijn indruk is in ieder geval ontzettend positief! Wat een uitgebreid programma is dit zeg! De hele filosofie erachter (Eten, Bewegen, Educatie, Motivatie en Omgeving) spreekt me aan, dus ik geef dit boek een vette voldoende.

Er is ook een app (Android en IOS) te verkrijgen waar ook weer hee veel informatie op staat! En daarnaast is dit programma een compleet pakket omdat er ook mindset en beweegprogramma’s bij zitten

Veelgestelde vragen

Hoeveel val je gemiddeld af met Afvallen met Nederland? 

Met dit programma wordt er gebruik gemaakt van een zogenaamd eiwit-dieet. Men valt gemiddeld één kilo per week af, uiteraard is dat van heel veel factoren afhankelijk.

Waarom val je met dit dieet gemakkelijker af dan met een ander dieet?

Je valt makkelijker af door het gebruik van eiwitten al dan niet in combinatie met koolhydraatarme voeding. Eiwitten geven je een vol gevoel en zorgen dus voor minder verlies van je spiermassa tijdens het afvallen

Waarom is dit dieet nog meer anders dan vergelijkbare?

Het zijn niet alleen eiwitrijke recepten. Er wordt ook gemetseld aan je mindset en motivatie. Afvallen met Nederland kun je dus een totaalpakket noemen met een hoog slagingspercentage!

Ben je er klaar voor om SUCCESVOL af te vallen? Ga naar de website en kies het programma wat het beste bij je past!

Over de schrijver
Hoi!, Geert hier! Wat supertof dat je op 24Taste bent beland.Naast chef-kok, trendwatcher, levensgenieter, en foodaholic ben ik de drijvende kracht van 24Taste.nl. Ik ben stapelgek op alles wat lekker en gezond is."Ik ben altijd op zoek naar middelen om meer kwaliteit uit het leven te halen"Wil je afvallen, je fitter voelen, gezond en lekker eten, bruisend van de energie de dag doorkomen? dan ben je op deze website op het juiste adres!
Reactie plaatsen

Niet de informatie gevonden waar je naar op zoek bent?

We hebben meer dan 200 verschillende artikelen op 24Taste staan!

Eerlijk en goed vlees kopen? Rechtstreeks van de boer!

Meer informatie
Nobel vlees, dat ga je zeker proeven